Автор Тема: Скандал! На Нацраде по реформам. Сегодня. Сейчас.  (Прочитано 23895 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline polelis

• Ветеран форума
Авакову должно быть стыдно за вранье, и он должен извиниться перед Михо.
Авакову стидно не буває!
Його вибачення нікому непотрібні.
За злочини - тюрма!

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
Как же у них у всех едет крыша от власти...
Кажется теперь понятно как отличить достойного политика - по тому, как он умеет уходить.
Пока единственный кто выдержал этот экзамен с честью - Турчинов. При всех претензиях к нему, он ушел спокойно, не цепляясь за власть и сохраняя достоинство. Это вызывает уважение.
Остальные начинают мнить себя вершителями судеб, избранными, без которых небо обязательно рухнет на землю. И точно не считают себя просто нанятыми народом для конкретных функций чиновниками.
И эта мессианская болезнь на самом деле провоцируется обществом, которое зациклено на поиске каких-то непонятных "лидеров нации".

Offline аматорка

• Ветеран форума
Цитирует всего-лишь написанное Аваковым в фейсбуке :smilie5:  ...
Пішла шукати, таке знайшла
Цитувати
Директор департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко оприлюднив відеозапис зустрічі голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі з російським бізнесменом, власником "Уралхіму" Дмитром Мазепиним.

Відповідний відеозапис А.Шевченко оприлюднив у вівторок на своїй сторінці у Facebook.

"Це, до речі, і є та сама зустріч і перемовини в Одесі глави тамтешньої ОДА і російського хімічного олігарха власника "Уралхіму" із промовистим прізвищем Мазепин, який неодноразово висловлював інтерес щодо участі у приватизації ОПЗ. Дивно, чому питання про цю зустріч так знервувало Мікаела Ніколозовича вчора на Раді реформ? І чому він говорив, що не знає, з ким розмовляв", - написав спікер на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше А.Шевченко заявив журналістам, що саме згадка про цю зустріч призвела до конфлікту межу М.Саакашвілі та главою МВС Арсеном Аваковим на засіданні Національної ради реформ у понеділок, хоча це відео є у преси вже щонайменше тиждень.

"За версією міністра, - а я висловлюю позицію міністра щодо конфлікту, - саме його запитання на адресу голови Одеської ОДА про його зустріч із російським хімічним олігархом Мазепиним, - хоча фото та відео є в мережі вже більше тижня, - за версією міністра, саме це питання до голови Одеської ОДА викликало такі емоції", - сказав А.Шевченко журналістам у Києві у вівторок.
У відео з нацради реформ немає згадки про "російського олігарха". Немає  :gigi:
Що це було? Авакову така послідовність невигідна.
На раді він розпочав .. сварку  :gigi: от такими словами
Аваков: Михаил Николозович, я реагирую на то, что вы сказали. Я тут несколько вещей записывал. Ну, я внимательно слушал ваше выступление и резюме того, что было на вашем одесском антикоррупционном форуме. Вы сейчас выступаете гораздо мягче. Я не понимаю. Вы сказали, что Кабмин возглавляет коррупцию. Сказали это бездоказательно, ясно, четко, недвусмысленно. 

потім лайка
потім Порошенку вдається встановити тишу.
Потім такі слова Авакова
А: Когда мы говорим про целый ряд вещей, которые были сказаны. Конечно, приватизация. Конечно, полная приватизация. В том числе и ОПЗ (Одесский припортовый завод, - Ред.). В том числе и для того, чтобы сейчас мы максимально все вывели на белый свет и приватизировали весь ОПЗ. Только у меня вопрос: вы своими действиями, господин Саакашвили, препятствуете приватизации ОПЗ или нет?

знов лайка
Кінець вистави.

Хочу наголосити на тому, що мене цікавлять саме дії пропагандистів. Навіщо писати та говорити про те, що саме на нацраді реформ Аваков згадує "російського олігарха"? Цього немає у відео і відео оприлюднено.
Відео на користь Авакову. От у темі ОПЗ на користь. Він просто запитує у Саакашвілі - ви перешкоджаєте приватизації ОПЗ чи ні? Все.
Може такі слова Шевченко -
Цитувати
Дивно, чому питання про цю зустріч так знервувало Мікаела Ніколозовича вчора на Раді реформ?
стосуються розмови Авакова та Саакашвілі до засідання нацради реформ? Але з контексту це не випливає. Начебто.
Хоча може пояснити таку дивну реакцію Саакашвілі на запитання перешкоджає він приватизації ОПЗ чи ні.
« Останнє редагування: Грудня 18, 2015, 08:53:31 08:53 від аматорка »

Offline аматорка

• Ветеран форума
Как же у них у всех едет крыша от власти...
Кажется теперь понятно как отличить достойного политика - по тому, как он умеет уходить.
Пока единственный кто выдержал этот экзамен с честью - Турчинов. При всех претензиях к нему, он ушел спокойно, не цепляясь за власть и сохраняя достоинство. Это вызывает уважение.
Остальные начинают мнить себя вершителями судеб, избранными, без которых небо обязательно рухнет на землю. И точно не считают себя просто нанятыми народом для конкретных функций чиновниками.
И эта мессианская болезнь на самом деле провоцируется обществом, которое зациклено на поиске каких-то непонятных "лидеров нации".
Пішов з посади в.о. президента?  :smilie3:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Цитувати
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що подав до суду позов про захист честі та гідності у зв'язку з обвинуваченнями, озвученими головою Одеської обласної державної адміністрації Михеїлом Саакашвілі.

Про це він заявив у програмі Право на владу на телеканалі 1+1.

"Я подав до суду на пана Саакашвілі", - цитує слова глави МВС Інтерфакс-Україна.

Аваков підкреслив, що якщо людина звинуватила бездоказово, то вона повинна за це відповісти.

Міністр зазначив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк також подає позов в суд до Саакашвілі.

"Я вважаю, що немає більшої шкоди антикорупційної діяльності, ніж говорити і не доводити", - сказав Аваков.

Крім того, він вибачився за емоційний інцидент на Національній раді реформ.

"Мені дуже шкода, що у мене зіграла емоція... Те, що це вийшло на публіку - соррі... Мені шкода, що країна побачила, що це є. Але реалії української політики ще брудніші",- сказав Аваков.
З виділеним абсолютно згодна. А от остання фраза - фігня. І про "публіку" фігня. Треба виводити на публіку, тоді і бруду буде менше.

Offline reema

• Ветеран форума

Хочу наголосити на тому, що мене цікавлять саме дії пропагандистів.

:Sho_za:

Цитувати
Навіщо писати та говорити про те, що саме на нацраді реформ Аваков згадує "російського олігарха"?

А кто об этом писал?! 
Меня как стороннего наблюдателя, всего лишь интересует, зачем министр МВД сразу после заседания врал в фейсбуке, и обвинял Саакашвили, ссылаясь на фейки.
Он в ФБ обвинял Михо в связи с российском олигархом, не на заседании. Зачем он это делал, знает наверное только он сам.

https://m.facebook.com/arsen.avakov.1#!/story.php?story_fbid=944169922339781&id=100002403454361
« Останнє редагування: Грудня 18, 2015, 10:02:51 10:02 від reema »
Prosperity is based on people and ideas

Offline аматорка

• Ветеран форума

Хочу наголосити на тому, що мене цікавлять саме дії пропагандистів.

:Sho_za:
:smilie11: А що, не можна цікавитися діями пропагандистів? От дві цитати -
Цитувати
Напомним, что конфликт начался из-за вопроса заданного Аваковым. Его интересовало, почему глава Одесской области встречался с российским бизнесменом из "Уралхима" Дмитрием Мазепиным и как это связано с приватизацией Одесского припортового завода. В ответ Саакашвили обвинил Авакова в коррупции, за что был облит водой.

Цитувати
"Це, до речі, і є та сама зустріч і перемовини в Одесі глави тамтешньої ОДА і російського хімічного олігарха власника "Уралхіму" із промовистим прізвищем Мазепин, який неодноразово висловлював інтерес щодо участі у приватизації ОПЗ. Дивно, чому питання про цю зустріч так знервувало Мікаела Ніколозовича вчора на Раді реформ? І чому він говорив, що не знає, з ким розмовляв", - написав спікер на своїй сторінці у Facebook.
Друга цитата досконала  :gigi: Рада реформ згадується, використане слово "питання", а не "запитання". Вищий клас  :gigi:
Шевченко дока. Ну і? Пропаганда у всій красі. Мені цікаво.

Цитувати
Навіщо писати та говорити про те, що саме на нацраді реформ Аваков згадує "російського олігарха"?

А кто об этом писал?! 
Меня как стороннего наблюдателя, всего лишь интересует, зачем министр МВД сразу после заседания врал в фейсбуке, и обвинял Саакашвили, ссылаясь на фейки.
Он в ФБ обвинял Михо в связи с российском олигархом, не на заседании. Зачем он это делал, знает наверное только он сам.

https://m.facebook.com/arsen.avakov.1#!/story.php?story_fbid=944169922339781&id=100002403454361
Мене також це цікавить.
Можливо Аваков тролів Саакашвілі до початку засідання, можливо в інший частині запису засідання. От як на мене, то треба викладати весь запис  :smilie3:
Там і докази того, що уряд очолює корупцію, Саакашвілі озвучував. У тій частині, що оприлюднена, не зрозуміло чого Саакашвілі не давав говорити Авакову.

(click to show/hide)

Offline reema

• Ветеран форума
Цитувати
Мене також це цікавить.
Можливо Аваков тролів Саакашвілі до початку засідання, можливо в інший частині запису засідання. От як на мене, то треба викладати весь запис  :smilie3:
Там і докази того, що уряд очолює корупцію, Саакашвілі озвучував. У тій частині, що оприлюднена, не зрозуміло чого Саакашвілі не давав говорити Авакову.

Он его перекривил, Михо завелся, восточный темперамент. Но Аваков переборщил, вместо того чтобы извиниться - подает в суд.
В суде  он может даже и выиграет, Печерском..  :smilie3:  Но потом в любом европейском проиграет.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Цитувати
Мене також це цікавить.

Он его перекривил, Михо завелся, восточный темперамент. Но Аваков переборщил, вместо того чтобы извиниться - подает в суд.
В суде  он может даже и выиграет, Печерском..  :smilie3:  Но потом в любом европейском проиграет.
Що саме "перекривил"? Аваков сказав "бездоказательно", а треба було сказати "очень доказательно"?  :smilie3:

Цитувати
Аваков: Михаил Николозович, я реагирую на то, что вы сказали. Я тут несколько вещей записывал. Ну, я внимательно слушал ваше выступление и резюме того, что было на вашем одесском антикоррупционном форуме. Вы сейчас выступаете гораздо мягче. Я не понимаю. Вы сказали, что Кабмин возглавляет коррупцию. Сказали это бездоказательно, ясно, четко, недвусмысленно.

Саакашвили: (перебивает) Очень доказательно.

А: Давайте я скажу, потом вы скажете.

С: (перебивая) Очень доказательно. Очень доказательно. И буду еще больше доказывать, и буду общественность… Я вас не боюсь. Что значит мягко выступать?

А: Господин Президент, я прошу как-то порядки соблюдать.

С: Да, Мартыненко – бандит, ваш друг.
:gigi:
Цитувати
"Мартиненко повинен відповісти на всі звинувачення. І якщо винен - понести покарання. І він прийняв цю парадигму - відмовився від мандата і зніме з себе недоторканність - йде до слідчого. Так правильно!" - написав А.Аваков, відповідаючи на запитання одного із користувачів.

Щодо "уряд очолює корупцію", Саакашвілі наголосив на тому, що він це доведе. Хай доводить. Хай у Абромавичуса свідчення спочатку візьме. Не дарма реформу держпідприємств доручили іноземцю.
Цікаво виходить, уряд намагається приборкати корупцію у стосунках з держпідприємствами, а Саакашвілі обвинувачує саме цей уряд у тому, що він очолює корупцію. Так, є корупція на держпідприємствах. Вимиваються гроші з того ж ОПЗ, але ці зміною наглядової ради на ОПЗ він показує прибуток, а не збиток. Готується до (показової за словами Абромавичуса) приватизації. Ну і?
Мартиненко - мутний дядя. Хоча б тому, що коло мутної галузі треться. Слідство ведеться, ні Яценюк, ні Аваков не протидіють слідству. Можливо вони посадять друга  :smilie5: Про що галас?
От коли Саакашвілі говорить, - досить Яценюку 2 роки, це зрозуміло. А про "уряд очолює корупцію" - ні.

Offline optimist

• Ветеран форума
Bogdana Babych з Сергієм Лещенком та ще 21.
16 грудня о 21:40 ·
Аби уникнути непорозумінь і спекуляцій на тему ксенофобії, пропоную нашим високопосадовцям лаятись виключно українською. Як би це могло бути на прикладі останнього засідання Національної Ради Реформ

Аваков: Ви сказали, що Кабмін очолює корупцію, сказали це бездоказово, ясно, чітко, недвозначно.
Саакашвілі: Дуже доказово.
Аваков: Ви подивіться на нього. Сере, співає ще й тріски збирає.
Саакашвілі: Дуже доказово, повторюю.
Аваков: А щоб тобі повилазило!...
Саакашвілі: Най би тобі пір'я в горлі поросло!
Аваков: Як ви говорите в таких випадках, бе-бе-бе-бе, ви так говорите?
Саакашвілі: Що значить бе-бе-бе? Так зі мною ще ніхто не розмовляв.
Аваков: Я з вами буду так розмовляти!
Саакашвілі: А щоб тобі зацíпило …
Аваков: Всрався та й криво!… Аби тобі заклáло…
Саакашвілі: Я закликаю вас до ввічливості. На відміну від вас у мене мільйонів, мільярдів немає ніде.
Аваков: Ти...ти, гімно нероздушене! Злидень знайшовся.
Саакашвілі: А щоб тебе вертіло, підняло і гéпнуло …Мої мільярди ще Росія шукала. Пошукайте гарненько.
Порошенко: Припиніть, бовдури. Які вас чорти понесли? Хай вам грець!
Саакашвілі: Я не буду корумпованого міністра....
Аваков: Стули пéльку, корумпований губернаторе. Суче вухо
Саакашвілі: Що? Ах ти, наволоч!
Аваков: А ти, падлюка!
Порошенко: А бодай ви сказилися!
Аваков: Засранець!
Порошенко: Арсене Борисовичу... можна без матюків?
Аваков: Матюків і не було.
Порошенко: Я чув. Мені не заклало. Дурбелок (стиха)
Аваков: Я хочу закінчити...
Порошенко: Так, я прошу вас, по суті, по порядку денному, а не по коментарях виступу. Прошу. От йолопи (про себе).
Аваков: В мене питання, ви своїми діями, пане Саакашвілі, перешкоджаєте приватизації ОПЗ чи ні?
Саакашвілі: Серун тобі кланявся... У мене більше крім репутації нічого немає. Я не збираюся, щоб якийсь злодійкуватих міністр, якого вся країна знає, що ...
Аваков кидає склянку з водою
Порошенко: Арсене! Ви що, подуріли?
Аваков: От, тварюка. 100 кг гімна - а смердить як тонна...
Саакашвілі: Злодій! Поцілуй мене в сраку!
Аваков: Лайно. Щоби твоя срака по шву розійшлася…
Саакашвілі: Щоб ти падло дристало та й дристало…Ти будеш сидіти, тому що ....Я українець, між іншим.
Аваков: Я українець теж.
Саакашвілі: Ні, ти - крадій і покидьок!
Аваков: А ти базікало і блазень! Щоб тебе пранці з"їли!
Яценюк: Телепень, ось хто ти!
Аваков: Циркач, сволота така...Забирайся з моєї країни під три чорти!
Яценюк: Гастролер, одною сракою на всі базари...Дідько б тебе взяв!
Аваков: Гімно собаче...
Яценюк: Щоб ти всрався! Тебе запросили в країну справу робити, а не аферизмом політичним займатися. Морду наїв, що й возом не об'їдеш…
Саакашвілі: Срали-мазали, рачки лазили. Ви ображаєте народ України ... і ви будете за це відповідати!
Порошенко: До сраки, панове, до сраки це засідання. Всі розійшлися!
« Останнє редагування: Грудня 18, 2015, 02:24:49 14:24 від optimist »

Offline reema

• Ветеран форума
Великий Укр
‏@great_ukr

2016. Совет реформ Новороссии:

Захарченко: Я украинец!
Плотницкий: Это я украинец! (кидает стаканом воды)
Станко: Тихо! Вы оба украинцы!