Автор Тема: Конференція ПС - ДУК ПС-РПС по відродженню УПА  (Прочитано 20681 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline finli

• Ветеран форума
Re: Конференція ПС - ДУК ПС-РПС по відродженню УПА
« Reply #210 : Лютого 24, 2016, 11:50:14 11:50 »
Я не керуюся власними хотіннями, я керуюся задекларованими правилами форуму.
Ви ж всі мрієте про чесних чиновників, скажи? То я зараз і є чесний чиновник.

пункти я навів...

а лірика про травму дитинства..мене абсолютно не обходить, це не є функцією модера

Offline Via

• Hero Member
« Reply #211 : Лютого 24, 2016, 11:54:24 11:54 »
"Розпустити Раду, уряд, i йти в наступ на Москву з голою ср*кою це не iдея, це - диверсiя, спрямована на знищення державностi."

Те саме ми чули два роки назад і навіть зробили. А зараз це вже неактуально, бо ти так вважаєш? Нема однозначноі відповіді, і до влади є неміряно претензій. І я почасти розумію це.
А ти сповідуєш категоричний підхід "Кому влада не така - тих перестріляти". І в реалі, і на форумах.

Offline Via

• Hero Member
« Reply #212 : Лютого 24, 2016, 11:55:15 11:55 »

пункти я навів...

а лірика про травму дитинства..мене абсолютно не обходить, це не є функцією модера

Пункти ти нічим не обгрунтував. Наведи цитати для прикладу.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #213 : Лютого 24, 2016, 11:56:38 11:56 »
"Розпустити Раду, уряд, i йти в наступ на Москву з голою ср*кою це не iдея, це - диверсiя, спрямована на знищення державностi."

Те саме ми чули два роки назад і навіть зробили. А зараз це вже неактуально, бо ти так вважаєш? Нема однозначноі відповіді, і до влади є неміряно претензій. І я почасти розумію це.
А ти сповідуєш категоричний підхід "Кому влада не така - тих перестріляти". І в реалі, і на форумах.

Коли я таке писала?  :smilie10:  Навпаки, я не хочу щоб цих людей використали (та ж Юлька, Фiрташ&Co..)
Prosperity is based on people and ideas

Offline Via

• Hero Member
« Reply #214 : Лютого 24, 2016, 12:05:51 12:05 »
От саме тому і потрібно обговорювати уроки РПСу - що це було, чиє і навіщо. І що з того вийшло. Щоб думати на майбутнє, як робити треба, а як не треба.
І саме для цього потрібна свобода слова на політичних форумах.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #215 : Лютого 24, 2016, 12:08:20 12:08 »

пункти я навів...

Пункти ти нічим не обгрунтував. Наведи цитати для прикладу.

Повторюю: Людина постить агітки  РПС з закликами до збройного повалення законної української влади.
Якщо це для тебе є норма...то так тому і бути.
Вія ніхто не збирається тебе вмовляти ...Думай сама, читай гілку і оцінюй є порушення чи немає.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #216 : Лютого 24, 2016, 12:14:59 12:14 »
Всі нормальні політсили відмежувалися від цих бандюків. ПС, ОУН, бати, всі  послали під три чорти цих погромщиків і крадіїв.
АЗОВ їм дав притулок, сподівався що це нормальні люди, але потім пожалкував, бо вони в учб. центрі влаштували притон з бухлом і ширкою.

Вія Ти хочеш  на СУПі розмістити їхніх агітаторів?

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #217 : Лютого 24, 2016, 12:16:56 12:16 »
Цитувати
От саме тому і потрібно обговорювати уроки РПСу - що це було, чиє і навіщо. І що з того вийшло. Щоб думати на майбутнє, як робити треба, а як не треба.

Я нiколи не писала, що цих людей треба "перестріляти". Але рано чи пiздно станеться якась провокацiя i тодi буде вже пiздно. И заради чого? Щоб якась косата бля*ь влiзла знову на табуретку?

Offline Via

• Hero Member
« Reply #218 : Лютого 24, 2016, 12:17:30 12:17 »
Ні, я хочу, щоб ви проаналізували, що саме з ними сталося за ці кілька днів. І чому саме.
Це дуже корисна і повчальна гілка. Мені сумно, що ти не хочеш зрозуміти користь аналітики політичних перформансів.

Offline Via

• Hero Member
« Reply #219 : Лютого 24, 2016, 12:20:10 12:20 »
Цитувати

Я нiколи не писала, що цих людей треба "перестріляти". Але рано чи пiздно станеться якась провокацiя i тодi буде вже пiздно. И заради чого? Щоб якась косата бля*ь влiзла знову на табуретку?

Провокаціі будуть ставатися постійно що багатенно років. І Косата буде наполегливо лізти на табуретку. Що маємо, те маємо.
Але це не означає, що я буду вистрілювати юльків. Я вам не Притула.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #220 : Лютого 24, 2016, 12:21:47 12:21 »
План Путiна з тих пiр не змiнився.

Цитувати
Сергей Доренко, 22.01.2014:

"Я считаю, что мы должны действовать прагматично. Мы должны решить для себя: мы давим на все рыгчаги и выводим, ну, например, на сцену Юлию Тимошенко или нет? Мы знаем, как мы потом ее скомпрометируем? Как мы будем ею манипулировать? Как мы сделаем ее пророссийской? Или нет? Мы работаем с ультраправыми, компрометируем их, провоцируем, создаем аналог пророссийских радикальных уличных партизан в Восточных областях против Киевских ультраправых? Мы ведем их на Киев? Мы дробим Украину с помощью гражданской войны? Или нет?

http://ibigdan.livejournal.com/18416556.html

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #221 : Лютого 24, 2016, 12:26:38 12:26 »
Цитувати

Провокаціі будуть ставатися постійно що багатенно років. І Косата буде наполегливо лізти на табуретку. Що маємо, те маємо.
Але це не означає, що я буду вистрілювати юльків. Я вам не Притула.

Тобто це нормально? Людям дурять голови, їх пiдставляють полiтичнi моральнi уроди, Вам їх не шкода?

Offline Scipionn

• Hero Member
  • "З нами Бог і автомат Калашнікова(с)" Сашко Білий
« Reply #222 : Лютого 24, 2016, 12:28:22 12:28 »
Партизани Закарпаття
 Слава Україні та Нашій незламній Нації! Дорогі земляки,сьогодні як ніколи до цього, ми потребуємо Вашої фінансвої підтримки та допомоги.Частина наших Братів по зброї на сьогоднішній день була перекинута в Західні області України,у звязку з загостренням ситуації в тилу.Наші держиморди після зливання в політикумі з явними і проросійськи налаштованими представниками криміналітету,тим самим відкривши другий фронт,задля власного збагачення,шляхом тотального знищення нашоі нації та територіальної цілісностіі України.Саме тому ми прийняли таке рішення, що частина бойового складу наших Побратимів та Посестр прибула в тил країни задля боротьби з олігархічно- крімінальним режимом внутрішної окупації.
 В кого є можливість надати нам фінансову допомогу, нижче наведені реквізити, куди Ви можете перерахувати кошти.
 Фотозвіти по витраченим коштам будуть викладатися по мірі їх появи.Дякуємо всім небайдужим.
 Разом і до Перемоги! Слава Нації! Смерть Ворогам!

Устинська Анна Валентинiвна
« Останнє редагування: Лютого 24, 2016, 12:56:39 12:56 від Via »
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #223 : Лютого 24, 2016, 12:28:57 12:28 »
 :lol:

Offline Via

• Hero Member
« Reply #224 : Лютого 24, 2016, 12:33:09 12:33 »
Це ненормально, і мені їх шкода. Саме тому в Україні має бути порядна українська влада, і саме тому ми маємо вести дмскусіі на політичних форумах, щоб здобувати досвід політичноі боротьби теоретично, і саме для цього ми маємо йти у владу, щоб втілювати цей досвід практично.
Тому наш форум нині є такою собі віртуальною Верховною Радою, де право на дискусію мають представники всіх політичних сил, легально діючих в Украіні.
А ви висуваєте наівні вимоги "Нащо дискусія, а давайте просто розстріляємо фракцію БЮТ". Форум - дзеркало реалу. От коли це станеться у ВР, тоді це станеться і на СУПі. Так зрозуміло?

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #225 : Лютого 24, 2016, 12:34:49 12:34 »

Думаєте, ці іншого роду?

Тут розбiр по кожному.

[ Invalid YouTube link ]

Offline Sudar

• Hero Member
« Reply #226 : Лютого 24, 2016, 12:35:41 12:35 »
Яка цензура?
СУП має правила.
Порушуєш? Маєш бан.
Не порушуєш? За що бан?
Я, наприклад, вважаю, що країну розвалює Сеня.
Хтось вважає, що це робить Фаріон.
Для цього і потрібен СУП, щоб ми могли спілкуватись.
Цензура має діяти тільки в рамках Правил СУПу.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #227 : Лютого 24, 2016, 12:43:26 12:43 »
Це ненормально, і мені їх шкода. Саме тому в Україні має бути порядна українська влада, і саме тому ми маємо вести дмскусіі на політичних форумах, щоб здобувати досвід політичноі боротьби теоретично, і саме для цього ми маємо йти у владу, щоб втілювати цей досвід практично.
Тому наш форум нині є такою собі віртуальною Верховною Радою, де право на дискусію мають представники всіх політичних сил, легально діючих в Украіні.
А ви висуваєте наівні вимоги "Нащо дискусія, а давайте просто розстріляємо фракцію БЮТ". Форум - дзеркало реалу. От коли це станеться у ВР, тоді це станеться і на СУПі. Так зрозуміло?

Навiщо фракцiю? Там є можливо поряднi люди, головне зло - це бублик, аферистка i агентка Путiна.
Саме тому ще рано робити перевибори ВР, партii спершу повиннi визрiти знизу, незалежнi вiд олiгархiв i ФПГ, з середнього класу, з IДЕЯМИ щодо майбутнього - адекватними i реальними.

Offline Via

• Hero Member
« Reply #228 : Лютого 24, 2016, 12:48:26 12:48 »
Яка цензура?
СУП має правила.
Порушуєш? Маєш бан.
Не порушуєш? За що бан?

І я ж про те саме.
Але наш Сціпіон здурів і вже намірився збирати кошти на партизанський рух. А це вже таки перебор.
Тому йде в бан, хоч як я старалася бути нейтральною, проте він напросився.

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #229 : Лютого 24, 2016, 12:50:04 12:50 »
Яка цензура?
СУП має правила.
Порушуєш? Маєш бан.
Не порушуєш? За що бан?

Абсолютно правильно! Шокоботи наполягають,  що жульки "об'єктивно" є антиукраїнськими. Жулькоботи, навпаки, впевнені, що "об'єктивно" антиукраїнськими є порошки. Обидві сторони вважають це підставою застосувати антиватні правила форуму.

А я вважаю, що звинувачення когось у прихованому підхуйлятництві є політичною технологією і мало б бути підставою для бану. Відкрите ватництво, москвофілія - тоді "мачіть в сартірє". А за тиради "вони шкодять українській державі, тому ще гірші за сепарів" на форумі треба пиздити ломом. Читачі прихованих думок, курва  :smilie9:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #230 : Лютого 24, 2016, 12:51:50 12:51 »
...
Можливо Сціпіон реально ідейний, але ж треба інколи думати головою.
Був би ідейним, виклав би ідею. Але не викладає. Я намагалась вчора з'ясувати особисту позицію, виявилось що ідеалом є конституційна монархія в Україні. Революція задля встановлення конституційної монархії - це круто, звичайно, але реально. Зветься захопленням влади ... монархом  :smilie3: Але можна і революцією назвати, чому ні?
Позицію РПС не пояснює.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #231 : Лютого 24, 2016, 12:54:05 12:54 »

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #232 : Лютого 24, 2016, 01:00:56 13:00 »
...
Був би ідейним, виклав би ідею. Але не викладає. Я намагалась вчора з'ясувати особисту позицію, виявилось що ідеалом є конституційна монархія в Україні. Революція задля встановлення конституційної монархії - це круто, звичайно, але реально. Зветься захопленням влади ... монархом  :smilie3: Але можна і революцією назвати, чому ні?
Позицію РПС не пояснює.

Диктатура тобто. Не важко здогадатись кого..  :shuffle:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #233 : Лютого 24, 2016, 01:15:32 13:15 »
...
Позицію РПС не пояснює.

Диктатура тобто. Не важко здогадатись кого..  :shuffle:
Прізвище все ж таки складно назвати, але особа беззаперечно буде мати збройну підтримку Рф, чи її регіонів  :gigi:
Інших озброєних сил, які б на це "підписалися", не видно.
Ну і, будь-яку "революцію" гасять позачергові вибори  :gigi: А у нас при демократах при владі з цим проблем немає.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #234 : Лютого 24, 2016, 01:47:34 13:47 »
СБУ виявила величезний арсенал зброї на Київщині.

80 - 100 км до Кієва....мабуть на Коференцію трохи не довезли.

150 гранат РГН, РГД-5 та Ф-1 із запалами, 87 пострілів до гранатомета РПГ-7В та понад 20 тисяч набоїв різного калібру. Обшуки на території помешкання тривають

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #235 : Лютого 24, 2016, 02:05:59 14:05 »
СБУ виявила величезний арсенал зброї на Київщині.

80 - 100 км до Кієва....мабуть на Коференцію трохи не довезли.

Не встигли  :smilie11:  :smilie5:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #236 : Лютого 24, 2016, 05:57:53 17:57 »
Цитувати
Не встигли
Уявiть собi, якби встигли...
 :smilie7:

Offline Scipionn

• Hero Member
« Reply #237 : Лютого 25, 2016, 02:28:02 14:28 »
Офіційна заява Горана щодо Революційних правих сил.
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline Scipionn

• Hero Member
« Reply #238 : Лютого 25, 2016, 02:30:29 14:30 »
Революційні праві сили - завести народ та злити?

1 етап. Імпульс: гучні заяви "говорящих голів", активність в ЗМІ, конференція, формування кола патріотів.

2 етап. Вакуум та Злив: власне злив патріотів та їх дискредитація.

3 етап. Зачистка: в хід ідуть "говорящі кулаки" - тітушки, провокатори, бійці провладних батальйонів.

В результаті зневіра людей та пасивність патріотичних кіл щеяк мінімум на пів-року.

Допускаю, що РПС спочатку мав благу ціль, але в певний момент хлопці через ті чи інші причини злили людей, що вийшли за ними.

Але Майдан вистояв, на диво. І наметове містечко буде рости.

28 лютого о 12:00 збираємося на Віче.

Революція ще буде!

Offline Scipionn

• Hero Member
Re: Майдан -3
« Reply #239 : Лютого 25, 2016, 07:01:18 19:01 »
Катюшик Валевская
Вчора о 16:28 ·

‪#‎КИЇВ‬#МАЙДАН НЕЗАЛЕЖНОСТІ#24.02.16###
 Хочу внести трохи ясність.
 Всі репортажі і фото викладаю для того,щоб дати можливість кожному самостійно зробити висновки,що відбувається на справді.
 Я зробила свій теж.
 Зараз формується в серці України духовний осередок,сила українського народу,яка вже на днях буде формуватися по всім регіонам України і люди почнуть виставляти вимоги злочинної владі.
 Люди ведуть себе гідно,не йдуть не на які провокації,спілкуються,співають пісні і шукають шляхи до правди.
 ДОБРО ПЕРЕМОЖЕ!!!
 Слава Ісусу Христу! Слава Україні!!!
« Останнє редагування: Лютого 25, 2016, 07:05:18 19:05 від Scipionn »