ті свині, що на базарах, то просто швах. тяжка праця з малим виходом. Нема свинарства в Україні.
Треба ферми і породи, а не дичку, яку вирощують по селах. Те саме і з коровами.
Так що там ні долару, ні мяса.
Зато ты кушаешь недорого боль менее нормальное мясо, а не взращенное на анаболиках прочей уродской химии.
Я вот свинину и курятину из супермакета кушать не могу, дерьмо дерьмом.
Шановний, ви путаєте породу, з хімією, яку пічкають при вирощуванні. Як кажуть у нас в Одесі, це дві великі різниці.
П.С. Селяни давним давно навчилися користуватися китайською хімією в неконтрольованих масштабах.
І сирок щоб кращий був, і щоб кабанчик краще ріс, і курочка щоб неслася, і помідорки побризкати треба. А контролю тупо нема. По совковим лекалам знають, що те що написано на упаковці, треба сипати в 2 рази більше, а якщо все на китайському, то на око.