0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Теж саме, що й з українським громадянством.
UP/І пішов втішатись до туземних баришень. Така реалія.
Чекати. Якщо нічого не почнеться, то і Слава Богу. А в іншому випадку, думаю що громадянство нікого особливо цікавити не буде... автомат для всіх знайдеться
Цитата: Rambler від Квітня 08, 2014, 08:06:35 20:06UP/І пішов втішатись до туземних баришень. Така реалія.Тобто не зрозумів, ви таки в УА, чи ні,І які баришні є для Вас туземними?
Цитата: Kikker від Квітня 08, 2014, 07:50:54 19:50Теж саме, що й з українським громадянством.Всмизле? Мені не треба дотепів. Громадянин україни може доїхати на тролейбусі до інкомату. Я - ні.Що робити?. Приймати громадянство, тим відмовляючись від іншого? Ще є варіанти?
Звертайтесь в своє посольствоДо військового аташе, чи щось в цьому рооді і вимагайтеЯк Ви можете допопогти україні - в якості військ. консультанта (якщо Ви дійсно такий крутий спец)В укр.армію Вас звісно не візьиуть без укр.гром., та і смисл вам бігати з Калашом? (Знову ж, якщо Ви дійсно такий крутий спец проо що заявляєте)
йти в ПС
Кстатє, дивує мовчання песонально Єгорія. Міркую, через те, що йому, запроданцю, не дали зранку методички на такий випадок.
Цитата: Rambler від Квітня 08, 2014, 09:07:43 21:07Кстатє, дивує мовчання песонально Єгорія. Міркую, через те, що йому, запроданцю, не дали зранку методички на такий випадок.кацапєгу, ти загубивсь у просторі?
Цього агента заточили спеціяльно на Єгорія.
Можно обратится в министерство обороны. Самые простые пути иногда дают самые быстрые результаты.
дуже насторожує гіпертрофована активність окремих персонажів в критичні часи історії. дуже насторожує. я пам'ятаю тебе на хвупі.ЗИ. Я не кацап.
Ідіть в інкомат. А краще - в Іноземний Легіон, або Blackwater.
Цитата: Rambler від Квітня 09, 2014, 01:57:37 01:57дуже насторожує гіпертрофована активність окремих персонажів в критичні часи історії. дуже насторожує. я пам'ятаю тебе на хвупі.ЗИ. Я не кацап.і що зі мною не так було на фупі?