Автор Тема: Ваше ставлення до цієї свині?  (Прочитано 10473 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sudar

• Hero Member
Re: Ваше ставлення до цієї свині?
« Reply #150 : Листопада 20, 2015, 02:16:51 14:16 »
Шикарна гілка.
Прарасюк – молодець.
Горить вогонь, тече вода, Парасюк ганяє злодіїв, які чомусь називають себе держаним апаратом України.
На це можна дивитись вічно.
Агонія, за звичай, неприємне видовище, але в даному випадку отримуєш естетичне задоволення від гри акторів.
Насолоджуйтесь панове. Вам поталанило мати місця в партері. А бажаючі можуть самі вийти на сцену.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #151 : Листопада 20, 2015, 02:48:25 14:48 »
А ти де був?

а ти мабуть був в самому пеклі коли людей розстрілювали?

Я на Парасюка не пиздю, в отличие от тебя.

ти за парсюка пиздиш, що ще гірше.
я був, і ти сволота не маєш права навіть косо дивитись в сторону парасюка, і взагалі спитай у львівян хто такий "пісний" 
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #152 : Листопада 20, 2015, 02:55:28 14:55 »
Негарно так казати про Поросятко, воно, хоч і паршивеньке, але тіпа президент  :gigi:

якщо й президент - то злидарів майдану

Мова про Порошенка.  :smilie7:

ні, у вас ваш президент свинюк, Порошенко то наш Президент.
ваш президент шоколадно-ригівське порося
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #153 : Листопада 20, 2015, 05:43:41 17:43 »
Генеральная прокуратура Украины допросила заместителя начальника Главного управления по борьбе с коррупцией и организованной преступностью Службы безопасности Украины Василия Писного по вчерашнему инциденту с участием нардепа Владимира Парасюка.
Об этом заявил сегодня в ходе брифинга прокурор ГПУ Владислав Куценко, информирует Цензор.НЕТ.

"По вчерашнему инциденту, где господин Парасюк ударил ногой сотрудника СБУ открыто уголовное производство по ч.2 ст. 345 УК Украины. Проведен допрос потерпевшего. Он сейчас находится на лечении. Окончательная статья будет зависеть от состояния здоровья пострадавшего. Медицинская экспертиза подтвердит, будут ли это легкие телесные повреждения или, возможно, это будут телесные повреждения средней тяжести. Как минимум легкие телесные повреждения у нас есть", - заявил он.

Он также отметил, что за избиение работника правоохранительных органов грозит ограничение или лишение свободы на строк до 5 лет. Однако Куценко акцентировал внимание на том, что о привлечении к ответственности Парасюка еще рано говорить. Источник: http://censor.net.ua/n361630

избиение бля  :laugh: :lol:
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #154 : Листопада 20, 2015, 07:13:10 19:13 »

Володимир Парасюк оприлюднив документ, відповідно до якого, злочинець СБУшник Василь Пісний отримав статус учасника бойових дій всього за три дні перебування у зоні АТО! Ганьба такому генералу-хабарнику, що є зам. начальника відділу "К" СБУ!
І це відбувається у той час коли тисячі простих солдат, захисників України, мусять доводити свою участь в антитерористичній операції у судах, отримуючи сотні бюрократичних відписок! Ганьба!!!
Quo Vadis

Online Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #155 : Листопада 20, 2015, 08:16:39 20:16 »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #156 : Листопада 20, 2015, 09:32:05 21:32 »
О, місцеві парасюченята оживились, навіть тягнипуксівець Юрік оченята протер з такої нагоди.  :smilie5:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #157 : Листопада 20, 2015, 09:35:34 21:35 »
О, місцеві парасюченята оживились, навіть тягнипуксівець Юрік оченята протер з такої нагоди.  :smilie5:

:weep:

прочитав це повідомлення, не зрозумів шо за Юрік... почав гортати наверх... зрозумів...  :weep:

прийшло лайненятко, шось бовкнуло та пішло далі бухати поразку косатої... чи за кого він там.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #158 : Листопада 21, 2015, 10:10:44 10:10 »

Які тендітні працівники у прокуратурі! :)

Offline pendulum

• Newbie
  • *
« Reply #159 : Листопада 21, 2015, 10:34:14 10:34 »

до якой  свни?(второй слева-Хрущев) :smilie5:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #160 : Листопада 21, 2015, 11:19:28 11:19 »

:weep:

прочитав це повідомлення, не зрозумів шо за Юрік... почав гортати наверх... зрозумів...  :weep:

прийшло лайненятко, шось бовкнуло та пішло далі бухати поразку косатої... чи за кого він там.

Та тут ніби як прихильник Виробничого Об'єднання Свобода виступає, але судячи по тому, що підтримує кожне гівно, то якийсь кацапський козачок.  Той же гома, тільки в патріотичній версії.  :smilie7:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #161 : Листопада 21, 2015, 12:34:31 12:34 »
Та тут ніби як прихильник Виробничого Об'єднання Свобода виступає, але судячи по тому, що підтримує кожне гівно, то якийсь кацапський козачок.  Той же гома, тільки в патріотичній версії.  :smilie7:

Ааа, точно-точно, свободівець... тіпа таво. Український націоналіст який люто до всирачки ненавидить Україну. Ну й чудеса!  :meowth:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #162 : Листопада 21, 2015, 01:29:14 13:29 »
я завжди негативно ставився до Парасюка, починаючи від того моменту, коли він на Майдані закликав не виконувати угоди, що підписали Янукович та  представники української опозиції за гарантії представників ЄС. Не знаю, чому більшість тоді захоплювалась тим слизьким типом, не знаю, навіщо було ставити на коліна львівський Беркут чи розганяти його одразу- зараз усю міліцію заміняють на поліцію, й Беркута теж би не стало, але без тих негативних наслідків дестабілізації України, що мали місце. Чесно кажучи, все це схоже на гру за якимсь сценарієм- вся його дурнувата поведінка

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #163 : Листопада 21, 2015, 01:34:28 13:34 »

Ааа, точно-точно, свободівець... тіпа таво. Український націоналіст який люто до всирачки ненавидить Україну. Ну й чудеса!  :meowth:
до всирачки ненавидите україну ви: світи, рг, бугаги, фінлі, сергіньї. Ну правильно ольгінське і мінстецьовське баблішко не пахне. Хоча скоріше РГ за своєю власною ініціативою цілую дупу хуйлу=поросяті

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #164 : Листопада 21, 2015, 02:03:05 14:03 »
я завжди негативно ставився до Парасюка, починаючи від того моменту, коли він на Майдані закликав не виконувати угоди, що підписали Янукович та  представники української опозиції за гарантії представників ЄС. Не знаю, чому більшість тоді захоплювалась тим слизьким типом, не знаю, навіщо було ставити на коліна львівський Беркут чи розганяти його одразу- зараз усю міліцію заміняють на поліцію, й Беркута теж би не стало, але без тих негативних наслідків дестабілізації України, що мали місце. Чесно кажучи, все це схоже на гру за якимсь сценарієм- вся його дурнувата поведінка

Осталось только "Легитимного" вернуть.  :fp2 :fp :fp3

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #165 : Листопада 21, 2015, 02:21:11 14:21 »
Для сравнения..  :smilie8:

Prosperity is based on people and ideas

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #166 : Листопада 21, 2015, 03:41:14 15:41 »

до всирачки ненавидите україну ви: світи, рг, бугаги, фінлі, сергіньї. Ну правильно ольгінське і мінстецьовське баблішко не пахне. Хоча скоріше РГ за своєю власною ініціативою цілую дупу хуйлу=поросяті

Ти того, закусюй краще.  :gigi:

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #167 : Листопада 21, 2015, 06:32:14 18:32 »
зразу видно нажито непостльним трудом :weep:

Відео будинку Василя Пісного, якого вчора, 19 листопада, вдарив Парасюк, журналісти зняли з квадрокоптера

Воно опубліковане на каналі програми "Наші гроші" в YouTube, передає Еспресо.TV.
Quo Vadis

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #168 : Листопада 21, 2015, 06:46:45 18:46 »

тому що БИДЛУ подобається БИДЛО

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #169 : Листопада 21, 2015, 06:47:28 18:47 »
зразу видно нажито непостльним трудом

а яке це має значення?

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #170 : Листопада 21, 2015, 06:51:46 18:51 »

Александр Кравчук
10 год. · Змінено ·
Ще раз про Парасюка й його виступ на сцені.
Не знаю хто як. Особисте - прекрасно розумів чим закінчиться наш "збройовий штурм" проти спецназу озброєного штурмовою армійською зброєю , в тім числі важкою. Під пахвою був дробовик "Моссберг" , позичений у друзів, з прицільним ураженням на декілька десятків метрів. Штурмувати - був наш обов'язок перед Сотнею...
Пам'ятаю очі дітей , яким дружина сказала попрощатися з батьком...
Зек втік.
Так вийшло , що мої знайомі працювали безпосередньо з ним, з зеком, в той час. Потім, вони мені розповіли, що виступ Володі зчинив на нього
неабияке враження...
Я боржник Володі, так вважаю ....
Quo Vadis

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #171 : Листопада 21, 2015, 06:55:42 18:55 »

Александр Кравчук
10 год. · Змінено ·
Ще раз про Парасюка й його виступ на сцені.
Не знаю хто як. Особисте - прекрасно розумів чим закінчиться наш "збройовий штурм" проти спецназу озброєного штурмовою армійською зброєю , в тім числі важкою. Під пахвою був дробовик "Моссберг" , позичений у друзів, з прицільним ураженням на декілька десятків метрів. Штурмувати - був наш обов'язок перед Сотнею...
Пам'ятаю очі дітей , яким дружина сказала попрощатися з батьком...
Зек втік.
Так вийшло , що мої знайомі працювали безпосередньо з ним, з зеком, в той час. Потім, вони мені розповіли, що виступ Володі зчинив на нього
неабияке враження...
Я боржник Володі, так вважаю ....

яка ДУРНЯ...

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #172 : Листопада 21, 2015, 06:56:49 18:56 »
Александр Кравчук

це той хто в рило допі дав
Quo Vadis