Автор Тема: Виктор Пинчук поддержал Александра Вилкула на выборах мэра Днепропетровска  (Прочитано 1657 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline shifr

• Hero Member

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Погань ще та. Не менш небезпечна ніж інші. Але така логіка життя - непокаране зло обертається злом ще більшим.
If you are going through hell, keep going.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Мо, Пiня, все ж вирiшив, хай краще Поганий Вiлкув, анiж Добрий Беня (або його команда).
 :Tyapnycia:

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
А кого ж краще? Філатова? Це вибори, а не гра в хотєлкі. Обирати доводиться між тими, хто є.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
А кого ж краще? Філатова? Це вибори, а не гра в хотєлкі. Обирати доводиться між тими, хто є.

Філатова ніяк не можна, бо він Майдан підтримував.
А от Вілкул це те, що треба. Недарма ж він тітушок із арматурою в Київ вагонами відправляв. Дуже прогресивний чоловік...

Offline Фюмюлюх

• Hero Member

А от Вілкул це те, що треба. Недарма ж він тітушок із арматурою в Київ вагонами відправляв. Дуже прогресивний чоловік...

Ну да, а ще Майдан підтримували Тимошенко, Тягнибок, Богословська та купа іншого лайна. Ти, мабуть, вважаєш, що і у 2010 році треба було йулю обирати, а не хряка. Ну-ну, гарна логіка. Точніше, її відсутність.

« Останнє редагування: Жовтня 23, 2015, 08:18:56 20:18 від Фюмюлюх »

Offline div

• Ветеран форума

Ну да, а ще Майдан підтримували Тимошенко, Тягнибок, Богословська та купа іншого лайна. Ти, мабуть, вважаєш, що і у 2010 році треба було йулю обирати, а не хряка. Ну-ну, гарна логіка. Точніше, її відсутність.

Вопрос не в том кто пидрымував, а втом кто был против.
Хотя тут думаю все просто - Пиня не любит Беню. А человек открывашка будет долать то что и делал - нихрена

Offline Фюмюлюх

• Hero Member

І ще, чи не Коломойського тітушки (яких він теж направив на Київ, тільки не з арматурою, а з автоматами) захоплювали державне підприємство та протистояли владі, обраній Майданом, га?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я ха діалог з усіма. Крім ригів. Їх треба просто вішати.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Так у тому ж і питання, що вілкулів просто не повинно бути. Від слова "взагалі".

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Я ха діалог з усіма. Крім ригів. Їх треба просто вішати.

«Я же вам сказав, що мститися не можу, бо всі люди - це браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу. В цілому я ж гуманіст, не те шо ви, папаша».

Ти тут не віляй задом, як хвойда. Ти за даних обставин вважаєш Беню з його потенційним та неминучим протистоянням з Києвом кращим мером Дніпра, ніж лояльного до будь-якої влади Вілкула? Ну і про тітушок не відповів ти теж, з'їхав у компот.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member

Так у тому ж і питання, що вілкулів просто не повинно бути. Від слова "взагалі".

Так це ж інше питання. Тут питання вибору з двок сортів лайна, і все.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
Філатова!

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Вілкул своїми діями на посаді спричинився до побиття і вбивств людей. Філатов - ні. Треба бути повним ідіотом обрати першого. Або ж ригом.

Offline ofenrohr

• Hero Member
Оце так несподіванка  :weep: :smiley16:

Offline reema

• Ветеран форума
Днепр всегда был ватным городом. Но после Майдана в 2014 году у Бениной команды было уважение и очень высокий рейтинг.
Однако за год своим нытьем, угрозами, метанием какашек в опонентов (того же Саакашвили), борьбой за Укрнафту и ОПЗ, они его умудрились прос*ть. Никто не любит нытиков и истеричек.
Prosperity is based on people and ideas

Offline dark_wing

• Ветеран форума
Днепр всегда был ватным городом. Но после Майдана в 2014 году у Бениной команды было уважение и очень высокий рейтинг.
Однако за год своим нытьем, угрозами, метанием какашек в опонентов (того же Саакашвили), борьбой за Укрнафту и ОПЗ, они его умудрились прос*ть. Никто не любит нытиков и истеричек.

Так цеж про Пецю.

Offline reema

• Ветеран форума
Обидно будет, если Филатов не станет мером. Но он не там ищет виновных, причину нужно искать в себе (и своем патроне).
Рыги сидели тихо и не отсвечивали, а рейтинг у них рос.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
В Криворожский горсовет от БПП баллотируется бывший член “Партии политики Путина”
В 48 избирательном округе на 9 квартале Кривого Рога кандидатом от Блока Петра Порошенко "Солидарность" баллотируется Юрий Александрович Цыбульский, который в 2006 году баллотировался от "Партии Политики Путина".

об этом говорится в сообщении сообщества "Перец Криворожский" в Facebook.

"Избирательная кампания в Кривом Роге подходит к концу. Остался всего один день. Но и этот последний день приносит нам сенсации всеукраинского масштаба! В 48 избирательном округе на 9 квартале Кривого Рога кандидатом от Блока Петра Порошенко "Солидарность" баллотируется Юрий Александрович ЦЫБУЛЬСКИЙ, 29.03.1962 г.р., директор ООО "Институт стратегических исследований и регионального развития", ныне член партии "Блок Петра Порошенко "Солидарность". Однако, каково было наше удивление, когда оказалось, что Юрий Александрович уже пробовал свои силы на выборах. И не просто пробовал, а в 2006 г. баллотировался в народные депутаты Украины от - ВНИМАНИЕ - "Партии политики Путина" под 16 номером!", - говорится в сообщении.  :gigi: :gigi: :gigi:

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Обидно будет, если Филатов не станет мером. Но он не там ищет виновных, причину нужно искать в себе (и своем патроне).

reema, ти одна з небагатьох, чия думка мене цікавить, тож поясни, будь ласка, чим Філатов кращий за Вілкула, який вочевидь буде плясати під дудку Порошенка?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Саме тим він хєровий, що буде танцювати під дудку Петі. І здасть Петю при зручній нагоді.
Саметакі вілкули вже 25 років правлять бал. Результати у всіх на очах.

Offline reema

• Ветеран форума

reema, ти одна з небагатьох, чия думка мене цікавить, тож поясни, будь ласка, чим Філатов кращий за Вілкула, який вочевидь буде плясати під дудку Порошенка?

Он не рыг, и позиционирует себя как "патриот" :smilie5:  Рыги и так наберут на востоке слишком много, потому что это промышленный регион, и люди привыкли голосовать за "крепких хозяйственников".
Я хочу, чтобы он стал мером и показал на деле, как он будет заботиться о городе, и как там станет лучше жить.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member

Он не рыг, и позиционирует себя как "патриот" :smilie5:  Рыги и так наберут на востоке слишком много, потому что это промышленный регион, и люди привыкли голосовать за "крепких хозяйственников".
Я хочу, чтобы он стал мером и показал на деле, как он будет заботиться о городе, и как там станет лучше жить.

Яка різниця, хто як себе позиціонує? Тимошенко, Тягнибок та москаль Соболєв теж позіціонують себе як патріоти. То й що? Це не заважає їм бути агентами КГБ. Ти пам'ятаєш олігархічну модель України, усталену при Кучмі? Її не зміг зруйнувати Ющенко, зараз з нею не може швидко дати раду Порошенко. Ти розумієш, до чого ця модель привела? Коломойський намагається створити плацдарми для захоплення влади (нібито демократичним шляхом) і відновлення цієї моделі. До речи, я гадаю, Філатов для городян (з точки зору доріг та дитсадків) буде кращим мером, ніж Вілкул. Але відновлення кучмівської моделі — занадто дорога ціна за це. Вілкул, в свою чергу, буде прихильником будь якої влади. Риги при владі — буде ригом. Зараз він з радістю пішов би до БПП, якби його взяли. Лайно? Так. Але я ще раз проводжу аналогію з виборами 2010 року, коли нам довелося обирати між нібито патріотом Тимошенко (яка насправді була і є хіхікаючою маріонеткою путєна) і усобленням зла Януковичем. Бувають часи, коли доводіться приймати гидкі рішення.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Вілкул причетній до злочинів на Майдані? Причетний.
Чому не сидить?

Offline bugaga

• Ветеран форума
Так приховані вороги що вдягають вишиванки це гірше ніж людина без принципів, яка на боці сильного.
В теорії.
В даному конкретному випадку не знаю.

ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Разом з тим у спільноті Євромайдан повідомляють, що "за організацію перевезення тітушків з м. Кривий Ріг до м. Дніпропетровськ безпосередньо відповідав Анатолій Буряк, який очолює департамент баскетболу СК "Кривбас", почесним президентом СК "Кривбас" є Юрій Вілкул (батько віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула)".

"Давав накази Анатолію Буряку Олександр Вілкул, який безпосередньо відповідав за організацію операції по нападу на мирних людей та завозу тітушек по м. Дніпропетровськ", - заявляють активісти.

"27 січня учасники мітингу збираються об 11:00 біля ОДА, щоб висловити свій протест проти бандитів при владі", - заявили учасники Євромайдану.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/26/7011412/

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Філатова!

Значить всеж таки Гасконь .
Теж думаю голоснути  :shuffle:
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Так приховані вороги що вдягають вишиванки це гірше ніж людина без принципів, яка на боці сильного.
В теорії.
В даному конкретному випадку не знаю.

Так давай взнавай , курва його мать  :smilie9:
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline RG

• Ветеран форума
А що, в тому Дніпрі крім Вілкула і гасконців більше нікого немає ?  :smilie11: