Автор Тема: Читаючи СУП...  (Прочитано 3963 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Re: Читаючи СУП...
« Reply #30 : Березня 04, 2016, 08:53:17 08:53 »
...  всі Ферівці пішли на свій форум

Піквіків він там http://pikvik.com.ua/index.php
Принаймні один залишився  :gigi:

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #31 : Березня 04, 2016, 08:54:47 08:54 »
...  всі Ферівці пішли на свій форум

Піквіків він там http://pikvik.com.ua/index.php
Принаймні один залишився  :gigi:

ні не один, деяких я іноді бачу і там і тут але дуже рідко
Quo Vadis

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #32 : Березня 04, 2016, 08:58:15 08:58 »
для мене наприклад психологічно дуже важко створити нову тему :ah
а тут Ферал - створює на любий смак

і ніякий він не фсб -ник

він викладач в якомусь універі - моє припущення

без Ферала буде погано а от без "роми" (вибачаюсь не знаю як прочитати правильно нік :pooh_lol:)

буде краще
Ромчика не чіпайте, будь ласка. Бо саме він "викладає"  :smilie7: Часто ставить питання, на які таки треба відповідати. Ну, принаймні у мене склалось таке враження, хоча "дослідження не проводила".

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #33 : Березня 04, 2016, 08:59:59 08:59 »
я ромчикові пости не читаю :)
Quo Vadis

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #34 : Березня 04, 2016, 09:02:48 09:02 »
Не все так погано у нашому домі!
У нас есть классные суповчане:
Reema - практически политолог: умная, цепкая, аналитик.
Бувалый - модератор и психолог.
Декодер - философ и психолог
Оптимист - очень нужный на форуме.
Боже збав мене бути модератором...
Vii та Дрейк - дай iм Боже здоров'я - висточае.
Головне... вчасно реагувати на спам, флуд та образи...
У нас... чудове товариство.
Рiзнi погляди... це саме те, що треба.
Правда, декого треба все ж "лiкувати", як ЮК.
Но це вже... окремий випадок - там цiла купа проблем, якi не СУПом лiкуються...
От був собi Старина Z - начебто, не погана людина, добру справу робив... а потiм кудись зник.
Полiтичнi форуми не мають постiйноi аудiторii - кожний шукае те, що йому довподоби.
 :Razom:
Я имела ввиду , что вы - модератор по-сути.
Не по форме, а по-сути. :smilie1:
А, впрочем, какая разница!
Для меня есть форум, где можно что-то обговорить.
Это - СУП.
И это - хорошо. :smilie1:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #35 : Березня 04, 2016, 09:10:35 09:10 »
  Помойка не помойка, то все второстепенно. Банить нужно за переход на личности, тогда и писать будут больше, без оглядки на то что скажут долбо...дятлы.
:smiley24:
Але правила тут виконуватися не будуть. Бан тільки за матючню.
І мені здається, що саме перехід на особистість та його родичів  :gigi: робить для хай не багатьох, але декого, огидним ... окремі дні цього форуму. Як і будь-якого іншого за тих саме умов.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #36 : Березня 04, 2016, 09:14:04 09:14 »
я ромчикові пости не читаю :)
А у мене ЮК в ігнорі. :smilie2:
Хоча мені дуже цікава позиція партійця ВО Свобода. І там точно є адекватні люди, які можуть говорити не тільки про ... свій внутрішній світ. Дуже внутрішній.

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #37 : Березня 04, 2016, 09:22:48 09:22 »
Юрій він жива людина з емоціями.

А Ферал Кет це бригадник без емоцій, який методично сіє зраду та розбрат між українцями.

ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #38 : Березня 04, 2016, 09:36:14 09:36 »

А Ферал Кет це бригадник без емоцій, який методично сіє зраду та розбрат між українцями.

всі ми люди з емоціями (ви у мене викликаєте негативні) я ж не вимагаю вас забанити
а ярлики вішати не потрібно
Quo Vadis

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #39 : Березня 04, 2016, 09:41:12 09:41 »
Цитувати
всі ми люди з емоціями (ви у мене викликаєте негативні) я ж не вимагаю вас забанити
а ярлики вішати не потрібно

хто сказав що ярлики вішати не потрібно?
потрібно!

А емоції, че ж чудово!
Особисто мені наприклад емоції дуже часто приходиться імітувати останнім часом
« Останнє редагування: Березня 04, 2016, 09:47:27 09:47 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #40 : Березня 04, 2016, 10:38:35 10:38 »
У ярых сторонников Порошенко сейчас в моде Гончаренко-стайл - общение как на одесском Привозе.
Брать на горло нахрапом, причем в самом деле эмоциями не настоящими, а именно имитацией - т.е. нахрапом базарным.

Гройсман в том же хамовато-высокомерном стиле себя ведет, и вообще это судя по всему визитная карточка БПП.

Это тот самый тип чиновника - "начальник ЖЭКа", наглый, напористый, с дешевой фальшью во всем. Уверенный в своей недосягаемости и полновластии, считающий окружающих тупым стадом, которое можно запросто заболтать обильным словоблудием, заткнуть хамскими выпадами и развести примитивными хитростями.

Есть одна проблема - такие люди никогда не видят себя со стороны и считают себя умнее всех. В этой слепоте их главная ошибка.

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #41 : Березня 04, 2016, 10:43:20 10:43 »
(click to show/hide)

не погоджусь

ярлик, як вирок

а людина, як безмежний недосліджений всесвіт
Quo Vadis

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
« Reply #42 : Березня 04, 2016, 10:59:00 10:59 »
У ярых сторонников Порошенко сейчас в моде Гончаренко-стайл - общение как на одесском Привозе.
Брать на горло нахрапом, причем в самом деле эмоциями не настоящими, а именно имитацией - т.е. нахрапом базарным.

Гройсман в том же хамовато-высокомерном стиле себя ведет, и вообще это судя по всему визитная карточка БПП.

Это тот самый тип чиновника - "начальник ЖЭКа", наглый, напористый, с дешевой фальшью во всем. Уверенный в своей недосягаемости и полновластии, считающий окружающих тупым стадом, которое можно запросто заболтать обильным словоблудием, заткнуть хамскими выпадами и развести примитивными хитростями.

Есть одна проблема - такие люди никогда не видят себя со стороны и считают себя умнее всех. В этой слепоте их главная ошибка.

+ .
Чоколятні полубоги , ригівська відрижка .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #43 : Березня 04, 2016, 11:09:46 11:09 »
Ну і що вирішили модери та адміни?

Думаю що ...Як завжди...нічого.

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #44 : Березня 04, 2016, 11:30:18 11:30 »

яка політика, такі й політологи  ;D

цей "політолог" не може відрізнити фейк від правди (дивись тут)

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #45 : Березня 04, 2016, 11:43:04 11:43 »

яка політика, такі й політологи  ;D

цей "політолог" не може відрізнити фейк від правди (дивись тут)

Не нада завидовать !  :smilie5:
Это сугубо моё мнение.
Reema - практически готовый политолог.
Это не комплимент.
Я слушаю много профессиональных политологов, которые несут откровенную чушь. Свои фантазии и хотелки.
А у Reemы всё подтверждено фактами.
Я иногда с ней не соглашаюсь, но уважаю ее аналитический ум.
Это правда.
Может, она терпеть не может мои попытки разобраться в текущем моменте.
Может, и меня не терпит.
Но я вижу способности человека в области политологии.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #46 : Березня 04, 2016, 11:48:16 11:48 »

Про Гройсмана согласна.
Очччень гибкий.

А Порох  - искренний.
Из его недостатков вижу излишнюю дипломатичность по отношению к своим соратникам и эмоциональность.
Сочувствую ему, так как сама излишне эмоциональна, хотя не очень дипломатична. :smilie5:
Порошенко действует в интересах Украины.
Молодец.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #47 : Березня 04, 2016, 11:57:38 11:57 »
Порох сражается за Украину, как лев.
,,Министр иностранных дел Германии Франк-Вальтер Штайнмайер заявил, что разочарован результатами встречи глав МИД Германии, Франции, Украины и России.

По каждой немецко-французской посреднической инициативе, которую они с таким трудом продвигают, Россия и Украина отчаянно ругаются, пожаловался министр.''

http://obozrevatel.com/abroad/83615-rossiya-i-ukraina-rugayutsya-shtajnmajer-razocharovan-vstrechej-v-parizhe.htm

Offline Via

• Hero Member
« Reply #48 : Березня 04, 2016, 12:27:08 12:27 »

Моя політика модераціі незмінна - все згідно букви закону, тобто правил форуму.
Чупа після кожного бану RG прибігає ночами поганяти хвилі, потім знову зникає надовго.
Дрейк хоче абсолютного царства, і їй намагання Чупи звести нас лобами нецікаві, вона розумна дівчина.
Тому відсутність новин - найкраща новина.
Кіт дивує стоїчною витримкою і репостить політичні новини, інші підтримують в міру можливостей.
Увечері вийде з бану RG і знову почне засмічувати форум своіми анально-фекальними висерами.
А потім все по новій. День Сурка триває.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #49 : Березня 04, 2016, 12:27:53 12:27 »
Я це розумію, але ніякої допомоги він не потребує з його власних слів. То про що мова? Форум політичний. Хочеться бачити політичну позицію, а не ... хай емоції. Нафіг вони тут здалися від людини, яка не потребує допомоги?
Виконувалися би правила, то за кожний перехід на особистість чи через один чи два рази  :gigi: дописувача б карали баном. Може і змінився б. От не матюкався ж деякий час.
Але з іншого боку можна і просто ігнорувати. Але якщо на форум людина заходить просто почитати, то ... вимушена всі ці ... відвертості бачити. Як на мене, то це огидно. От просто огидно.
Не схож він на бригадника. Хоча може якась бригада його і стала підтримувати як дописувача який ... шкодить українськими ночами  :gigi:
Людина може просто затрималась у часі. Якісь штампи совкові, повне незнання того, що відбувається в Україні. Треба приділити йому більше уваги  :smilie7:

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #50 : Березня 04, 2016, 12:30:51 12:30 »
...
Про Гройсмана согласна.
Очччень гибкий.

Гибкий?
Если выбирать символ (тотем) для БПП, то лучше всего подошел бы буйвол. А гибкость, она - извилистая, как змея. :)

А Порох  - искренний.
Из его недостатков вижу излишнюю дипломатичность по отношению к своим соратникам и эмоциональность.
Сочувствую ему, так как сама излишне эмоциональна, хотя не очень дипломатична. :smilie5:
Порошенко действует в интересах Украины.
Молодец.

Я тоже верю что он искренне хочет быть искренним.
Но не получается. Для него все эти майдановские переживания - игра. Хотя он искренне хочет сыграть в нее хорошо.
И в лучшем случае - может быть личные амбиции. По крайней мере есть на это надежда.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #51 : Березня 04, 2016, 12:31:40 12:31 »

Моя політика модераціі незмінна - все згідно букви закону, тобто правил форуму.
Чупа після кожного бану RG прибігає ночами поганяти хвилі, потім знову зникає надовго.
Дрейк хоче абсолютного царства, і їй намагання Чупи звести нас лобами нецікаві, вона розумна дівчина.
Тому відсутність новин - найкраща новина.
Кіт дивує стоїчною витримкою і репостить політичні новини, інші підтримують в міру можливостей.
Увечері вийде з бану RG і знову почне засмічувати форум своіми анально-фекальними висерами.
А потім все по новій. День Сурка триває.

:lol:

Дякую Вія..Ви зробили мій день . :laugh:

« Останнє редагування: Березня 04, 2016, 12:34:57 12:34 від finli »

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #52 : Березня 04, 2016, 12:35:30 12:35 »

Тема виборів не розкрита. Мене бентежить намагання декого загнати всіх громадян у правильну партію. Мати одну правильну думку. Це не політика, це релігія. Є відмінності.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #53 : Березня 04, 2016, 12:40:46 12:40 »
Якщо б не українська діаспора по всьому світу, було б в Україні все набагато гірше.
Хай вони за кордоном, хай вони іноді дісно не зовсім праві, але їхня допомога завжди була неоціненна.
Українська діаспора - це великий козир, якій далеко не у всїх є такий як у нас.

Offline Via

• Hero Member
« Reply #54 : Березня 04, 2016, 12:41:05 12:41 »
:

Будь ласка.
Із свіженького - Дрейк забанила щойно Кота, я розбанила. Цирк триває далі.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #55 : Березня 04, 2016, 12:43:22 12:43 »
:

Будь ласка.
Із свіженького - Дрейк забанила щойно Кота, я розбанила. Цирк триває далі.

:lol: :weep:

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #56 : Березня 04, 2016, 12:44:06 12:44 »

Тема виборів не розкрита. Мене бентежить намагання декого загнати всіх громадян у правильну партію. Мати одну правильну думку. Це не політика, це релігія. Є відмінності.

Це совок.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #57 : Березня 04, 2016, 12:44:17 12:44 »
finli, от я тебе розумію.  :gigi: Мене дуже дратував котяра. Особливо після його вихваляння про те, що купу людей вигнав з форуму. І список доданий був. Тобто людина цілеспрямовано капостить. Ну, мені так здається.

Але просто тупо виганяти його не варто. Треба з ним говорити  :smilie3: Ну от хай розкриється як розкрився як обдерта комуняка Бумеранг, наприклад. Хай визначить свою позицію, от там і буде його місце  :smilie7:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #58 : Березня 04, 2016, 12:44:26 12:44 »
Натисну доповідь.Явне порушення правил.  :lol:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #59 : Березня 04, 2016, 12:45:13 12:45 »

Це совок.
Совок - це релігія.