Автор Тема: Срюля вещаєть на Українському радіо прямо щас  (Прочитано 1811 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline voiceless

• Hero Member
(click to show/hide)
Юля зараз якщо ще щось і знає , але вже точно не зможе нічого, бо обстановка в Україні не така як була до війни, в мирний час.

І вже нема зараз в Україні таких, хто щось знає й може ( на рівні політика найвищого державного рівня).
Все, приїхали.
Слухай тепер кого хочеш, хоч Ляшка. хоч Вілкула, хоч ще якогось політичного підараса.
Ты тут сегодня столько на дрис гадил, что тебя я первого перестану слушать.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
(click to show/hide)
Юля зараз якщо ще щось і знає , але вже точно не зможе нічого, бо обстановка в Україні не така як була до війни, в мирний час.

І вже нема зараз в Україні таких, хто щось знає й може ( на рівні політика найвищого державного рівня).
Все, приїхали.
Слухай тепер кого хочеш, хоч Ляшка. хоч Вілкула, хоч ще якогось політичного підараса.
Ты тут сегодня столько на дрис гадил, что тебя я первого перестану слушать.

:super: Хе-хе, можеш не слухать ))))))

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Кожен хто в цій гілці пиздів не по ділу на Ю. Тимошенко, той сам по собі є антиукраїнською курвою.
.
Не хотіли Юлю ???? Мозги ваші сраці ? Ну так знайте, Петя доведе до повної втрати суверенітету України, залишиться, хіба що, територія за Збручем ( з невідомим поки що статусом).
Петя під Путіним лежить так, наче блядіна-німфоманка і тільки стогне від задоволення, планово, поетапно здаючи всі українські інтереси. Ось зараз якраз вже готується МІнськ-3 ( бо лідери Лугандону вже там, на консультаціях), після 10 травня почнуться масовані бої, кацапські артилерійські атаки, нові здачі українських територій і буде Мінськ-3 з новою лінією розмежування ( в інтерасх Лугандонії, а не України, це ж зрозуміло).
 Тльки ж ви тоді сидітимете тут і далі й будете й надалі поширювати ваше курвляче антиукраїнське бздо.

Ви всі ( хто до мене відмітився в цій темі) - кінчені антиукраїнські курви і підараси.
Щось менi пiдказуе, що у нас - начебто - форум людей, якi cлiдкують за своiми заявами.
Як що не можеш втриматися, будь ласка, йди лiсом, або вiдпочiнь в БАНI.
Ми тiкi но з Котофеем навели лад, так нова болячка з'явилась...
Пане модератор, нащо нам цей гемор?..
 >:(

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Кожен хто в цій гілці пиздів не по ділу на Ю. Тимошенко

Ну пиздани "по ділу": як поживає "Рух Опору" нібито створений вищевказаною особою, які в нього успіхи на фронті? А то щось не чути ніхуя про нього, до чого така скромність? "Страна далжна знать сваіх гєроєв".

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
коли срюля була премєром, знаю особисто про премію за боротьбу з грипом, якого фактично не було і як ту премію налом повезли в київ
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline serginio

• Ветеран форума
Щось менi пiдказуе, що у нас - начебто - форум людей, якi cлiдкують за своiми заявами.
Як що не можеш втриматися, будь ласка, йди лiсом, або вiдпочiнь в БАНI.
Ми тiкi но з Котофеем навели лад, так нова болячка з'явилась...
Пане модератор, нащо нам цей гемор?..

та це болячка з болячок
від'ємна карма більше кількості постів
при тому що людина явно не підхуйлятник
може просто психічний розлад?

Offline Via

• Hero Member
Бумеранг - попередження за матюччя.

Offline serginio

• Ветеран форума

шо матюкатися не можна??
шо за дурня - я все життя матюкаюсь це моя СУТНІСТЬ

Offline Via

• Hero Member
Читайте правила форуму. Матюкайтеся на тих форумах, де це вітається. Там вашій сутності буде комфортно.

Offline voiceless

• Hero Member

шо матюкатися не можна??
шо за дурня - я все життя матюкаюсь це моя СУТНІСТЬ
Переходи на новый уровень - делай это талантливо, расти над собой.
За уроками к Адаму Жоржевичу. :smilie1: