0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
І багато пафосних довбойобів свято вірять, що найгіршою вадою для представника влади, в наших умовах, є призвище Ложкін
Цитата: finli від Травня 08, 2015, 05:28:06 17:28І багато пафосних довбойобів свято вірять, що найгіршою вадою для представника влади, в наших умовах, є призвище ЛожкінПроблема з самим Ложкіним, а не його прізвищем.
Проблема з самим Ложкіним, а не його прізвищем.
Цитата: Ігор зі Львова від Травня 08, 2015, 05:29:27 17:29Проблема з самим Ложкіним, а не його прізвищем.З Ложкіним жодних проблем нема. Чи ти думаєш що знаєш трошки більше ніж Порошенко?
Він натякає що Ложкін продав медіа бізнес Курочкіну...
Цитата: finli від Травня 08, 2015, 05:39:56 17:39Він натякає що Ложкін продав медіа бізнес Курочкіну... Так шо, зараз Теленеделя належить курочкину? і як він зараз ним керує?
Тєлєнєдєля пішла по рукам
Я не знаю що там хто надумує...Але чувак з кумедним прізвищем- мега екстракласа фінансовий аналітик і манагер .І це не я йому дифірамби співаю, це світова бізнесова тусня так оцінює здібності містера Поварьошкіна.
Цитата: finli від Травня 08, 2015, 05:55:26 17:55Я не знаю що там хто надумує...Але чувак з кумедним прізвищем- мега екстракласа фінансовий аналітик і манагер .І це не я йому дифірамби співаю, це світова бізнесова тусня так оцінює здібності містера Поварьошкіна.Це про Ложкіна
Либо он начнет что-то реально делать, либо через полгода в Украине будет другой Президент.http://espreso.tv/blogs/2015/05/05/spasty_hlavnokomanduyuscheho_poroshenko