Є електричний скутер для людей похилого віку та інвалідів (скоотмобіль). В принципі, ним може користватися хто завгодно, але основне призначення саме таке. Минулого року я його купив в НЛ і перевіз в Україну. Зараз скоотмобіль знаходиться в Києві.

Початкові плани змінилися, і тепер я хотів би його продати по собівартості. Подібні нові скоотмобілі дуже дорогі. Цей я готовий віддати за 380 євро. В комплект входять два силових акумулятора, зарядний пристрій, блокувальний тросик з замком, кошик для речей, що кріпиться на передню стійку, та зелена світловідбивальна накидка. Тросик і накидка нові в упаковці. Акумулятори не нові, але коли я на них проїхав 9 км прилад показав тільки незначне падіння заряду. Думаю, пробіг 20 км цілком реальний, можливо більший. Модель стара, Sterling Elite, але в повному порядку. Є дуже коротенька, із основними пунктами, інструкція українською мовою.
На спеціалізованих дошках оголошень продати такий скутер не бачу можливості, бо в Україні немає відповідної рубрики. В "транспортних засобах і скутерах" він нікого не зацікавив. В товарах для інвалідів - теж, бо на одному із відомих великих ресурсів для оголошень "товари для інвалідів" знаходяться в рубриці "краса і здоров'я". Спеціалізованих форумів для інвалідів мало, а ті що знайшов, закриті. На них, щоб дати оголошення, вимагають реєструватися із зазначенням своєї інвалідності. Дурдом, але факт.
З іншого боку, думаю, є люди, кому подібний девайс потрібний. Він спроможний в'їжджати на бровки висотою 10 см і долати під'йом 10 градусів. В розібраному стані скутер можна перевозити в автомобілі.
На заході на таких скутерах можно заїжджати в магазини. В Україні, нажаль, поки що інфраструктура це не дозволяє, але по дорогах пересуватися можна. Кого цікавить, звертайтесь. Може не вам потрібний, а вашим знайомим, або знайомим знайомих. Відповім на запитання.
Додаткові фотографії: