Автор Тема: Ой, ля.... Грицак - глава СБУ  (Прочитано 1449 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
Ой, ля.... Грицак - глава СБУ
« : Липня 02, 2015, 11:45:47 11:45 »
Он был у Наливайченко замом?

Так, З 7 липня 2014  року — перший заступник Голови Служби Безпеки України.

Работа с Наливайченко его устраивала? Он не протестовал против методов и действий начальника целый год?

Ну и нахрена этот цирк?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Ой, ля.... Грицак - глава СБУ
« Reply #1 : Липня 02, 2015, 11:46:45 11:46 »
Он был у Наливайченко замом?

Так, З 7 липня 2014  року — перший заступник Голови Служби Безпеки України.

Работа с Наливайченко его устраивала? Он не протестовал против методов и действий начальника целый год?

Ну и нахрена этот цирк?
Кто-то же должен бдить в стране.
 :smiley24:

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #2 : Липня 02, 2015, 11:52:27 11:52 »
За 340

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=2933

Не голосувала Самопоміч. Всі інші переважно підтримали. Включно з ОппоБлоком.

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
« Reply #3 : Липня 02, 2015, 11:52:56 11:52 »
Первым замом что ему мешало бдить?...

Я не издеваюсь, я просто не понимаю, нахрена ставить туда людей из той же структуры.  :smilie2:

Есть же откатанные в мире методы реформирования - создается паралельная структура, пару лет обкатывается, люди получают образование в независимых структурах, хоть в ОДА у Саакашвили, ну фиг сними, с грузинскими шпионами :)

Потом весь состав в один день заменяется на новый. Вот как делают сейчас в Киеве с патрульной службой.

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
« Reply #4 : Липня 02, 2015, 11:53:19 11:53 »
За 340

Это маркер  :smilie2:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 02, 2015, 11:54:16 11:54 »
За 340

Петро наобiцяв новi посади, от вони всi дружно спершу "Скинули" Наливая, а зараз... дали згоду на нового очiльника.
 :smiley24:

Offline lex013

• Hero Member
« Reply #6 : Липня 02, 2015, 11:57:41 11:57 »
За 340

Что-то тут не то раз хуйловцам дали команду голосовать за.

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #7 : Липня 02, 2015, 02:46:52 14:46 »
Mikheil Saakashvili
7 год. · Змінено ·

З генералом Грицаком я познайомився на передовій Луганської області, і дізнався що багато хлопців спец підрозділу Альфа дуже його любили і говорили про його особисту мужність. Останніми днями, за моєю інформацією, він керує розслідуванням корупційних справ високопоставлених посадовців і судячи із шквалу чорного піару проти нього, він просувається у вірному напрямку. Найближчими днями, Рада повинна голосувати по його кандидатурі на пост очільника СБУ. Я мав грунтовну розмову з генералом, і як на мене, він розуміє необхідність чистки в СБУ та необхідність реформування служби, так само як і те, яку фундаментальну загрозу представляє для виживання України як держави, всероз'ідаюча корупція.
Quo Vadis

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #8 : Липня 02, 2015, 02:49:13 14:49 »
Дмитро Ярош
25 червня о 10:48 · Змінено ·

Український поет Петро Скунць якось сказав дуже гарні слова: «за всіх прокричати, коли всі мовчать, за всіх промовчати, коли всі кричать»...
Ось і зараз, в ситуації навколо Служби Безпеки України, варто сказати декілька слів.

- Валентин Наливайченко - мій друг, який "з мінусів" підняв СБУ та практично наново створив дієвий механізм захисту національної безпеки держави, що зміг нейтралізувати дуже багато терористичних загроз по всій Україні. Говорю про це абсолютно відповідально, бо в багатьох спецопераціях по ліквідації російсько-терористичного бандпідпілля брали участь і спецгрупи "Правого сектору".

- Вважаю відставку Валентина Наливайченка нелогічною і несвоєчасною, яка до того ж, показала гнилість і цієї Верховної Ради. Такі приклади підкріплюють думки людей, що режим внутрішньої окупації України з втечею Януковича нікуди не дівся, а тільки трансформувався і закамуфлювався та провокують радикалізацію нашого суспільства.

- Йде війна із сильним і підступним ворогом - Російською імперією. У цей час будь-яке самопоборювання не йде на користь зміцненню обороноздатності України. Маю на увазі інформаційні атаки на в.о. Голови СБУ генерал-полковника Василя Грицака, який останній рік теж працював в команді Наливайченка по відновленню дієздатності Служби і на посаді керівника Антитерористичного центру провів масу успішних антитерористичних операцій.

- Знаю Василя Грицака як Офіцера, який особисто брав участь не тільки в планування, а і у виконанні бойових операцій, не ховаючись за спинами своїх підлеглих. А таких генералів на фронті, повірте, є дуже мало...

- Чи стане генерал Грицак Головою СБУ - не знаю. Але впевнений в одному - ті, хто поливає брудом бойового офіцера - мудаки. Вибачаюсь за неполіткоректність!..

- За останні призначення заступників Голови нічого сказати не можу. З ними на війні не перетинався. Біографії у них не дуже... Але найближчий час покаже. "По плодах їхніх пізнаєте їх..."

Геть внутрішні чвари!
Разом - до Перемоги!
Слава Україні!
Quo Vadis

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
« Reply #9 : Липня 02, 2015, 02:58:29 14:58 »
Mikheil Saakashvili
7 год. · Змінено ·

З генералом Грицаком я познайомився на передовій Луганської області, і дізнався що багато хлопців спец підрозділу Альфа дуже його любили і говорили про його особисту мужність. Останніми днями, за моєю інформацією, він керує розслідуванням корупційних справ високопоставлених посадовців і судячи із шквалу чорного піару проти нього, він просувається у вірному напрямку. Найближчими днями, Рада повинна голосувати по його кандидатурі на пост очільника СБУ. Я мав грунтовну розмову з генералом, і як на мене, він розуміє необхідність чистки в СБУ та необхідність реформування служби, так само як і те, яку фундаментальну загрозу представляє для виживання України як держави, всероз'ідаюча корупція.

Неужели суть вопроса непонятна?   Что мешало ему этим заниматся не "последние дни", а последний год?

Что ему мешало поставить вопрос о Наливайченко, как о неадекватном начальнике - в течении года? Он же работал и поручения его исполнял, очевидно. Ну ушел в отставку в знак несогласия? Нет.

Почему он такой умный и правильный только две недели как?  В этом вопрос

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #10 : Липня 02, 2015, 03:51:31 15:51 »
Yury Bogdanov
15 год ·

Хроники подлости

Как только генерал Грицак стал и.о. главы СБУ, в Луганской области (за Донецкую знаю хуже) стали массово ловить контрабанду. По линии СБУ. Именно массово. Причем не продукты, а промтовары и сырье.

И сразу повылазило критиков и обвинителей. Ждемс сюжет на плюсах. Что, опять не на то место наступили?
Quo Vadis

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #11 : Липня 02, 2015, 04:32:02 16:32 »
Я утримаюсь від коментів, бо не маю достатньо інформації щоб критикувати чи хвалити. Думаю більшість дописувачів також її не мають.  :smilie7:
« Останнє редагування: Липня 02, 2015, 04:32:11 16:32 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #12 : Липня 02, 2015, 04:40:24 16:40 »
СБУшник зі стажем: хто такий Василь Грицак

для бажаючих сюди

http://espreso.tv/article/2015/07/02/sbushnyk_zi_stazhem_khto_takyy_vasyl_grycak
Quo Vadis

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
« Reply #13 : Липня 02, 2015, 05:25:44 17:25 »
Я утримаюсь від коментів, бо не маю достатньо інформації щоб критикувати чи хвалити. Думаю більшість дописувачів також її не мають.  :smilie7:

Естественно, даже в Вики не указано, чем он занимался с 2010 по 2014 год.

Таких людей в принципе не должно быть на такой важной политической должности.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #14 : Липня 02, 2015, 05:26:19 17:26 »
Голова СБУ - не політична посада.

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
« Reply #15 : Липня 02, 2015, 05:32:21 17:32 »
СБУшник зі стажем: хто такий Василь Грицак

для бажаючих сюди

http://espreso.tv/article/2015/07/02/sbushnyk_zi_stazhem_khto_takyy_vasyl_grycak

Да, там есть ответ на все вопросы

Для президента суть такого призначення в тому, що - Грицак, людина особисто віддана йому, і не має власних політичних амбіцій

И, в частности, что Порошенко предпочитает продвигать людей, преданных лично ему, в ущерб интересам реформ, страны в целом и всего прочего...

Т.е. реально реформ никаких не будет. Жаль только Саакашвили, промучается год и уедет, куда глаза глядят. Один грузин уже с саботажем в Минздраве не справился. Ну и правда, а что можно изменить, если все подчиненные тебя за глаза посылают нахрен, потому что им ломают доходы?

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
« Reply #16 : Липня 02, 2015, 05:33:34 17:33 »
Голова СБУ - не політична посада.

Да ну?  Тогда фамилию главы надо засекретить и запретить делать политзаявления

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #17 : Липня 02, 2015, 05:35:17 17:35 »
Прізвище засекречувати не треба. Але лізти щодня на телекран і патякати там все що завгодно теж не треба. Не ті функції у голови спецслужби.