Автор Тема: Ганна Гопко.  (Прочитано 1015 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
Ганна Гопко.
« : Липня 19, 2015, 05:40:08 17:40 »
Сергій Лещенко
Вчера, в 9:34 ·

Фракция "Самопомощь" решилась наказать первый номер своего списка Hanna Hopko за непослушание.

Партия, которая декларирует свои демократические принципы, выносит явно недемократическое решение.

Потому что только в Советском Союзе мандат депутату давала партия.

В цивилизованной же стране мандат дает только народ.

И отвечать за свои голосования депутат должен тоже в первую очередь перед народом. За снятие Гопко с должности должен проголосовать сессионный зал. Уверен, это решение не пройдет.

Сергій Лещенко
5 ч · Киев ·

Вчора цілий день погоджували заяву щодо рішення "Самопомочі" відкликати Ганну Гопко з посади голови комітету. Таке покарання було накладено на неї за голосування про направлення змін до Конституції в КС всупереч позиції фракції. Особисто я вважаю, що Гопко вчинила як відповідальний політик, особливо з огляду на те, що очолює комітет та знає з перших вуст від європейських дипломатів, наскільки важливо для посилення проукраїнської позиції ЄС таке голосування. Оскільки частина Міжфракційного об'єднання "Єврооптимісти" входять до самої "Самопомочі", заяву вирішили робити не від МФО, а від окремих членів об'єднання.

#####

Заява окремих членів Міжфракційного об’єднання “Єврооптимісти” у зв’язку з рішенням фракції “Самопоміч” відкликати свого члена Ганну Гопко з посади голови комітету у закордонних справах.
Наголошуємо на трьох важливих принципах діяльності парламенту:
1. Цінність вільного та усвідомленого голосування у Верховній Раді є основоположним принципом здійснення депутатом своїх повноважень.
2. Депутат, у першу чергу, несе відповідальність за ухвалювані ним рішенням перед виборцями та країною.
3. Призначення та звільнення з посади керівництва комітетів має відбуватися зважаючи на професійність депутата.
Водночас поважаємо право колег з “Самопомічі” ухвалювати рішення щодо діяльсноті своєї фракції, і зокрема визначати своїх представників у керівництві комітетів Верховної Ради.

(click to show/hide)

Offline reema

• Ветеран форума
Re: Ганна Гопко.
« Reply #1 : Липня 19, 2015, 05:45:30 17:45 »
Зря они так.
Prosperity is based on people and ideas

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 19, 2015, 05:51:28 17:51 »

"Pavlo Klimkin – ‏@PavloKlimkin

Я поза партійними справами, та для державної справи відзначу роботу Г.Гопко як глави комітету Ради - завжди енергійно і в інтересах України. ''

От себя:    Для меня понятно, что Садовый - диктатор, упрямый, и где-то самодур.

Почему-то так я его вижу. Может, ошибаюсь.

Напрягает меня и психотерапевт Березюк. Готов объяснить необъяснимые поступки шефа.

Как говорят в народе ,,мягко стелет, до твёрдо спать.'' Манипулятор.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #3 : Липня 19, 2015, 06:02:38 18:02 »

Я поза партійними справами, та для державної справи відзначу роботу Г.Гопко як глави комітету Ради - завжди енергійно і в інтересах України. ''

От себя:    Для меня понятно, что Садовый - диктатор, упрямый, и где-то самодур.

Напрягает меня и психотерапевт Березюк. Готов объяснить необъяснимые поступки шефа.

Я думала , они проевропейская команда реформаторов либералов. Но судя по их голосованиям в ВР, сказать этого нельзя.
Один только проваленный закон о дерегуляции чего стоит. А требование к раскрытию личных данных новых полицеских, опять же дружба с Беней... Зашквар за зашкваром.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 19, 2015, 06:12:25 18:12 »

Я думала , они проевропейская команда реформаторов либералов. Но судя по их голосованиям в ВР, сказать этого нельзя.
Один только проваленный закон о дерегуляции чего стоит. А требование к раскрытию личных данных новых полицеских, опять же дружба с Беней... Зашквар за зашкваром.
:smiley24:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 19, 2015, 06:17:30 18:17 »
ованиям в ВР, сказать этого нельзя.

Это еще что за фигня?  :smilie10:
Не слышал такого

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #6 : Липня 19, 2015, 06:20:30 18:20 »
ованиям в ВР, сказать этого нельзя.

Это еще что за фигня?  :smilie10:
Не слышал такого

Была дискуссия в парламенте во время принятия закона о нов. полиции, слава Богу эту дебильную поправку от СП не приняли.