Автор Тема: Проти ЄС  (Прочитано 10897 раз)

0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Re: Проти ЄС
« Reply #150 : Червня 25, 2016, 07:57:49 19:57 »
Гітлер нічого такого не казав. Скачай Майн кампф та почитай сам. Там багато чого стає зрозуміло.

Я розумію, що ти не будеш цього робити, бо хто в наш час щось читає окрім фейсбуків.

Тому передам в двох словах - Гитлер був в ахує від першої світової (а це справді був пиздець, як обійшлися з Німеччиною), боявся чехів, казав, що скоро ми всі тут будемо не німецькою розмовляти, а чеською, ці чехи нас вже заїбали, вони лізуть і лізуть ... про дитинство своє розказував. До кінця не дочитав, тому що зрозумів що заборона цієї книжки - то найбільша совєцька дурня.

Він пройшов дуже складний шлях, от і все. І людина ця була в сто разів героїчніша ніж багато інших.

До тебя никак не дойдет банальная вещь - абсолютно похер что они там пишут, или говорят, или по ТВ показывают.
Понимаешь? ПОХЕР!
Важно только то что они делают. "По делам их познаете их". Вот и все.
Мне все равно каких чехов боялся Гитлер, каких майданов боится Путин, важно то что они делают.
А они развязали войны, как и большевики. Это абсолютно все что требуется о них знать. А ту белиберду что они пишут читать вредно для психического здоровья. Ты яркий пример. И любой россиянин яркий пример воздействия РосТВ.
Поэтому я просто говорю - НЕ ЧИТАЙТЕ И НЕ СМОТРИТЕ РОССИЙСКИЕ СМИ, любые, даже самые демократические.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #151 : Червня 25, 2016, 07:58:41 19:58 »
Так само Реемі щодо Каддафі пораджу прочитати Зелену Книгу. Ото була Людина... Таких мало, тому його й вбили.

Почитаю.
Prosperity is based on people and ideas

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #152 : Червня 25, 2016, 07:59:00 19:59 »
Так само Реемі щодо Каддафі пораджу прочитати Зелену Книгу. Ото була Людина... Таких мало, тому його й вбили.

Про этого перца ничего не знаю и скажу только одно.
Если он действительно финансировал террористов то туда ему и дорога

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #153 : Червня 25, 2016, 08:05:48 20:05 »
А они развязали войны, как и большевики. Это абсолютно все что требуется о них знать.

От уяви собі. Приходить якась цивілізація, яка каже - люди, ви дурні. У вас на дорогах гине у рік понад мільйон людей. У вас від алкоголю гине два мільйони. У вас від хвороб гинуть люди, і там числа вже нема. Ми прийшли, бо у вас є ресурси, які ви не використовуєте. Ці ресурси можуть допомогти і вам, щоб ви так тупо не здихали, і нам - бо ми знаємо як і що робити. І ми прийшли сюди, до вас, на тисячу років, ми несемо вам добро, ну і собі, звісно.

І от люди кажуть - а пішли ви нахер, ми будемо з вами воювати, задля того, щоб ми і далі гинули, будемо жити як ми хочемо, хоч ми дурні та інше.

І почалася битва людства з пришельцями, і загинуло там 50 мільйонів людей - заради того, щоб і надалі гинули люди...

От така була Друга Світова Війна.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #154 : Червня 25, 2016, 08:07:44 20:07 »
Цитувати
Гітлер нічого такого не казав. Скачай Майн кампф та почитай сам. Там багато чого стає зрозуміло.

Майн Кампф дарували молодятам на весiлля, тобто це була нaстiльна сiмейна книга у тi часи. Зараз вона цiкава з точки зору науки, але не бiльше.

Цитувати
Я розумію, що ти не будеш цього робити, бо хто в наш час щось читає окрім фейсбуків.

Тому передам в двох словах - Гитлер був в ахує від першої світової (а це справді був пиздець, як обійшлися з Німеччиною),

Ну то зрозумiло, i не тiльки вiн, таких було багато. Читайте краще Хемiнгуея або Ремарка, також про ту вiйну, але набагато цiкавiше.

Цитувати
боявся чехів, казав, що скоро ми всі тут будемо не німецькою розмовляти, а чеською, ці чехи нас вже заїбали, вони лізуть і лізуть ... про дитинство своє розказував. До кінця не дочитав, тому що зрозумів що заборона цієї книжки - то найбільша совєцька дурня.

Він пройшов дуже складний шлях, от і все. І людина ця була в сто разів героїчніша ніж багато інших.

Як зараз Путiн бандерiвцiв?  :fp

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #155 : Червня 25, 2016, 08:09:00 20:09 »
Почитаю.

Почитай. Була дуже світла людина. Він, Муаммар Каддафі, пропонував людству інший шлях розвитку. У Лівії були навіть свої супутники, було повне соціальне забезпечення, медицина, країна йшла по соціальній моделі розвитку. Вона ставила небезпеку моделі американців, за це його й знищили.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #156 : Червня 25, 2016, 08:10:09 20:10 »
Як зараз Путiн бандерiвцiв?  :fp

Як зараз кожний українець.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #157 : Червня 25, 2016, 08:10:32 20:10 »
А они развязали войны, как и большевики. Это абсолютно все что требуется о них знать.

От уяви собі. Приходить якась цивілізація, яка каже - люди, ви дурні. У вас на дорогах гине у рік понад мільйон людей. У вас від алкоголю гине два мільйони. У вас від хвороб гинуть люди, і там числа вже нема. Ми прийшли, бо у вас є ресурси, які ви не використовуєте. Ці ресурси можуть допомогти і вам, щоб ви так тупо не здихали, і нам - бо ми знаємо як і що робити. І ми прийшли сюди, до вас, на тисячу років, ми несемо вам добро, ну і собі, звісно.

І от люди кажуть - а пішли ви нахер, ми будемо з вами воювати, задля того, щоб ми і далі гинули, будемо жити як ми хочемо, хоч ми дурні та інше.

І почалася битва людства з пришельцями, і загинуло там 50 мільйонів людей - заради того, щоб і надалі гинули люди...

От така була Друга Світова Війна.

Если эта цивилизация предполагает намереное уничтожение других людей то она не стоит и выеденного яйца

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #158 : Червня 25, 2016, 08:11:42 20:11 »
Те, що ЄС розвалюється - ну і х. з ним. Ця толерастія вона ні до чого, вона нищить розум людей.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #159 : Червня 25, 2016, 08:15:47 20:15 »
Путiн теж так "боявся" бандерiвцiв, що аж Крим забрав. Воює зараз за росiйську мову.

Скiльки нiмцiв , i скiльки тих чеxiв там було? Слон i моська, так само надуманий привiд, щоб залякати тупе населення, не бiльше.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #160 : Червня 25, 2016, 08:18:10 20:18 »
Если эта цивилизация предполагает намереное уничтожение других людей то она не стоит и выеденного яйца

Це також варіант, чому б й ні?

ну, тут можна спорити.

Я не про те. Гітлер не пропонував нікого нищити, якщо ти про це. Я вже писав, тут у гілці вище, що євреїв він не нищив, він зібрав їх щоб відправити в Америку. Американці сказали - ні, нам це не потрібно, ваших два мільйона євреїв тут зайві. Далі питання будуть?

Як сказав один ніггер, з одних євреїв робили мило, а інші багаті євреї цим милом мили руки. Оце і є правда.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #161 : Червня 25, 2016, 08:19:12 20:19 »
Путiн теж так "боявся" бандерiвцiв, що аж Крим забрав. Воює зараз за росiйську мову.

Скiльки нiмцiв , i скiльки тих чеxiв там було? Слон i моська, так само надуманий привiд, щоб залякати тупе населення, не бiльше.

Реема, я вас прошу.... скачайте книжку Майн кампф, почитайте, та не сперечайтеся зі мною. не я ж її написав.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #162 : Червня 25, 2016, 08:20:58 20:20 »
Те, що ЄС розвалюється - ну і х. з ним. Ця толерастія вона ні до чого, вона нищить розум людей.

ЄС розвалюється через пройопи Брюсельської бюрократiї. Так, вона неефективна, буде щось iнше.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #163 : Червня 25, 2016, 08:22:59 20:22 »
ЄС розвалюється через пройопи Брюсельської бюрократiї. Так, вона неефективна, буде щось iнше.

Ну то нащо нам вони? Якщо там також бюрократія.. якщо там досі не визнали роль Гітлера у другій світовій, якщо амери повністю контролюють служби безпеки Німеччини, ... і так далі.

Нам з поляками треба товаришувати, і дуже щільно.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #164 : Червня 25, 2016, 08:26:44 20:26 »

Реема, я вас прошу.... скачайте книжку Майн кампф, почитайте, та не сперечайтеся зі мною. не я ж її написав.

А хiба справа в книжцi? Якраз книжка сама по собi досить безобiдна.
Справа в свiтоглядi - ви за тоталiтаризм, чи за демократiю. От вата за тоталiтaризм, Хуйло царь, наваляем всем.. Менi це не iмпонує.  :smilie7:

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #165 : Червня 25, 2016, 08:28:05 20:28 »

Ну то нащо нам вони? Якщо там також бюрократія.. якщо там досі не визнали роль Гітлера у другій світовій, якщо амери повністю контролюють служби безпеки Німеччини, ... і так далі.

Нам з поляками треба товаришувати, і дуже щільно.

А в полякiв не контролюють?  :smilie3:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #166 : Червня 25, 2016, 08:33:02 20:33 »

нда... тут ви мене нарешті спіймали ))

контролюють. я писав і про це, а вірніше про те що НАБУ - то ФБР. як тут викрутитися, я не знаю  :shuffle:

Американців ми зараз цілуємо в жопу, бо вони за нас вписалися, ну це чисто бізнес - інвестори, більше там нічого нема.

мені треба трохи подумати, аби не розвалився мій світогляд.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #167 : Червня 25, 2016, 08:38:04 20:38 »

Це також варіант, чому б й ні?

ну, тут можна спорити.

Я не про те. Гітлер не пропонував нікого нищити, якщо ти про це. Я вже писав, тут у гілці вище, що євреїв він не нищив, він зібрав їх щоб відправити в Америку. Американці сказали - ні, нам це не потрібно, ваших два мільйона євреїв тут зайві. Далі питання будуть?

Як сказав один ніггер, з одних євреїв робили мило, а інші багаті євреї цим милом мили руки. Оце і є правда.

А что, даже если это так, американцы обязаны были их принять? А потом цыган, а потом гомиков, а потом кого? А, вспомнил, сумашедших он видимо тоже не хотел убивать, а хотел отправить в штаты и те должны были их принять :laugh:
Ну украинцы, как мы уже выяснили, были признаны годными к услужению белым господам. Кстати, после достижения пенсионного возраста этими "работниками" что с ними планировалось делать, тоже в штаты отправлять?

А позвольте, на каком основании такие закидоны? С каких херов какогото человека, например меня, вот так просто забирают из дома и отправляют кудато нахер вручив мыло и веревку? Ась?
Или ты считаеш что папанародов был прав выселив крымских татар в центральную азию? Правда часть тоже уморили при транспортировке, а некоторых случайно забытых даже прям на месте, ну этож такие мелочи. Это ж бояре злые, а сам т Сталин нигде не говорил татар в Азовском море топить

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #168 : Червня 25, 2016, 08:42:48 20:42 »
Кстати, украинцев голодом тоже морить не требовали, просто сказали - забрать всю жратву. А так пусть живут, хуле

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #169 : Червня 25, 2016, 08:43:47 20:43 »
А позвольте, на каком основании такие закидоны? С каких херов какогото человека, например меня, вот так просто забирают из дома и отправляют кудато нахер вручив мыло и веревку? Ась?

Ну слухай, тоді були інші часи, життя людини нічого не вартувало. А давай пригадаємо середньовіччя, там взагалі рубали руки-ноги а лише потім голову.

Той час, 1900-1960 - було страшне. І Гітлер, якщо мова про нього, нічим не був кращим за сталіна, черчеля, трумена.

Про що мова тоді? Яким був поганий Гітлер? Так не чесно. Він був на той час нормальніший за інших.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #170 : Червня 25, 2016, 08:43:57 20:43 »

нда... тут ви мене нарешті спіймали ))

контролюють. я писав і про це, а вірніше про те що НАБУ - то ФБР. як тут викрутитися, я не знаю  :shuffle:

Американців ми зараз цілуємо в жопу, бо вони за нас вписалися, ну це чисто бізнес - інвестори, більше там нічого нема.

мені треба трохи подумати, аби не розвалився мій світогляд.

Дивуюсь, як ви живете з таким свiтоглядом. Я б на вашому мiсцi почитала письменникiв "Втраченого покоління". В них теж щиро про ту вiйну, i там теж нiмцi.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #171 : Червня 25, 2016, 08:47:47 20:47 »
Хочу лише одне мабуть додати, любі друзі. Німці, фактично, побудували європейську, та й взагалі, цивілізацію. Все що ми зараз маємо - автомобілі, космос, ракети, компьютери (тут не певен) - це все та проклята вами німчура.

І якщо... та про що казати, вступ в ЄС це хіба не втрата незалежності? От саме це й пропонував тоді Гітлер. Вступ, насильницьким шляхом, до Цивилізації. Зараз ми самі туди ліземо, а воно ніяк. Не беруть нас.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #172 : Червня 25, 2016, 08:51:02 20:51 »
Дивуюсь, як ви живете з таким свiтоглядом. Я б на вашому мiсцi почитала письменникiв "Втраченого покоління". В них теж щиро про ту вiйну, i там теж нiмцi.

Та світогляд то діло десяте, мільярд людей живе взагалі без світогляду.

Але, як би так вам сформулювати... однією фразою. американці - кінчені підараси, але якщо вони за нас вписалися, то їм все прощається. оце і все.

Прощається Гітлер, Хусейн, Каддафі. Вони розумні, вони несуть світло.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #173 : Червня 25, 2016, 08:56:18 20:56 »

Ну слухай, тоді були інші часи, життя людини нічого не вартувало. А давай пригадаємо середньовіччя, там взагалі рубали руки-ноги а лише потім голову.

Той час, 1900-1960 - було страшне. І Гітлер, якщо мова про нього, нічим не був кращим за сталіна, черчеля, трумена.

Про що мова тоді? Яким був поганий Гітлер? Так не чесно. Він був на той час нормальніший за інших.

Ну боюсь что Черчиль таки лучше Гитлера был :laugh:

Но это не главное. Да, действительно, ты прав, другие времена. А еще раньше люди людей ели, были таки времена и нравы. Вот только непонятно нахрена сейчас пропагандировать канибализм на основании наскальной живописи и изобретения лука

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #174 : Червня 25, 2016, 09:05:18 21:05 »

Під час бомбардування Дрездену загинуло понад сто тисяч людей. Гамбург - 40 тис.

Хіросіма - 100 тис. Нагасакі - 70.

І це не військові навіть, це просто люди. Такі, як ти і я.

Вдумайся в ці цифри. СТО ТИСЯЧ людей....

Прошу, шановне панство, не кажіть мені після цього про поганого Гітлера. Майже була свята людина.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #175 : Червня 25, 2016, 09:08:51 21:08 »

Під час бомбардування Дрездену загинуло понад сто тисяч людей. Гамбург - 40 тис.

Прошу, шановне панство, не кажіть мені після цього про поганого Гітлера. Майже була свята людина.

Я тебе отвечал на это. Виноват тот кто начал войну

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #176 : Червня 25, 2016, 09:11:27 21:11 »

Брестский мир чи як воно там - німці могли з цим жити? Коли їх фактично обмежили в правах, зробили просто недодержавою.... ти б на їх місці з цим змирився?

Я також не до кінця розумію Гітлера, але я хочь замислююсь над тими подіями, а ви всі такі - ааа, Гітлер був хуйовий, там нам Сталін та США розказали...

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #177 : Червня 25, 2016, 09:15:49 21:15 »
В двох словах, що таке була друга світова? Це була спроба Німеччини позбутися єврейського іга.

З іншого боку, це була блискуча операція США не допустити Германію до повною гегемонії над світом. США, життями мільйонів тупих совків, стримали Германію, і в решті, знищили її. От і все.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #178 : Червня 25, 2016, 09:29:54 21:29 »

Брестский мир чи як воно там - німці могли з цим жити? Коли їх фактично обмежили в правах, зробили просто недодержавою.... ти б на їх місці з цим змирився?

Я також не до кінця розумію Гітлера, але я хочь замислююсь над тими подіями, а ви всі такі - ааа, Гітлер був хуйовий, там нам Сталін та США розказали...

Ну да, абидели маленьких  :weep:
А нахера мне понимать Гитлера? Нахрена мне понимать Сталина с камарильей и Хуйло с его закидонами? А, НАХЕРА?

В двох словах, що таке була друга світова? Це була спроба Німеччини позбутися єврейського іга.

З іншого боку, це була блискуча операція США не допустити Германію до повною гегемонії над світом. США, життями мільйонів тупих совків, стримали Германію, і в решті, знищили її. От і все.

1 - никакого мирового господства Германии без войны небыло бы.
2 - если бы не японские закидоны то вероятность США вписаться в европейские разборки если и не стремилась к нулю то была очень мала.

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #179 : Червня 26, 2016, 12:26:12 00:26 »

Были еще бомбардировки Токио, почитай.
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби