Автор Тема: Тьома про другу світову  (Прочитано 3638 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Тьома про другу світову
« : Травня 08, 2015, 10:46:37 10:46 »
За что воевали?
 Ветеран рассказывает:
- Помню, как в 43-м ноги болели, ох болели... А купил 45-й - и нормально.

Что я, малолетний сопляк, не голодавший, не державший в руках автомата и не живший под обстрелами (впрочем, как и вы), знаю о планах немцев?

Я знаю, что когда Наполеон дошел до Москвы и нассал в Георгиевском зале кремля на паркет, ничего не случилось. Нассал - и вернулся домой.

Знаю, что те страны, которые были завоеваны фашистами (Франция там, Италия, туда-сюда), как-то справились и существуют до сих пор.

Знаю, что Швейцарию не трогали. То есть, фашизм - не атомная бомба, обтекал границы.

Знаю, что часть СССР была немцами завоевана. И почему-то население не было поголовно расстреляно. Ведь если план немцев заключался в уничтожении славян, то можно было уже приступить к плану-то. Если план немцев заключался в превращении славян в рабов, то славяне уже были рабами в колхозах - один хуй.

Знаю, что когда СССР дошел до Германии, то половина страны стала коммунистической. Разница видна до сих пор - где соцлагерь, а где каплагерь были. СССР сделал всех восточных немцев в каком-то смысле рабами, потому что огородил страну забором и отменил свободу передвижения, в то время как западные немцы могли ездить на мерсах куда хотят. Было бы что-нибудь более страшное с Россией, если бы немцы ее завоевали?

В вопросе никакой подъебки нет, просто я действительно не знаю ответ:

Что собирались сделать немцы с русскими в случае победы? В чем был смысл войны с немецкой стороны?

http://tema.livejournal.com/1951048.html
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 10:49:03 10:49 від svit »

Offline svit

• Ветеран форума
Re: Тьома про другу світову
« Reply #1 : Травня 08, 2015, 10:47:48 10:47 »
На фотці - Харків при владі Німеччини.

Чисто, красиво, скрізь порядок та спокій.

Визволили від більшовиків, коли на вулицях міста трупи валялися сотнями від голоду.

Offline voiceless

• Hero Member
« Reply #2 : Травня 08, 2015, 11:21:34 11:21 »
С недавних пор закрадывается мысль - возможно, немцы хотели уничтожить не славян, а русских?

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #3 : Травня 08, 2015, 11:31:57 11:31 »
Люди, ви що? Гітлер був шизонутий на всю голову. Для нього слов'яни були недолюди. У нього там навіть план був, як викорінити нашу слов'янську расу: щось типу чоловіків каструвати, щоб жінки народжували від "істиних арійців". Ми вже це проходили.  Пригадуєте, як УПА теж вирішили, що німці трохи кращі за червону сволоту й спробували з ними співпрацювати. І що з того вийшло? Фашисти їх розстріляли. А потім наші змушені були воювати на два фронти.
Загарбник є загарбник. Він приходить грабувати й убивати. Ми повинні навчитись давати в зуби, як одним так і іншим, а не сперечатись хто з загарбників кращий і кому б віддатись на милість.
Люди, протріть очі. Це ілюзія! :smilie11:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 08, 2015, 11:34:56 11:34 »
Люди, ви що? Гітлер був шизонутий на всю голову. Для нього слов'яни були недолюди. У нього там навіть план був, як викорінити нашу слов'янську расу: щось типу чоловіків каструвати, щоб жінки народжували від "істиних арійців".

Та гебня багато чого намалювала у своїх кабінетах.

Не було у німців ніяких особливих планів щодо України, інші нам пофіг.

Загарбник є загарбник, звичайно, але перемога більшовизму над націонал-соціалізмом нічого доброго нам не принесла.

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #5 : Травня 08, 2015, 11:48:05 11:48 »
Та гебня багато чого намалювала у своїх кабінетах
Загарбник є загарбник, звичайно, але перемога більшовизму над націонал-соціалізмом нічого доброго нам не принесла.
Шановні, в першу чергу це була перемога більшовизму над українським народом. І якщо одні повні виродки, а інші трохи менші виродки, це не означає, що другі хороші. Вони такі теж виродки.
Пора ламати в собі оцю національну безхребетність: "під кого б піти"! Вчімося захищатись й давати здачі наглим.  :Prapor2:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 08, 2015, 11:56:06 11:56 »
Та гебня багато чого намалювала у своїх кабінетах
Шановні, в першу чергу це була перемога більшовизму над українським народом. І якщо одні повні виродки, а інші трохи менші виродки, це не означає, що другі хороші. Вони такі теж виродки.
Пора ламати в собі оцю національну безхребетність: "під кого б піти"! Вчімося захищатись й давати здачі наглим.  :Prapor2:

:smiley24:

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 08, 2015, 11:59:00 11:59 »
я і в опитуванні писав що 8 чи 9 травня день остаточної окупації україни червоним режимом
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Matvik

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #8 : Травня 08, 2015, 12:07:00 12:07 »
Один хрєн, як на мене. Для жидів. звісно, німці були гіршими, бо гарантований кирдик. А в цілому, то нема принципової різниці

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 08, 2015, 01:38:52 13:38 »
Один хрєн, як на мене.
Для жидів. звісно, німці були гіршими, бо гарантований кирдик.
А в цілому, то нема принципової різниці
Ща раз... щось подiбне побачiмо - разом з Турчем - в БАНЮ...
 >:(

Offline Via

• Hero Member
« Reply #10 : Травня 08, 2015, 02:24:58 14:24 »
Попередження обом одразу. Звіть жидів євреями, щоб було меньше стогонів від них. Погрози банами іншим форумчанам роздавати також не раджу, бо це є виключною прерогативою модераторів.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #11 : Травня 08, 2015, 05:49:41 17:49 »
Зараз дивлюся Яценюка по ТВ, ну там рекламка.

Гітлер мріяв знищити пів світу... як гадаєте, це справді так?

Offline Matvik

• Hero Member
« Reply #12 : Травня 08, 2015, 05:52:27 17:52 »
Попередження обом одразу. Звіть жидів євреями, щоб було меньше стогонів від них. Погрози банами іншим форумчанам роздавати також не раджу, бо це є виключною прерогативою модераторів.
Ну приїхали. Я жид на чверть, якісь питання будуть? Дурнувата совкова традиція, у всьому світі жидів називають жидами, в тому числі самі жиди. Це як нацистів називають фашистами, або другу світову - великою вітчизняною

Один хрєн, як на мене.
Для жидів. звісно, німці були гіршими, бо гарантований кирдик.
А в цілому, то нема принципової різниці
Ща раз... щось подiбне побачiмо - разом з Турчем - в БАНЮ...
 >:(
Давайте аргументовано, ви вважаєте. що більшовизм був ліпший, ніж нацизм? За вийнятком Голокосту
« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 05:57:19 17:57 від Matvik »

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #13 : Травня 08, 2015, 06:05:00 18:05 »
Хто прочитав "Майн Кампф" ? Я прочитав, уважно. Одне вам скажу, не все так однозначно з Гітлером, як вбивала в голову совєцька пропаганда.

Хто бачив карти Рейху 1943 року ? Я вивчив їх уважно. Україна там влючена в межі Рейху, а Лугандон і все що східніше - ні.

Дуже багато всього неоднозчночого було в ті часи на нашій планеті. Починаючи від голодомору в Україні і індустріалізації СРСР силами американських корпорацій і закінчуючи "Германо-советским торговым соглашением" від 19 серпня 1939 року.

А був ще  "Договор о поставках" від 11 лютого 1940 року.

Згідно якого, СРСР поставляв в Рейх:

"В соглашении предусматривалось, что СССР будет поставлять в Германию

1 000 000 тонн фуражного зерна и бобовых, на сумму 120 миллионов рейхсмарок
 900 000 тонн нефти на сумму около 115 миллионов рейхсмарок
 100 000 тонн хлопка на сумму около 90 миллионов рейхсмарок
 500 000 тонн фосфатов
 100 000 тонн хромитовых руд
 500 000 тонн железной руды
 300 000 тонн чугунного лома и чугуна в чушках
 2 400 кг платины
Для обеспечения выполнения своих заказов СССР обязался поставить Германии в течение следующих 18 месяцев 11 000 тонн меди, 3000 тонн никеля, 950 тонн цинка, 500 тонн молибдена, 500 тонн вольфрама, 40 тонн кобальта."

Уважно вчитайтеся в цифри. Я вам нагадаю, що друга світова війна почалася 1 вересня 1939 року, а договір був заключений 11 лютого 1940 року. Тобто СРСР вступали  в Другу Світову, як союзники Німеччини, і мали стати частиною осі.

Але, на той час Німеччиною уже довгі роки керував Гітлер, а отже в СРСР не вважали його "исчадием ада", а зовсім навіть навпаки другом і партнером.  :gigi:

« Останнє редагування: Травня 08, 2015, 06:07:23 18:07 від OlegSky »

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #14 : Травня 08, 2015, 06:08:52 18:08 »
Хто прочитав "Майн Кампф" ? Я прочитав, уважно. Одне вам скажу, не все так однозначно з Гітлером, як вбивала в голову совєцька пропаганда.

Я інколи намагаюся таки дочитати Майн Кампф, дуже цыкава книжка, але важкувато йде.

Поки що зрозумів одне - там головна проблема була Австрія та Чехія, тобто Австро-угорщина. Саме експансії чехів Гітлер більш за все боявся, спростуй якщо я не правий. Саме з цього тупі москали зробили таку пропагандистьску фуйню - що, ніби-то, Гітлер хотів всіх словян зробити рабами. Та Гітлер панічно боявся чехів! Не тих тупих кацапів, які взагалі не словяни, а саме чехів.

До речі, солдат Швейк це підтверджує. А москальске КГБ навіть такого не написало.

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #15 : Травня 08, 2015, 07:05:42 19:05 »
Не, блін, він солдатиками просто вирішив погратися.
Просто одного єврейського хлопчика (мати єврейка) сильно закосила шиза, що німці обрана раса й треба очистити світ від інших лайнорас. Це у нього свої дитячі комплекси, бо насправді він прагнув очистити себе від "брудної" єврейської крові.
Але трагедія для світу в тому, що цей шиз був геніальним, злим генієм. Він зумів свої нездорові ідеї вкласти в голови цілому народові, та ще й так, що вони в це твердо повірили. Приблизно так, як зараз кацапи вірять у свого путлера і в те, що вони обраний народ, адже в них є зайва хромосома і "загадочная душа", від тоді всю свою дурість кацапи маскують під загадковість душі. :laugh:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #16 : Травня 08, 2015, 07:07:10 19:07 »
Просто одного єврейського хлопчика (мати єврейка) сильно закосила шиза, що німці обрана раса й треба

не підставляйте євреїв такими речами, це чисто їхня вигадка, ви зараз втоптуєти їх в лайно. доводячи правоту Гітлера.

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #17 : Травня 08, 2015, 07:13:14 19:13 »
Олеже Скай, Ви наче Америку відкрили. Пакт Рібентропа-Молотова всі в школі вивчали. Звичайно Сталін "усьо порішав" з дружбаном Гітлером. А тойузяв і кинув його. Від чого вусатий садист упав у затяжну депресію й довго не виходив зі свого кабінету. :smilie7:
фашизм=комунізм! :Prapor2:

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #18 : Травня 08, 2015, 07:16:15 19:16 »
не підставляйте євреїв такими речами, це чисто їхня вигадка, ви зараз втоптуєти їх в лайно. доводячи правоту Гітлера.
Називаючи людину шизиком, я по-вашому, доводжу її правоту??? :smilie11:
 А те що гітлер був напівєвреєм, так ніде правди діти. А думаєте, чому він так їх ненавидів, просто так чи що?

Offline Matvik

• Hero Member
« Reply #19 : Травня 08, 2015, 07:16:42 19:16 »
Не, блін, він солдатиками просто вирішив погратися.
Просто одного єврейського хлопчика (мати єврейка) сильно закосила шиза, що німці обрана раса й треба очистити світ від інших лайнорас. Це у нього свої дитячі комплекси, бо насправді він прагнув очистити себе від "брудної" єврейської крові.
Але трагедія для світу в тому, що цей шиз був геніальним, злим генієм. Він зумів свої нездорові ідеї вкласти в голови цілому народові, та ще й так, що вони в це твердо повірили. Приблизно так, як зараз кацапи вірять у свого путлера і в те, що вони обраний народ, адже в них є зайва хромосома і "загадочная душа", від тоді всю свою дурість кацапи маскують під загадковість душі. :laugh:
Не треба все зводити до однієї людини. Як на мене, причина нацизму в Німеччині - у результатах Першої Світової та Версальському мирі, на якому на німців навішали всіх собак, хоча війна бул розв"язана і Антантою теж

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #20 : Травня 08, 2015, 07:21:23 19:21 »
Не треба все зводити до однієї людини. Як на мене, причина нацизму в Німеччині - у результатах Першої Світової та Версальському мирі, на якому на німців навішали всіх собак, хоча війна бул розв"язана і Антантою теж
[/quote]
 Скажімо так: ідеї гітлера потрапили на родючий грунт. Приблизно так, як кацапи вірять пуцькіну, бо хочуть у це вірити.
Усе так складно! :smiley25: :rotate:

Offline Matvik

• Hero Member
« Reply #21 : Травня 08, 2015, 07:24:56 19:24 »
Скажімо так: ідеї гітлера потрапили на родючий грунт. Приблизно так, як кацапи вірять пуцькіну, бо хочуть у це вірити.
Усе так складно! :smiley25: :rotate:
[/quote]Ну так, але я думаю, якби не він - то хтось інший. Там таких функціонерів в 20-х роках було - хоч греблю гати. І партій теж відповідного напрямку. Власне Гітлер просто умудрився це все діло ефективно об"єднати. Ну і харизма

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 08, 2015, 07:27:58 19:27 »
А те що гітлер був напівєвреєм, так ніде правди діти. А думаєте, чому він так їх ненавидів, просто так чи що?

який ідіот вам сказав, що Гітлер їх ненавидив?

це дуже вже поношена тема, тут можна безкінечно один одному щось доводити, але до істни мі не дійдемо.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #23 : Травня 08, 2015, 07:30:02 19:30 »
Скажімо так: ідеї гітлера потрапили на родючий грунт.

це були аж ніяк не ідеї Гітлера.

IV Латеранский собор (1215 г.) потребовал от евреев носить на одежде специальные опознавательные знаки или ходить в особых головных уборах. Собор не был в своём решении оригинальным — в странах ислама власти предписывали и христианам и евреям исполнять точно такие же установления.

В XVI веке, сперва в Италии (папа Павел IV), затем и во всех странах Европы, евреям было предписано жить в особых кварталах — гетто, которые отделяли бы их от остального населения. В эту эпоху особенно свирепствовал клерикальный антииудаизм, который отражался, прежде всего, в церковных проповедях.

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #24 : Травня 08, 2015, 07:30:50 19:30 »
який ідіот вам сказав, що Гітлер їх ненавидив?
це дуже вже поношена тема, тут можна безкінечно один одному щось доводити, але до істни мі не дійдемо.
Ні, він їх любив! І від великої любові знищував мільйонами.  :lol: Що Ви курите таке забористе?  :smilie7:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #25 : Травня 08, 2015, 07:32:04 19:32 »
Джерело антисемітизму в Німеччині.

Вильгельм Марр (нем. Wilhelm Marr, 16 ноября 1819, Магдебург — 17 июля 1904, Гамбург) — немецкий журналист и политик, ввёл в общественный оборот термин «антисемитизм». Единственный сын артиста и режиссёра Генриха Марра и его жены Генриетты Катарины (урожденной Бехерер). В своё время прославился как страстный агитатор и пропагандист антисемитизма.

Вильгельм Марр впервые употребил понятие «антисемитизм» взамен терминологически отличных понятий «антииудаизм» и «юдофобия» в своем памфлете «Путь к победе германства над еврейством» (нем. Der Weg zum Sieg des Germanenthums über das Judenthum, 1880) как логическое противопоставление понятию «семитизм», им же применённому в более раннем труде «Победа иудейства над германством, рассматриваемая с нерелигиозных позиций»(нем. Der Sieg des Judenthums über das Germanenthum. Vom nicht confessionellen Standpunkt aus betrachtet, 1879)[2]. Этот термин прочно вошел в лексику политиков и журналистов, несмотря на его псевдонаучность (семитами автор считал лишь «расовых» евреев). Считается первым пропагандистом идей анархизма в немецкоязычной Европе.

26 сентября 1879 года Марр основал в Берлине первое антисемитское политическое объединение — «Лигу антисемитов», которая просуществовала до конца 1880 года.

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #26 : Травня 08, 2015, 07:33:20 19:33 »
Скажімо так: ідеї гітлера потрапили на родючий грунт.
В XVI веке, сперва в Италии (папа Павел IV), затем и во всех странах Европы, евреям было предписано жить в особых кварталах — гетто, которые отделяли бы их от остального населения. В эту эпоху особенно свирепствовал клерикальный антииудаизм, который отражался, прежде всего, в церковных проповедях.
Гоніння на євреїв були завжди, але гітлер у цій справі побив усі мислимі рекорди

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #27 : Травня 08, 2015, 07:33:51 19:33 »
Ні, він їх любив! І від великої любові знищував мільйонами.  :lol: Що Ви курите таке забористе?  :smilie7:

Мільйонами навіть у страшних радянських концтаборах людей не знищували, а вони були набагато страшніші ніж німецьки. Мова може йти лише про десятки тисяч, якщо відкинути пропаганду.

Дівіться вище про Вільгельма Мара - сучасний антисемітизм придумав саме він, але аж ніяк не Адольф Гітлер.

Offline Matvik

• Hero Member
« Reply #28 : Травня 08, 2015, 07:37:19 19:37 »

Мільйонами навіть у страшних радянських концтаборах людей не знищували, а вони були набагато страшніші ніж німецьки. Мова може йти лише про десятки тисяч, якщо відкинути пропаганду.

Дівіться вище про Вільгельма Мара - сучасний антисемітизм придумав саме він, але аж ніяк не Адольф Гітлер.
Дохреніща львівських жидів знищили, тут чверть міста жило до другої світової, а потім місто було оголошене "юденфрай", відповідно, їх всіх укатрупили. Якшо взяти Європу в цілому, то цілком може пару мільйонів назбиратись

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #29 : Травня 08, 2015, 07:37:30 19:37 »

слухай, ну не говори ж дурниць. Мій дідо сам багато місяців ховав євреїв у себе в підвалі. Будинок, де у містечку було гетто, так досі і називають. Поясни, куди до 44 року поділася третина населення ЗУ. При тому, що українці і поляки згрубша лишилися як і були.