Тобто якщо 20 прокурорів, суддів та регіоналів стратити, то решта прокурорів, суддів та регіоналів буде виконувати твій план? От ті 10 пунктів. Впевнений?
---в кожної людини є інстинкт самозбереження.
А відповідальність за страти хто на себе візьме?
--- а хоча би і я
А хто візьме на себе відповідальність за те, що наслідки виконання твоїх 10 пунктів не приведуть до "сильної держави"?
-- за це вже несуть відповідальність хлопці на передовій.
Доречі, на твою думку, СРСР був сильною державою?
---- а вода холодна чи мокра?
І ще більше приземлене питання. От ти стверджуєш, що "російська загроза явно завищена", однак нічого не пишеш про наступ, про звільнення окупованих територій. Чи це очевидно?
--- так впав вчора 8 літак рассеї про що можна ще говорити
Дуже засмутила теза "не бажаючі служити офіційно платять 35% від річного доходу". Яким чином це узгоджується з військовим станом? А не бажаючі віддавати авто на потребу фронту скільки сплачувати повинні? Є ще питання. Але все ж таки головним є - хто візьме на себе відповідальність?
Якщо парламентська більшість , то нормально, більшість громадян напевно підтримують таки дії. А якщо партія, яка навіть у парламент не пройшла, то на кого вона буде спиратися? Можна ж і самим тоді на палю сісти. Чи ліберали на палю радикалів не саджають? То не страшно?
---- Карати не за політичним признаком а за конкретні дії і вчинки
Ще раз, ти маєш право от все це писати, але тоді бери на себе відповідальність. От хоча б перед цим форумом
Можна почати з найпростішого, чи впевнений ти в оцінці "російської військової загрози" для того, щоб розпочати наступ. Ти ж наступ пропонуєш? Для початку.
--- для початку я пропоную гідну відсіч і на один обстріл відповідати 10-кратно.
Особисто я впевнена у тому, що задавити РФ можна тільки економічно. Економічними санкціями. А економічні санкції прив'язані до мінських угод.
--- Економічні санкції в першу чергу привязані до аннексії криму, якими б не були санкції путіну - по барабану так само як і більшості кацапів "Іскандери смеются"
- Інстинкт самозбереження є, але навіщо решті залишатися прокурорами на суддями? А також регіоналами
- А ти хто? За тобою є якась сила, яка забезпечить тобі таку можливість? Ну, от ти тут на форумі закликаєш до чогось там ... і що?
Голосуєш за ВО Свобода. Це їх гасла? Начебто ні. ВО Свобода донедавна була взагалі парламентською партією. Поділила з ПС голоси і не пройшла до ВР на парламентських у 2014 році.
- Отаке
То ти тільки про наступ? Тому що "хлопці на передовій" не забезпечать тобі "сильну державу". "Сильну державу" забезпечує сильна економіка.
- То я і питаю, СРСР, на твою думку
, був сильною державою?
- Наприклад, про загальну кількість військових літаків.
- Хто конкретно карати буде? Ти? Ти ж вже зголосився взяти на себе відповідальність
Але все ж таки, а якщо вони тебе? Треба мати якусь підтримку ... все ж таки.
- То не наступ? Просто відповідати на обстріли?
- Це не так. Анексія Криму працює на визнання агресора, маючи на увазі подальші події на Донбасі. Але Крим здали без бою. Крим не визнається частиною РФ, але санкцій там фактично немає. Просто відсутня можливість вільно працювати у Криму іноземцям без згоди України. Тобто для порушників можуть настати наслідки. А можуть і не настати, якщо трошки замаскуватися.
Якщо РФ до кінця року виконує всі зобов'язання за мінськими угодами, то санкції, накладені на РФ (через військову агресію на Донбасі) будуть зняти. Така зв'язка.
Дуже важко було відповідати у такому форматі. Але дякую тобі за пояснення власної позиції. В принципі, вона потужно перетинається з позицією ВО Свобода, яка викладена
тут. І це не дивно, тому що ти голосував за цю партію.
Але за посиланням є таки розумні, як на мене
, слова.
Рік війни з Росією та постійне порушення нею мирних домовленостей доводить, що зупинити агресора можливо тільки військовим шляхом. Результат війни з Росією залежить виключно від здатности української армії, усіх військових формувань за підтримки всього українського суспільства відбити напад ворога, а в перспективі - звільнити окуповані території. Саме результати на фронті визначатимуть підсумки переговорів про досягнення миру, а не навпаки.
Тому нові мінські домовленості, як і будь-які "мирні" угоди з Росією, є лише тактичними інструментами, які слід використати для посилення військово-політичних позицій України у цій війні, що дозволить у майбутньому перемогти агресора.
Як ти ставишся до них? І чи не заважає тобі відсутність ненависті до Порошенко у тексті за посиланням
Є такий текст
ВО "Свобода" неодноразово застерігала українську владу та суспільство від ілюзій щодо можливости досягнення миру і припинення агресії Росії шляхом дипломатичних переговорів або капітуляції перед вимогами окупанта.
і як на мене, то дуже добре, що хтось застерігає. Треба застерігати, треба обговорювати, слухати аргументи кожного.
Все ж таки треба закінчувати клацкати, то скажу таке, - мені більше подобається позиція ВО Свобода, ніж твоя. Доречі, там декілька пунктів реалізовано вже. Я не зі всіма пунктами згодна, але раціональне там є. Взагалі, перебування у парламенті дуже корисно сказалося на ВО Свобода
Хай повертаються, але змінять позицію щодо НАТО... якщо щось там вимагають вже від НАТО
Вибач за багато літер.