Автор Тема: Один з прокурорів-хабарників має 800 тисяч доларів кредиту .  (Прочитано 4265 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
А под залог своего дома Корниец взял кредит в банке на 800 (ВОСЕМЬСОТ) ТЫСЯЧ долларов.

Прикольно. А вот и "отмазка" откуда взялись наличные.

-- Де ви взяли гроші на Волгу?
-- Продав Жигулі, доклав трохи - і нашкріблося.
-- А де взяли на Жигулі?
-- Продав Запорожець, доклав трохи...
-- А на Запорожець?
-- Продав мотоцикла...
-- А на мотоцикл?
-- Продав велосипеда...
-- А на велосипед?
-- Ну чого приїбалися: за велосипед я вже відсидів!!!

:gigi:

Offline аматорка

• Ветеран форума
А чого ролик з Порошенком так несподівано обривається?  :smilie3:
Хай пояснює про який "минулий курс" говорить. Він явно щось далі говорить на цю тему. "Спекуляції" потрібно прибрати, це так. Курс з майже 40 до майже 20 змінився  :smilie3:

А взагалі-то, чула я б цей текст раніше, не голосувала б за нього.  :gigi: Добре, що не чула і добре, що вето застосує.

На момент записи ролика - 14.  :gigi:
Шо, за брехло?
Я вже сказала, особисто мені слова про "минулий курс" здаються принциповими, це так. І це великий прокол. І добре, що я цього не чула раніше  :smilie5:
Але саме у ті дні курс таки "гойдався", я подивилась. Пік був десь 15 квітня, а потім за тиждень на майже 11 повернувся.
Але ще раз, я засуджую  :smilie3: ці слова Порошенко. Але якщо він вето не накладе, то просто не пробачу  :gigi: От якось так.
Брехло? Дивлячись у чому. Він хоче сподобитись, він заграє з "публікою", це так. Мені це не подобається, я на нього взагалі дивитись не можу, але закон цей він не підпише. В цьому я в впевнена. І для мене це головне, ... хоча слова про "минулий курс", що сказані 13 квітня 2014  року, я засуджую. Це точно. І хтось з тих, хто голосував за нього через те, що він "минулий курс" обіцяв   :gigi:, мають повне право обурюватись. Але покажіть мені цих людей  :smilie3: Ну хто це? "Валютні" споживчі кредити заборонили у 2011. Заборонили, тому що долар скакнув з 5 до 8 у 2008 і у багатьох "розумників" виникли проблеми. Ці кредити у 2009-2010 брали чи що? 

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А под залог своего дома Корниец взял кредит в банке на 800 (ВОСЕМЬСОТ) ТЫСЯЧ долларов.

Прикольно. А вот и "отмазка" откуда взялись наличные.

-- Де ви взяли гроші на Волгу?
-- Продав Жигулі, доклав трохи - і нашкріблося.
-- А де взяли на Жигулі?
-- Продав Запорожець, доклав трохи...
-- А на Запорожець?
-- Продав мотоцикла...
-- А на мотоцикл?
-- Продав велосипеда...
-- А на велосипед?
-- Ну чого приїбалися: за велосипед я вже відсидів!!!

:gigi:

:smiley24:
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А чого ролик з Порошенком так несподівано обривається?  :smilie3:
Хай пояснює про який "минулий курс" говорить. Він явно щось далі говорить на цю тему. "Спекуляції" потрібно прибрати, це так. Курс з майже 40 до майже 20 змінився  :smilie3:

А взагалі-то, чула я б цей текст раніше, не голосувала б за нього.  :gigi: Добре, що не чула і добре, що вето застосує.

На момент записи ролика - 14.  :gigi:
Шо, за брехло?
Я вже сказала, особисто мені слова про "минулий курс" здаються принциповими, це так. І це великий прокол. І добре, що я цього не чула раніше  :smilie5:
Але саме у ті дні курс таки "гойдався", я подивилась. Пік був десь 15 квітня, а потім за тиждень на майже 11 повернувся.
Але ще раз, я засуджую  :smilie3: ці слова Порошенко. Але якщо він вето не накладе, то просто не пробачу  :gigi: От якось так.
Брехло? Дивлячись у чому. Він хоче сподобитись, він заграє з "публікою", це так. Мені це не подобається, я на нього взагалі дивитись не можу, але закон цей він не підпише. В цьому я в впевнена. І для мене це головне, ... хоча слова про "минулий курс", що сказані 13 квітня 2014  року, я засуджую. Це точно. І хтось з тих, хто голосував за нього через те, що він "минулий курс" обіцяв   :gigi:, мають повне право обурюватись. Але покажіть мені цих людей  :smilie3: Ну хто це? "Валютні" споживчі кредити заборонили у 2011. Заборонили, тому що долар скакнув з 5 до 8 у 2008 і у багатьох "розумників" виникли проблеми. Ці кредити у 2009-2010 брали чи що?

Наспiвую:
Порох - брехло!
Ла-ла ла-ла ла-ла ла-ла!
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline аматорка

• Ветеран форума
Наспiвую:
Порох - брехло!
Ла-ла ла-ла ла-ла ла-ла!
Маєш право. Але і він має право на повну версію ролика  :smilie3: Якщо буде така, покажи, цікаве.