Автор Тема: Новини Одещини: розмовляючи українською, ви ризикуєте життям!  (Прочитано 3085 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Лидера одесского Евромайдана избили за "украинский язык". Милиция... послала потрепевшего "нах...й"

v_n_zb
20 июля, 14:32
.
Неизвестные напали на одного из лидеров одесского Евромайдана Андрея Юсова и его жену.

Об этом сообщила на своей странице в Facebook жена Юсова Иванна.

Инцидент произошел в ночь с 18 на 19 июля на набережной в пгт Затока Белгород-Днестровского района Одесской области.

«Сегодня ночью на нас с мужем напала группа молодых людей, когда мы гуляли на открытой Михаилом Саакашвили набережной в Затоке. Они узнали Андрея Юсова, подошли с возгласом "Слава Украине" и когда мы ответили, спросили у Андрея действительно ли он Юсов, набросились на него, пытаясь сбить с ног, били по голове и туловищу, угрожали убить. Их было не менее шести. С помощью неравнодушных прохожих, а не милиции мы отбились от них.

Еще на аллее мне патрульные советовали не провоцировать «отдыхающих» на украинском языке.  :smilie9: :smilie9: :smilie9: В течение трех часов мы пытались подать заявление в отделении. О нашей милиции известно много и, пожалуй, все правда. Среди четырех работников нашелся один молодой следователь, которому отдельное спасибо за человеческую позицию, потому что нам за 2 часа пребывания в отделении даже воды не предложили, пока я не докричалась, что пострадавший сознание теряет», – сообщила она.

Возможно, семейство Юсовых наговаривает на нашу доблестную милицию. Возможно.

Но видео говорит о другом - "Блядь выведите его, а то сука убью". Так общаются в одесской милиции с потерпевшими.

Если так относятся ка руководителю пропрезидентской партии, то что ожидать от "шакалов авакова" простым смертным? Сразу застрелит, как обещает, или сначала порошок подбросит?
« Останнє редагування: Липня 20, 2015, 07:49:31 19:49 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: Черговий hate crime на Одещині
« Reply #1 : Липня 20, 2015, 06:20:48 18:20 »
Відповідь Порошенка:

Петро Порошенко ‏@poroshenko 21h21 hours ago

В Україні має бути монополія на зброю у держави, правоохоронних органів.

Тобто україномовних громадян можна бити-вбивати птосто так увечері, вдень, а право на самозахист їм нє положено.

От щоб так хтось на набережній підловив прізідєнта і так само відкиздив!

Але прізідєнт нє дурак - має озброєну охорону і не спілкується українською в неофіційній обстановці.

Так що, громадяни, смокчіть лапу.
Припиздент має озброєну охорону 24/7 , a вам зброя не дозволяється. Бо ви не припиздент.  :smilie2:

Offline Lock60

• Hero Member
  • PUTIN DICKHEAD! La-La-La!
« Reply #2 : Липня 20, 2015, 06:30:23 18:30 »
Одесским ментам приготовиться.

Правительство США выделит средства на зарплаты новой команде Саакашвили
Новую Одесскую полицию будут тренировать американские полицейские из Калифорнии.

"Сегодня Глава Одесской ОГА Михаил Саакашвили провел встречу с послом США Джеффри Пайеттом. Договорились, что американские полицейские из Калифорнии будут тренировать новую Одесскую полицию", - написал Саакашвили.

Кроме этого, как пишет глава ОГА, в рамках Одесского антикоррупционного натиска правительство США согласилось выделить средства на заработные платы новой команде Саакашвили.

Кроме этого в Одессу 18 июля, утро доставили 100 американских военных автомобилей "Хамви".

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Липня 20, 2015, 07:44:22 19:44 »
Отже я так розумію, що в Одесі розмова українською на вулиці є небезпечною для життя.

Offline Scipionn

• Hero Member
  • "З нами Бог і автомат Калашнікова(с)" Сашко Білий
« Reply #4 : Липня 20, 2015, 08:02:11 20:02 »
Отже я так розумію, що в Одесі розмова українською на вулиці є небезпечною для життя.
А шо такоє...в рускій мір на тєлячєй мовє лєзут бандєри... :Sho_za: :shuffle:
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #5 : Липня 20, 2015, 08:18:23 20:18 »

... сказали патрульные

Offline Via

• Hero Member
« Reply #6 : Липня 20, 2015, 08:18:40 20:18 »

Не слухай дурниць. А Юсов той ще гівнюк, знаю його неміряно років. Жидок-флюгер.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #7 : Липня 20, 2015, 09:48:34 21:48 »

Не слухай дурниць. А Юсов той ще гівнюк, знаю його неміряно років. Жидок-флюгер.

Шановна Пані,

По-перше, це не дурниці. Кажу це як людина, яка прожила більшу частину свого життя в Одесі

По-друге, я знаю Андрія Юсова ще з часів, коли він ходив до школи. Його батько був таксистом, а мати медсестрою в Одесі. Дуже скромна і гарна родина. В родині вони завжди спілкувалися і спілкуються українською.

По-третє, називати українського патріота жидком - улюблений прийом пропаганди від КГБ, або ознака власної неповноцінності.

З націоналістичним привітом,
Здичавілий (тобто вільний) Кіт.

Offline Via

• Hero Member
Не треба оповідати казок, ок? Юсов покрутився у Порі, потім прибився до Бродського, років пять тому раптом защебетав украінською і з Золотарьовим напару вирішили очолоти Холодноярську ініціативу, звідки були швидко послані подалі. Після цього Юсов поліз під крило до Юльки, а при кому він нині, я вже втомилася слідкувати, Порох йому якусь посаду давав на Одещщині чи то якась юлькіна квота була. Не тоне, одним словом.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Мене не цікавлять його політичні трансформації. Він український громадянин, який розмовляв на людях українською мовою. За це його було побито.

Якщо партія “Свобода“ не вважає злочином подібну акцію, то населення зробило правильно, не підтримавши цю партію на виборах.

Offline roma

• Ветеран форума
Мене не цікавлять його політичні трансформації. Він український громадянин, який розмовляв на людях українською мовою. За це його було побито.

Якщо партія “Свобода“ не вважає злочином подібну акцію, то населення зробило правильно, не підтримавши цю партію на виборах.
Ты там свидетелем был?
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline serginio

• Ветеран форума

неправда
його було побито саме як юсова

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Ты там свидетелем был?

Offline Via

• Hero Member
О, випередив. Є тисяча причин, за що саме він отримав по зубах, і мова там на останньому місці.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

неправда

Ага, тобто як Юсова його можна бити.
Дякую хоч на тому.

Offline Via

• Hero Member
Кіт - попередження за матюччя.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
О, випередив. Є тисяча причин, за що саме він отримав по зубах, і мова там на останньому місці.

Шкода тоді що Тягнибокам-Сичам писок не натре ніхто. Вони хитрсосракі - з охороною ходять.

Але хотілося б щоб Пані розповіли про свої тисячу причин побити Юсова.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Гаразд, я матюкатися не буду, щоб не вражати чутливісь модератоки.

Але від членкині патрії “Свобода“ хотілося б почути, які саме причини існували для того, щоб завдати порядній українській людині тілесних пошкоджень, крім тієї, що вона вголос розмовляла українською?

Прошу...

Offline roma

• Ветеран форума
В тексте говорится , про какое- то видео. И где оно.
И где ссылка на текст?
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline serginio

• Ветеран форума

неправда

Ага, тобто як Юсова його можна бити.
Дякую хоч на тому.

ну де я таку ХУЙНЮ написав??
я хочу сказати що мене б за українську мову не побили

Offline Бувалий

• Ветеран форума
В тексте говорится , про какое- то видео. И где оно.
И где ссылка на текст?
Ромчик проснулся - А ВИДЕО... где?..
 :moskali:

Offline Via

• Hero Member
Кіт, оскільки ти Юсова знаєш, то й сам у нього розпитай, за що саме він отримав по зубах.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
(click to show/hide)
ну де я таку ХУЙНЮ написав??
я хочу сказати що мене б за українську мову не побили

Сергініо - поїдь туди і поговори там увечері українською.
А потім напиши про відчуття.

100% відсотків не гарантовано, але 90% - точно, що тобі ввалять.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Кіт, оскільки ти Юсова знаєш, то й сам у нього розпитай, за що саме він отримав по зубах.

Я вже починаю підозрювати, що то робота свободівців.

Offline Via

• Hero Member
Говорили-балакали, сіли та й заплакали :)
Так, то усьо свободівці, блукають ночами у Затоці і бьють Юсових :)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Птинаймні таке враження склалося від настирливої переконаності членкині партії Свобода в тому, що були тисячі причин дати по зубах громадянину України Андрію Юсову.

Offline Via

• Hero Member
Ти свій старт-пост читати не пробував? Роззяв очі і перечитай.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
З постом все правильно. Там написано, що людину побили за спілкування українською. Як людина, яка добре знає на власному досвіді ставлення до української мови в тій частині України, подібний інцидент виглядає дуже природнім і правдоподібним. Відтак, немає підтав не довіряти нaведеній інформації.

P.S.
Пані Віє, Ваша звичка тикати незнайомим людям свідчить про недоліки у вихованні або ж про вплив кацапської традиції. Будь ласка, виправтеся.

Offline Tech

• Hero Member
« Reply #28 : Липня 20, 2015, 10:49:54 22:49 »
Не может быть. Мне в Енакиево встречаются люди которые по русски вобще не могут говорить, только на державной. Понимать понимают а сказать не могут :smilie5: И ни чего, живые и проблем никогда не было. Тут наверное больше зависит от того что говорят, это может быть причиной.

Offline Via

• Hero Member
З постом все правильно. Там написано, що людину побили за спілкування українською. [quote/]

Ще раз роззяв очі і перечита цитату з твого поста "Они узнали Андрея Юсова, подошли с возгласом "Слава Украине" и когда мы ответили, спросили у Андрея действительно ли он Юсов, набросились на него, пытаясь сбить с ног, били по голове и туловищу, угрожали убить. Их было не менее шести. С помощью неравнодушных прохожих, а не милиции мы отбились от них.

Еще на аллее мне патрульные советовали не провоцировать «отдыхающих» на украинском языке.".

Хто коли кого бив і що потім сказали патрульні.
« Останнє редагування: Липня 20, 2015, 10:57:18 22:57 від Via »