https://site.ua/lirnyksashko/2487-deokupatsiya-ukrayinskogo-efiru--a-lya-ger-kom-a-lya-ger/Деокупація українського ефіру- а ля гер ком а ля гер.
Сьогодні о 18:0310342
Нарешті ми зібралися.Українські артисти,рокери,письменники і видавці. Це теж наша війна.
З нами воюють не тільки танками-бурятами-градами.З нами воюють інформацією,фільмами, серіалами і тому подібним.
Воюють давно.
Воюють непомітно і постійно.
За роки цієї прихованої війни знищена українська книга,українське кіно,українське телебачення,українська музика. Я не перебільшую.
З жахом спостерігаю як зменшується навколо нас український простір в мас-медіа,
Вже немає куди принести свій фільм,мультик,пісню і книжку.
Все навколо захоплено продукцією країни-агресора. Не тільки Крим і частина Донбасу, а і наше рідненьке телебачення,радіо,магазини.
В країні виникла ситуація шизофренії- з обох сторон фронту стоять поціновувачі і споживачі "Вороніних", "Няні", "Лєсоповала" і "Валєрії" з "Порєчєнковим".Ну це я образно,але ви зрозуміли про що мова.
Чому прибацана держава захищає зброєю східний фронт і ніхріна не захищає внутрішній фронт?
Адже,якби не допускали у свій ефір всю цю іноземну(підкреслюю ІНОЗЕМНУ !!!!) херню,то не було б у нас цієї війни взагалі. Кому це не очевидно - той ватнік у сьомому поколінні і не лікується.
Не треба було б посилати на смерть кращих своїх синів.Досить було б у свій час заборонити(так ЗАБОРОНИТИ!!!) всі ці "бригади-мєнти-лєсоповали". І не сформувавася б шар гною,в якому виростають сепаратисти і патріоти чужої країни-агресора.
Тому настав час воювати не тільки на сході,але і тут. Воювати за Україну.
За українську Україну а не за Російську Федерацію-лайт,або "Русскую Украіну бєз Путина".
В межах повноважень держави захищати свій простір як територіальний,так і інформаційний.
Я вже не кажу,що ,купляючи товар у держави-агресора(а фільми-серіали-музика іт.д. є чистим товаром),ми фінансуємо вбивство своїх же громадян.
Тому ми звекртаємося до Уряду і Президента з вимогою повністю заборонити ввезення і купівлю,а також демонстрацію в українському ефірі продукції держави-агресора.
До речі,як роблять у всьому світі.
За цей ввіз,купівлю і демонстрацію відповідають конретні люди.Їх небагато і до них треба і необхідно вжити суворих покарань згідно закону.
Тоді і український контент зможе пробитися і заповнити український простір.
Це не моя примха- це вимога народу,який хоче бачити,чути і споживати своє рідне,а не труїтися чужим.
Наркотики ви ж забороняєте?
Приєднуйтесь до нашої ініціативи ось тут-
https://petition.president.gov.ua/petition/20376