Автор Тема: Іноземні дипломати в істериці від виборчої кампанії в США  (Прочитано 1043 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Foreign diplomats are expressing alarm to U.S. government officials about what they say are inflammatory and insulting public statements by Republican presidential front-runner Donald Trump, according to senior U.S. officials.

Officials from Europe, the Middle East, Latin America and Asia have complained in recent private conversations, mostly about the xenophobic nature of Trump's statements, said three U.S. officials, who all declined to be identified.

"As the (Trump) rhetoric has continued, and in some cases amped up, so, too, have concerns by certain leaders around the world," said one of the officials.

The three officials declined to disclose a full list of countries whose diplomats have complained, but two said they included at least India, South Korea, Japan and Mexico.

U.S. officials said it was highly unusual for foreign diplomats to express concern, even privately, about candidates in the midst of a presidential campaign. U.S. allies in particular usually don't want to be seen as meddling in domestic politics, mindful that they will have to work with whoever wins.

Senior leaders in several countries -- including Britain, Mexico, France, and Canada -- have already made public comments criticizing Trump's positions. German Economy Minister Sigmar Gabriel branded him a threat to peace and prosperity in an interview published on Sunday.

Trump's campaign did not respond to requests for comment on the private diplomatic complaints.

Japan's embassy declined to comment. The Indian and South Korean embassies did not respond to requests for comment.

A spokesperson for the Mexican government would not confirm any private complaints but noted that its top diplomat, Claudia Ruiz Massieu, said last week that Trump's policies and comments were "ignorant and racist" and that his plan to build a border wall to stop illegal immigration was "absurd."

The foreign officials have been particularly disturbed by the anti-immigrant and anti-Muslim themes that the billionaire real estate mogul has pushed, according to the U.S. officials.

European and Middle Eastern government representatives have expressed dismay to U.S. officials about anti-Muslim declarations by Trump that they say are being used in recruiting pitches by the Islamic State and other violent jihadist groups.
“European diplomats are constantly asking about Trump's rise with disbelief and, now, growing panic," said a senior NATO official, speaking on condition of anonymity.

"With the EU facing an existential crisis, there's more than the usual anxiety about the U.S. turning inward when Europe needs U.S. support more than ever."

Another of the senior U.S. officials said the complaints are coming mostly from mid-to-low ranking diplomats – described as “working level” - rather than from the most senior officials.

"The responses have ranged from amusement to befuddlement to curiosity," the official said. "In some cases, we've heard expressions of alarm, but those have been more in response to the anti-immigrant and anti-refugee sentiment as well as the general sense of xenophobia.”

http://www.reuters.com/article/us-usa-election-trump-foreign-idUSMTZSAPEC37O1O8W3

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
ти знов за своє?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Європа боїться за своє майбутнє і налякана тим, що Трамп може припинити утримувати її оборону.
Європейські дипломати сподіваються на підтримку США. Питання - а чи є достатньою підтримка США з боку Європи і НАТО?

Offline serginio

• Ветеран форума
Європа боїться за своє майбутнє і налякана тим, що Трамп може припинити утримувати її оборону.
Європейські дипломати сподіваються на підтримку США. Питання - а чи є достатньою підтримка США з боку Європи і НАТО?

а окрім трампа є ще кандидати?
від них європа теж в істериці?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Істерика спеціяльно для того щоб унеможливити номінацію Трампа.

Offline serginio

• Ветеран форума
Істерика спеціяльно для того щоб унеможливити номінацію Трампа.

ну мабуть американцям слід рахуватись із думками партнерів

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Питання в тому щоб партнери рахувалися з американцями.  :smilie7:
Після 15 березня буде відомо чи Трамп має шанси. Так що єврепейці можуть трошки почекати.

Offline serginio

• Ветеран форума
Питання в тому щоб партнери рахувалися з американцями. 

ну напевне рахуються

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
А на Обаму у 2008му дрочили навприсядки.  :smilie7:

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
ТС, як що ви не добачаєте та не маєта грошей на окуляри, то я вам прочитаю голосно назву цього форуму. "Справжня Українська правда" Повторою ще раз "УКРАЇНСЬКА"!!! Тому велике прохання. Будь ласка додавати к подібним постів переклад на мову зрозумілу більшості присутніх на цьому форумі. Байдуже яку українську або російську. Якщо переклад не буде з"явиться на протязі 15 хвилин, то подібна гілка буде видалена. 
Дякую за увагу
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тут багато читачів, які розуміють англомовні тексти. Подібні тексти корисні також для тих людей, які мають поверхове знання англійської, бо їхнє читання спонукатиме до вивчення мови поки що єдиних реальних союзників України у світі - США, Канади, та Британії.

Тим паче, що я особливо не зловживаю англомовними текстами.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
Тут багато читачів, які розуміють англомовні тексти. Подібні тексти корисні також для тих людей, які мають поверхове знання англійської, бо їхнє читання спонукатиме до вивчення мови поки що єдиних реальних союзників України у світі - США, Канади, та Британії.

Я тебя предупредила. Дальше как считаешь нужным.

Offline svit

• Ветеран форума

Ти не зловживаєш, ти просто заїбав  :laugh:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Це - мовна дискримінація.
Якщо це 100% український форум, то тут має бути лише винятково мова українська.
А то якось занадто канонічно виходить - язик Хуйла вітається, а language of Obama дискримінується.  :Sho_za:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Ти говори культурно, бо матюкатися не вмієш. До Жоржовича тобі рости й рости...

Offline Дрейк

• Ветеран форума

Это что уже не впервые? меня тут давненько не было.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
Це - мовна дискримінація.
Якщо це 100% український форум, то тут має бути лише винятково мова українська.
А то якось занадто канонічно виходить - язик Хуйла вітається, а language of Obama дискримінується.  :Sho_za:

Открой свой форум и рассказывай там про дискриминацию до температуры 42. А ту делай то о чем тебя попросили причем вежливо. А если нет, то поверь что я уговорю админа внести подобный пункт в перечень правил.

Offline Nora

• Hero Member
Шановна Дрейк, питання про англійські тексти вже виникало. Знайшлася деяка кількість користувачів, яким цікаво побачити оригінальні англомовні думки БЕЗ перекладу. Якщо хтось не зацікавлений  - достатньо не читати. Вимога повного перекладу, та й ще за 15 хвилин, виглядає не досить реалістично. Я б навіть сказала, виглядає як "іздевательство".

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Nora is the voice of reason.  :love: :smiley24:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Це питання вже пiднiмали.
Було прохання для Кота... хоча б 10 строк для аналiзу статтi, про що йде мова.
Далi... не треба великих простирадл - лише адреса в Iнтернетi, де можна знйати матерiал.
Однак, Кiт не бажае слухати порад, а Модерам...в минолому, було байдуже, що воно там собi строчiть.
 :smilie7:

Offline Stan

• Hero Member
  • Же през шаблю маєм права!
Іноді я готовий придушити Кота за його тексти, але тепер прошу модератора не банити його теми на англійській мові. Тому що багато форумчан може  читати англійські тексти і не варто їх дискримінувати у виборі мови. Я б ще зрозумів, коли б на форумі толерували тільки акраїнську мову, а всі реша в бан. А так виходить упереджене ставлення тільки до англійської. Я б порадив Котові в заголовках таких тем просто писати помітку (англ), щоб всі, хто не хоче бачити латиницю, могли навіть не заходити в тему. Дякую за розуміння.

P.S. Вчіть реальну мову міжнародного спілкування. Це дуже цікаво і корисно в матеріальному плані  :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
А якої підтримки потребує США? Європа потребує військової підтримки США.

Offline ofenrohr

• Hero Member

Чекаймо на виконання Будапештського мемурандуму. 2 роки чекаємо, але не здаємося  :upa

Offline finli

• Ветеран форума
Іноді я готовий придушити Кота за його тексти, але тепер прошу модератора не банити його теми на англійській мові. Тому що багато форумчан може  читати англійські тексти і не варто їх дискримінувати у виборі мови. Я б ще зрозумів, коли б на форумі толерували тільки акраїнську мову, а всі реша в бан. А так виходить упереджене ставлення тільки до англійської. Я б порадив Котові в заголовках таких тем просто писати помітку (англ), щоб всі, хто не хоче бачити латиницю, могли навіть не заходити в тему. Дякую за розуміння.

P.S. Вчіть реальну мову міжнародного спілкування. Це дуже цікаво і корисно в матеріальному плані  :smilie7:

так само не варто дискримінувати і тих хто не читає англійською...
Важко продублювати укр. ?

Offline serginio

• Ветеран форума
Шановна Дрейк, питання про англійські тексти вже виникало. Знайшлася деяка кількість користувачів, яким цікаво побачити оригінальні англомовні думки БЕЗ перекладу. Якщо хтось не зацікавлений  - достатньо не читати. Вимога повного перекладу, та й ще за 15 хвилин, виглядає не досить реалістично. Я б навіть сказала, виглядає як "іздевательство".

будь-яка тема повинна бути ПОВНІСТЮ доступна ВСІМ користувачам форуму

зі  зацікавленість може виникнути\або не виникнути тільки після ЗРОЗУМІННЯ

Offline serginio

• Ветеран форума

неправда
також до німецької французької італійської іспанської японської корейської китайської турецької татарської башкірської чеченської грузинської вірменьскої івриту ідішу арабської хінді бенгалі афрікаанос.....  але ними ніхто не пише

Offline Sudar

• Hero Member

будь-яка тема повинна бути ПОВНІСТЮ доступна ВСІМ користувачам форуму

зі  зацікавленість може виникнути\або не виникнути тільки після ЗРОЗУМІННЯ

:smiley24:
Повністю підтримую.
Пропоную додати правила користування СУПу пункт, що визначає мовою спілкування -- українську.
І після цього банинити всіх, хто не пише українською.

Offline svit

• Ветеран форума
Повністю підтримую.
Пропоную додати правила користування СУПу пункт, що визначає мовою спілкування -- українську.
І після цього банинити всіх, хто не пише українською.

Так. Треба намагатися писати українською. Але одна справа - висловлювати свої думки, може хтось не знає мови, то має право. Але копіпастити плюючи у вічі людям - то нах таке. Вже кота просили разів 10 - ні, сере й далі.

Хоча б дві-три фрази пояснення про що мова - а далі люди самі вирішать, чи читати так, чи перекладати, чи не читати взагалі. А так теми для смітника лише продукує.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

+100