Автор Тема: Завтра була війна.(і потім нова революція,передбачення кінця лютого 2014 року)  (Прочитано 2179 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline convex

• Ветеран форума
І таки називав, які "наші" прийняли рішення про рейд по тилах?

Скільки не читав всіляких достойників, то кожне відмазувалось - то не я, і шапка не моя, то чи то Сємьон Сємьончєнко, чи то Бєня з Філатовим віддали наказ і добробатам, і нацгвардії, і армії, і всі їх, провокаторів, послухались, а МО і ГШ тут ніпричім, вони не винні, бо ніхуя не робили, але водночас робили всьо возможноє для спасєнія  наших - отакот.

Тому у таку рішучість Пєці, щоб він ВЗЯВ НА СЕБЕ Іловайськ, тяжко віриться. Він навіть відмову від вигнання Кроля на себе не взяв, а влаштував шоу для лохів. Це не той характер.

Offline romuluss

• Sr. Member

Скільки не читав всіляких достойників, то кожне відмазувалось - то не я, і шапка не моя, то чи то Сємьон Сємьончєнко, чи то Бєня з Філатовим віддали наказ і добробатам, і нацгвардії, і армії, і всі їх, провокаторів, послухались, а МО і ГШ тут ніпричім, вони не винні, бо ніхуя не робили, але водночас робили всьо возможноє для спасєнія  наших - отакот.

Тому у таку рішучість Пєці, щоб він ВЗЯВ НА СЕБЕ Іловайськ, тяжко віриться. Він навіть відмову від вигнання Кроля на себе не взяв, а влаштував шоу для лохів. Це не той характер.
здря ви так про пєцюндру
він жадний, сциклуватий, хитрушшчій
але не ЛОХ
імхо канєшна але це на основі вражень однієї його колишньої лєйт\нантші в бохдані чи дєта там)
практіцкі лічьна(ну через муженька євойної)
отакоєот

Offline convex

• Ветеран форума

здря ви так про пєцюндру
він жадний, сциклуватий, хитрушшчій
але не ЛОХ
імхо канєшна але це на основі вражень однієї його колишньої лєйт\нантші в бохдані чи дєта там)
практіцкі лічьна(ну через муженька євойної)
отакоєот
Так а я про що? Сцикливий і брехливий, схильний робити з публіки лохів, замість того, щоб гонорово брати відповідальність (політичну чи фінансову) на себе.

Про тридцять мільйонів баксів на АТО прошу не писати - це дуже ДЕШЕВА для нього імідж-кампанія.

Offline reema

• Ветеран форума

Командующий сектора в то время генерал Хомчак имел все полномочия от ГШ принимать такие решения. Хомчака подкармливал Беня, Корбану не терпелось поскорей рейдонуть освободить Зугресскую ГЭС, потому - такая спешка и пренебрежение данными разведки.
Разведка говорила что идти на Иловайск в то время было нельзя, т.к. рядом граница и куча российских войск, а Сёма писал в фейсбуке Зрада, что до сих пор не освободили Иловайск, хотя могли бы уже давно и легко одной левой.
На Иловайск пошли сперва добробаты, которые не подчинялись никому кроме своих спонсоров, а спонсоры сказали надо, некрасивая история. Такое происходит, когда бардак и махновщина в армии.
Prosperity is based on people and ideas

Offline convex

• Ветеран форума
Командующий сектора в то время генерал Хомчак имел все полномочия от ГШ принимать такие решения. Хомчака подкармливал Беня, Корбану не терпелось поскорей рейдонуть освободить Зугресскую ГЭС, потому - такая спешка и пренебрежение данными разведки.
Разведка говорила что идти на Иловайск в то время было нельзя, т.к. рядом граница и куча российских войск, а Сёма писал в фейсбуке Зрада, что до сих пор не освободили Иловайск, хотя могли бы уже давно и легко одной левой.
На Иловайск пошли сперва добробаты, которые не подчинялись никому кроме своих спонсоров, а спонсоры сказали надо, некрасивая история. Такое происходит, когда бардак и махновщина в армии.

Отож, а кажуть, що педро на себе взяв  :gigi: Ця версія зараз офіційна, і якраз викликає у мене великий сумнів. Проскакують дані про письмові накази, і на рівнях, вищих, від Хомчака, тут сам Бог велів підняти папери і щедро, від душі роздати заслужене. Хоча б для того, щоб усунути важіль впливу влади на генералів - страх покарання і вдячність за прикривання дупи, бо це фактори негативного відбору кадрів. 

Offline reema

• Ветеран форума
По сути русня подготовила в Иловайске заранее ловушку для добробатов и ВСУ. Зная апетиты группы Приват это было для них не так и сложно, а наши дурачки повелись.
« Останнє редагування: Лютого 22, 2016, 02:36:38 14:36 від reema »

Offline reema

• Ветеран форума
Сёма чето забеспокоился..
 :gigi:

Об'єднання Самопоміч
‏@SamopomichUA

Семен Семенченко анонсував створення web-сайту для збору випадків переслідування учасників добровольчого руху

Offline romuluss

• Sr. Member
ну я своїми вухами чув як пецюндра розказував про рейд і що і як було перед рейдом
от на жаль я нічого не зафіксував, але думаю найти не проблема
і не бачу тут нічого особливого

ну така країна була україна
в багато чому такою й залишаєцця
є навіть дещо в гіршу сторону
ну так шо кричати кацап пріді?  :gigi: :gigi: :gigi: :gigi:
чи зрадонька
ну, я написав шо чув, шо думаю і що хотів
звиняйте

Offline convex

• Ветеран форума
Сёма чето забеспокоился..
 :gigi:

Об'єднання Самопоміч
‏@SamopomichUA

Семен Семенченко анонсував створення web-сайту для збору випадків переслідування учасників добровольчого руху

А шо, я Сьому у цій ідеї підтримую. Мєнтів-беркутів і прокурорів варто стримувати.

Offline romuluss

• Sr. Member

ну він не казав прямо "я беру на себе"
але з тих слів що він говорив і те що муженко і хомчак залишились на посадах - це таки так
імхо канєшна

Offline reema

• Ветеран форума
Мы Крым сначала сдадим, а отвоюем потом. Феерично.

Offline reema

• Ветеран форума
Тимошенко поймали на лжи по Крыму: опубликовано видео

"В Крыму я бы считала, что нужно было действовать радикально противоположно. Нужно было в то время, когда только зародились маленькие очаги и когда стало только понятно, что там происходит, а потом, не рассчитывая на такую быструю победу, нужно было формировать специальные группы, которые бы точечно уничтожали очаги захвата Украины. Тогда этот очаг был в парламенте Автономной республики Крым, тогда этот очаг был в некоторых военных частях. И я считаю, что мы не имели права открывать полномасштабную военную оборону, военное наступление. Но специальными группами спецназначения уничтожить эти очаги было очевидно возможно. Поэтому я не согласна с политикой, которая велась в то время высшим руководством страны", — заявила Тимошенко в эфире программы "Свобода слова" 20 октября 2014 года.

Она также отметила, что в то время, когда вышла из тюрьмы, с ней перестали общаться и отрезали ее от принятия решений.

"И по Крыму можно было иначе действовать, и по Донбассу можно было иначе действовать", — сказала Тимошенко в эфире программы.

Вместе с тем, как следует из обнародованной стенограммы, Юлия Тимошенко на заседании СБНО демонстрировала совершенно иную позицию. Она заявила, что Украина не должна повторить ошибки экс-президента Грузии Михаила Саакашвили: "Ни один танк не должен выйти из казармы, ни один солдат не должен поднять оружие".

http://apostrophe.com.ua/news/politics/2016-02-22/timoshenko-poymali-na-lji-po-kryimu-opublikovano-video/50526