Автор Тема: Хочу визначитися з політичними поглядами  (Прочитано 878 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Вже заплутався хто ми такі. Усі ці події, зради, "величезні втрати", гей паради, відношення до поліції, до субсидій, тарифів, Заходу, МВФ... може хтось знає якийсь якісний політичний тест, може в цьому різниця між нормальними людьми ("порохоботами") та зрадофілами, юльками, свободівцями.

Offline reema

• Ветеран форума
Re: Хочу визначитися з політичними поглядами
« Reply #1 : Червня 13, 2016, 08:58:03 20:58 »
"Порохоботи" спроможнi думати, навiть сперечаючись - аналiзувати, шукати iстину, а зрадофiли поклоняються своїм божкам, правда їх не цiкавить.
Лiнiя партiї для них понад усе!    :smilie5:
Prosperity is based on people and ideas

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #2 : Червня 13, 2016, 11:22:02 23:22 »
Україна - це люди, які мають бажання мати окрему спільну країну.

Україна - це ті кому вона потрібна, а не ті хто їй потрібен - в цьому ключова відмінність від вати.
Вата відрізняється від українця тим, що не вважає цей дім своїм, а просто в ньому живе.
Якось так.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 14, 2016, 09:34:51 09:34 »
Україна - це люди, які мають бажання мати окрему спільну країну.
Україна - це ті кому вона потрібна, а не ті хто їй потрібен - в цьому ключова відмінність від вати.
Вата відрізняється від українця тим, що не вважає цей дім своїм, а просто в ньому живе.
Якось так.
Просто Украiна стоiть ближче в ЕС - як ментально та фiзично/географiчно.
Тому у нас був Майдан, на вiдмiну вiд Росii, де було Болото, на якому збиралися купка "проплачених США" лiбералiв...
Тому у них Хуйло при владi, якому пох санкцii, заборони тощо...
Украiна хоча б намагаеться iнтегруватися в ЕС, на вiдмiну в Рашки, яка як ота стара жаба на болотi...
 :smilie7:

Offline Tech

• Hero Member
« Reply #4 : Червня 14, 2016, 10:13:38 10:13 »

Хорошо сказали. Я б еще добавил: для них это не дом а плантация, на которую их загнал трудиться хозяин.

Offline primera

• Sr. Member
« Reply #5 : Червня 14, 2016, 10:25:41 10:25 »
Вже заплутався хто ми такі. Усі ці події, зради, "величезні втрати", гей паради, відношення до поліції, до субсидій, тарифів, Заходу, МВФ... може хтось знає якийсь якісний політичний тест, може в цьому різниця між нормальними людьми ("порохоботами") та зрадофілами, юльками, свободівцями.
Думаю, не надо думать, кто 'мы'. Важно, что Вы лично делаете для Украины и украинцев. Именно такое понимание событий выводит человека на майданы и заставляет совершать определенные движения. Для этого ни один тест не нужен.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #6 : Червня 14, 2016, 11:45:00 11:45 »
От без образ, але  :eyes: Ви що, взагалі політичну конкуренцію відкидаєте?
Якщо Ви голосували за Порошенко на президентських, то чому? Чому саме за нього? Якщо через те, що він ліберал, а це означає що він якби береться гарантувати політичну та економічну свободу кожному, у нашому випадку - рухатися у цьому напрямку.
Ліберал не може називати своїх політичних конкурентів ненормальними людьми  :smilie3: Ці слова зазначають те, що Ви проти політичної конкуренції, то Ви не ліберал. Підемо далі  :smilie7:, - зазначте своє ставлення до "економічних свобод" громадянина. Визначтесь зі ставленням до ролі держави у житті кожного громадянина. Як на мене, то політичні погляди у сучасному світі визначаються переважно ставленням до економічних свобод громадян та ставленням до халяви за чужий рахунок.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #7 : Червня 14, 2016, 11:48:58 11:48 »
Думаю, не надо думать, кто 'мы'. Важно, что Вы лично делаете для Украины и украинцев. Именно такое понимание событий выводит человека на майданы и заставляет совершать определенные движения. Для этого ни один тест не нужен.
Добре, але я б підсилила відчуття небезпеки через відкидання політичної конкуренції. І як наслідок конкуренції взагалі, а там і до виборів найкращого диктатора не дуже далеко.

Offline primera

• Sr. Member
« Reply #8 : Червня 14, 2016, 12:27:53 12:27 »
Добре, але я б підсилила відчуття небезпеки через відкидання політичної конкуренції. І як наслідок конкуренції взагалі, а там і до виборів найкращого диктатора не дуже далеко.
Да, но это никак на Ваши решения повлиять не может. Каждый волен делать выбор самостоятельно.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #9 : Червня 14, 2016, 06:18:14 18:18 »
От без образ, але  :eyes: Ви що, взагалі політичну конкуренцію відкидаєте?
Якщо Ви голосували за Порошенко на президентських, то чому? Чому саме за нього? Якщо через те, що він ліберал, а це означає що він якби береться гарантувати політичну та економічну свободу кожному, у нашому випадку - рухатися у цьому напрямку.

Я конкуренцію не відкидаю, але те що зараз відбувається то ніяка не конкуренція. Тим більше під час війни та окупації.

А за Порошенка голосував тому що нікого окрім нього там не було серйозного, ну не за ляшка ж.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 14, 2016, 06:20:59 18:20 »

Я роблю для України головне - підтримую курс влади на Захід. А от що роблять зрадофіли, зрозуміти неможливо. Тут лише два варіанти - або тупі виродки, просто вкрай тупі люди, я отой що вчора Деканоїдзе матюкав, або агентура ворожої держави.

Offline primera

• Sr. Member
« Reply #11 : Червня 14, 2016, 07:55:28 19:55 »

Я роблю для України головне - підтримую курс влади на Захід. А от що роблять зрадофіли, зрозуміти неможливо. Тут лише два варіанти - або тупі виродки, просто вкрай тупі люди, я отой що вчора Деканоїдзе матюкав, або агентура ворожої держави.
Отлично, если Вы довольны сами собой. Зрадофилов понимать и не нужно, с ними бороться надо.
Слава Украине!

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #12 : Червня 14, 2016, 07:56:46 19:56 »
Отлично, если Вы довольны сами собой. Зрадофилов понимать и не нужно, с ними бороться надо.
Слава Украине!

Як боротися, може рецепт який є?  :shuffle:

Offline primera

• Sr. Member
« Reply #13 : Червня 14, 2016, 08:09:31 20:09 »
Слава Украине!

Як боротися, може рецепт який є?  :shuffle:
Надеюсь , это не троллинг.
Думаю, каждый сам для себя определяет меру ответственности и возможности. Не секрет, что возможности у пенсионера, подростка или крепко стоящего на ногах человека, разные.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 14, 2016, 08:15:43 20:15 »
Ні, це не тролінг, просто справді не знаю як боротися з тою шаленою навалою вишивати.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #15 : Червня 15, 2016, 01:05:18 13:05 »
Ні, це не тролінг, просто справді не знаю як боротися з тою шаленою навалою вишивати.

Вишивата заробляє на брехнi, але це вже бiльш не спрацьовує.
Всю зиму Юля з Ляшком намагались розхитати "тарифний майдан". I що? А нiчого.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 15, 2016, 01:05:58 13:05 »

Offline Kikker

• Ветеран форума
« Reply #17 : Червня 15, 2016, 01:36:15 13:36 »
Політичний компас:

http://compass.voxukraine.org/

Мій результат -лібералізм (Лібералізм — філософська, політична та економічна теорія, а також ідеологія, яка виходить з положення про те, що індивідуальні свободи людини є правовим базисом суспільства та економічного ладу.)

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #18 : Червня 15, 2016, 04:40:17 16:40 »
Політичний компас:

http://compass.voxukraine.org/

Мій результат -лібералізм (Лібералізм — філософська, політична та економічна теорія, а також ідеологія, яка виходить з положення про те, що індивідуальні свободи людини є правовим базисом суспільства та економічного ладу.)

Мене досить точно визначило:
Активизм — действия граждан, направленные на социальные, политические экономические или иные изменения в своей стране, предпринимаемые по собственной инициативе, независимо от государственной власти.

Я взагалі вважаю, що треба будувати паралельну Україну, тому що клас "функціонерів" наразі непереможний, вони захопили країну, у них повна влада, і зробити з ними не чого не можливо.

Тож треба створювати паралельні структури, яким добровольно віддавати повноваження щось вирішувати, але все це на добровільній основі. Такий собі "Кікстартер" максимально у всіх сферах життя.

Саме тому я на боці таких об'єднань як ПС, волонтерські організації, "Народний Герой України" і т.і.