0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: Stan від Квітня 30, 2015, 11:10:07 23:10так Аскольд і дальше головним модером залишається ?до речі, а коли був конкурс на модера СУП ? я так хотів свою кандидатуру виставити ... конкурс був на фупі ))
так Аскольд і дальше головним модером залишається ?до речі, а коли був конкурс на модера СУП ? я так хотів свою кандидатуру виставити ...
А це точно Via? прочитавши назву теми подумав : " фак , знову бейбіфокс v геній чупс
Вія може поможеш убогому - воно так просить )))
Цитата: cheshuntt від Квітня 30, 2015, 11:23:25 23:23А це точно Via? прочитавши назву теми подумав : " фак , знову бейбіфокс v геній чупсВія справжня.
Раз уже пішли експерименти, то пропоную варіант: на добу (Пєрває мая) призначити модерами ОДНОЧАСНО Feral Cat'a і ВУКЕРА. Цікаво, скільки залишиться живих за 24 години
а це хто вже ? "Wiktor"
Цитата: Wiktor` від Квітня 30, 2015, 11:28:46 23:28Цитата: cheshuntt від Квітня 30, 2015, 11:23:25 23:23А це точно Via? прочитавши назву теми подумав : " фак , знову бейбіфокс v геній чупсВія справжня.а це хто вже ? "Wiktor"
накаркали, що вечір буде цікавим.
Цитата: convex від Квітня 30, 2015, 11:29:35 23:29Раз уже пішли експерименти, то пропоную варіант: на добу (Пєрває мая) призначити модерами ОДНОЧАСНО Feral Cat'a і ВУКЕРА. Цікаво, скільки залишиться живих за 24 години Думаю що якараз з котом проблем би не було.Він таки в рази адекватніший від своїх опонентів.Я маю на увазі ярих котоненависників.
\\Озвучую новацію - у нас тепер буде публічна доповідь\\ - це що таке - якщо я підписую доповідь - це публічна ?
Цитата: Геннадій-Умань від Квітня 30, 2015, 11:04:59 23:04Хой Вія - хоч я і не прихильник Свободи - більше прихильник ПС - але надіюсь все таки порохоботів в стойло поставиш ))Мил человек, а иди ты не в стойло, а нахуй, вместе с ярошем!
Хой Вія - хоч я і не прихильник Свободи - більше прихильник ПС - але надіюсь все таки порохоботів в стойло поставиш ))
Удалить закладку? "Да"! Прошу удалить аккаунт и историю сообщений, ибо это моя личная собственность!
Отепер я вже діючий модератор Озвучую новацію - у нас тепер буде публічна доповідь, тихі стуки відміняються.
Аскольде, дуже прошу. Більш не робити таких експеріментів, бо я можу випадково і в бан загнати.
Цитата: Via від Квітня 30, 2015, 11:34:49 23:34Отепер я вже діючий модератор Озвучую новацію - у нас тепер буде публічна доповідь, тихі стуки відміняються.Воно то правильно, але я так і не встиг на когось тихенько стукнути...А як такий варіант - оцінювати не карму загалом, а конкретні коменти?
Цитата: PamTam від Квітня 30, 2015, 11:36:36 23:36накаркали, що вечір буде цікавим.Ви якраз мріяли покинути форумне життя і вернутись до реалу! Увечері йшов додому - бузок зацвів, запах на усю вулицю. Цього жоден форум не замінить - а особливо такий. Тут зовсім інші аромати.