Автор Тема: Питання не лише в декомунізації, а насамперед - в декацапізації  (Прочитано 1450 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
Ви насправді не бачите, що Порошенко і Яценюк банально не справляються з керуванням країною?
А хто мiг би бути на iх мiсцi?
Всi попередники... були лише губернаторами при Дворе Хуйла.
 :smilie7:

Не було, але вже є.
Є нові люди, здатні їх замінити.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
Так вже сталося, що все що є поганого пов'язано з Росією.
Тобто можна узагальнити - хвороба якою хворіє Україна має конкретну назву - "Росія", "рускій мір".
Все що є поганого - починаючі від корупції і закінчуючі намаганням з'істи один одного - це все прийшло від "руского міра". В тому числі від спотворених картин (в т.ч. спільного минулого) у свідомості і підсвідомості.

Не все. Українці вічно щось між собою ділять, мабуть кацапські гроші. І досі так.

Це просто похідна від програми взаємного поідання, імплантованої зовні.
В Росії теж саме, тількі щє гірше. Це дозволяє їм тримати під контролем всіх хто на це піддався на цю спокусу взаємної гризні.

Offline Tvladrat

• Hero Member
Комунізм і совок - це похідні від кацапського поневолення України. Тому щоб дійсно стати незалежною країною і власне нацією українці мають викорінити першопричину - кацапізацію. Насамперед - позбутися символів цього поневолення.
Влада кинула кістку у вигляді ліквідації памятників і назв комуністичного минулого. Це добре, але ці памятники і символи лише частковий продукт.
Ментальна рабська залежність від кацапів викарбувана у памятниках і назвах пов'язаних із імперією. Памятники Катерині ІІ, Суворову, усі оці назви вулиць і провулків на честь Дмітрія Донского, Алєксандра Нєвского, Нахімова, Суворова, Лідерса, Кутузова, Ушакова, Прішвіна з Паустовскім, Лєрмонтова з Пушкіним, Ломоносова з Крузенштерном - яке воно відношення має до України і українців крім як нагадування їм про вєлічіє рассійской імперіі?

З такими назвами і символами місце не в Європі а в Тайожном Саюзє.

Жителям улицы Драйзера на Троещине место в Америке?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ні. Вулиці Драйзера не місце в Києві.
If you are going through hell, keep going.

Offline Tvladrat

• Hero Member
Я краще задам Вам одне питання - Ви насправді не бачите, що Порошенко і Яценюк банально не справляються з керуванням країною? Дещо справді вдається, але ці люди є такі, що просто не вміють робити те, за що взялися. Намагаються, але не здатні. "Не по Сєньке шапка".

Особисто у мене лишилася лише одна надія - що вони не розтринькають все що дав Майдан доти поки вони нарешті підуть.

А кто справится? С тем беспределом, который сейчас в стране, справится только диктатор, как это ни прискорбно. Иначе победить бурштыновые, лесные, контрабандные и прочие мафии просто невозможно (Вони ж люды, як им жыиы). Как и взятки по стране повальные, беспредел на дорогах и т.д.

Offline RG

• Ветеран форума
Немає ніякого кацапского міра. Поки вам, кацапським членососам, кидають копійчину, то вам і здається, що він є.  :moskali:
А на карту посмотреть? 140млн. с промытыми мозгами в нескольких поколениях, там уже своя мораль, вернее Ордынская.

Це не мір, в розумінні якогось світогляду. І моралі там не спостерігається.

Offline RG

• Ветеран форума
Вже немає? Це щось нове.
До речі "єдіномисліе" - це одна з його властивостей.
Судячи з останніх трендів, певні провладні кола намагаються нав'язати саме "єдіномисліє".
Не розуміючі (в кращому випадку), що це є той самий "рускій мір".
Це не дивно - роблять те що вміють, до чого звикли.
Але і це пройде. :)

Розгорніть докладніше...якщо ваша ласка. Що за кола, яке єдіномисліє?

Я краще задам Вам одне питання - Ви насправді не бачите, що Порошенко і Яценюк банально не справляються з керуванням країною? Дещо справді вдається, але ці люди є такі, що просто не вміють робити те, за що взялися. Намагаються, але не здатні. "Не по Сєньке шапка".

Особисто у мене лишилася лише одна надія - що вони не розтринькають все що дав Майдан доти поки вони нарешті підуть.

Мені, наприклад, так не здається. Я розумію, у вас є ностальгія за гігантами типу Пахла і Хряка, але треба бути стриманішими.  :weep:

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...

А кто справится? С тем беспределом, который сейчас в стране, справится только диктатор, как это ни прискорбно. Иначе победить бурштыновые, лесные, контрабандные и прочие мафии просто невозможно (Вони ж люды, як им жыиы). Как и взятки по стране повальные, беспредел на дорогах и т.д.

Тактика Порошенко - опираться на "старые кадры", это как? Если это та самая диктатура, то чего и кого?
Или может это все таки банальное бессилие?

P.S.
Главное - все что похоже на "русский мир" сразу вызывает тревогу и напряг.
Тут вспоминали "единомыслие", так "железная рука, диктатор" - это тоже черты "русского мира".
И это с ходу вызывает подозрение (в том что что-то это не то).
« Останнє редагування: Березня 06, 2016, 09:12:18 21:12 від Декодер »

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
Вже немає? Це щось нове.
До речі "єдіномисліе" - це одна з його властивостей.
Судячи з останніх трендів, певні провладні кола намагаються нав'язати саме "єдіномисліє".
Не розуміючі (в кращому випадку), що це є той самий "рускій мір".
Це не дивно - роблять те що вміють, до чого звикли.
Але і це пройде. :)

Розгорніть докладніше...якщо ваша ласка. Що за кола, яке єдіномисліє?

Мені, наприклад, так не здається. Я розумію, у вас є ностальгія за гігантами типу Пахла і Хряка, але треба бути стриманішими.  :weep:

То свині, а ми ж наче про людей сперечаємося.

Offline medved

• Ветеран форума
Поки українців оточують символи їхнього поневолення кацапами вони вони залишатимуться частиною русскаго міра. Що заважає укрАінцам Одеси позбутися Єкатєріни і Дмітрія Донского з Алєксандром Нєвскім?

Годно, ти єйо, Кот :smiley24:
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline serginio

• Ветеран форума
в отличие от росии где как известно две беды (дороги и дураки) у нас в украине их три – комунизм советизм и кацапизм. находясь в диалектическом единстве (к сожалению без противоположностей) эти беды взаимно дополняя и обогащая друг друга являются едва ли не единственной причиной всех проблем постсоветского украинского общества.

це я написав років 15 назад...

Offline Tvladrat

• Hero Member
Ні. Вулиці Драйзера не місце в Києві.

Это ты так решил? А чего вдруг?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
А яке відношення цей графоман має до Києва?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Цей хочаб не гадив нам, на відміну від.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Гадив. Самим фактом визнання совдепії і співпраці з упирями в Кремлі.

Offline Tvladrat

• Hero Member

Это он графоман? А ты тогда кто?  :rotate:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я не письменник.  :smilie5:
Драйзер таки графоман якого читали переважно в совку та серед схиблених коммі на Заході.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Гадив. Самим фактом визнання совдепії і співпраці з упирями в Кремлі.

Тоді дійсно нахуй його. А вулицю переіменувати на вул. Жида.  :gigi:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
На вулицю Джеймса Мейса. І я доб'юся що в Києві така вулиця буде.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
На вулицю Джеймса Мейса.
І я доб'юся що в Києві така вулиця буде.
:Sho_za:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Комунізм і совок - це похідні від кацапського поневолення України. Тому щоб дійсно стати незалежною країною і власне нацією українці мають викорінити першопричину - кацапізацію. Насамперед - позбутися символів цього поневолення.
Влада кинула кістку у вигляді ліквідації памятників і назв комуністичного минулого. Це добре, але ці памятники і символи лише частковий продукт.
Ментальна рабська залежність від кацапів викарбувана у памятниках і назвах пов'язаних із імперією. Памятники Катерині ІІ, Суворову, усі оці назви вулиць і провулків на честь Дмітрія Донского, Алєксандра Нєвского, Нахімова, Суворова, Лідерса, Кутузова, Ушакова, Прішвіна з Паустовскім, Лєрмонтова з Пушкіним, Ломоносова з Крузенштерном - яке воно відношення має до України і українців крім як нагадування їм про вєлічіє рассійской імперіі?

З такими назвами і символами місце не в Європі а в Тайожном Саюзє.
Пропоную зосередитися на побудові муру на кордоні з Рф. Зносити пам'ятники літераторам не варто, це ознакам ізоляціонизму, а нам зараз потрібна міжнародна підтримка. 

Offline аматорка

• Ветеран форума
На вулицю Джеймса Мейса. І я доб'юся що в Києві така вулиця буде.
А в Броварах вже добився? Дякую тобі, рятувальник ти наш.
Цитувати
В місті Бровари Київської області з’явилась вулиця імені Джеймса Мейса – американського і українського історика, видатного дослідника, завдяки якому світ дізнався про Голодомор в Україні.

Offline RG

• Ветеран форума

Это он графоман? А ты тогда кто?  :rotate:

:pooh_lol:

Offline finli

• Ветеран форума
Кіт. Максималізм, у тому вигляді який ти демонструєш, личить підлітку у період статевого дозрівання і відповідної  ломки .
Якщо такі  бзікі  демонструє людина в поважному віці, то у нього або дах поїхав, або він банальний провокатор.

Offline RG

• Ветеран форума
Кіт. Максималізм, у тому вигляді який ти демонструєш, личить підлітку у період статевого дозрівання і відповідної  ломки .
Якщо такі  бзікі  демонструє людина в поважному віці, то у нього або дах поїхав, або він банальний провокатор.

Думаю, що швидше друге. Хоча і перше теж має місце.  Провокатор з протікаючим дахом. :gigi:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
:smiley24:
Партiя Тролiв.
 :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

В чому тут максималізм?
Це не максималізм, а елементарний common sense. Якщо ви хочете мати нормальне суспільство а не уламок забуханого русскава міра із його імпєратіцамі, і вєлікімі палководцамі...

Offline serginio

• Ветеран форума

В чому тут максималізм?
Це не максималізм, а елементарний common sense.

в тому що ти вживаєш англійські слова замість українських

Offline Tvladrat

• Hero Member
Якщо ви хочете мати нормальне суспільство

Вот тут вся твоя сущность. "я вот тот посижу и отсюда попижжу". А "ВЫ" там делайте. Посмотрим что у вас выйдет.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Якщо ви хочете мати нормальне суспільство

Вот тут вся твоя сущность. "я вот тот посижу и отсюда попижжу". А "ВЫ" там делайте. Посмотрим что у вас выйдет.

Я вже пробував - з 1989 десь до 1999. В одному конкретно взятому місті. Із кількома однодумцями.
Нас називали бандєровцамі і націоналістамі і зкликали апустіцца на зємлю, патаму што Рассійа і русскіє нічєво плахова Украінє нє дєлала і нє сдєлаєт. То всьо камуністи плахіє билі. Паетому бандєровцам в городє нє мєсто. У нас горад - інтєрнаціанальний, тут билі, грєкі, французи, італьянци....  :smilie2: :smilie2: :smilie2:

Тепер ваша черга...