Автор Тема: Чи існує політичне вирішення конфлікту в Лугандонії ?  (Прочитано 903 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline server error

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Все таки не фантастичне,  політичне рішення конфлікту існує ?

Я не бачу. 
може хтось розкаже ?
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Розпад Росії за принципом совка.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Звичайно.
Поетапно:

а) виведення кацапських сил.
б) передача контролю над кордоном Україні
в) роззброєння всіх терористів
г) арешт УСІХ, хто брав участь у збройній боротьбі, терористичних актах, організації референдумів, зборі інформації на користь ворога
д) розстріл усіх, хто причетний до нападів на українських військових і волонтерів, та до катувань.

Введення особливого режиму на території на 10 років.

А там видно буде.
If you are going through hell, keep going.

Offline server error

• Hero Member
Вибачаюсь  - це не політичне рішення. 
Це економічне рішення  і не силами України а  силами міжнародної спільноти ...

Offline div

• Ветеран форума
Вибачаюсь  - це не політичне рішення. 
Це економічне рішення  і не силами України а  силами міжнародної спільноти ...

Ну тогда объясни что понимаеш под "политическим решением"

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Мінськ - це початок політичного рішення, яке має призвести до покарань.

Offline server error

• Hero Member
Звичайно.
Поетапно:

а) виведення кацапських сил.
б) передача контролю над кордоном Україні
в) роззброєння всіх терористів
г) арешт УСІХ, хто брав участь у збройній боротьбі, терористичних актах, організації референдумів, зборі інформації на користь ворога
д) розстріл усіх, хто причетний до нападів на українських військових і волонтерів, та до катувань.

Введення особливого режиму на території на 10 років.

А там видно буде.

Згоден  що тут є політичні елементи але  це іменно ті фантастичні які бажані з нашої сторони але  нічим не підкріплені з іншої сторони....
Розберемо .

а)Щось має заставити вивести свої збройні сили ? (танки гради ...)  а просто так не буває
Танки і гради не котяться з гори як мяч під дією тяжіння
їх  треба завантажити  або заправити і дати наказ ... їх ще треба  підвезти до кордону...

б) передача під контроль  кордону Україні   , на мою думку  взагалі не потрібне  достатньо  щоб Росія взяла під контроль кордон з своєї сторони. :) Щоб громадяни РФ не шастали туди сюди ...

в) розброєння  взагалі-то не потрібне - просто не давали нових боєприпасів....
через деякий досить малий час він закінчиться а дальше  і розброювати не треба ...

г) і д)  внутрішня справа України і їх правоохоронних органів  і політичної складової не має.

Тепер ви знаєте про як і що я думаю по цих питаннях

Ну а тепер яке політичне рішення може бути?
Або  як виключно  політичними рішеннями (переговорами/угодами...) заставити  РФ
не проводити військові дії на території Лугандонії  проти України ?

Чим підкріпити своє бажання ,
за виключенням російського словосполучника
який вказує на серйозність намірів - "...БЛЯ !"

як я показав питання стоїть,в основному , лише в пункті "а)"

Offline div

• Ветеран форума
Если говорить про политический путь как про путь переговорный то он не существует.
Действенным будет только силовой сценарий. Это не обязательно военный, но обязательно принуждение

Offline convex

• Ветеран форума
Єдиним можливим політичним розв'язанням проблеми Лугандону є капітуляція України, інкорпорація нею Захарченків. Пушиліних, Оплотів і Востоків, а тоді припинення існування української держави і нації.

Ідеальне (поки що) розв'язання проблеми Лугандону - ізолювати його за зразком Палестини і повісити на шию Кацапії. Почекати 5 років, а тоді жорстко зачистити.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Єдиним можливим політичним розв'язанням проблеми Лугандону є капітуляція України, інкорпорація нею Захарченків. Пушиліних, Оплотів і Востоків, а тоді припинення існування української держави і нації.

Ідеальне (поки що) розв'язання проблеми Лугандону - ізолювати його за зразком Палестини і повісити на шию Кацапії. Почекати 5 років, а тоді жорстко зачистити.

Для цього Україні потрібне нове керівництво, не згодне на програшні договорняки і жування шмарклів. І також некорумповане.

Offline server error

• Hero Member
Если говорить про политический путь как про путь переговорный то он не существует.
Действенным будет только силовой сценарий. Это не обязательно военный, но обязательно принуждение
Дякую , що не заставили мене  розказувати що таке "політичне рішення" :)

Так ви правильно  зрозуміли , а саме таке рішення  мають на увазі Євро союз і інші політичні сили ...
Особливо Меркель , яка взяла "тайм аут" для політичного урегулювання конфлікту 
(була передача по Громадському ТБ з бувшим послом США в Україні)  де посол прямим текстом описував цю підкилимну ситуацію в міжнародній політиці.

Щодо Мінських угод  - в мене дуже  критичне відношення до них.  що саме погане в них - не визначені поняття .
треба  було описати що є що  , Так як РФ  на справді має одне поняття  а Німеччина Франція Україна  - зовсім інше.

Для швидкого розуміння - Треба було пояснити в тексті  що таке чорне  , а що таке біле .
А тепер виявляється ситуація  - одна сторона  каже що це  "біле"  ТА НІ  каже друга сторона - це "чорне"...
і цей процес безконечний.

« Останнє редагування: Червня 26, 2015, 11:18:37 23:18 від server error »

Offline convex

• Ветеран форума

Для цього Україні потрібне нове керівництво, не згодне на програшні договорняки і жування шмарклів. І також некорумповане.

Поки що вистачило б політичної маргіналізації Пецюндри, але без вивищення Бєні, Фірташа і інших суперпаразитів, але з підняттям на осінніх виборах правосєків, громадських активістів, можливо, решток Свободи - щоб створити ситуацію, коли Пєця зможе і муситиме кивати Заходу - я би щось ще здав для вашого спокою, але вони мене зжеруть. І Кріля треба списати нах, бо курва пасеться, ніц не реформує, і ми скоро втратимо навіть мінімум економічної самостійності - муситимемо слухатись нових власників.

А за рік-два і так буде нове керівництво.

Offline aag

• Hero Member
Цитувати
А за рік-два і так буде нове керівництво

А яке зараз? Якщо ні, то чому і де воно візьметься?