Автор Тема: Спасти главнокомандующего Порошенко  (Прочитано 11202 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
  • Стать: Чоловіча
Спасти главнокомандующего Порошенко
« : Травня 07, 2015, 06:46:03 18:46 »
Либо он начнет что-то реально делать, либо через полгода в Украине будет другой Президент.

http://espreso.tv/blogs/2015/05/05/spasty_hlavnokomanduyuscheho_poroshenko
Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline svit

• Ветеран форума
Re: Спасти главнокомандующего Порошенко
« Reply #1 : Травня 07, 2015, 06:48:02 18:48 »
Либо он начнет что-то реально делать, либо через полгода в Украине будет другой Президент.

Онолітега!  :smiley24:  :weep:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 07, 2015, 06:55:52 18:55 »
Та фіг його знає буде чи не буде. Мене особисто Порошенко розчарував. Я так зрозумів, що він людина, яка побудувала бізнес на компромісах, і це він приніс в політику, а нам потрібен сьогодні Президент іншого психотипу. Він просто людина, яка має що втрачати, а потрібен такий який не боїться нічого втратити.
« Останнє редагування: Травня 07, 2015, 06:58:07 18:58 від OlegSky »

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 07, 2015, 07:06:51 19:06 »
Та фіг його знає буде чи не буде. Мене особисто Порошенко розчарував. Я так зрозумів, що він людина, яка побудувала бізнес на компромісах, і це він приніс в політику, а нам потрібен сьогодні Президент іншого психотипу. Він просто людина, яка має що втрачати, а потрібен такий який не боїться нічого втратити.

Згоден зі всім, але мене не розчарував, бо я це писав ДО ЙОГО ОБРАННЯ:

Якщо чесно, дивує феномен Порошенка. В 2005-06 рр. він спиймався усіма як абсолютне зло і мав захмарні антирейтинги.
Що сме він зробив за ці 8 років, що зараз є чи не головним претендентом на президентство :smilie11:

Ні  х.. він не зробив. Це просто Юльця зробила  :gigi:

Не вірю йому ні на грам, але схиляюсь проголосувати за нього. Хоча I haven't up my mind yet  :smilie11:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 07, 2015, 07:46:42 19:46 »
Та я ніколи його не сприймав, як абсолютне зло. Чоловік він успішний і цілком достойний бути Президентом. Але в нього забагато розсудливості та логічності, і цим користуються, як європейці так і кацапи. Хуйло закусив вудила і європейці думають:"Ай не будемо чіпати гівно, не буде смердіти" і Порошенко з ними погоджується. А треба, замість того сказати: "Та хай смердить, він більше нічого крім смороду не продукує, мені пофіг. Або робимо так як я кажу, або йдіть усі до сраки, я виходжу завтра на Майдан, оголошую  священну війну з кацапами, тотальну мобілізацію і йду звільняти Лугандон і Крим. І тоді ми побачимо чим все закінчиться для нас, для кацапів, а саме головне для єропейців. Кажете не дасте зброї, та я їбу, ми їх зубами будемо рвати." А додому приїхати визвати всіх владних довбойобів і сказати:  "Я на хую вертів всі договорняки. Я Президент держави і або ви суки працюєте, або я завтра нахуй всіх посажу, а народ мені тільки дякую скаже" Ну і для прикладу посадити  двох-трьох самих упоротих з самого верху і сказати : "Так буде з кожним хто рипнеться."

« Останнє редагування: Травня 07, 2015, 08:06:09 20:06 від OlegSky »

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 07, 2015, 07:49:14 19:49 »
Та я ніколи його не сприймав, як абсолютне зло. Чоловік він успішний і цілком достойний бути Президентом. Але в нього забагато розсудливості та логічності, і цим користуються, як європейці так і кацапи. Хуйло закусив вудила і європейці думають:"Ай не будемо чіпати гівно, не буде смердіти" і Порошенко з ними погоджується. А треба, замість того сказати: "Та хай смердить, він більше нічого крім смороду не продукує, мені пофіг. Або робимо так як я кажу, або йдіть усі до сраки, я виходжу завтра на Майдан, оголошую  священну війну з кацапами, тотальну мобілізацію і йду звільняти Лугандон і Крим. І тоді ми побачимо чим все закінчиться для нас, для кацапів, а саме головне для єропейців. Кажете не дасте зброї, та я їбу ми їх зубами будемо рвати." А додому приїхати визвати всіх владних довбойобів і сказати:  "Я на хую вертів всі договорняки. Я Президент держави і або ви суки працюєте, або я завтра нахуй всіх посажу, а народ мені тільки дякую скаже" Ну і для прикладу посадити  двох-трьох самих упоротих з самого верху: "Так буде з кожним хто рипнеться."

Та це якийсь правосєк, а не торгаш Пєтя  :gigi: А що, рік тому були надії, що з Пєті буде Кемаль Ататюрк?

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #6 : Травня 07, 2015, 07:49:30 19:49 »
Процесс импичмэнта есть? А если нет тогда майдан? На основании его преступления закона? А если нет тогда вам капец. Не помежет ни МВФ, ни США, ни ЕС. Может хуйло поможет.
www.stopfake.org, FaceBook: Wings Phoenix, www.antiterror.in.ua

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 07, 2015, 07:54:21 19:54 »
Процесс импичмэнта есть? А если нет тогда майдан? На основании его преступления закона? А если нет тогда вам капец. Не помежет ни МВФ, ни США, ни ЕС. Может хуйло поможет.

Та нє, Майдан тут не поможе. Ну толку з того Майдана ? Кого замість Порошенка ставити ? Щось я розумних і рішучих не дуже бачу в сучасному політичному бомонді. Це все діти совка і партноменклатури, які дуже далекі від керівництва державою, а особливо в критичний період. Я вже писав, що треба менталітет міняти народу, може тоді з'являться.

Ну є там Садовий, Гриценко, Ярош і т.д. Але я не впевнений, що коли їм європейці яйця зажмуть вони не почнуть ще більше всикатися чим Порошенко. Що стосується Тимошенко, то її кандидатуру навіть не розглядаю. Вона найбільша конформістка з них всіх, плюс з розумом там не склалося. От і міняй шило на мило.
« Останнє редагування: Травня 07, 2015, 08:01:31 20:01 від OlegSky »

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 07, 2015, 07:54:42 19:54 »
Та я ніколи його не сприймав, як абсолютне зло. Чоловік він успішний і цілком достойний бути Президентом. Але в нього забагато розсудливості та логічності, і цим користуються, як європейці так і кацапи. Хуйло закусив вудила і європейці думають:"Ай не будемо чіпати гівно, не буде смердіти" і Порошенко з ними погоджується. А треба, замість того сказати: "Та хай смердить, він більше нічого крім смороду не продукує, мені пофіг. Або робимо так як я кажу, або йдіть усі до сраки, я виходжу завтра на Майдан, оголошую  священну війну з кацапами, тотальну мобілізацію і йду звільняти Лугандон і Крим. І тоді ми побачимо чим все закінчиться для нас, для кацапів, а саме головне для єропейців. Кажете не дасте зброї, та я їбу ми їх зубами будемо рвати." А додому приїхати визвати всіх владних довбойобів і сказати:  "Я на хую вертів всі договорняки. Я Президент держави і або ви суки працюєте, або я завтра нахуй всіх посажу, а народ мені тільки дякую скаже" Ну і для прикладу посадити  двох-трьох самих упоротих з самого верху: "Так буде з кожним хто рипнеться."

Та це якийсь правосєк, а не торгаш Пєтя  :gigi: А що, рік тому були надії, що з Пєті буде Кемаль Ататюрк?

Угу. Були. Того й розчарований. :smilie2:

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 07, 2015, 08:17:29 20:17 »

Та нє, Майдан тут не поможе. Ну толку з того Майдана ? Кого замість Порошенка ставити ? Щось я розумних і рішучих не дуже бачу в сучасному політичному бомонді. Це все діти совка і партноменклатури, які дуже далекі від керівництва державою, а особливо в критичний період. Я вже писав, що треба менталітет міняти народу, може тоді з'являться.
Менталітет народу змінюється тільки згори, можливо, для цього доводиться різко змінювати тих, хто нагорі, якщо вони занадто близькі до інертної маси свого народу.

Цитувати
Ну є там Садовий, Гриценко, Ярош і т.д. Але я не впевнений, що коли їм європейці яйця зажмуть вони не почнуть ще більше всикатися чим Порошенко. Що стосується Тимошенко, то її кандидатуру навіть не розглядаю. Вона найбільша конформістка з них всіх, плюс з розумом там не склалося. От і міняй шило на мило.
Та які можуть бути гарантії? Треба не змінювати Пороха, а відсікти від нього класово рідне болото, щоб змусити його йти ва-банк. Зараз він всцикається від ідеї змінити Муженка або Гонтарєву, а треба, щоб всцикався ночами від думки, що народ ось-ось прийде і ніжно, без вазеліну, запитає про Муженка і Гонтарєву. Раз з Петі не вийшло Ататюрка, то треба відбити йому схильність бикувати.   

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #10 : Травня 07, 2015, 08:42:45 20:42 »
Мені Геннадій Москаль значно більше імпонує. Як і думка OlegSky.
If you are going through hell, keep going.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #11 : Травня 07, 2015, 09:17:20 21:17 »

Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #12 : Травня 07, 2015, 10:22:02 22:22 »
Президент нужен представительный и парадный, а к командованию его мудака на километр подпускать нельзя.
Sapere aude

Offline voiceless

• Hero Member
« Reply #13 : Травня 07, 2015, 11:27:41 23:27 »
Президент нужен представительный и парадный, а к командованию его мудака на километр подпускать нельзя.
Для начала из командования надо всех мудаков выгнать.

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #14 : Травня 07, 2015, 11:59:06 23:59 »
Понимаете, что этот был "вами" избран на всеми признаных выборах, а если его удалите без легитимной причины(имеется в виду по закону) все кто вас поддерживали умоют себе руки? Объясните мне причины из за которих хотите Порошенка удалить. Очень интересно.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #15 : Травня 08, 2015, 12:03:17 00:03 »
Понимаете, что этот был "вами" избран на всеми признаных выборах, а если его удалите без легитимной причины(имеется в виду по закону) все кто вас поддерживали умоют себе руки? Объясните мне причины из за которих хотите Порошенка удалить. Очень интересно.

Ну и где ты нашел в этой ветке, что его кто-то хочет удалять ? 

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #16 : Травня 08, 2015, 12:06:42 00:06 »
Первый пост:

Как это по другому понимать?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #17 : Травня 08, 2015, 12:11:30 00:11 »
Первый пост:

Как это по другому понимать?

А что, чувствуя что не тянет он сам в отставку подать не может? Будет держаться за табуретку чтобы аж пальцы
посинели ? Та пусть сидит, толку с того сидения, если войдёт в историю, как Пораженко. Ох, измельчали нынче люди. :fp2

И да, там по ссылке  это статья так называется. Это цитата.

И последние. Вопрос стоит так: либо начнёт что-то делать, либо будет другой Президент. Исходя из логики Вашего поста в то что Порошенко начнёт что-то делать Вы не верите. :gigi: Ну что сказать, хороший у нас Президент если даже вы не верите в то что можно что-то изменить, и переживаете только чтобы его с табуретки не скинули.
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 12:16:19 00:16 від OlegSky »

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #18 : Травня 08, 2015, 12:27:18 00:27 »

А что, чувствуя что не тянет он сам в отставку подать не может? Будет держаться за табуретку чтобы аж пальцы
посинели ? Та пусть сидит, толку с того сидения, если войдёт в историю, как Пораженко. Ох, измельчали нынче люди. :fp2

И да, там по ссылке  это статья так называется. Это цитата.

И последние. Вопрос стоит так: либо начнёт что-то делать, либо будет другой Президент. Исходя из логики Вашего поста в то что Порошенко начнёт что-то делать Вы не верите. :gigi: Ну что сказать, хороший у нас Президент если даже вы не верите в то что можно что-то изменить, и переживаете только чтобы его с табуретки не скинули.

ну якщо команда буде із вашингтону то подасть
ну невже НЕЗРОЗУМІЛО що влада наша є лише ПРЕДСТАВНИКАМИ закордонного управління
хам виконува накази хуйла і довиконувався до того що захід більше НЕ МІГ його терпіти
зараз є президент якого хуйло скинути НЕ МОЖЕ (поки що) хоча й намагається

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #19 : Травня 08, 2015, 12:28:17 00:28 »
С логики моего поста? Серьезно моего? Что Порошенка касается и этого как идут дела в АТО я верю что он действует правильно. Потому что УрраанаступлениеДонбассОсвободим бы значило - на много больше потер, - и повторные обстрели из руцкой стороны граници, которим не можете противостоять если не готовы оголосить войну засрашке. Тянуть время пусть Донбасс сам выгниет и сохранить жизни ваших сольдат, это считаю его первая задача.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #20 : Травня 08, 2015, 12:30:14 00:30 »
С логики моего поста? Серьезно моего? Что Порошенка касается и этого как идут дела в АТО я верю что он действует правильно. Потому что УрраанаступлениеДонбассОсвободим бы значило - на много больше потер, - и повторные обстрели из руцкой стороны граници, которим не можете противостоять если не готовы оголосить войну засрашке. Тянуть время пусть Донбасс сам выгниет и сохранить жизни ваших сольдат, это считаю его первая задача.

перше - 100%
друге - так задача не стоїть (саме тому цинічні порошенко і яценюк призначені на посади)

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #21 : Травня 08, 2015, 12:39:05 00:39 »
Конкретнее пжл. Какая тогда задача, и кем они назначены? Хуйлом или госдепом?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 08, 2015, 12:45:48 00:45 »
Наступать не надо, надо проявить твёрдость и мудрость в обороне и переустройстве страны. Нужно показать Западу что ты готов к любой ситуации и рассчитываешь больше на поддержку народа чем на деньги Запада.   Порошенко же был купцом, купцом и остался, полководец из него не получился.  А поскольку и в Европе все купцы, то я понимаю что Европа до усрачки боится войны с кацапами и считает с Порошенко вместе, что её получится избежать. Европейцы, впрочем так всегда считали, а потом приходили орды с Востока и ебали их во все щели. У меня осталась одна надежда на американцев.

Поймите, если мы будем так вести дела с Донбассом, как ведём сейчас, то он не то что не вигниет, он жировать будет. А хули, пенсов они угробили, лазейки-ручейки для контрабанды нашли, политики наши сцыкливые и продажные им маму родную продадут - раздолье. У них там при таких раскладах за год-два будет вторая Чечня, а Порошенко с Яценюком их содержать будут. Они там оклимаются, мышцы нарастят  и дальше пойдут . И на Киев, и на Львов, на Прагу. А почему бы нет ? Что их остановит ? Арашка и рада будет когда ДНР войну Украине объявит, а потом Евпропе. У них там дыбилов немеряно и вся пропаганда заточена на то что они должны повторить подвиг дедов. Не верите ? А в войну на Донбассе, скажем так, в середине 2013 года вы верили ?
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 12:53:33 00:53 від OlegSky »

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #23 : Травня 08, 2015, 12:52:15 00:52 »

А кто это?
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #24 : Травня 08, 2015, 12:52:49 00:52 »
И на основании этого его убрать надо? Надеюсь нет. Если вы хотели кого то пожесточе вы были должны его избрать, не избрали, а избрали именно Порошенка.

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #25 : Травня 08, 2015, 12:55:30 00:55 »
to: Dark Wing
МВФ, США, ЕС, любая демократическая страна или организация которая вам оказала помощь.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #26 : Травня 08, 2015, 12:57:41 00:57 »
И на основании этого его убрать надо? Надеюсь нет. Если вы хотели кого то пожесточе вы были должны его избрать, не избрали, а избрали именно Порошенка.

Вы плохо понимаете демократию по-украински.

Вот цитата из статьи:

"Отставкой. Петру Порошенко это грозит отставкой. Причем, быстрой отставкой. Насколько я понимаю, в нынешних условиях это решается за несколько дней. Соберется Майдан и… Ну не будет же он стрелять по Майдану? Значит, подаст в отставку."

Следуя вашей логике мы должны были оставить на посту Януковича. Ведь он тоже был законно избранным.

А поддерживать на Западе нас будут при любых раскладах. :smilie3: Уж поверьте.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #27 : Травня 08, 2015, 12:59:47 00:59 »
to: Dark Wing
МВФ, США, ЕС, любая демократическая страна или организация которая вам оказала помощь.

Ещё раз. НАС ПОДДЕРЖАТ В ЛЮБОМ СЛУЧАЕ. ПРИ ЛЮБОМ ПРЕЗИДЕНТЕ. Влом объяснять почему.

Но могу постараться объяснить одним словом- геополитика.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #28 : Травня 08, 2015, 01:01:53 01:01 »
Тем не менее я считаю, что проводить Майдан сейчас бесполезно. Нет смысла менять Президента, пока народ не изменит свой менталитет.

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #29 : Травня 08, 2015, 01:05:02 01:05 »
Не правда, Янукович совершил не одно преступление закона. Это на самом деле не была револуция а гражданское "затримание". Без затримания, да. Но борьба с преступником. Есть у вас законое основание убрать Порошенка? Если да, мольчю, нет больше вопросов. Но избиратели высказались, а если вам не нравится существуют инструменты, в том числе и демонстрации, как это дать ему понять а может и убедите парламент чтоб ему высказать не доверу.