Автор Тема: "Третій майдан", відставка уряду і так далі...  (Прочитано 4258 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Re: "Третій майдан", відставка уряду і так далі...
« Reply #60 : Лютого 25, 2016, 10:04:36 22:04 »
Стоп, стоп, аматорко !

Ми про який період часу говорили ? Я так розумію, що про період початку серпня, 2008 року? Саме про ті дні ( В Росії ті дні називають "П"ятиденна війна"), коли нависла найреальніша загроза втрати Грузією суверенітету, якщо не над всією територією, то, принаймні над більшістю території Грузії ?

Так ?

то для чого ти зараз, ні сіло ні впало, почала чомусь згадувати політичні події щодо Грузії в травні 2008 року ???
При чому тут це?
Звичано ж всі ці події між собою пов"язані, серпневі події були логічним продовженням травнвих подій 2008 року . Це був логічний послідовний ланцюг подій , здійснюваних Росією з метою окупації Грузії і втрати її суверенітету.

Обговорювати події травня - то це трохи інша тема. Тоді реальних загроз суверенітету Грузії ще не було.
Саме навесні 2008 загроза стала реальною. Для Ющенко це було ясно (вибач, і для моєї скромної персони також  :smilie8:) , для тебе навіть зараз це не ясно. Але я абсолютно впевнена у тому, що ти не цікавився грузинськими подіями. Зараз ти не звернув увагу на згадані мною спільні військові навчання України та Грузії. Це вже не весна, а літо 2008.
Що стосується саме 8 серпня, то
Цитувати
8 серпня 2008 р.

Cьогодні Президент України Віктор Ющенко вирішив направити до Тбілісі Заступника міністра закордонних справ Костянтина Єлісеєва в якості свого Спеціального представника. Згадане рішення стало результатом телефонної розмови Президента України з Президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, яка відбулася сьогодні.

Метою поїздки Спеціального представника є проведення консультацій з керівництвом Грузії, представниками ОБСЄ та іншими міжнародними представниками, вивчення ситуації в регіоні та доведення основних елементів позиції України щодо шляхів мирного врегулювання конфлікту.

Сьогодні ж відбулася зустріч заступника міністра закордонних справ України Костянтина Єлісеєва з Тимчасовим повіреним Грузії в Україні Зурабом Двалішвілі у зв’язку із загостренням ситуації у Південній Осетії (Грузія). Як повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України, Єлісеєв довів до відома грузинської сторони Заяву МЗС України щодо ситуації у Південній Осетії (Грузія). Він особливо звернув увагу на необхідність негайного припинення вогню як невід’ємної передумови для початку переговорів з метою врегулювання ситуації.

Представник Грузії в свою чергу, поінформував про поточний стан справ у зоні протистояння і високо оцінив готовність України зробити свій внесок у справу якнайшвидшого врегулювання ситуації в регіоні.
А от 9 серпня 2008
Цитувати
У зв`язку із збройним конфліктом у Південній Осетії (Грузія) Президент України Віктор ЮЩЕНКО проводить активні консультації з лідерами світових держав та керівниками Європейського Союзу.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Президента, сьогодні глава Української держави провів телефонні розмови з Президентом Литви Валдасом АДАМКУСОМ та Франції Ніколя САРКОЗІ та із Верховним представником ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав`єром СОЛАНОЮ.

Головна темою цих консультацій стало припинення збройного конфлікту в Південній Осетії та початок мирних переговорів.

Під час консультацій В.ЮЩЕНКО, зокрема, закликав співрозмовників допомогти постраждалим регіонам Грузії відновити зруйновану інфраструктуру, житлові оселі та надати гуманітарну допомогу.

Президент України наголошує на важливості якнайшвидшого припинення збройного протистояння, що б запобігло подальшій ескалації конфлікту та дало можливість уникнути людських жертв.

Увечері Президент планує провести телефонну розмову з Президентом Польщі Лехом КАЧИНСЬКИМ на тему врегулювання конфлікту в Південній Осетії.
То що саме оцінюється тобою як
Цитувати
... в ці важливі три дні Ющенко й МЗС мовчали, наче гівна в рот набравши.
Цитувати
Ющенко проявив себе як лукаве боягузливе чмо.
Це про що?
Слово пасічник в укр. мові лайливим ніколи не було, інколи це слово вживається як лайливе після правління Ющенка. Це він спаскудив це слово, так само як і багато чого іншого.
Звичайно. Іншого слова для лайки не знайшлося. Селюк, пасічник. Дівчата з передмістя такі шляхетні  :smilie3:
Та ні, це слово завжди було і є лайкою для тих, хто не розуміє українців.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #61 : Лютого 25, 2016, 11:01:45 23:01 »
Аматорко!
твоя відповідь називається "Знов за рибу гроші".

Небезпака Грузії від Росії була завжди, ще з 1991 року починаючи.
Декілька років між ним взагалі не було дип.відносин. Але я не про це.
А про перебіг подій 2008 року.

Спільні військові навчання України й Грузії 2008 не вплинули й не могли ніяк вплинути на подальший перебіг
Бо РФ - то зовсім інша військова потуга в порівнянні з Грузією й Україною.
...........................................
Знову повторюю й нагадую про хронологію серпня 2008 року.

1 августа в Южной Осетии взрывом 2 мин с дистанционным управлением была подорвана машина грузинской полиции[129]. Ранения получили 6 полицейских[130].

5 августа министр внутренних дел Южной Осетии Михаил Миндзаев[131] заявил, о готовности южноосетинской стороны в случае эскалации конфликта бомбить города Гори, Карели и одну из грузинских курортных зон[132][133].

Поступают сообщения о прибытии в зону конфликта добровольцев из субъектов Южного федерального округа РФ, включая казаков и представителей «афганских» организаций для участия в возможных военных действиях. МИД Грузии выразил крайнюю озабоченность по этому поводу, заявив что тем самым «цхинвальский режим откровенно готовится к войне»[134].

По утверждению корреспондента Независимой газеты (номер от 8 августа 2008 года) 6 августа российские войска и бронетехника уже выдвигались в сторону Южной Осетии: «Тем временем Россия стягивает к границам Грузии серьёзные военные силы. По Транскаму от Алагира в сторону пограничного пункта Нижний Зарамаг движутся военные колонны и отдельные машины с личным составом, бронетехника. Это обозреватель „НГ“ наблюдал собственными глазами по пути из Владикавказа в Цхинвали. Военные заявляют, что продолжаются учения, но нет сомнений, что Россия таким образом демонстрирует решимость защитить своих граждан в Южной Осетии. Вплоть до проведения операции по принуждению к миру — если другого выхода не оставят»[135].

7 августа президент Абхазии Сергей Багапш по итогам состоявшегося днём заседания Совбеза заявил: «Я говорил с президентом Южной Осетии. Там сейчас более-менее стабилизировано. Туда вошёл батальон Северо-Кавказского округа. Все вооруженные силы приведены в боевую готовность»[136].

7 августа грузинская армия попыталась занять Присские высоты вокруг Цхинвала, эта атака была отбита[135]. В тот же день американский посол в Грузии Джон Тефт сообщил в Вашингтон, что войска Грузии, включая подразделения с установками типа «Град», движутся в направлении Южной Осетии[137].

[/size]

....................................................
Так от, аматорко, дипломатачні діяльність МЗС України повинна була проводитись ЩОДНЯ, починаючи хоча б з 1 серпня, принаймні. Бо вже повністю загрозливі події для Грузії з 1 го серпня розвивалися вже БЕЗПОВОРОТНО.

А 8 серня, робити якісь дипломатичні рухи Україною на користь Грузії вже було запізно.
7 серпня в Грузію вже йшли потужні російські військові колони.

А 8 серпня - Ющенко почав давати якісь там доручення направити замміністра до Грузії - то вже була  незначимі дурниці.

Треба було б робити гучні дип. заяви, голосно крачати на весь світ, що Росія розпочинає фактичну війну проти Грузії.

...А не сидіти мовчки АЖ до 8 серпня, наче гівна в рот набравши.
( Дипломати знають, як це робити, щоб весь світ почав швидко звертати увагу на події в Півд. Осетії)

Що робив МЗС України конкретно з 1 серпня по 7 серпня 2007 року ?
А нічого. Сидів і чекав, може "розсмокчеться"
.............................

Пасічником Ющенка почали дражнити, коли він своє надто часте просторікування про бджоли й вулики й пасіку зробив дуже помітним і зробив це кормом для журналістів.
Пасічниками були багато хто. наприклад, О. Омельченко, бувший мер Києва, теж тримав пасіку. Але Омельченка ніхто ніколи пасічником не дражнив.

Але Ющенко дуже часто ігнорував свої службові обов"язки, але навзамін час від час розлагольствував про пасічництво. Тобто, власні службові обов"язки підміняв якимось безглуздим і недоречним демонструванням свого хоббі. :smilie5:
Одного разу, цей напівідіот поїхав на День Армії ( грудень 2005) до в/ч до міста Біла Церква, з робочою поїздкою. Мало того , що спізнився на декілька годин, солдати мерзли на плацу, так в подарунок повіз для солдатів "бочонок меду з президентської пасіки"  :laugh:  :lol:

То хіба він був психічно здоровою людиною ? Точно не був.
« Останнє редагування: Лютого 25, 2016, 11:05:23 23:05 від Бумеранг »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #62 : Лютого 25, 2016, 11:28:52 23:28 »
Щодо характеру Ющенка - в ньому поєднано кілька визначальних і загалом доволі типових для українців комплексів - культ матері, схильність до мазохізму, нарцисизм.
If you are going through hell, keep going.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #63 : Лютого 25, 2016, 11:41:53 23:41 »
Авжеж. А от хуйля без комплексів.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #64 : Лютого 25, 2016, 11:43:26 23:43 »
Щодо характеру Ющенка - в ньому поєднано кілька визначальних і загалом доволі типових для українців комплексів - культ матері, схильність до мазохізму, нарцисизм.
Так. І це є. І всілякі інші риси в ньому є.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #65 : Лютого 25, 2016, 11:44:31 23:44 »
Світ, ти про що ?
І хто то? Твоя жінка чи коханка ?

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #66 : Лютого 25, 2016, 11:46:37 23:46 »
То твоя вагіня  :love:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #67 : Лютого 25, 2016, 11:49:52 23:49 »
То твоя вагіня  :love:

Я, Світ, не знайомий з харківським сленгом і таких слів навіть і не знаю  :smilie5:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #68 : Лютого 26, 2016, 09:18:50 09:18 »
Аматорко!
твоя відповідь називається "Знов за рибу гроші".

Небезпака Грузії від Росії була завжди, ще з 1991 року починаючи.
Декілька років між ним взагалі не було дип.відносин. Але я не про це.
А про перебіг подій 2008 року.

Спільні військові навчання України й Грузії 2008 не вплинули й не могли ніяк вплинути на подальший перебіг
Бо РФ - то зовсім інша військова потуга в порівнянні з Грузією й Україною.
...........................................
Знову повторюю й нагадую про хронологію серпня 2008 року.

Сподіваюсь ти розумієш що спілкуюсь з тобою з приводу грузинських подій не як з фанатиком, фанатом тобто, а як з пропагандистом?
То ще раз нагадую, що влітку, також і в згадані тобою дні, Україна знаходилась у стані військової допомоги Грузії. Це факт. Українці не воювали там, але допомагали готуватися до оборони. Поставки озброєння, спільні навчання.
Навесні, через введення російських залізничних військ (офіційно для ремонту колії ... ну, щоб цивільні залізницею мали змогу користуватися  :gigi:) до Абхазії почалася дипломатична активність. Цитати я навела.
Не з 1 серпня, а з 1 травня є доведеною активність України у грузинських подіях. Розумієш, є факти і пропагандисту треба щось з ними роботи. Просто у дупу їх засунути пропагандист не має права. Фанат може, але спілкування з фанатом особисто мене не цікавить. Спостерігати кумедно але обмежений час. То без образ, враховуй факти.
Пасічником Ющенка почали дражнити, коли він своє надто часте просторікування про бджоли й вулики й пасіку зробив дуже помітним і зробив це кормом для журналістів.
Я про те, що не можна філателіста дражнити філателістом. Не можна ліберала дражнити лібералом. Для них це не образливо. Таки дражнилки просто зазначають ставлення того хто "дражниться" до філателії чи лібералізму.
... в подарунок повіз для солдатів "бочонок меду з президентської пасіки"  :laugh:  :lol:

То хіба він був психічно здоровою людиною ? Точно не був.
Ну так, я саме про це. Подарував бочок меду на свято. І що? Я печивом сусідів "годую". Це приємно. Але дівчинці з передмістя це може здаватися психічною хворобою. І це нормально. Люді різні. Але дехто хотів би зробити їх однаковими  :smilie3:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #69 : Лютого 26, 2016, 10:04:51 10:04 »
Аматорко!

Не змішуй все до купи!

1 травня це щось одне,а 1 серпня це вже  кардинально інше.
Я ж спеціально привів тобі інформаційнф викладки на ті дні, при чому не з грузинського ресурса, а з російського, який в симпатіях до Грузії запідозрити не можливо.

Так, була військова допомога України Грузії при Ющенкові часто й неоноразаво і "Буки" в т.ч.

Але я казав про важливу інформаційно-дипломатичну допомогу, абсолютно без якихось фінансово-матеріальних затрат, яку Ющенко міг надати й повинен був надати, силами свого МЗС і самого себе.

Президентськими заявами про обстановку в Півд. Осетії, звинуваченнями Росії і їхньої маріонетки Півд. Осетії в провокаціях, обстрілах, тероризмі, бандитизмі, - в чому завгодно, щоб зробити гучний дипломатичний розголос хоча б.
Можна було навіть викликати на бесіду в МЗС посла Росії, і щоб він не відповів - всерівно звинуватити Росіїю в агресії, вимагати припинити обстріли , пропонувати створити робочу групу для переговорів між сторонами і т.п.

Тобто, гучно скандалити, щоб якнайшвидше прикути увагу світових ЗМІ до дій Росії з 1 по 8 серпня 2008 року.

Отаке повинен був робити Ющенко в ті серпневі дні. Бо він повинен був розуміти, що наступною на черзі буде Україна ( що й сталося 2014 року).

Але Ющенко проявив байдужість, злочинну недбалість і я не побоюсь сказати: ще й елементарне лукаве боягузство
Я ж вже казав: Ющенко думав, що якось воно саме розсмокчеться. ( про те що наступною буде Україна, Ющенко думати і не хотів і боявся. Саме Україна наступною - не Польща і не країни Прибалтики).
..............................................................
І ще, Аматорко, якщо будеш заперечувати, то не переказуй мені перебіг історичних подій у грузино-українськихвійськово-політичних взаємовідносинах за травень 2008 року чи навіть і за період з 1991 року по 1 серпня 2008 року.

Ці взаємовідносини були тривалі й різні ( позитивні в цілому), але період з 1 серпня по 8 серпня 2008 року, саме ті дні стали для Грузії суперважкими ( й трагічними).
І Україна, в особі Ющенка і його МЗС, повинна була проявити рішучість і принциповість. Причому це можливо було зробити без будь-яких фінансових затрат.

Потрібна була всього лише політична воля. Цієї якості Ющенко не мав ніколи, які і просто людської волі взагалі.
Його прихильність ліберальної економічної моделі це щось одне, а його природня людська слабовольність і боягузство - це щось інше.
Захищаючи Ющенка, ти захищаєш не тільки прихильника ліберальної моделі в економіці, а й нікчему й боягуза.
... А в Президенти Ющенка на аркані ніхто не тягнув. Сам пішов. А в 50 років людина вже знає свої природні здібності і людські можливості.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #70 : Лютого 26, 2016, 10:30:07 22:30 »
Аматорко!

Не змішуй все до купи!

1 травня це щось одне,а 1 серпня це вже  кардинально інше.
Це тобі так здається. Ти тільки зараз читаєш про події самого початку серпня, а в 2008 році 5-6 серпня навіть на Інтері давали  прямі репортажі з околиць Цхінвалі. Чого ж про травень згадувати  :smilie3:
Так, була військова допомога України Грузії при Ющенкові часто й неоноразаво і "Буки" в т.ч.
Але я казав про важливу інформаційно-дипломатичну допомогу, абсолютно без якихось фінансово-матеріальних затрат, яку Ющенко міг надати й повинен був надати, силами свого МЗС і самого себе.

Президентськими заявами про обстановку в Півд. Осетії, звинуваченнями Росії і їхньої маріонетки Півд. Осетії в провокаціях, обстрілах, тероризмі, бандитизмі, - в чому завгодно, щоб зробити гучний дипломатичний розголос хоча б.
Можна було навіть викликати на бесіду в МЗС посла Росії, і щоб він не відповів - всерівно звинуватити Росіїю в агресії, вимагати припинити обстріли , пропонувати створити робочу групу для переговорів між сторонами і т.п.
Лаятись не можна на форумі, то я не буду. Але довідку від лікаря спитала б. Є?
Я ж вже казав: Ющенко думав, що якось воно саме розсмокчеться. ( про те що наступною буде Україна, Ющенко думати і не хотів і боявся. Саме Україна наступною - не Польща і не країни Прибалтики).
Це щось схоже на звинувачення Тимошенко Турчинова. У 2008 Ющенко був придурком, який псував стосунки з Рф, а зараз він боягуз. У 2008 він був придурком, який щось там квакав про "Крим наступний", а зараз він "думати не хотів". Політ нормальний.  :smilie7:
Але це ти не міг уявити тоді, а не він. І не я  :gigi: -
Бо я сам, живучи ще тільки в 2008 році, такого( південноосетинського) сценарію для України тоді ще не уявляв.
Решта - фігня. Нікому не цікава твоя любов до Ющенка.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #71 : Лютого 26, 2016, 11:29:44 23:29 »
reema  В тебе хронічний недойоп. Щось роби, бо помреш в божевільні.

:laugh:
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно