Автор Тема: Спасти главнокомандующего Порошенко  (Прочитано 11186 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline focus

• Hero Member
Re: Спасти главнокомандующего Порошенко
« Reply #90 : Травня 08, 2015, 02:20:17 14:20 »
Виходить так що президент хоче , але не може,  а верховна Рада може, але не хоче.(проводити реформи).  Ось і маємо те що маємо: порошенко ні в чому не винний , бо він не має тих то і тих то повноважень, а депутати...ну ви ж їх самі обирали.  Знову маємо те шо маємо.

Для початку треба члєнораздєльно сформулювати вимоги суспільства.
хочемо
 податок 15%  (приклад)
 безкоштовний газ
морозива кіло кожному

А далі сісти і рахувати.

а депутати до нас з космосу прилетіли? не знають вимоги суспільства?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #91 : Травня 08, 2015, 02:21:42 14:21 »
Та не, этот харьковский просто нагнетает.  Всё что он описал это обычное течение истории. По другому вряд-ли могло бы всё произойти. Слишком много совков у нас в стране, слишком много людей который хотят популизма и социализма. Всё что он пишет, это пропаганда. Нет идеальных стран, нет идеальных правителей,  как и не было никаких идеалов Майдана.

Никто не брал Украину в заложники, это вообще хуйня. Люди были перепуганы и рады были проголосовать за Порошенко. Если он завтра скажет, я ухожу в отставку, эти же люди начнут искать как бы выбрать опять себе человека, который решит их проблемы. Это не власть берет народ в заложники, это народ ищет кому бы сдаться.

Короче всё хуйня что он написал. Эмоции и бред. Типа если бы кто-то другой руководил Украиной мы бы Крым удержали или войны бы не было. Всё бы было. Поэтому хватит слюни пускать и стонать, а лучше пусть что-то конструктивное предлагает.
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 02:30:24 14:30 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #92 : Травня 08, 2015, 02:23:02 14:23 »
Виходить так що президент хоче , але не може,  а верховна Рада може, але не хоче.(проводити реформи).  Ось і маємо те що маємо: порошенко ні в чому не винний , бо він не має тих то і тих то повноважень, а депутати...ну ви ж їх самі обирали.  Знову маємо те шо маємо.

хочемо
 податок 15%  (приклад)
 безкоштовний газ
морозива кіло кожному

А далі сісти і рахувати.

Суспільство саме не знає чого конкретно хоче...що вже казати про депів.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #93 : Травня 08, 2015, 02:29:54 14:29 »

хочемо
 податок 15%  (приклад)
 безкоштовний газ
морозива кіло кожному

А далі сісти і рахувати.

Так, тут я згоден, що в більшості українці собі слабо уявляють, що вони хочуть.  Проте, всі не можуть розбиратися в нюансах економіки та зовнішньої політики. Я наприклад знаю, що я хочу, але це не в силах зробити ні Порошенку ні комусь іншому. А тому я вказую на конкретні речі які варто змінити, звичайно на мою думку. Може хтось прочитає і подумає. Взагалі, дуже мало конструктивізму і тверезості в українському соціумі. Дуже багато емоцій, заангажованості та пошуку месії.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #94 : Травня 08, 2015, 02:31:52 14:31 »

Як мінімум - всі хочуть, щоб закони були для всіх однакові. Наприклад - по Кіровограду ганяють як навіжені якісь два "кубіка". Начебто депутат місцевий так себе родимого возить. Їздять - похую правила руху, вилітають на зустрічну, не пропускають пішоходів, літають одним словом. Все місто про це знає. Тепер питання - де блядське ДАІ??  Чому тих пиздюків не ставлять на штрафмайдан?  Отаке от

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #95 : Травня 08, 2015, 02:33:54 14:33 »

хочемо
 податок 15%  (приклад)
 безкоштовний газ
морозива кіло кожному

А далі сісти і рахувати.

Так тут я згоден, що в більшості українці собі слабо уявляють, що вони хочуть.  Проте, всі не можуть розбиратися в нюансах економіки та зовнішньої політики. Я наприклад знаю, що я хочу, але це не в силах зробити ні Порошенку ні комусь іншому. А тому я вказую на конкретні речі які варто змінити, звичайно на мою думку. Може хтось прочитає і подумає. Взагалі, дуже мало конструктивізму і тверезості в українському соціумі. Дуже багато емоцій, заангажованості та пошуку месії.

О! Давай про  конкретні речі....Не пізьдож про взагалі .Подискутуємо ...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #96 : Травня 08, 2015, 02:34:19 14:34 »

Як мінімум - всі хочуть, щоб закони були для всіх однакові. Наприклад - по Кіровограду ганяють як навіжені якісь два "кубіка". Начебто депутат місцевий так себе родимого возить. Їздять - похую правила руху, вилітають на зустрічну, не пропускають пішоходів, літають одним словом. Все місто про це знає. Тепер питання - де блядське ДАІ??  Чому тих пиздюків не ставлять на штрафмайдан?  Отаке от

Спаліть нахуй той "кубік" вночі. Але головне не попастися.  :smilie1:

А якщо серйозно, то українці в своїй більшості плюють на закони. Не тільки депутат. От змоделюємо ситуацію. Ви не пристебнулися, вас зупинив ДАІшник . Каже або штраф - 1000 грн, а бо давай мені 200 грн і їдь з богом.
Що ви виберете ?

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 02:36:38 14:36 від OlegSky »

Offline focus

• Hero Member
« Reply #97 : Травня 08, 2015, 02:37:05 14:37 »

Спаліть нахуй той кубік вночі. Але головне не попастися.

так ото ж!  Як наводити лад так мають люди типа незаконними методами. Але ж питання тоді - нафуя таке даі? Де, блядь, закон?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #98 : Травня 08, 2015, 02:37:19 14:37 »

Спаліть нахуй той кубік вночі. Але головне не попастися.

О!Конкретика. Вітаю  :smiley15: 

Offline focus

• Hero Member
« Reply #99 : Травня 08, 2015, 02:40:05 14:40 »

Спаліть нахуй той "кубік" вночі. Але головне не попастися.  :smilie1:

А якщо серйозно, то українці в своїй більшості плюють на закони. Не тільки депутат. От змоделюємо ситуацію. Ви не пристебнулися, вас зупинив ДАІшник . Каже або штраф - 1000 грн, а бо давай мені 200 грн і їдь з богом.
Що ви виберете ?

відповім  так - подібний штраф в першу чергу неадекватний провині. Я не створюю тим аварійну обстановку наприклад.  По друге - чому це дайшник має пропонувати мені дати йому хабара?   :smilie5:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #100 : Травня 08, 2015, 02:42:25 14:42 »

хочемо
 податок 15%  (приклад)
 безкоштовний газ
морозива кіло кожному

А далі сісти і рахувати.

Так тут я згоден, що в більшості українці собі слабо уявляють, що вони хочуть.  Проте, всі не можуть розбиратися в нюансах економіки та зовнішньої політики. Я наприклад знаю, що я хочу, але це не в силах зробити ні Порошенку ні комусь іншому. А тому я вказую на конкретні речі які варто змінити, звичайно на мою думку. Може хтось прочитає і подумає. Взагалі, дуже мало конструктивізму і тверезості в українському соціумі. Дуже багато емоцій, заангажованості та пошуку месії.

Давай, по Порошенку :

1. Перестати зважати на старі зв'язки, на вінницьких, на партнерів по бізнесу, на колишніх і "уважаемых" при назначенні на посади
2. Чітко і щиро визнати народ партнерами, а не підлеглими.
3. Перестати ділити з Яценюком потоки (я знаю про що пишу, досить проаналізувати відкриті джерело про механізми призначення на посади).
4. Забути, що він комусь щось обіцяв і з кимось про щось домовлявся.
5. Не відводити ніякі війська і чітко заявити : "Мені похуй домовленості, якщо далі так буде продовжуватися ми будемо готуватися до наступу. Я не дам гинути людям, які стоять, на місці як мішені." І почати підготовку до наступу. Показову.
6. Замовити розстріл ключових гравців в Лугандоні.

Ще писати ? Наприклад по Яценюку ?
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 02:47:27 14:47 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #101 : Травня 08, 2015, 02:46:08 14:46 »

хочемо
 податок 15%  (приклад)
 безкоштовний газ
морозива кіло кожному

А далі сісти і рахувати.

Давай, по Порошенку :

1. Перестати зважати на старі зв'язки, на вінницьких, на партнерів по бізнесу, на колишніх і "уважаемых" при назначенні на посади
2. Чітко і щиро визнати народ партнерами, а не підлеглими.
3. Перестати ділити з Яценюком потоки (я знаю про що пишу).
4. Забути, що він комусь щось обіцяв і з кимось про щось домовлявся.
5. Не відводити ніякі війська і чітко заявити : "Мені похуй домовленості, якщо далі так буде продовжуватися ми будемо готуватися до наступу. Я не дам гинути людям, які стоять, на місці як мішені." І почати підготовку до наступу.
6. Замовити розстріл ключових гравців в Лугандоні.

Ще писати ?

Пиши. Конкретики поки-що не побачив.За виключенням вимоги без суду, у стилі Хуйла,  замочити Захарченко і ко.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #102 : Травня 08, 2015, 02:51:26 14:51 »
Пиши. Конкретики поки-що не побачив.За виключенням вимоги без суду, у стилі Хуйла,  замочити Захарченко і ко.

Слухай, я ж не в АП працюю. Ну як ще конкретніше написати ?  Яку ти іменно конкретику хочеш ? Прізвища людей, яких треба поміняти ? Тексти звернень до народу ? Домовленості які треба відкинути ? Накази, які потрібно дати Генштабу ?
Що в твому розумінні конкретика.

Що стосується ліквідації. то це не стиль Хуйла, так діють спецслужби в цілому світі. Почитай про досвід Ізраїлю, або ліквідацію терористів в США. Того ж Бен-Ладена. Ти визначайся, або вони терористи, або ти їх завтра в Веховну Раду хочеш вибрати. :gigi:  :fp2
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 02:54:02 14:54 від OlegSky »

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #103 : Травня 08, 2015, 02:53:26 14:53 »
Одразу попереджаю...Вимоги ніпрощо, типу:
Бути ближче до народу
Боротися з олігархами
Підтримувати малий бізнес

це - гасла для мітингів і пустий барабан для  :alen

цифри, проценти, терміни, дозволи, квоти, мита, облікові ставки...Ось така розмова  буде гут.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #104 : Травня 08, 2015, 02:54:28 14:54 »

Слухай, я ж не в АП працюю. Ну як ще конкретніше написати ?  Яку ти іменно конкретику хочеш ? Прізвища людей, яких треба поміняти ? Тексти звернень до народу ? Домовленості які треба відкинути ?

Що стосується ліквідації. то це не стиль Хуйла, так діють спецслужби в цілому світі. Почитай про досвід Ізраїлю, або ліквідацію терористів в США. Того ж Бен-Ладена. Ти визначайся, або вони терористи, або ти їх завтра в Веховну Раду хочеш вибрати. :gigi:  :fp2

та ліквідувати мабуть не дуже й складно
тільки завтра замість захарченко з'явиться хазарченко
справа ж не в ОСОБАХ

Offline focus

• Hero Member
« Reply #105 : Травня 08, 2015, 02:54:29 14:54 »

Слухай, я ж не в АП працюю. Ну як ще конкретніше написати ?  Яку ти іменно конкретику хочеш ? Прізвища людей, яких треба поміняти ? Тексти звернень до народу ? Домовленості які треба відкинути ?

Що стосується ліквідації. то це не стиль Хуйла, так діють спецслужби в цілому світі. Почитай про досвід Ізраїлю, або ліквідацію терористів в США. Того ж БенЛадена. Ти визначайся, або вони терористи, або ти їх завтра в Веховну Раду хочеш вибрати. :gigi:  :fp2

їх відстрілювати не можна - тільки затримати, з подальшим судом :weep:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #106 : Травня 08, 2015, 02:55:45 14:55 »
Ну так і я не у АП преза працюю...Але розумію мізками тєхнаря, що вся ця безтілесна шариковщина  - гімна варта.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #107 : Травня 08, 2015, 02:57:08 14:57 »
Ну так і я не у АП преза працюю...Але розумію мізками тєхнаря, що вся ця безтілесна шариковщина  - гімна варта.
тобто вас все влаштовує на цей час?

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #108 : Травня 08, 2015, 02:57:19 14:57 »
є система ПРИОРІТЕТІВ
зараз найвищий приорітет - війна
все інше - в ОСНОВНОМУ після війни

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #109 : Травня 08, 2015, 02:57:57 14:57 »

Що стосується ліквідації. то це не стиль Хуйла, так діють спецслужби в цілому світі. Почитай про досвід Ізраїлю, або ліквідацію терористів в США. Того ж БенЛадена. Ти визначайся, або вони терористи, або ти їх завтра в Веховну Раду хочеш вибрати. :gigi:  :fp2

їх відстрілювати не можна - тільки затримати, з подальшим судом :weep:

А ти як планував....?Заходить Порох у ОБСЄ і з нагана валить Путіна Захарченко Медведчука...?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #110 : Травня 08, 2015, 02:58:16 14:58 »
Яку конкретику  --- бот фінлі )) Комунальні підприємства києва - як нові смотрящі прибрали вже до рук )))

Це тільки те що я знаюю Де конкретні строки до тих хто грабував і грабує україну - де люстрація - ніхрена не помінялось - ніяка гілки влади не працює )) Ми знову молитим воду в ступі стараючись доказати боту що біле то є біле ))) SKY - нема змісту доказувати очевидне боту - він просто за кожний пост бабло отримує - просто ігноруйте його

Offline focus

• Hero Member
« Reply #111 : Травня 08, 2015, 02:58:23 14:58 »
є система ПРИОРІТЕТІВ
зараз найвищий приорітет - війна
все інше - в ОСНОВНОМУ після війни

а війна все спише, як відомо...

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #112 : Травня 08, 2015, 02:59:41 14:59 »

Абсолютно не влаштовує.
На відміну від горлохватів
Можу конкретно перерахувати що...

Offline focus

• Hero Member
« Reply #113 : Травня 08, 2015, 03:00:24 15:00 »

Абсолютно не влаштовує.
На відміну від горлохватів
Можу конкретно перерахувати що...

?

Offline massii

• Hero Member
« Reply #114 : Травня 08, 2015, 03:01:23 15:01 »
Конкретика:
1. Встановити як обов'язкове звільнення суддів, що винесли 2 неправосудні рішення (скасовані судом вищої інстанції).
2. Звільнити і покарати винних у котлах в Іловайську і Дебальцевому, винних у тому, що не підірвали залізничний вузол Дебальцевому, винних у невизнанні захисників ДАП - бійців ДУК ПС бійцями АТО!
3. Звільнити і покарати винних у тому, що фізіотенс (для прикладу) в росії коштує 420 рублів, а в Україні 350-400 гривень!
4. Посадити за бездіяльність Махницького і Ярему.
5.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #115 : Травня 08, 2015, 03:04:42 15:04 »
Одразу попереджаю...Вимоги ніпрощо, типу:
Бути ближче до народу
Боротися з олігархами
Підтримувати малий бізнес

це - гасла для мітингів і пустий барабан для  :alen

цифри, проценти, терміни, дозволи, квоти, мита, облікові ставки...Ось така розмова  буде гут.

Ладно конкретно.

По малому бізнесу. Все Указами Президента : Ставку соціального внесокц - 15 %. Ліквідація тендерів, як таких. Ліквідація облавтодорів і подібни контро. Запуск електронних закупок.

По олігархам. Нічого не робити, але пояснити що всі домовленості (будь-які) скасовуються бо в країні форс-мажор. Паралельно замовити в приватних закорднонних агенств розслідування діяльності кожного олгіарха і все скласти в папку. Попередити, що в разі якщо будуть дальше красти і виводити все  в офшор сядуть в любому випадку.

По ближче до народу. Закрити нахуй липецький завод, і звільнити всіх кацапів. Причому зробити це демонстративно.
І саме основне, про це не жаліти. Більше їздити по країні зустрічатися на площах з простим людом. Сказати чесно що все все хріново, але я роблю що можу.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #116 : Травня 08, 2015, 03:08:03 15:08 »
Конкретика:
1. Встановити як обов'язкове звільнення суддів, що винесли 2 неправосудні рішення (скасовані судом вищої інстанції).
2. Звільнити і покарати винних у котлах в Іловайську і Дебальцевому, винних у тому, що не підірвали залізничний вузол Дебальцевому, винних у невизнанні захисників ДАП - бійців ДУК ПС бійцями АТО!
3. Звільнити і покарати винних у тому, що фізіотенс (для прикладу) в росії коштує 420 рублів, а в Україні 350-400 гривень!
5.

1/ Через вашого депа ініціюйте подання відповідного законопроекту. Рада голосує, през підписує
2/Визначає слідча комісія при МО, або при ВР
3/Антимонопольний комітет, звернення  до прокуратури
4/Звернення до прокуратури з відповідною заявою, слідча комісія ВР, висновки, заведення кримін. справи.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #117 : Травня 08, 2015, 03:11:12 15:11 »
Указом президента ставку податка 15% ?

:smilie5:  Це Вам у Римську Імперію ....хоча навіть там сенат таки був  :gigi:...Візантія  :smiley24:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #118 : Травня 08, 2015, 03:11:44 15:11 »
Конкретика:
5.

1/ Через вашого депа ініціюйте подання відповідного законопроекту. Рада голосує, през підписує
2/Визначає слідча комісія при МО, або при ВР
3/Антимонопольний комітет, звернення  до прокуратури
4/Звернення до прокуратури з відповідною заявою, слідча комісія ВР, висновки, заведення кримін. справи.

Ну на хріна ти ліпиш ці відмазки. А що, Президент не може ініціювати поданя проекту, призначити слідчу комісію іт.д.

Не може ? То й не питай про конкретику. Точно бот.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #119 : Травня 08, 2015, 03:14:17 15:14 »
Указом президента ставку податка 15% ?

:smilie5:  Це Вам у Римську Імперію ....хоча навіть там сенат таки був  :gigi:...Візантія  :smiley24:

Ну да. Кучма Указом Президента міг ввести спрощену систему для оподаткування бізнесу, а Порошенко ніхрена зімнити  не може.

Ладно, я зрозумів, що тобі не треба конкретики. Ти тут аби Порошенка відмазувати, правильно каже Геннадій-Умань.

Бот ти. Ти не конкретику шукаєш, а відмазки. Тьху.  :at

На читай.

У К А З
                        ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності
                 суб'єктів малого підприємництва

{ В редакції Указу Президента N 746/99 від 28.06.99 }

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/727/98
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 03:17:36 15:17 від OlegSky »