Автор Тема: Спасти главнокомандующего Порошенко  (Прочитано 11207 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Re: Спасти главнокомандующего Порошенко
« Reply #60 : Травня 08, 2015, 10:42:14 10:42 »
/ніякої особливої допомоги не знайшов. Це копійки.../(с)

Тоді у мене для Вас Все .... :fp2

Я займаюся реальним бізнесом. І знаю що пишу. Це в межах держави - копійки. Вони нас ніяк не врятують. Повірте мені. Або ми закінчуємо займатися популізмом, соціалізмом  і подачками та концентруємося на розвитку малого і середнього бізнесу, як єдиного пріоритету держави, або можна вже зараз зливати воду. Блядь, купу років одні й ті самі граблі :fp2

Ніколи, чуєте мене, ніколи держава не зможе існувати на зовнішні запозичення.

Бла бла бла....

Гроші дають під конкретні програми і конкретні кошториси.

Слухай, не грузи мене. Добре. Я з цими програмами знайомий дуже добре. Вони пропонують, за ці гроші наймати їхніх консультантів, які будуть нас вчити робити бізнес. Участвував я в одній такій схемі. Одні пусті базари, кофебрейки, бізнес схеми і флоу-чарти. Але коли до нас прийлши з перевіркою з пожарки, а мотім з податкової, то цей експерт забився під лавку і не відсвічував, бо порадити, як себе вести з наглючими українськими чиновниками він нічого не міг.

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 11:35:33 11:35 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #61 : Травня 08, 2015, 10:42:49 10:42 »

40 ярдів баксів?

40 миллиардов обещаний.
;)

Та я вже порахував вище, що навіть якщо все дадуть, то це на місяць на одного жителя  України -1666 гривень.
Це навіть не мізерна, це смішна сума. Іканамісти, блядь. :smilie5:

А на під'їзд багатоповерхівки? Вистачить сцаки ваших сусідів у ліфті вимити? :laugh:

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #62 : Травня 08, 2015, 10:42:51 10:42 »

40 ярдів баксів?

40 миллиардов обещаний.
;)

Та я вже порахував вище, що навіть якщо все дадуть, то це на місяць на одного жителя  України -1666 гривень.
Це навіть не мізерна, це смішна сума. Іканамісти, блядь. :smilie5:

Ты считал неправильно.
Там про 4 года.
Еще на 4 поделить забыл.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #63 : Травня 08, 2015, 10:45:53 10:45 »
\\А на під'їзд багатоповерхівки? Вистачить сцаки ваших сусідів у ліфті вимити? :laugh:\\

хлопці ви ж бачите рівень дискусії цього бота - не корміть цього фінлі - просто ігноруйте

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #64 : Травня 08, 2015, 10:47:48 10:47 »
 :fp2

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #65 : Травня 08, 2015, 11:14:21 11:14 »
Тут дехто радіє з обіцянок дати Україні кредити.
Народ, а довго проіснує держава, влада якої не проводить реальних реформ, а лише розраховує на запозичення?
Та порозкрадають ті кредити, як і попередні.

Правильно вище писали, потрібно запроваджувати нормальну податкову базу, дати можливість розвиватись малому та середньому бізнесу.
Але головне - нарешті почати боротись з корупцією, кумівством, монополіями. Які можуть бути інвестиції в державу, який розвиток бізнесу, якщо збереглись і примножились схеми покривання, відкатів та іншої фігні?  :smilie2:

Offline massii

• Hero Member
« Reply #66 : Травня 08, 2015, 11:25:59 11:25 »
Давайте называть вещи своими именами - Порошенко взял Украину в заложники

Он будет врать, воровать, саботировать оборону, покрывать мародеров и казнокрадов. Но его нельзя трогать. Он - всенародно избранный президент. Его нельзя заставить отвечать, хоть он и «взял на себя ответственность».

Все здравомыслящие люди понимают, что попытка свержения Порошенко чревата немедленной потерей Украиной государственности. И он тоже это хорошо понимает и этим пользуется.

Это подло и низко. Вместо того чтобы действительно реформировать страну, упрятать в тюрьмы коррупционеров и предателей, он шантажирует страну, попутно создавая все условия для реванша режима Януковича.

Все понимают суть происходящего. Но вынуждены играть в лояльность президенту. Украина превыше всего. И мало кто хочет быть обвиненными в том что "раскачивая лодку" ставит под угрозу существание Украины. Такая себе игра в благородность.

Но давайте вспомним, чего нам уже стоили кадровые назначения Порошенко. Гелетей, Ярема, Гонтарева, Муженко, Литвин. Тысячи жизней, котлы, утрата территорий, обвал гривны, обнищание, саботаж расследований режима Януковича. Недоверие союзников к властям Украины, неверие союзников что в Украине в принципе возможна честная и профессиональная власть.

И самое главное, все больше и больше людей проклинают наш Майдан. Вера народа в победу и перемены медленно гаснет. А эта вера - это единственное что у нас есть. И если она умрет - умрет и Украина.

Господа волонтеры и лидеры ФБ доверия. Вы всерьез верите что с таким руководством мы победим? Это роковая ошибка, друзья.

Рецепт: Порошенко совсем не обязательно свергать. Его нужно просто заставить делать правильно. Просить бесполезно, надеюсь за прошедший год это поняли все.

Сергей Харьковский.
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 11:28:07 11:28 від massii »

Offline Via

• Hero Member
« Reply #67 : Травня 08, 2015, 11:38:06 11:38 »
це константанція факту по шоколаду, а не обпльовування - поки що я не побачив жодних позитивних його  дій тільки негативні...

Це тому, що ти підхуйловський підарас.  :weep:

Попередження. Вам тут не Фор-Уа., і своі анально-вагінальні асоціації залиште для москальських форумів.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #68 : Травня 08, 2015, 12:00:00 12:00 »
Проблема багатьох наших верховних політиків це внутрішнє плебейство. Вони вже від того факту, що мутна річка історії винесла їх на гору починають вірити в своє месіанство і виключність. Починають надувати щоки і "важничать", причому вважаючи, що український народ - бидло, а вони знать. Це було завжди , не тільки тепер. Така була козацька старшина, що шукала в Польщі порятунку, такий був Богдан, що побіг до кацапів, таке було керівницво УНР, що бігло до німців, такі ж були керівники УРСР, що не могли перднути без Москви.

Наразі маємо теж саме у сучасній Україні. Толку з того, що вони надувають щоки, якщо залишають в душі плебеями. Причому, всі яких доля винесла нагору. Зрештою не тільки політики. Немає українських патриціїв, в цьому наша трагедія.

Є гарна приказка українська про це явище : "Не дай боже з хлопа, пана"

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #69 : Травня 08, 2015, 12:05:24 12:05 »
Проблема багатьох наших верховних політиків це внутрішнє плебейство. Вони вже від того факту, що мутна річка історії винесла їх на гору починають вірити в своє месіанство і виключність. Починають надувати щоки і "важничать", причому вважаючи, що український народ - бидло, а вони знать. Це було завжди , не тільки тепер. Така була козацька старшина, що шукала в Польщі порятунку, такий був Богдан, що побіг до кацапів, таке було керівницво УНР, що бігло до німців, такі ж були керівники УРСР, що не могли перднути без Москви.

Наразі маємо теж саме у сучасній Україні. Толку з того, що вони надувають щоки, якщо залишають в душі плебеями. Причому, всі яких доля винесла нагору. Зрештою не тільки політики. Немає українських патриціїв, в цьому наша трагедія.

Ну, Порошенка хлопом не можна назвати.
Ще за ссср його батько був "великою" людиною, мав проблеми за махінації в особливо великих розмірах.
Сам Порох оженився на дочці в той час міністра Охорони здоровя УССР (чи замміністра, не памятаю точно). Прості хлопи не мають такого минулого... :smilie1:

Offline massii

• Hero Member
« Reply #70 : Травня 08, 2015, 12:06:09 12:06 »
Мирослав Гай - 4 мая 2015

Порошенко дотянул до большой войны

Украина форпост. Самые большие жертвы будут тут. Считайте это данью за сохранение страны. Я не еду с семьей за-границу только потому, что буду принимать удар с Вами. Буду работать.

Война будет большая. Порошенко молодец, со всеми этими зрадами оттянул как мог. Большая будет война.

Финны проверяют резервистов. Вот просто взяли и проверили 900000 человек, девятьсот тысяч, письма послали. Просто, для проверки. У них каждый год наверное так.

Россия отдала 2000000 гектраров земли Казахстану, и еще больше Китаю. Это так, Казахи просто наверное главные бизнес партнеры. То, что у России в войне нет союзников это мелочи. Теперь хотя бы есть надежда, что Китай и Казахи не нападут с жопы и не пустят НАТО. У меня есть, конечно, сомнения, но Путе виднее.

США доставили в Эстонию, В ЭСТОНИЮ, самолеты для противотанковой борьбы.

ДНР и ЛНР накопили танков и техники больше чем у всех стран Балтии, Германии и Франции вместе взятыми.

В Крыму группировка войск превысила весь причерноморский блок Нато.

Не... Войны не будет.

Теперь про Широкино и зраду.

Украина форпост. Самые большие жертвы будут тут. Считайте это данью за сохранение страны. Я не еду с семьей за-границу только потому, что буду принимать удар с Вами. Буду работать.

Почему еще не начали? Все готовятся. Скоро начнут.

Мирослав Гай,  Facebook

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #71 : Травня 08, 2015, 12:17:49 12:17 »
Мирослав Гай - 4 мая 2015

Порошенко дотянул до большой войны

Война будет большая. Порошенко молодец, со всеми этими зрадами оттянул как мог. Большая будет война.

Финны проверяют резервистов. Вот просто взяли и проверили 900000 человек, девятьсот тысяч, письма послали. Просто, для проверки. У них каждый год наверное так.

Россия отдала 2000000 гектраров земли Казахстану, и еще больше Китаю. Это так, Казахи просто наверное главные бизнес партнеры. То, что у России в войне нет союзников это мелочи. Теперь хотя бы есть надежда, что Китай и Казахи не нападут с жопы и не пустят НАТО. У меня есть, конечно, сомнения, но Путе виднее.

США доставили в Эстонию, В ЭСТОНИЮ, самолеты для противотанковой борьбы.

ДНР и ЛНР накопили танков и техники больше чем у всех стран Балтии, Германии и Франции вместе взятыми.

В Крыму группировка войск превысила весь причерноморский блок Нато.

Не... Войны не будет.

Теперь про Широкино и зраду.

Почему еще не начали? Все готовятся. Скоро начнут.

Мирослав Гай,  Facebook

швидше за все він правий
хоча про землі казахстану нічого не чув

Offline focus

• Hero Member
« Reply #72 : Травня 08, 2015, 12:23:07 12:23 »
Пєтя, да , не полководець - це точно. Але ж жування соплів усілякими евросоюзами і америкою, це як?  Акуєнно адекватна відповідь на армію новососії- санкції.  Єдине в чому з Порошенком погоджуюсь, це абсолютна невідповідність можливостей нашої армії проти армії хуйловців (так звана армія новоросії це зараз називається).  Протитанкові сучасні системи мають бути вже в окопах, але чуєм тільки розмови про якесь посилення санкцій. Хуйня це все.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #73 : Травня 08, 2015, 12:33:44 12:33 »

Ну, Порошенка хлопом не можна назвати.
Ще за ссср його батько був "великою" людиною, мав проблеми за махінації в особливо великих розмірах.
Сам Порох оженився на дочці в той час міністра Охорони здоровя УССР (чи замміністра, не памятаю точно). Прості хлопи не мають такого минулого... :smilie1:

Ну я вже писав, що голосував за Порошенка і вважаю його і сьогодні найкращим претендентом з тих, що балотувалися, але розчарований тим, що він не вірить в свій народ. Він привик керувати бізнесом, де інші люди - його підлеглі. І він так ставиться до українців, а це мішає йому стати лідером нації. Треба зрозуміти, що є люди які насрали на його гроші, його імідж, на те що він там чимось керував чи керує. Він не повинен бути босом усіх українців, він повинен стати їх лідером. Це зовсім інший підхід до керівництва.А ось ця фігня: "Я начальник, ти дурак"- це совковий примітивізм.

Але найгловніше, що він це повинен усвідомити і робити щиро. Біда наших політиків в тому, що вони копіюють поведінку американців, і вішають лапшу на вуха, а самі думають що головне в житті цинізм і гроші. Треба зрозуміти, що американці не українці. Американці по іншому дивляться на життя, вони не особливо довіряють політикам, постійно контролюють їх дії, не очікують нічого від них особливого і надіються на себе. Українці ж зовсім по іншому ставилися і ставляться до своїх гетьманів, називають їх татами і вимагають щирості.  До речі, абсолютно не так як кацапи, які просто возвеличують свої керівників і лижуть їм відоме місце. Пішло це здавних часів. Адже в Кацапії міг вижити той хто вмів проявити свої таланти в плані жополизиання Орді, а в Україні той хто щиро міг опертися на сусіда і йому довіряти. Будь-хто чує нещирість в словах чи діях політиків, але тільки українці реагують на це дуже болюче.

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 12:49:06 12:49 від OlegSky »

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #74 : Травня 08, 2015, 12:37:38 12:37 »
яка може бути реакція заходу коли ми з росією до цих пір по деснам даєм
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #75 : Травня 08, 2015, 12:45:58 12:45 »
яка може бути реакція заходу коли ми з росією до цих пір по деснам даєм

реакція заходу буде такою якою буде
це дуже наївно вважати що ми якось впливаємо на реакції заходу

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #76 : Травня 08, 2015, 12:51:03 12:51 »
Поки ми по морді не дамо москалям нас будуть вважати за гавно і реакція буде відповідна
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline focus

• Hero Member
« Reply #77 : Травня 08, 2015, 12:57:30 12:57 »
Поки ми по морді не дамо москалям нас будуть вважати за гавно і реакція буде відповідна
Час розв"язки вже наближається. Але логіка "мирного плану" грає тільки на хуйловців, вони ж свою арту не відвели, а наші в визначені місця поставили. Як вважаєте, можна дати по морді москалям за таких розкладів?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #78 : Травня 08, 2015, 01:07:29 13:07 »
от тож бо і воно що отримали і ганьбу і війну

Offline focus

• Hero Member
« Reply #79 : Травня 08, 2015, 01:32:50 13:32 »
от тож бо і воно що отримали і ганьбу і війну
ганьба буде якщо "раптом" і "несподівано" русня продавить десь нашу лінію оборони кілметрів  так на 15-20, і створить черговий мішок або котел.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #80 : Травня 08, 2015, 01:39:04 13:39 »
а так і буде перший раз чи що? і це вигідно і куля в лобі і шоколаду

Offline focus

• Hero Member
« Reply #81 : Травня 08, 2015, 01:43:50 13:43 »
а так і буде перший раз чи що? і це вигідно і куля в лобі і шоколаду
вигідно їм не може бути, бо лінія фронту в такому випадку буде наближатись до Київа. 

Offline massii

• Hero Member
« Reply #82 : Травня 08, 2015, 01:45:42 13:45 »
Від того ж автора (Сергій Харківський):

Цитувати
Вся предудущая хронология позволяла предвидеть дальнейшие события. Особенно если вспомнить 2004 год, когда под лозунгами "идеалов Майдана" к власти прищла мразь, обманувшая надежды миллионов украинцев и продолжавшая грабить, предавать и унижать страну.

Уже тогда стало понятно, что:

- Крым сдадут.

- На Донбассе позволят разгорется войне.

- У олигархов Западной и Восточной Украины существуют договоренности

- Народ Западной и Восточной Украины натравят друг на друга, чтобы они забыли о тех, кто на самом деле их грабил 25 лет

- Майдан уйдет из Киева на войну

- Остатки Майдана скомпрометируют привозными бомжами и алкашами, смешают с грязью и разгонят

- Для добровольцев-майдановцев найдут или создадут управляемых и ручных комбатов

- В революционно-патриотическом сообществе будут сеять недоверие друг к другу. Особо буйных будут смешивать с гавном.

- На выборах народ Украины опять обманут, наобещав очень много и не сделав ничего

- Все попытки народного возмущения и протеста будут называть происками Кремля и ФСБ

- Все провалы правительства и президента будут списываться на войну.

- Войну будут затягивать как можно дольше, как способ 1) перемолоть на Востоке всех буйных, 2) отвлечь народ от некомпетентности и воровства властей, 3) украсть на войне побольше денег

Единственное, во что сложно было поверить - что ложь и воровство будут настолько циничными и беспрецендентными. Казалось, власть должна бояться гнева народа, заплатившего кровью за свое стремление к свободе и переменам.

Но они нас не боятся. Совсем.

Может быть они правы и мы действительно просто глупое, безвольное быдло?

Сергей Харьковский.

Facebook

Більше: https://www.facebook.com/groups/836100449767610/permalink/980955408615446/

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #83 : Травня 08, 2015, 01:49:20 13:49 »

звичайно не бояться
це що ВІДКРИТТЯ?

Offline focus

• Hero Member
« Reply #84 : Травня 08, 2015, 01:52:20 13:52 »

звичайно не бояться
це що ВІДКРИТТЯ?

дивно, але чим далі їде війна - тим більше усяких рпг і ак просочується в мирну Україну. Тому боятися всіляким "шишкам" потрібно і корисно :smilie5:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #85 : Травня 08, 2015, 02:00:38 14:00 »
Давайте называть вещи своими именами - Порошенко взял Украину в заложники

Он будет врать, воровать, саботировать оборону, покрывать мародеров и казнокрадов. Но его нельзя трогать. Он - всенародно избранный президент. Его нельзя заставить отвечать, хоть он и «взял на себя ответственность».

Все здравомыслящие люди понимают, что попытка свержения Порошенко чревата немедленной потерей Украиной государственности. И он тоже это хорошо понимает и этим пользуется.

Это подло и низко. Вместо того чтобы действительно реформировать страну, упрятать в тюрьмы коррупционеров и предателей, он шантажирует страну, попутно создавая все условия для реванша режима Януковича.

Все понимают суть происходящего. Но вынуждены играть в лояльность президенту. Украина превыше всего. И мало кто хочет быть обвиненными в том что "раскачивая лодку" ставит под угрозу существание Украины. Такая себе игра в благородность.

Но давайте вспомним, чего нам уже стоили кадровые назначения Порошенко. Гелетей, Ярема, Гонтарева, Муженко, Литвин. Тысячи жизней, котлы, утрата территорий, обвал гривны, обнищание, саботаж расследований режима Януковича. Недоверие союзников к властям Украины, неверие союзников что в Украине в принципе возможна честная и профессиональная власть.

И самое главное, все больше и больше людей проклинают наш Майдан. Вера народа в победу и перемены медленно гаснет. А эта вера - это единственное что у нас есть. И если она умрет - умрет и Украина.

Господа волонтеры и лидеры ФБ доверия. Вы всерьез верите что с таким руководством мы победим? Это роковая ошибка, друзья.

Рецепт: Порошенко совсем не обязательно свергать. Его нужно просто заставить делать правильно. Просить бесполезно, надеюсь за прошедший год это поняли все.

Сергей Харьковский.

:fp  Читайте повноваження президента ще раз...Бо це ...х зна шо навалено.
Не царя вибрали. Не ампиратора. За добрим, крутим, але справедливим царем крокуйте у Расєю.

Зі. сумна історія з Ющем ...схоже зовсім не навчила горластий диванний прошарок . :fp2

Offline massii

• Hero Member
« Reply #86 : Травня 08, 2015, 02:08:48 14:08 »

звичайно не бояться
це що ВІДКРИТТЯ?

Це не відкриття, це констатація факту. Насправді влада повинна боятися і, думаю, боїться, лише народу! Нас з вами. Боїться, що зможемо організуватися без них і їх викинути геть. І якщо влада нас вже не боїться і вважає слабкими, то може настав час організуватися?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #87 : Травня 08, 2015, 02:13:21 14:13 »

звичайно не бояться
це що ВІДКРИТТЯ?

Це не відкриття, це констатація факту. Насправді влада повинна боятися і, думаю, боїться, лише народу! Нас з вами. Боїться, що зможемо організуватися без них і їх викинути геть. І якщо влада нас вже не боїться і вважає слабкими, то може настав час організуватися?

І працювати, креативити, робити матеріально -корисні  речі...а не палити сільраду.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #88 : Травня 08, 2015, 02:14:26 14:14 »
Виходить так що президент хоче , але не може,  а верховна Рада може, але не хоче.(проводити реформи).  Ось і маємо те що маємо: порошенко ні в чому не винний , бо він не має тих то і тих то повноважень, а депутати...ну ви ж їх самі обирали.  Знову маємо те шо маємо.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #89 : Травня 08, 2015, 02:18:06 14:18 »
Виходить так що президент хоче , але не може,  а верховна Рада може, але не хоче.(проводити реформи).  Ось і маємо те що маємо: порошенко ні в чому не винний , бо він не має тих то і тих то повноважень, а депутати...ну ви ж їх самі обирали.  Знову маємо те шо маємо.

Для початку треба члєнораздєльно сформулювати вимоги суспільства.
хочемо
 податок 15%  (приклад)
 безкоштовний газ
морозива кіло кожному

А далі сісти і рахувати.