Ну хоч кіл на голові теши! Є улюблений пунктик, а на жодні заперечення немає змістовної відповіді. А це взагалі вивих мозку:
3Проводя параллели из Ваших выводов, получается, что студентов на майдане надо было не бить, а стрелять, т.к. "вони чинили опiр".
Студенти своїм перебуванням на Майдані створювали загрозу життю і здоров'ю невинних людей, обобливо більшу, ніж шкода від застосування до них насильства?
А засранці на BMW, що 40 хвилин літає Києвом на 180 км по зустрічних смугах, створювали таку загрозу?
То у чому паралель?
Так пусть говнюк и отвечает. При чём тут пассажир.
Я как-то в своём возрасте банов перестал бояться, пугать не надо. Тем более банов за своё мнение, в защиту невиновных.
Повторю, пассажир невиновен и убит незаконно. Я в этом уверен, я так думаю, моё мнение такое.
Баньте на здоровье.
хорошего Вам дня!
Ще питання:
Чи ЗОБОВ'ЯЗАНІ були поліціянти зупинити такий транспортний засіб, доки він не завдав комусь шкоди?
Якщо четверо осіб відмовляються вийти з автомобіля з піднятими руками, продовжують рух і збивають копа, чи не є це додатковою підставою вважати їх небезпечними і застосовувати зброю?
Чи мають поліцаї практичну можливість відрізнити всередині машини заручників від співучасників, якщо вони, і зокрема вбитий, ніяк не виявляли намірів підкоритися і вийти з машини?
Якщо поліцейський стріляв у винного і випадково поцілив у іншу особу, чи можна взагалі говорити про незаконне вбивство, якщо нема наміру (бо стріляли в іншого) ані необережності (по поліцейський ПОВИНЕН був стріляти)? Що перешкоджає трактувати це як нещасний випадок, причому спровокований водієм?
Якщо Ви доклали стільки зусиль, відстоюючи свої погляди, то Вам неважко буде відповісти НА ВСІ ПИТАННЯ ОКРЕМО. Чекаю з зацікавленням.