Автор Тема: Скандал! На Нацраде по реформам. Сегодня. Сейчас.  (Прочитано 23918 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Президент Петро Порошенко назвав неприпустимою лайку на Національній раді реформ.

Відповідний коментар у вівторок ввечері оприлюднила його прес-служба.

"Як президент, гарант Конституції, прав і свобод громадян, я не можу обійти мовчанкою ганебний інцидент, який стався в понеділок на Національній раді реформ", - зазначив Порошенко.

Він повідомив, що дискусія на цьому майданчику "часто виходить гострою й гарячою", бо там стикаються різні точки зору.

"Але в Нацраді, як ніде, неприпустимі груба лайка та образи, - особливо ті, які мають ксенофобський підтекст, зачіпають національну гідність людини, ставлять під сумнів її український патріотизм, пропонують комусь "забиратися з України геть", - вважає  президент.

"Це я запросив до України міжнародну  команду реформаторів,  яка вже встигла стати справді українською не лише за наданими їм паспортами, але й за духом.  І я не шкодую, що ухвалив таке рішення", - заявив він.

"З іншого боку, боротьба з корупцією - це не галузь шоу-бізнесу. Я хотів би, щоб ані державні службовці, ані народні депутати не брали участі у подібних "виставах", - додав Порошенко.

"Переконливішим виглядатиме не той, хто скаже красивіше, а хто свою доказову базу подасть до  Національного антикорупційного бюро. (…) Настав час від антикорупційних шоу переходити до антикорупційних справ", - заявив президент.

Як відомо, під час конфлікту на Нацраді реформ у понеділок глава МВС Арсен Аваков та прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликали главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі "забратися геть з України".

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Цитувати
А: Мерзавец, бл*ть! Тварь последняя!
Сказав український міністр іншому українському посадовцю на нараді в Президента.
Я вже не кажу про жбурляння стаканОм!
Це нормально? Нічого особливого?
Так чому таку практику не перенести на зустрічі з російськими представниками?
Я вже хочу бачити як Клімкін жбурляє стАкАн в Говорящую Лошадь, а
Порошенко замість подавання руки Путіну, з розмаху дає підДих Хуйлу!

ну це якраз було б нормальним

Offline roma

• Ветеран форума

Все на русском разговаривают, вот где скандал.  :smilie7:
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline convex

• Ветеран форума

Все на русском разговаривают, вот где скандал.  :smilie7:

Це ти, гома, правий. Але Міхо хоча б дублює твіти українською-російською, а узкоєзичний Акакій - гандон, як і його бос Кріль. Тільки покидьки можуть відмовлятись від державної мови на засіданні державного органу.

Лодку разкачівать не треба, але викинути з неї наш хахляцький бомонд - Пєць-Крілів-...сманів - конче.

"Мощным взмахом поднимает
Он красавицу княжну
И за борт её бросает
В набежавшую волну."

(с) якісь кацапи

Offline optimist

• Ветеран форума
Чесно кажучи не хотів би Саакашвілі президентом або премьєром. Витримки ніякої. Потік звинувачень у стилі Тимошенко. Можливо у його словах є правда але де докази? Ми хочемо стати правовою державою де злочінців відбускають з залу суду якщо немає доказів.
Але і аваков говнюк. Якщо його підозри грунтуються на фейковому відео то його піставили і від дурень.
Огидно це все. :Ignor:

Offline Cortex

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча

Ти ж бризкав слюною на шустера, а тут його постиш. Що трапилось?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Ти ж бризкав слюною на шустера, а тут його постиш. Що трапилось?

Це інтерв“ю із Міхо.
Але шоу Шустера - то відстій. І маніпуляція.

Якби Міхо був на іншій студії - я б подав його звідти.
If you are going through hell, keep going.

Offline reema

• Ветеран форума
Я не є великим фанатом президента Саакашвілі. Я думаю, США ставились до нього надто м’яко, коли він був при владі у Грузії. Я думаю, він схильний до авторитаризму. Це моя критика на адресу пана Саакашвілі", - заявив Гербст.
Яценюк згорнув спробу Саакашвілі перебрати контроль над митринцею (з метою подолання корупції) під приводом, що діяльність митниці знаходиться у сфері контролю уряду

При цьому експерт відзначив, що у Грузії Саакашвілі запровадив реальні реформи, чим відрізняється від колишнього українського президента Віктора Ющенка.

"В той же час він був більш важливою та більш позитивною політичною фігурою історично, ніж чоловік, якого я добре знав, президент України Ющенко. Тому що Саакашвілі, на відміну від Ющенко, запровадив у Грузії реальні реформи, попри ті негативні аспекти його діяльності, про які я вище згадав", - розповів Гербст.

Гербст висловив переконання, що Саакашвілі на посаді губернатора "намагається робити хорошу роботу", але йому "перешкоджають високопоставлені особи в Києві".

"Зусиллям Саакашвілі заважали у сфері реформи митниці, завадив прем’єр-міністр Яценюк. І це великий провал Яценюка", - заявив експерт.

"Митниця в Одесі – це діра, це смердючий абсцес у політичному організмі України. Саакашвілі хотів перебрати контроль над митницею, щоб започаткувати нормальні методи роботи, некорумповані методи,  а прем’єр Яценюк згорнув його спробу під приводом, що мовляв діяльність митниці знаходиться у сфері контролю уряду, і мовляв реформувати треба усю митницю, не лише однієї області. Це розумна бюрократична відповідь. Але результатом цього став надзвичайно серйозний удар по реформах. І Яценюк заслуговує на гостру критику за це", - уточнив суть своїх претензій до голови уряду України Джон Гербст.
Пан Аваков забрав у начальника поліції в Одесі інструменти (портфоліо в оригіналі - прим. ГА) боротьби із корупцією

"У випадку пана Авакова -  було ще щось, що намагався зробити пан Саакашвілі, що завдало би значного удару по корупції в Одесі. Він взяв на роботу висококваліфікованого начальника поліції з Грузії. Традиційно, обласний начальник поліції має 6-8 секторів відповідальності, один з яких – боротьба з корупцією. Пан Аваков забрав у начальника поліції в Одесі інструменти (портфоліо в оригіналі - прим. ГА) боротьби із корупцією. Це позбавило пана Саакашвілі можливості боротись із корупцією в його області. І звісно це прямо суперечить принципу, який використовував пан Яценюк, щоб зупинити реформу митниці в Одесі", - деталізував свої претензії до Арсена Авакова колишній посол США в Україні.

"Тобто два високопосадовці у Києві уможливили корупцію в Одесі. Це ганьба", - резюмував Гербст.

http://ukrainian.voanews.com/content/avakov-yatsenuk-saakashvili-herbst/3105657.html

Prosperity is based on people and ideas

Offline reema

• Ветеран форума
Чесно кажучи не хотів би Саакашвілі президентом або премьєром. Витримки ніякої. Потік звинувачень у стилі Тимошенко. Можливо у його словах є правда але де докази? Ми хочемо стати правовою державою де злочінців відбускають з залу суду якщо немає доказів.
Але і аваков говнюк. Якщо його підозри грунтуються на фейковому відео то його піставили і від дурень.

Що це за мiнiстр МВС, якого так легко пiдставити фейковим вiдео?

Offline аматорка

• Ветеран форума
Пани аматорка! Это для вас.Таких фактов в Интернете - вагон.
Саакашвили ничего не придумывает.
Он просто наблюдает, как Яценюк распоряжается бюджетным ресурсам.( нашими с вами деньгами).

"Правительство премьер-министра Арсения Яценюка сделало субсидии по оплате тарифов на ЖКХ инструментом, который помогает обогащаться украинским и российским олигархам.

Такое мнение высказал ректор Международного института бизнеса Александр Савченко в своей статье для ZN,UA.

По его словам, в 2015-м году олигархи из бюджета должны получить не менее 10 млрд грн, а в 2016-м — вдвое больше. Как отметил автор, суть правительственной политики заключается в максимизации тарифов ЖКХ до уровня, который неспособны платить большинство украинских семей, с одной стороны, а с другой — в максимизации количества семей, которые должны получить субсидии из бюджета (в бюджете 2016 г. — 34 млрд грн) для целевой оплаты компаниям (а это преимущественно компании российских и украинских олигархов) коммунальных услуг (газ, тепло, вода, водоотведение, электричество).

"Правительство с энтузиазмом буквально загоняет украинцев брать целевые субсидии и платить олигархам! В 2015 г. украинские и российские олигархи из бюджета должны получить не менее 10 млрд грн, а в 2016-м — вдвое больше! Вот такая социальная политика...", - говорится в статье.

По мнению Савченко, такой подход не стимулирует экономить крайне дефицитные ресурсы — газ, электричество, воду, тепло, а наоборот, помогает получать сверхприбыли олигархам, причем за счет бюджета. По его словам, чтобы исправить ситуацию, нужно ввести новую систему тарифообразования в системе ЖКХ.

"Только прозрачная и открытая конкуренция обеспечит снижение тарифов в системе ЖКХ. Там где нельзя избавиться от монополий, должно быть введено жесткое государственное регулирование. Очевидно, что в жилищно-коммунальном хозяйстве должны быть установлены предельные тарифы на газ, уборку, электроэнергию, воду, теплоснабжение, водоотвод для страны в целом и механизмы их уменьшения для регионов. То есть за право предоставлять услуги ЖКХ в том или другом районе должны соревноваться десятки компаний (не только "жэки"), и главным критерием отбора должна стать минимизация тарифов на услуги", - подчеркнул Савченко."

Кстати, про субсидии.

Сегодня на радио позвонил восьмидесятилетний дед с Бориспольского района.
Он рассказал, что ежемесячно спаливает на отопление дома 300 кубов газа.
Ему начислили субсидию, по которой он должен заплатить всего лишь 80 гривен( а в прошлом году платил более 200 гривен ежемесячно.)

Он, довольный пошёл оплачивать . По счетчику  расход вышел 200 кубов.( Он на день выключал котел для экономии.- ,,экономил газ для страны''.Сознательный дед.)

Ему начислили 600 гривень и сказали, что если бы было 300 кубов- была бы субсидия, а на 200 - нету субсидии. Такой закон.

Дед везде жалуется -без толку. Позвонил на радио за защитой.

Я не знаю , закон такой? Или на мошенников дед ,,напоролся''?
Субсидія призначається у разі перевищення суми "комунального платежу" 15% від доходу родини. От 14% - немає права на субсидію, а 16% - є право на субсидію. Можливо це корупція  :smilie3:
От не знаю пані злата, Ви серйозно цитуєте "ректора Международного института бизнеса Александра Савченко" як доказ корупції в уряді?
Конкуренція - це чудово, а монополія - це зло. Але пан Савченко зазначає -
Цитувати
Там где нельзя избавиться от монополий, должно быть введено жесткое государственное регулирование.
Регулювання чого? Тарифи і зараз встановлює НКРЕ
Цитувати
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), є державним колегіальним органом, підпорядкованим Президентові України і підзвітним Верховній Раді України.

НКРЕКП є органом державного регулювання діяльності у сферах енергетики та комунальних послуг.

Ну і, виплати олігархам  :gigi: за комуналку з бюджету здійснюються тільки за тих споживачів, які мають право оформити субсидію. Решта споживачів сплачує сама. А от раніше олігархам  :smilie3: сплачували за всіх споживачів. З бюджету.

Злата, а може Ви натякаєте на доцільність реприватизації?  :smilie7: 

Offline convex

• Ветеран форума
З одного боку, мені соромно, що американці і гейропейці проводять нам виховні години і копають в дупу наших владців, але, з іншого, це наш єдиний шанс. Такий собі план Маршалла. Самі ми не вилікуємся - хронічний росіянізм наклався на аутентичний хахлізм.

Offline reema

• Ветеран форума
З одного боку, мені соромно, що американці і гейропейці проводять нам виховні години і копають в дупу наших владців, але, з іншого, це наш єдиний шанс. Такий собі план Маршалла. Самі ми не вилікуємся - хронічний росіянізм наклався на аутентичний хахлізм.

Саме так.

Offline аматорка

• Ветеран форума
А от мені також цікаво що думає Саакашвілі про приватизацію ОПЗ. Я дивилась відео  :smilie3: яке є цитатою шустеровського шоу за 20 листопада. Схоже, що він проти приватизації ОПЗ.
Добре було б, якщо б Саакашвілі все ж таки відповів на запитання Авакова. Чого страшного у тому запитанні було?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Це і є Homo Sovieticus - така собі суміш кацапського патерналізму із хохлацьким по...уїзмом.  :smilie7:
If you are going through hell, keep going.

Offline svit

• Ветеран форума
Він взяв на роботу висококваліфікованого начальника поліції з Грузії. Традиційно, обласний начальник поліції має 6-8 секторів відповідальності, один з яких – боротьба з корупцією. Пан Аваков забрав у начальника поліції в Одесі інструменти (портфоліо в оригіналі - прим. ГА) боротьби із корупцією. Це позбавило пана Саакашвілі можливості боротись із корупцією в його області.

Оно воно як...  :smilie2: а що саме він забрав, та навіщо? Тепер все зрозуміло, чому вчора все трапилось.

Offline аматорка

• Ветеран форума
А де це відео вперше згадується?
От тут немає ніякої згадки про це відео, просто запитання.
Цитувати
А: Когда мы говорим про целый ряд вещей, которые были сказаны. Конечно, приватизация. Конечно, полная приватизация. В том числе и ОПЗ (Одесский припортовый завод, - Ред.). В том числе и для того, чтобы сейчас мы максимально все вывели на белый свет и приватизировали весь ОПЗ. Только у меня вопрос: вы своими действиями, господин Саакашвили, препятствуете приватизации ОПЗ или нет?

Offline reema

• Ветеран форума
Цитувати
А: Когда мы говорим про целый ряд вещей, которые были сказаны. Конечно, приватизация. Конечно, полная приватизация. В том числе и ОПЗ (Одесский припортовый завод, - Ред.). В том числе и для того, чтобы сейчас мы максимально все вывели на белый свет и приватизировали весь ОПЗ. Только у меня вопрос: вы своими действиями, господин Саакашвили, препятствуете приватизации ОПЗ или нет?

Ну министр должен был его проверить, прежде чем на него ссылаться?
Я понимаю какого-нибудь наивного дурачка можно развести и подставить.. но Министра (!) МВД (!)  :Sho_za:

Offline аматорка

• Ветеран форума
А що не так з митницею в Одесі? Там же ж Марушевську, свого заступника, Саакашвілі запропонував і вона призначена.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Цитувати

Ну министр должен был его проверить, прежде чем на него ссылаться?
Я понимаю какого-нибудь наивного дурачка можно развести и подставить.. но Министра (!) МВД (!)  :Sho_za:
reema, де вперше згадується те відео? Це запитання  :smilie3:
На тому скандальному засіданні воно не згадується.

Offline reema

• Ветеран форума
(click to show/hide)

На каком-то левом сайте, сливном бачке. Тем более министр должен был проверить его достоверность, разве нет?  :smilie3:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Він взяв на роботу висококваліфікованого начальника поліції з Грузії. Традиційно, обласний начальник поліції має 6-8 секторів відповідальності, один з яких – боротьба з корупцією. Пан Аваков забрав у начальника поліції в Одесі інструменти (портфоліо в оригіналі - прим. ГА) боротьби із корупцією. Це позбавило пана Саакашвілі можливості боротись із корупцією в його області.

Оно воно як...  :smilie2: а що саме він забрав, та навіщо? Тепер все зрозуміло, чому вчора все трапилось.
А можна пояснити мені? Я не зрозуміла. Що саме забрав?

Offline reema

• Ветеран форума

Пан Аваков забрав у начальника поліції в Одесі інструменти боротьби із корупцією.

http://ukrainian.voanews.com/content/avakov-yatsenuk-saakashvili-herbst/3105657.html

Наверное чтобы упрекать Сааку, что он только пиарится и ничего не делает.

Offline аматорка

• Ветеран форума
(click to show/hide)

На каком-то левом сайте, сливном бачке. Тем более министр должен был проверить его достоверность, разве нет?  :smilie3:
Якщо це відео згадується вже після скандалу, то навіщо перевіряти?  :gigi: Саакашвілі перевіряє?
Я згодна, Аваков виглядає погано, але абсолютно симетрично тому, як виглядає Саакашвілі.

Offline аматорка

• Ветеран форума

Пан Аваков забрав у начальника поліції в Одесі інструменти боротьби із корупцією.

Наверное чтобы упрекать Сааку, что он только пиарится и ничего не делает.
Я читала ці слова, але я не розумію, що саме він забрав  :smilie5: Ну от що? В якомусь селі менту не можна корупціонера затримати?

Offline reema

• Ветеран форума
(click to show/hide)

Якщо це відео згадується вже після скандалу, то навіщо перевіряти?  :gigi: Саакашвілі перевіряє?
Я згодна, Аваков виглядає погано, але абсолютно симетрично тому, як виглядає Саакашвілі.

Аваков  в ФБ пожаловался на Михо, что он дескать сам коррупционер, и у него есть "доказательства".
Кому-то может и все равно, но большиству не нравится, когда их считают идиотами.

Offline злата

• Ветеран форума
Сегодня, в 22.10 ( иди в 22.30)по 5-тому с Романом Чайкою будут обсуждать тему коррупции в госпредприятиях.
Можно ли там побороть коррупцию, ( которой нет по словам аматорки) или продать их?
Будет Абромявичус.

Уже начали. В 22.10.
« Останнє редагування: Грудня 16, 2015, 10:10:48 22:10 від злата »

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Про що ви взагалі тут сперечаєтесь , можна запитати ?

Суть конфлікту, так би мовити.  :weep:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Аваков  в ФБ пожаловался на Михо, что он дескать сам коррупционер, и у него есть "доказательства".
Кому-то может и все равно, но большиству не нравится, когда их считают идиотами.
Ну, він начебто сказав, що не впевнений у достовірності  :smilie3:, але от таке є. Проти слів Саакашвілі "Мартыненко – бандит, ваш друг."  :smilie5:
А як же "посадити трьох друзів" ? ... а самому не сісти  :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Про що ви взагалі тут сперечаєтесь , можна запитати ?

Чи потрібні докази корупційної діяльності Яценюка ... та Авакова, чи можна просто посадити  :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Сегодня, в 22.10 ( иди в 22.30)по 5-тому с Романом Чайкою будут обсуждать тему коррупции в госпредприятиях.
Можно ли там побороть коррупцию, ( которой нет по словам аматорки) или продать их?
Будет Абромявичус.

Уже начали. В 22.10.
Чого це? Є корупція. Треба приватизувати всі ці підприємства. Тоді корупції буде менше ...
От уряд і хоче їх приватизувати, а Саакашвілі не відповідає на запитання про доцільність приватизації ОПЗ. Наприклад. Інтрига  :shuffle: