Автор Тема: хто бував останнім часом в Грузії?  (Прочитано 497 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мадам Перметрiн

• Full Member
  • Стать: Жіноча
хто бував останнім часом в Грузії?
« : Червня 25, 2016, 12:12:21 00:12 »
хочу злітати в Грузію...   зазвичай всі(більшість) наші туристичні подорожі ми з чоловіком здійснюємо з однією знайомою парою (він німець, вона росіянка). А тут вона закунозилась, боїться летіти в Грузію зі своїм російським паспортом. Каже, що там дуже високий криміналітет, бо і в Європі дуже високий процент саме грузинських злодіїв і т.д, хоча я про таке не чула.  Хто що знає, туди дійсно краще летіти організовано, з групою і гідом? Чи можна і так, вчотирьох, з плануванням на свій смак і розсуд? Хоча думаю, що подруга просто боїться, що їй з її російським паспортом перепаде на горіхи...  а б в Чеченію чи Осетію також не ризикнула б, а вона каже, що там все ок(ну канєшно-канєшно  :smilie5:) , а от в Грузії ну дуууже  :rotate:небезпечно самим
« Останнє редагування: Червня 25, 2016, 12:18:32 00:18 від Мадам Перметрiн »

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: хто бував останнім часом в Грузії?
« Reply #1 : Червня 25, 2016, 12:37:13 00:37 »
В нєчєрнозємную паласу Рассєї чешіть, припадайте, так би мовити, до коренів.  :weep:

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #2 : Червня 25, 2016, 01:06:03 01:06 »

Да сходите в какой-нибудь грузинский ресторан и можно никуда не ехать.
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 25, 2016, 01:59:27 01:59 »
Періодично переглядаю одну групу у ВК про подорожі. Частенько можна побачити звіти про поїздки у Грузію від кацапів. Нарікань не бачив.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #4 : Червня 25, 2016, 03:20:17 03:20 »

Да сходите в какой-нибудь грузинский ресторан и можно никуда не ехать.

Ти справді дебіл?  :smilie2:

Я б нічого в цій темі не писав, якби не одне - минулого року друзі туди їздили, а зараз знову збираються та мене кличуть. Але у мене ситуація навпаки тій що пише Мадам. "А тут вона закунозилась, боїться летіти в Грузію зі своїм російським паспортом" - я не хочу їхати в Грузію через парашку.

А в Грузії - кайф, там такі краєвиди, таке море, гори... я там не був, але був в Осетії... річка Терек, гори... це дуже красиво.