Йдемо далі:
В українській мові чергуються як прийменники у, в, так і префікси у-, в- у словах.
1. У вживається для того, щоб уникнути збігу приголосних, важких до вимови:
а) між приголосними;
б) на початку речення перед приголосним;
в) незалежно від закінчення попереднього слова перед наступними в, ф, а також перед сполученнями літер льв, св, тв, хв;
г) після паузи, що на письмі позначається комою, крапкою з комою, двокрапкою, тире, дужкою й крапками, перед приголосним.
Тобто запропонований тобою варіант є невірним.
І, зрозуміло, я навчався в російській школі, бо в нашому місті українські школи большевікі знищили геть усі.
Справа в іншому: ти закликаєш людей відмовлятися від української мови на користь російської. И це — факт.
Я ж тобі вже пояснив. Слово
але закінчується на голосну. Значить - прийменника
у не потребує. Хоча і його використання в даному випадку не є великою помилкою. Однак, відчувається, що автор українську мову вивчав по книжках. Природньо так ніколи не кажуть. І з тих 4 х пунктів того грам. правила, достатньо хоча б однієї обставини, щоб вживати прийменник
в, а не
у Українці тяжіють вживати
в, а не
у, бо так легше і сорочує час вимови. Але той хто без потреби вживає
у замість
в, це свідчення того, що рідна мова російська і російською думає.
Щодо
юльков- юльків - то причому тут заслужити?
? Якщо ти думаєш українською - то й всі слова, навіть якщо лайливі, вживай згідно з граматичними нормами української. Але якщо ти щось видумуєш (треба заслужити і т.п.) то це значить ти викручуєшся, щоб захистити власну природню російськомовність.
І не бачу інших причин. Якщо ненавидиш юльків - це діло твоє, То так і каже, але ж юльків , а не юльков.
А слово кацапи, риги, педроти, ти як відмінюватимеш ?
кацап
ов, риг
ов, педрот
ов ?
Отак от і проявляються манкурти, які через політичну кон"юктуру, зараз б"ють себе в груди, що вони є українці.
Я нікого від укр. мови не відмовляв, проте якщо чоловік напівграмотний - то гидко.