Автор Тема: Підсумок року від Притули (Не Гражданіна)  (Прочитано 1360 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Дорогі мої українці!
Минає рік. Рік 2015-ий. Не простий, але і не найскладніший!!!
Рік, котрий відкрив нам очі на безліч речей!
Пишу цей пост не тільки як ФБ-блогер, але й як громадянин. У мене на сторінці 140 000 чоловік. Їм цікава моя думка. Так ось вона:
По-перше, справою «Небесної сотні» так ніхто і не займається! І це моя особиста претензія не тільки Генпрокуратурі, але, насамперед, ВО «Свобода»! Одразу після перемоги Революції Гідності ви мали «свого» Генпрокурора! Поки Фаріон розказувала про мову, а Мірошніченко товк морду керівнику НТКУ, ви мали можливість вершити правосуддя! Довершились до того, що я виходив у пікет під Генпрокуратуру, щоб притягти депутата Мірошниченка до відповідальності за побиття на робочому місці керівника НТКУ. Я не підтримував керівника НТКУ. Але засуджував методи усунення його з посади! Перед пікетом я зустрів пана Іллєнка (ВО Свобода) і запитав, якого хєра, маючи більшість у парламенті і «своїх» міністрів треба було не просто прийти і товкти морду пану Пантелеймонову, але й викласти це у ютюб, щоб кацапи могли на весь голос кричати про те, яка ж є насправді демократія в Україні після Революції?!?! У відповідь: «бе-ме, кремлівські агенти і т.д.». Усунення керівника НТКУ з посади вирішувалось одним розчерком пера!!! Фішка в тім, що посада голови НТКУ – не виборна! Це структура, яка живе за наші податки. Можновладці захотіли – звільнили! Захотіли – призначили! Все!
Не відволікайтесь! Потім було знято з Мірошніченка обвинувачення і тиждень тому, на площі Перемоги у Києві, Мірошніченко розсипався мені в компліментах, бо я один з небагатьох україномовних ведучих у цій країні. Я намагався пояснити йому, що він глибоко помиляється і, взагалі, проблеми країни лежать у іншій площині. Але екс-депутату було не до того. Побіг. Може тому, що я не відгукнувся на його ура-патріотизм, а може того, що стояв із хлопцями з 93-ї бригади, які йому попередньо трохи підправили мейк-ап на обличчі… хто зна…
По-друге, в мене є претензія до голови Уряду. Я вчора випадково перетнувся у ресторані з чоловіком, котрий емігрував з України в часи панування Яника і Азарова. Після того, як влада помінялась, чоловік спробував повернутись в Україну. Він не є олігархом, ба більше, середній клас. Мав своє підприємство, 50 чоловік у підпорядкуванні… сказав, що побори тільки зросли і він повернеться до Ізраїлю, де все прозоро, зрозуміло і його син, який відслужив у ізраїльському спецназі 3 роки є авторитетом, коротше… не зацікавили його теперішні реалії… а могла б бути інвестиція!
А ще є питання по виводу бізнесу із «сірого» в «білий» і чому ніхто не хоче цього робити, бо ви в сосенку вдарились із нарахуванням податків на зарплату, бо коли щоб виплатити людині зп 3000грн треба нарахувати 6000, то хто вам буде показувати зп у 20 000?! І нєфіг тут кричати про відсутність патріотизму! Люди готові віддавати 25-30%, але не 100!!!! А ще є питання про мою маму, яка живе у приватному будинку в Збаражі і опалює газом свій будинок і легенько охреніває, чому оплата за газ перевищує її пенсію і т.д. Достобіса претензій до голови Уряду.
По-третє, при усій повазі до Президента, але… Петро Олексійович… Ви штучно нагнітаєте ажіотаж там, де не треба. Особисто мені похєру Ваші «фабрики в Ліпєцку». Я навіть не знаю чи вони є, чи вони працюють і т.д. Але коли стоїть питання, кого призначити керівником ССО і весь волонтерський «фронт» Вам кричить: «Кривоноса»!!!!!!!! То які можуть бути питання?! Може призначите генерала «Толіка-Мопеда», який розказував минулого року, що до 20-го жовтня усі солдати будуть забезпечені теплою зимовою формою, а я возив її і в грудні і в січні?! І я не один! І ми, на відміну від Вашого (бо він і не наш і не солдатський) генерала, не брешемо! Бо нам немає чого цим займатись!
По-четверте… я спілкуюсь із десятками, сотнями хлопців, котрі воюють і повертаються із зони АТО. Клерки нижнього рівня мають розуміти, що «люстрація» почнеться не зверху, а з них. Кожен керівник ЖЕКу, чинуш міськради і т.д., має усвідомити, що з фронту повернулось багато хлопців. Більшість з них злі… бо хтось пройшов Зеленопілля, Карачун, Пєски, Станицю, ДАП і т.д., і досі не має статусу УБД, а якийсь сбушник чи воєнком заїхав на 3 дні у Краматорськ і отримав і УБД, і ділянку, і нагороду і все інше…
Дограєтесь, муфлони! Дограєтесь! Кому ще «муха» не прилітала в хату – дочекаєтесь! І знаєте що? Попри все верховенство закону, громадська думка буде на стороні того, хто цю «муху» активував! Бо ви так виховали суспільство – щоб вас ніхто не шкодував!!!
Я дуже довго стримував себе в питаннях критики «властьимущих», але вже втомився мовчати.
Зі всіма Оппоблоками і Відродженнями все зрозуміло. Комуняків немає. Ніби-то в парламенті всі ті хто треба, але…
Але є бажання на найближчу весну зробити перевибори. А перед тим прийняти кілька законів, які чітко формулюють відповідальність депутатів за:
- Відсутність на сесії!
- Голосування чужою карткою!
- Бійки у ВР!
- Мацання прем’єра за яйця (я відокремлено від бійок цей пункт пишу, раптом АрсПету це приємно, тоді будемо розглядати по іншій статті).
Поряд з цим я б прийняв ще один закон і вважаю, що він кардинально необхідний: людину, котру спіймали на продажі свого «голосу» на виборах – позбавляти права «голосу» пожиттєво! Таким чином ми, селекційно, отримаємо ту когорту людей, яка і має обирати владу, бо дорожить власним голосом!!!
Далі буде
« Останнє редагування: Грудня 31, 2015, 04:26:33 16:26 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline polelis

• Ветеран форума
Жоден прокурор від Порошенка не був і не є самостійною фігурою.
ні-Мохніцький
ні-Ярема
ні-Шокін
В Притули у всьому чомусь винна Свобода, пані Фаріон, Мохніцький ... (зрадник, якого після звільнення з прокурорства  Порошенко чомусь призначив своїм радником)

« Останнє редагування: Грудня 31, 2015, 03:10:18 15:10 від polelis »

Offline svit

• Ветеран форума
От тепер я зрозумів наскільки Кіт дурний в українських питаннях. Чому - ну або сам зрозуміє, або хтось допоможе.

« Останнє редагування: Грудня 31, 2015, 10:15:06 10:15 від svit »

Offline svit

• Ветеран форума
Кіт, вгадай хто з них Гражданин

Підправ тему, йолопе.
« Останнє редагування: Грудня 31, 2015, 10:15:19 10:15 від svit »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Розвелось цих Притул.... :lol:

Online serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Розвелось цих Притул.... :lol:

і всі михайли...

Offline Шильдер

• Hero Member
Re: Підсумок року від Притули (Не Гражданіна)
« Reply #6 : Грудня 31, 2015, 10:01:53 22:01 »
Дограєтесь, муфлони! Дограєтесь! Кому ще «муха» не прилітала в хату – дочекаєтесь! І знаєте що? Попри все верховенство закону, громадська думка буде на стороні того, хто цю «муху» активував!

А не называется ли это "оправданием террористического акта"?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #7 : Грудня 31, 2015, 10:04:29 22:04 »
Дограєтесь, муфлони! Дограєтесь! Кому ще «муха» не прилітала в хату – дочекаєтесь! І знаєте що? Попри все верховенство закону, громадська думка буде на стороні того, хто цю «муху» активував!

А не называется ли это "оправданием террористического акта"?
Чья бы корова мычала?..
 :moskali:

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #8 : Грудня 31, 2015, 10:06:33 22:06 »
По-перше, справою «Небесної сотні» так ніхто і не займається!

А, может быть, не занимаются оттого, что для теперешней украинской власти опасно, чтобы этим делом занимались?

Типа, вдруг выяснится, что протестующих на Майдане убивал совсем не Беркут и не "снайперы Януковича"?

Какая-то причина должна быть в том, что этим делом никто не занимается.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #9 : Грудня 31, 2015, 10:10:14 22:10 »
Швондер, именно БЕРКУТ из АКМ...убивал протестантов и участников Майдана.
У тебя... еще сомнения, что это не Беркут, а некая третья сила?
Какая именно?..
 :smilie7:

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #10 : Грудня 31, 2015, 10:12:37 22:12 »
Швондер, именно БЕРКУТ из АКМ...убивал протестантов и участников Майдана.
У тебя... еще сомнения, что это не Беркут, а некая третья сила?
Какая именно?..

И какая ж, по твоему мнению, причина в том, что теперешние украинские власти не занимаются делом "Небесной сотни"?

Я свою версию высказал в своем предыдущем сообщении.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #11 : Грудня 31, 2015, 10:17:52 22:17 »
Коротко - вивчають матерiали слiдства.

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #12 : Січня 01, 2016, 12:10:23 12:10 »

Сейчас январь 2016 года на дворе, а расследовать дело по убийствам людей на Майдане начали в феврале 2014 года.

Не слишком ли долго расследуют и изучают материалы?

Online serginio

• Ветеран форума
« Reply #13 : Січня 01, 2016, 02:06:41 14:06 »

Сейчас январь 2016 года на дворе, а расследовать дело по убийствам людей на Майдане начали в феврале 2014 года.

ну ось матеріали по вбивству владислава лістьєва не вивчили і по сі пори... (20 років)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #14 : Січня 01, 2016, 02:12:31 14:12 »
Що нам той Листьев?
Скiльки рокiв не можуть закiнчiти справу Г. Гонгадзе?..

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #15 : Січня 01, 2016, 02:16:19 14:16 »

ну ось матеріали по вбивству владислава лістьєва не вивчили і по сі пори... (20 років)

какое-то сравнение совершенно неуместное

убийство одного единственного человека в подъезде московского дома в первой половине 1990-х годов вы сравниваете с убийствами десятков человек во втором десятилетии XXI века в центре Киева - и до сих пор не удалось установить вину ни  одного из этих убийц, убивших десятки человек, хотя следствие по этому делу идёт с февраля 2014 года

по моему мнению, это нужно очень постараться, чтобы ни одного не найти
« Останнє редагування: Січня 01, 2016, 02:21:08 14:21 від Шильдер »

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #16 : Січня 01, 2016, 02:22:24 14:22 »
Шильдер, я думаю що розслідування вбивств людей на Майдані не розслідується (а точніше - не оприлюднюється) лише по одній причині. Вгадай якій.

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #17 : Січня 01, 2016, 02:46:00 14:46 »
Шильдер, я думаю що розслідування вбивств людей на Майдані не розслідується (а точніше - не оприлюднюється) лише по одній причині. Вгадай якій.

я вчера в данной теме уже написал свое мнение на этот счет - см. здесь

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #18 : Січня 01, 2016, 02:56:15 14:56 »
я вчера в данной теме уже написал свое мнение на этот счет - см. здесь

Зрозумів. Ні, моя думка з твоєю не співпадає.

Я гадаю, що якщо по повній розкрутити тему вбивств людей на Майдані, то там треба буде визнати ФСБ терористичною організацією. А тоді - Путіна як керівника Росії. А що далі буде... ну ніхто нам не дозволить цього зробити.

Кілька днів тому лазив по інету, та натрапив на інтервью Януковича. Там він разів десять повторював - меня предали, меня предали, меня предали. А коли кореспондентка намагалася спитати - так хто вас предав? він починав молоти якусь фігню, не відповідаючи на запитання. Так от, я думаю, його зрадив Путін. Він пообіцяв що все пройде гладко, а потім його штуромовики-вбивці-снайпери відкрили вогонь по людях з деревяними щитами. Внаслідок чого Янук втік, бо інакше б його народ на шматки порвав. І ще, як доказ - коли Медведев казав - Виктор Фёдорович, не будьте тряпкой! Примените силу.

Оце і все.

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #19 : Січня 01, 2016, 03:09:39 15:09 »
Я гадаю, що якщо по повній розкрутити тему вбивств людей на Майдані, то там треба буде визнати ФСБ терористичною організацією. А тоді - Путіна як керівника Росії. А що далі буде... ну ніхто нам не дозволить цього зробити.

Кто может не дать Украине, независимой и суверенной стране, признать ФСБ, Путина, Россельхознадзор, Стаса Михайлова или т.п. "террористическими организациями" или "террористами" (если у Украины, кончено есть доказательства их террористической деятельности)?   

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #20 : Січня 01, 2016, 03:19:42 15:19 »
Кто может не дать Украине, независимой и суверенной стране, признать ФСБ, Путина, Россельхознадзор, Стаса Михайлова или т.п. "террористическими организациями" или "террористами" (если у Украины, кончено есть доказательства их террористической деятельности)?

Ти цього справді не розумієш? Якщо Україна оголосить ФСБ терористичною організацією, яка винувата у масових вбивствах людей на майдані, то тоді може бути два сценарія - або Захід погоджується, або ні. Якщо захід погоджується, то це відкриває нову війну Заходу проти Росії. Вже в чистому вигляді, ніякої там гібридної і таке інше. Просто відстеження та Гаага для фсбшників. А це буде реальна війна, на яку Захід ще не готовий.

Якщо Захід не погоджується - а він погодитися не може, як я вище написав - тоді ми будемо дурнями перед Заходом. От саме тому і досі вбивство Качинського не розслідувано. Хіба то чисто наша проблема? Ні, так само і поляків, тобто частини світу, а Польща взагалі член НАТО, і де ті розслідування вбивства ПРЕЗИДЕНТА ПОЛЬЩІ??? Ото ж бо й воно.

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #21 : Січня 01, 2016, 03:45:31 15:45 »
Якщо захід погоджується, то це відкриває нову війну Заходу проти Росії. Вже в чистому вигляді, ніякої там гібридної і таке інше.

Из-за чего Запад должен начать новую войну против России?

Из-за того, что Украина заявит (и пусть даже докажет), что массовые убийства в Киеве в начале 2014 года устроила ФСБ?

Чего это Западу по такому поводу воевать с Россией?

Не будет Запад по такому поводу воевать с Россией.

Поэтому теперешним украинским властям не надо бояться, а надо предоставлять доказательства своим обвинениям в адрес России, которые эти власти выдвинули, например, в феврале прошлого года - когда Наливайченко и Порошенко заявили, что снайперами на Майдане руководил советник президента России Владислав Сурков см. здесь

Так что полный вперёд - пусть заводят против Суркова уголовное дело, объявляют его через украинский суд в розыск и т.д.

Сказав "А", надо говорить и "Б".
« Останнє редагування: Січня 01, 2016, 04:25:15 16:25 від Шильдер »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #22 : Січня 01, 2016, 05:21:13 17:21 »
Висновок вищезгаданоi ситуацii - не чекати вiйни з РФ, а чекати, коли Хуйло здохне - будь яким чiном.
Поки цього нема (але до цього таки йде), не варто гратися в войнушки.
Скорiш за все... нам треба готуватися до вступу в НАТО, щоб у нас була та сама оборона, що мае Польша, Нiмеччiна, Францiя тощо.
Самотужки звалити Хуйло (поки що) нам не вдастся.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #23 : Січня 01, 2016, 05:42:15 17:42 »
Щодо НАТО - питання не в тому що Україна туди хоче, а в тому що НАТО з цього приводу думає.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #24 : Січня 01, 2016, 08:30:25 20:30 »
Щодо НАТО - питання не в тому що Україна туди хоче, а в тому що НАТО з цього приводу думає.
В НАТО... розумiють, що Украiна таки прийде в Альянс.
Адже з цього року у нас вводять НАТОвськi стандарти...
Тож, не треба ховати голову в пiсок...

Offline Cortex

• Hero Member
« Reply #25 : Січня 01, 2016, 09:02:18 21:02 »
Доки не закінчиться епопея з кримом і донбасом - ніякого нато не буде. Україні потрібно близько 500тис армії і 2тис танків плюс закупівля винищувачів(а це значить хтось їх має нам продати, і цей хтось - не нато). Без цього росія ніколи не відчепиться, а значить нато нам не бачити, як власних вух.