Автор Тема: Читаючи СУП...  (Прочитано 3954 раз)

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Re: Читаючи СУП...
« Reply #60 : Березня 04, 2016, 12:46:45 12:46 »
Із свіженького - Дрейк забанила щойно Кота, я розбанила. Цирк триває далі.
А за що саме Дрейк забанила? Яким обвинувачення було?

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #61 : Березня 04, 2016, 12:47:43 12:47 »
finli, от я тебе розумію.  :gigi: Мене дуже дратував котяра. Особливо після його вихваляння про те, що купу людей вигнав з форуму. І список доданий був. Тобто людина цілеспрямовано капостить. Ну, мені так здається.

Але просто тупо виганяти його не варто. Треба з ним говорити  :smilie3: Ну от хай розкриється як розкрився як обдерта комуняка Бумеранг, наприклад. Хай визначить свою позицію, от там і буде його місце  :smilie7:

він давно визначив свою позицію словами: Більшість українців - бидло.

Якщо модер його за це ще облизує ...то я особисто якось буду у дисонансі з цим трендом адміністрації.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #62 : Березня 04, 2016, 12:48:16 12:48 »
Якщо б не українська діаспора по всьому світу, було б в Україні все набагато гірше.
Хай вони за кордоном, хай вони іноді дісно не зовсім праві, але їхня допомога завжди була неоціненна.
Українська діаспора - це великий козир, якій далеко не у всїх є такий як у нас.
Всі однакові? А таке буває?

Offline Via

• Hero Member
« Reply #63 : Березня 04, 2016, 12:48:19 12:48 »

Почитай гілку "Ферал Кіт 100$".

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #64 : Березня 04, 2016, 12:52:19 12:52 »
Якщо б не українська діаспора по всьому світу, було б в Україні все набагато гірше.
Хай вони за кордоном, хай вони іноді дісно не зовсім праві, але їхня допомога завжди була неоціненна.

Мабуть ні, але ж випади зазвичай узагальнюючі - "ви там в теплому місті за кордоном... и т.д."

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #65 : Березня 04, 2016, 12:53:48 12:53 »
У ярых сторонников Порошенко сейчас в моде Гончаренко-стайл - общение как на одесском Привозе.
Брать на горло нахрапом, причем в самом деле эмоциями не настоящими, а именно имитацией - т.е. нахрапом базарным.

Гройсман в том же хамовато-высокомерном стиле себя ведет, и вообще это судя по всему визитная карточка БПП.

Это тот самый тип чиновника - "начальник ЖЭКа", наглый, напористый, с дешевой фальшью во всем. Уверенный в своей недосягаемости и полновластии, считающий окружающих тупым стадом, которое можно запросто заболтать обильным словоблудием, заткнуть хамскими выпадами и развести примитивными хитростями.

Есть одна проблема - такие люди никогда не видят себя со стороны и считают себя умнее всех. В этой слепоте их главная ошибка.
Тема виборів не розкрита. Мене бентежить намагання декого загнати всіх громадян у правильну партію. Мати одну правильну думку. Це не політика, це релігія. Є відмінності.

Це совок.
Совок - це релігія.

Ось тут згоден на всі 100%

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #66 : Березня 04, 2016, 12:54:53 12:54 »
finli, от я тебе розумію.  :gigi: Мене дуже дратував котяра. Особливо після його вихваляння про те, що купу людей вигнав з форуму. І список доданий був. Тобто людина цілеспрямовано капостить. Ну, мені так здається.

Але просто тупо виганяти його не варто. Треба з ним говорити  :smilie3: Ну от хай розкриється як розкрився як обдерта комуняка Бумеранг, наприклад. Хай визначить свою позицію, от там і буде його місце  :smilie7:

Якщо модер його за це ще облизує ...то я особисто якось буду у дисонансі з цим трендом адміністрації.
Якщо давно, то може змінив?  :smilie3: Хай актуалізує.
Ну і, хай доводить свої твердження. Хай навіть доводить виділене. А так, боротьбою з ним створюємо з нього хероя, значущу особу на українському політичному форумі. Він нічого, хай багато, не розуміє з того, що відбувається у нас. Він досі воює з комуняками які не віддали у свій час владу інший правильної партії, яка б гідно зайняла їх місце.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #67 : Березня 04, 2016, 12:54:53 12:54 »

Мабуть ні, але ж випади зазвичай узагальнюючі - "ви там в теплому місті за кордоном... и т.д."

От і не треба узагальнювати шановну діаспору до рівня нашого Кота.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #68 : Березня 04, 2016, 01:00:09 13:00 »

Якщо давно, то може змінив?  :smilie3: Хай актуалізує.
Ну і, хай доводить свої твердження. Хай навіть доводить виділене. А так, боротьбою з ним створюємо з нього хероя, значущу особу на українському політичному форумі. Він нічого, хай багато, не розуміє з того, що відбувається у нас. Він досі воює з комуняками які не віддали у свій час владу інший правильної партії, яка б гідно зайняла їх місце.

Вибачайте....але... Якщо хтось назве вас лярвою і повією, то Ви так само попросите довести оратора свої слова.Чи без зайвої лірики відвісите ляпаса покидьку?

Я голосую за другий варіант.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #69 : Березня 04, 2016, 01:06:07 13:06 »
Вибачайте....але... Якщо хтось назве вас лярвою і повією, то Ви так само попросите довести оратора свої слова.Чи без зайвої лірики відвісите ляпаса покидьку?

Я голосую за другий варіант.
Треба спробувати  :smilie8:, то хай спробує назвати "лярвою і повією".
Але я у ЮК постійно у "ольгінських тролях". Але в нормальній кампанії  :smilie5:
Та пофіг. От кремль взагалі більшість українців фашистами називає чи називав. Ну, пропагандисти. Я не пропагандист, то мені точно пофіг "ольгінські тролі".  І я от думаю, що і "лярва і повія" мабуть також буде пофіг, але доповідь натисну. А там побачимо на реакцію модератора  :smilie3: Якщо скаже, що то є правдою то буду думати. Але от прямо зараз не знаю як буду поводитись.

Offline Bull3tt

• Hero Member
« Reply #70 : Березня 04, 2016, 04:55:11 16:55 »
Саме такими тупими гілками і вбивається форум.Де обговорюється який плохий форум, виставляються форумчани на торги, спорять хто фсбешне лайно а хто шоколадне і модератори виясняють хто круче.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #71 : Березня 04, 2016, 04:55:14 16:55 »

Почитай гілку "Ферал Кіт 100$".

Застобаксів.  :gigi:

Offline Sudar

• Hero Member
« Reply #72 : Березня 04, 2016, 05:38:44 17:38 »
Пірати таки захопили корабель.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #73 : Березня 04, 2016, 07:02:14 19:02 »
Може призначемо ще модерів?

Бо все це читати я не в змозі, вже, край  :smilie2:

Не допоможе, форум вже перетворили на помийку. Адекватні пішли, їх  не повернеш.
А Хірургія по видаленню котів та інш наволочі, що тут прописалася, лише доб'є  напівзогнившого пацієнта.

Пізно. Вже такий гадючник і буде.

Може я і не правий...ХЗ.

Ти завжди неправий....  :lol: :lol:

от кіт хіба НЕ ТВАРЮКА після цього??

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #74 : Березня 04, 2016, 07:02:25 19:02 »
Лише намагаються...
 :Tyapnycia:

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #75 : Березня 04, 2016, 08:18:49 20:18 »
У ярых сторонников Порошенко

бля декор
ну НЕ ІСНУЄ ярих прихильників порошенка
НЕ ІСНУЄ

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #76 : Березня 04, 2016, 08:42:35 20:42 »

Ховайся, бо будуть тебе гвалтувати, як знайдуть.  :weep:

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #77 : Березня 04, 2016, 10:18:29 22:18 »

Ховайся, бо будуть тебе гвалтувати, як знайдуть.  :weep:

Фи, шановний, мы пираты не такие. Мы никого не насилуем, а если что сразу на рею :)
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Шильдер

• Hero Member
« Reply #78 : Березня 04, 2016, 10:55:28 22:55 »
Фи, шановний, мы пираты не такие. Мы никого не насилуем, а если что сразу на рею :)

Анекдот
Цитувати
Cомалійські пірати захопили корабель i питають моряків одного за другим - "Що вибираєш, смерть чи бугумбу?".
Перший моряк питає - "Що таке бугумба?"
Пірати відповідають - "Бугумба це зґвалтування в дупу".
Тодi перший моряк відповідає - "Звичайно бугумба!".
Другий відповідає теж саме.
Але третій моряк заявляє - "Я вибираю смерть!"
"Добре, - говорять пірати - ти присуджуєшся к смерті через бугумбу!"