Stan, твоя версия ничем не отличается от Кисилевской , про иностранных наемников , натовских инструкторов, чернокожих наемников, поставок оружия и пр.
Гадаю, ще слід додати "відсутність армії у України", та і державності також. Інакше якось дивно.
Слід просто послати гому нахуй.
Зависла
Ні, я не зможу забезпечити йому тій напрямок.
Не знаю чому, але ромчик дратує тільки іноді.
Ну тоді продовжуйте допомагати йому з шитером розмащувати всю цю хуйню по форуму, раз у вас з ними така іділія. .
Та де розмащування? Казах камінням фактично какає.
Можна не реагувати звичайно, але якщо йому дозволено на цьому форумі власні
непорушні сумніви озвучувати, то чому б, якщо час та натхнення є, не заперечити? Не сформулювати до нього питання? Ну, не відповідає. Перше припущення, - нема що відповісти.
Назва теми може дратувати звісно, когось і назва "чи були американці на Місяці?" може дратувати. Звісно, з росіянином я б в цій темі не спілкувалась. Казах - інша справа, там північні території майорять. Є перспектива.
Щодо ромчика, він троль. Ну, принаймні мені так здається. Троля нахуй посилати - слабо.
Коли (та якщо) зафіксує свою позицію, тоді і реакція буде саме на позицію.
От темний зафіксував свою "громадянську війну" і пішов собі. Принаймні я так сприйняла

Вибач за багато літер, але особисто я не проти того, щоб особисто ти посилав кого завгодно куди завгодно. Я в інший спосіб реагую. Ну так, трошки зануда