Автор Тема: Нам не потрібна ваша російськомовна Україна  (Прочитано 23438 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Re: Нам не потрібна ваша російськомовна Україна
« Reply #360 : Січня 20, 2016, 07:43:55 19:43 »
по эзигу на якому ти тут пісяєш все зрозуміло...

Дурак ты и есть дурак. ЗЫ. Земля круглая. Будешь спорить?
та я якраз знаю 4 мови, а ти судячи з усього одну і то узьку=матерну=командірську
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #361 : Січня 20, 2016, 07:53:22 19:53 »

Чё серьезно?

Offline Tvladrat

• Hero Member
« Reply #362 : Січня 20, 2016, 08:38:22 20:38 »

Чё серьезно?

Сейчас тебе докажут, что если это написано на русском, то не круглая.

Offline Tvladrat

• Hero Member
« Reply #363 : Січня 20, 2016, 08:39:12 20:39 »
та я якраз знаю 4 мови, а ти судячи з усього одну і то узьку=матерну=командірську

А с логикой у тебя как с умом. Т.е. проблемы.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #364 : Січня 21, 2016, 02:14:24 02:14 »
Интересно что по всему Интернет волна пошла на эту тему.
А перед этим была атака на "мы" и "нас" (по разным поводам, т.е. любые "мы" - это плохо, и нет никаких "нас").
Обе темы довольно результативно сдетонировали. Технологично получилось.

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #365 : Січня 21, 2016, 03:23:14 03:23 »
А перед этим была атака на "мы" и "нас" (по разным поводам, т.е. любые "мы" - это плохо, и нет никаких "нас").

Декодер, кажіть прямо, для чого ще й тут шукати теорії змови...
Політтехнології, брехлива пропаганда ніколи не були нашою сильною стороною.
Такі "забавки"  потребуть спеців і добре організованих державних структур.
На жаль, навіть зараз, в пост-Майданній Україні, Україні в війні, ми не маємо
ефективної державної пропагандистської структури.
Мінстець, на який покладалося стільки сподівань, повністю зкомпроментував себе...
бездіяльністю. Чим вони займаються...?  загадка!

Судячи з ваших постів видно що ви мисляча і добре поінформована людина.
Тож не потрібно говорити про якісь міфічні Интернет волни....
(звісно, проплачені кимось) :weep: ким, якщо не секрет?

Це від вас, Декодер, залежить, де ви і з ким:
з МИ чи МЬІ. 
МИ - це Україна!
 :Razom:
 :Prapor2:
« Останнє редагування: Січня 21, 2016, 03:28:44 03:28 від polelis »

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #366 : Січня 21, 2016, 04:07:13 04:07 »
Видимо целью инфоатаки является конкретно Киев (и занавески).
За разумность спасибо, но не думаю что в этом есть что-то чего нет у других.
По логике технологии надо бы разругаться вусмерть, но Вы наверняка тоже заметили, что что-то здесь пошло не так?
Затронутых проблем это не отменят, но форма дискуссии их отчасти разминировала. Т.е. они таки сдетонировали, но на расстоянии, никого смертельно не задев. И дело не в ком-то конкретном, а во многих.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #367 : Січня 21, 2016, 09:10:40 09:10 »
Яку саме тему? Російськомовних на війні? Це погана тема  :smilie7: і я не бачу її "розвитку".
Тема створення україномовного середовища? Вона не згасне  :super: Це не атака, це позиція багатьох вже людей. Мені не подобаються деякі "акценти", але ... тут вже хто як може і хто якої політичної ідеології дотримується  :smilie7: Ліберали в цій темі просто переходять 100% (умовно) на українську в Україні. Ну і, приймають участь в обговоренні теми необхідності такого кроку.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #368 : Січня 21, 2016, 09:18:49 09:18 »

Хотелось бы немного прояснить по поводу "мы" и "нас".

Точнее хотелось бы понять

а) критерии, по которым человек причисляет себя к "мы"

б) причины, по которым этот человек не дает шансов другим попасть в это "мы"

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #369 : Січня 21, 2016, 09:20:32 09:20 »

з МИ чи МЬІ. 
МИ - це Україна!

А крымчане и вообще жители оккупированных районов Украины - они "мы" или не "мы"?

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #370 : Січня 21, 2016, 10:04:07 10:04 »

з МИ чи МЬІ. 
МИ - це Україна!

А крымчане и вообще жители оккупированных районов Украины - они "мы" или не "мы"?

Вони в першу чергу самі повинні вирішити. В випадку кримчан рішення уже прийняте.
Люди, які під час війни приймають паспорти країни-агресора для мене точно не "ми". І я для них теж.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #371 : Січня 21, 2016, 10:06:03 10:06 »

з МИ чи МЬІ. 
МИ - це Україна!

Вони в першу чергу самі повинні вирішити. В випадку кримчан рішення уже прийняте.
Люди, які під час війни приймають паспорти країни-агресора для мене точно не "ми". І я для них теж.

Хорошо.

Заробитчане которые едут в Россию во время войны и оформляют себе российские документы - они "мы" или нет?

И еще один вопрос - крымчане ДО ТОГО как получили российские паспорта были "мы" или нет?

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #372 : Січня 21, 2016, 10:16:05 10:16 »

з МИ чи МЬІ. 
МИ - це Україна!

Хорошо.

Заробитчане которые едут в Россию во время войны и оформляют себе российские документы - они "мы" или нет?

И еще один вопрос - крымчане ДО ТОГО как получили российские паспорта были "мы" или нет?

Які документи? Паспорт? Якщо ні, тобто вони є громадянами України, самі себе називають українцями говорять українською, не мають намірів залишатися в Московії і зароблені гроші присилають сюди, то це "ми". Я не підтримую їх спосіб заробляння грошей, вони в певному сенсі погані "ми" але хто сказав, що всі "ми" є хорошими?

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #373 : Січня 21, 2016, 10:32:30 10:32 »
Яку саме тему? Російськомовних на війні? Це погана тема  :smilie7: і я не бачу її "розвитку".
Тема створення україномовного середовища? Вона не згасне  :super: Це не атака, це позиція багатьох вже людей. Мені не подобаються деякі "акценти", але ... тут вже хто як може і хто якої політичної ідеології дотримується  :smilie7: Ліберали в цій темі просто переходять 100% (умовно) на українську в Україні. Ну і, приймають участь в обговоренні теми необхідності такого кроку.

От Ви особисто можете відповісти - Ви підтримуєте це, чи ні:
Суспільний договір між нами буде просто скасовано.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #374 : Січня 21, 2016, 11:18:45 11:18 »

що за новояз ти створив
паспорти не приймають паспорти отримують

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #375 : Січня 21, 2016, 12:54:18 12:54 »

От Ви особисто можете відповісти - Ви підтримуєте це, чи ні:
Суспільний договір між нами буде просто скасовано.
"Суспільний договір" - це цілком визначене поняття, але я не знаю яким боком його до "мовного питання" прикласти.
Це "договір" між владою та народом. Ми владу обираємо кожні 5 років. То більшість обере ту владу, яка і буде голосувати відповідні закони. Чи не чіпати їх.
Якщо мається на увазі ставлення україномовних до російськомовних, то особисто я обираю україномовний контент  :smilie3:  Це право кожного. Не буде запропоновано цікавого мені українського контенту, скористуюсь іншомовним. Стосунки людей, це також питання обміну, попиту та пропозиції, умовно кажучи, звичайно.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #376 : Січня 21, 2016, 01:01:27 13:01 »
Цитувати
"Суспільний договір" - це цілком визначене поняття, але я не знаю яким боком його до "мовного питання" прикласти.
Це "договір" між владою та народом.

Саме це і малось на увазі.Держава гарантувала українцям відновлення української мови після років русифікації, це був один з пунктів  т.з суспільного договору українців з владою.
Якщо процес українізації буде припинено ...то це означатиме невиконання одного з ключових пунктів.
« Останнє редагування: Січня 21, 2016, 01:08:40 13:08 від finli »

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #377 : Січня 21, 2016, 01:14:29 13:14 »
... Якщо процес українізації буде припинено ..
Я такого уявити не можу. Принаймні поки  :gigi:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #378 : Січня 21, 2016, 01:22:37 13:22 »

Ви ще п'ять років тому, не могли уявити окупацію Донбасу.
поетапно...чому ж ні
суспільна думка  вже тестується...вкинуто тест про рускоязичних патріотів, легко спрогнозувати подальше педалювання рускоязичного патріотизму.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #379 : Січня 21, 2016, 01:29:23 13:29 »

поетапно...чому ж ні
суспільна думка  вже тестується...вкинуто тест про рускоязичних патріотів, легко спрогнозувати подальше педалювання рускоязичного патріотизму.
Чому це? В 2008 я її уявила у деталях.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #380 : Січня 21, 2016, 01:35:56 13:35 »

поетапно...чому ж ні

А...судячи з оцього (Не буде запропоновано цікавого мені українського контенту, скористуюсь іншомовним.)
Ви особисто вже психологічно готові до втрати україномовного середовища.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #381 : Січня 21, 2016, 01:56:14 13:56 »

з МИ чи МЬІ. 
МИ - це Україна!

Хорошо.

Які документи? Паспорт? Якщо ні, тобто вони є громадянами України, самі себе називають українцями говорять українською, не мають намірів залишатися в Московії і зароблені гроші присилають сюди, то це "ми". Я не підтримую їх спосіб заробляння грошей, вони в певному сенсі погані "ми" але хто сказав, що всі "ми" є хорошими?

Т.е. работать на агрессора, укреплять экономику агрессора "наши люди", украинцы, могут совершенно спокойно.

Позиция понятна.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #382 : Січня 21, 2016, 02:57:31 14:57 »
А...судячи з оцього (Не буде запропоновано цікавого мені українського контенту, скористуюсь іншомовним.)
Ви особисто вже психологічно готові до втрати україномовного середовища.
Ці мої слова, Ваша Честь, я можу пояснити  :smilie3:

Якщо я не знайду інформації про якусь наприклад новозеландську істоту, жука якогось наприклад, українською мовою, то почну шукати англійською. Я саме про це.
Дії щодо створення в Україні відповідного мовного середовища ми з Вами вже погодили.  :smilie7: Я дуже оптимістично налаштована.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #383 : Січня 21, 2016, 03:36:03 15:36 »
Т.е. работать на агрессора, укреплять экономику агрессора "наши люди", украинцы, могут совершенно спокойно.

Позиция понятна.

Позиція має бути цілком зрозуміла. Наші люди це в першу чергу ті що самі себе вважають нашими. І нашими в моєму розумінні це українцями в першу чергу за світоглядом, мовою, культурою. Це не означає, що всі вони є дуже хорошими людьми. 
Це дуже і дуже просто.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #384 : Січня 21, 2016, 04:09:42 16:09 »

Позиция понятна.

Позиція має бути цілком зрозуміла. Наші люди це в першу чергу ті що самі себе вважають нашими. І нашими в моєму розумінні це українцями в першу чергу за світоглядом, мовою, культурою. Це не означає, що всі вони є дуже хорошими людьми. 
Це дуже і дуже просто.

Кого Вы называете украинцами?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #385 : Січня 22, 2016, 02:00:05 14:00 »

А с логикой у тебя как с умом. Т.е. проблемы.
а ти напевне приймав  у мене екзамен з логіки? чи знаєш мій айк'ю? що робиш такі висновки?
навпаки проблеми угробуряте у тебе, біднятко не може мову вивчити, ти ба яка халепа :smilie10:, навіть гугл транслейтом не може скористатись  - бідося, а, ну так від стекломою мозок атрофувався - тепер все зрозуміло.
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #386 : Січня 22, 2016, 05:51:49 17:51 »

поетапно...чому ж ні

Це ти серйозно кажеш? І на який рік ти прогнозувала аналогічний сценарій для України ?

Бо я сам, живучи ще тільки в 2008 році, такого( південноосетинського) сценарію для України тоді ще не уявляв. Я лиш точно знав, що далі доля України повністю залежатиме, від того, кого оберуть в 2010 році псля Ющенка .

В тому що Ющенко не буде Презедентом вдруге, я був впевнений не те що в 2008 році, а вже навіть в 2006 році.

Настільки все те, що в ті роки відбувалося, було для мене очевидним.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #387 : Січня 22, 2016, 06:36:20 18:36 »
Це ти серйозно кажеш? І на який рік ти прогнозувала аналогічний сценарій для України ?
...
На рік виборів. Не обирають януковича, чи іншу маріонетку, не погоджуються на військову базу у Криму - грузинський сценарій. Чи чеченський. Один фіг, вони однакові. Терор якби з боку ворогів кремля та відповідь. Але Крим без доступу до нього - чемодан без ручку, то "громадянська війна" по Дніпро. Хоча, ...

Цитувати
15.10.13 16:10 Медведев призвал Азарова строить мост через Керченский пролив: "Это даст совокупный экономический эффект"
По мнению российского премьера, бизнес-процессы по строительству мостового перехода через Керченский пролив должны быть запущены максимально быстро

Украина и Россия намерены активизировать строительство мостового перехода через Керченский пролив. Об этом сообщил премьер-министр России Дмитрий Медведев на заседании украинско-российского межправительственного комитета по вопросам экономического сотрудничества, который проходит в Калуге ...

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #388 : Січня 22, 2016, 07:02:05 19:02 »
...
На рік виборів. Не обирають януковича, чи іншу маріонетку, не погоджуються на військову базу у Криму - грузинський сценарій. Чи чеченський. Один фіг, вони однакові. Терор якби з боку ворогів кремля та відповідь. Але Крим без доступу до нього - чемодан без ручку, то "громадянська війна" по Дніпро. Хоча, ...

Цитувати
15.10.13 16:10 Медведев призвал Азарова строить мост через Керченский пролив: "Это даст совокупный экономический эффект"
По мнению российского премьера, бизнес-процессы по строительству мостового перехода через Керченский пролив должны быть запущены максимально быстро

Украина и Россия намерены активизировать строительство мостового перехода через Керченский пролив. Об этом сообщил премьер-министр России Дмитрий Медведев на заседании украинско-российского межправительственного комитета по вопросам экономического сотрудничества, который проходит в Калуге ...
Ясно. Те що ти Ю. Тимошенко вважаєш маріонеткою Росії, це я розумію. ( не пропоную розмову саме про неї саме зараз).
Але тоді по твойому, якби якимось чином ЮВТ стала б Президентом, то і війни не було б і Крим був би в складі України і т.п. ?

В лютому 2010 року проблеми з наявністю військ. бази в Криму не було , бо кучмівський договір про оренду Севастополя чинний до 28 червня 2017 року.

І ще. Вже пізніше, після обрання Януковича, зустрічалась різна аналітика, що якби в Кремлі зрозуміли б , що Янукович в Прези знову не проходить, то анексія Криму почалась би зразу, може навіть не дожидаючись дня інаугурації нового Президента. ( точно так, як це сталося в 2014 році).

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #389 : Січня 23, 2016, 04:29:06 04:29 »
хлопці та по х лідери, основне питання - нема мови - нема нації -ВСЕ БЛЯДЬ