Автор Тема: Нинада продавать землю! ( Юляхин зять прикупив української земельки).  (Прочитано 982 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
Зять Юлии Тимошенко купил огромный участок земли на трассе Киев-Одесса
47 гектаров под коммерческое строительство обошлись Чечеткину в 175 миллионов гривен

Бизнесмен Артур Чечеткин, который в декабре 2014 года женился на Евгении Тимошенко, дочке лидера ВО Батькивщина, стал собственником огромного надела земли в весьма престижном месте. Как стало известно "Стране", зять нардепа в конце марта купил 47 гектаров прямо вдоль трассы Е-95, в 40 км от Киева.

Мы получили выписку из Госреестра прав на недвижимое имущество в которой значится, что в конце марта этого года Артур Леонидович Чечеткин приобрел 9 участков общей площадью 47 га. Это поле, соизмеримое с 67 футбольными стадионами.

Сейчас тут растет трава. Но предназначен этот земельный фонд по документам под  строительство производственно-складского комплекса. У участка весьма выгодное расположение, он находится в 40 км от столицы по трассе Е-95 возле поселка Большая Солтановка (Васильковский район). Более того, земля выходит прямо на трассу Киев-Одесса, что придает ей коммерческую привлекательность. Такие "фасадные" участки брокеры сейчас продают по $1,5 тыс. или 37,5 тыс. грн. за сотку. Поэтому, исходя из рыночной стоимости, 47 гектаров зятю нардепа обошлись в $7 млн. или 175 млн грн.

http://strana.ua/articles/private-life/19552-zyat-yulii-timoshenko-kupil-uchastok-na-trasse-kiev-odessa-za-175-mln-grn.html
« Останнє редагування: Червня 24, 2016, 08:11:30 20:11 від злата »

Offline злата

• Ветеран форума
Re: Нинада продавать землю! ( Жюлька)
« Reply #1 : Червня 23, 2016, 08:00:15 20:00 »

Все для вас, рідні мОї, все для вас!

---------------------
Бумеранг!
Мамка оттяпала у тебя кусок земли!

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Злата.

В мене півтора нектори є, успадкована земля, фермери корінні жителі, українці, обробляють той чорнозем, заробляють самі і платять орендну плату. Більшість сусілів - теж кияни, земля спадкова, все нормально, договір на 10 років, ця земля не перейде в чужі руки, в руки якоїсь НЕУКРАЇНСЬКОЇ НАВОЛОЧІ.
( Київська область)

Дякуючі мамці, в тому селі де жили й живуть мої родичі, провели газ (2009) рік.

То які в тебе претензії до мамки? Я там не живу, Але я радий що в родичів і їх сусідів є газ.

І отаким чином використовується вся земля там ( південна Київщина).
Колгоспи розпаювали, Жителі в основному старики, землю здають обробляти місцевим хлопцям і ті їїм платять орендну плату і ще й обробляють власні присадабні ділянки ( по 40-50 соток).
............................

На роздзявляй пельку ні на Ю. Тимошенко ні на її дочку.
Ти не українка і тобі тут взагалі робити нєхуй.

Offline злата

• Ветеран форума
Злата.

В мене півтора нектори є, успадкована земля, фермери корінні жителі, українці, обробляють той чорнозем, заробляють самі і платять орендну плату. Більшість сусілів - теж кияни, земля спадкова, все нормально, договір на 10 років, ця земля не перейде в чужі руки, в руки якоїсь НЕУКРАЇНСЬКОЇ НАВОЛОЧІ.
( Київська область)

Дякуючі мамці, в тому селі де жили й живуть мої родичі, провели газ (2009) рік.

То які в тебе претензії до мамки? Я там не живу, Але я радий що в родичів і їх сусідів є газ.

І отаким чином використовується вся земля там ( південна Київщина).
Колгоспи розпаювали, Жителі в основному старики, землю здають обробляти місцевим хлопцям і ті їїм платять орендну плату і ще й обробляють власні присадабні ділянки ( по 40-50 соток).
............................

На роздзявляй пельку ні на Ю. Тимошенко ні на її дочку.
Ти не українка і тобі тут взагалі робити нєхуй.
Я, ,,неукраїнка'' за те, щоби земля належала українському громадянину, і щоби він володів нею.
А ти, ,,невідомохто'' -за колгосп, за аренду, щоби всю землю розібрали тимошенки та інша наволоч.
Вони торгують землею за чорними схемами, аж гай шумить.
А ти - болван. Комуністичний. Юлькою заболванений.

Offline злата

• Ветеран форума
Юлія Тимошенко: «Батьківщина» ніколи не допустить, щоб українську землю перетворили на товар''.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Злата, ти дурницю не говори.
Де я за колгосп ?

Але укр. село з 1929 року соціально дуже змінилося і тому розпуск колгоспів не повинен був та відбутися, як це робив полудурок Ющенко в 2000 році.

Ти про українське село не дуже що знаєш, специфіку його життя і яке там залишилось населення за 70 років колективізації. Але там живуть українці і їм якось треба жити й виживати.
Тому й не тобі сунути носа у всі ці питання, це все не твоє.

Offline злата

• Ветеран форума
Де я за колгосп ?

Але укр. село з 1929 року соціально дуже змінилося і тому розпуск колгоспів не повинен був та відбутися, як це робив полудурок Ющенко в 2000 році.

Ти про українське село не дуже що знаєш, специфіку його життя і яке там залишилось населення за 70 років колективізації. Але там живуть українці і їм якось треба жити й виживати.
Что тут понимать?
Человек имеет право свободно распоряжаться своим имуществом.
Свободно покупать и продавать свой дом, катер, квартиру, землю - всё,чем владеет.
Когда Юляха говорит, что чье-то частное имущество продавать нельзя, то она -коммунистка.
И ты коммунист, т к разделяешь эту идеологию.

Offline rZ0

• Hero Member
дійсно, Порошенко вже достатньо накрав щоб за безцінь скупити землю в обкладеного непомірними тарифами громадянина. Більш того, тепер нерухомість можна просто-напросто конфіскувати за несплату послуг. Отже все готово для грабунку століття - тарифи задрані, ресурси накопичені, потрібні люди розставлені по позиціям, поки не закінчився термін президентства треба зафіксувати перевагу

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Де я за колгосп ?

Что тут понимать?
Свободно покупать и продавать свой дом, катер, квартиру, землю - всё,чем владеет.
Когда Юляха говорит, что чье-то частное имущество продавать нельзя, то она -коммунистка.
Більшість майна звичайно ж продавати має бути дозволено.
Але окремі види, що стосуються землі, надр і т.д.,- контроль за ними повинна контролювати ДЕРЖАВА.
Комуністи - це ті хто зочуть повного володіння державою над засобами виробництва і збагачення.
Я - не комуніст.
Однак окремі галузі і окремі питання життя повинна контролювати ТІЛЬКИ ДЕРЖАВА.

Власники орних земель можуть бути і приватники, навіть 99% приватників, але держава повинна слідкувати за веденням сільськогосподарського використання земель приватниками.

Бо засіватимуть всі землі ріпаком і сонящником, а ще частину земель здаватимуть під забудову гуртожитками для китайців і нігерійців.

Я не комуніст, просто я за українську Україну.
Мої предки вели не одну війну ( століттями), щоб нормально жити на цих хороших землях.
А нащадки і зараз ведуть таку ж війну.

...І тому в гробу я бачив всіх тих іноземців, які хочуть бути в Україні землевласниками.
Хай вони всі дружно йдуть нахуй ( так їм всім і передай).

Offline злата

• Ветеран форума
Де я за колгосп ?

Что тут понимать?
Більшість майна звичайно ж продавати має бути дозволено.
Але окремі види, що стосуються землі, надр і т.д.,- контроль за ними повинна контролювати ДЕРЖАВА.
Комуністи - це ті хто зочуть повного володіння державою над засобами виробництва і збагачення.
Я - не комуніст.
Однак окремі галузі і окремі питання життя повинна контролювати ТІЛЬКИ ДЕРЖАВА.

Власники орних земель можуть бути і приватники, навіть 99% приватників, але держава повинна слідкувати за веденням сільськогосподарського використання земель приватниками.

Бо засіватимуть всі землі ріпаком і сонящником, а ще частину земель здаватимуть під забудову гуртожитками для китайців і нігерійців.

Я не комуніст, просто я за українську Україну.
Мої предки вели не одну війну ( століттями), щоб нормально жити на цих хороших землях.
А нащадки і зараз ведуть таку ж війну.

...І тому в гробу я бачив всіх тих іноземців, які хочуть бути в Україні землевласниками.
Хай вони всі дружно йдуть нахуй ( так їм всім і передай).
Бумеранг!
Чечьоткін - громадянин США!
Купив, або вкрав за схемами жирну земельку, мабуть, буде будувати залізобетонні коробки без нічого і продавати їх.

Offline RG

• Ветеран форума
Злата.

( Київська область)
...

Чєчьоткіних та інших Капітельманів ?

+ багато :smiley24: