Автор Тема: Тарас Чорновіл .Фейсбук.  (Прочитано 5971 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Тарас Чорновіл .Фейсбук.
« Reply #30 : Липня 08, 2016, 01:44:17 13:44 »
Савченко - йобнуте створіння.
Воно й надалі рветься посмоктати захерченкам-плотніцкім  :at
Юуля не на ту ставку робила.
Савченко - вояка, а не полiтик.
Вона не мае досвiду партiйноi работи.
Невже Надiя не розумiе, що сама собi яму рие?..
 :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #31 : Липня 08, 2016, 01:50:12 13:50 »
Савченко - йобнуте створіння.
Воно й надалі рветься посмоктати захерченкам-плотніцкім  :at
Юуля не на ту ставку робила.
Савченко - вояка, а не полiтик.
Вона не мае досвiду партiйноi работи.
Невже Надiя не розумiе, що сама собi яму рие?..

З неї, здається, такий же вояка був, як і тепер політик.  :weep:

Швидше всього, юзають кацапи через мудачука і Ко це обмежене створіння по повній програмі.  :moskali:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #32 : Липня 08, 2016, 01:57:21 13:57 »
З неї, здається, такий же вояка був, як і тепер політик.  :weep:
Швидше всього, юзають кацапи через мудачука і Ко це обмежене створіння по повній програмі.  :moskali:
:smiley24:
Можливо...
Мутна дiвка...
От не треба iй було анi в АТО, анi в Раду лiзти...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #33 : Липня 08, 2016, 02:11:36 14:11 »
о як поросятко-ольгінці зі шкури лізуть аби в Надю плюнути, гарно ж у вас рве пукани. От тільки люди не дятли, і якщо бачать що поросятка обливають брудом Савченко розуміють хто такі поросятка...
ще раз кажу угробуряти, парашена клянуть по всій Україні, і скільки б ви не обпльовували монітор - від цього нічого не зміниться.
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #34 : Липня 08, 2016, 02:27:45 14:27 »
о як поросятко-ольгінці зі шкури лізуть аби в Надю плюнути, гарно ж у вас рве пукани.
От тільки люди не дятли, і якщо бачать що поросятка обливають брудом Савченко розуміють хто такі поросятка...
ще раз кажу угробуряти, парашена клянуть по всій Україні, і скільки б ви не обпльовували монітор - від цього нічого не зміниться.
Закрий вже свою вигребну яму - чокнутий...
Порошена... нi хто не кляне, крiм тих, хто йому програв на Виборах та працюе на Хуйло через рiзнi схеми.
Щодо Савченко... - не треба з неi Жану Д-Арк робити.
Подивимось, як воно далi буде...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #35 : Липня 08, 2016, 02:34:55 14:34 »
о як поросятко-ольгінці зі шкури лізуть аби в Надю плюнути, гарно ж у вас рве пукани.
От тільки люди не дятли, і якщо бачать що поросятка обливають брудом Савченко розуміють хто такі поросятка...
Закрий вже свою вигребну яму - чокнутий...
Порошена... нi хто не кляне, крiм тих, хто йому програв на Виборах та працюе на Хуйло через рiзнi схеми.
Щодо Савченко... - не треба з неi Жану Д-Арк робити.
Подивимось, як воно далi буде...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Вигрібний рот у тебе, поросятко сере а ти жереш.
Ти блін у будь якій маршрутці спитай хто такий парашен, у будь який магазин зайди, у будь якому куточку України.
А хто зробив з Савченко Жанну Д-Арк - не поросятко часом?
а далі з рейтингом і довірою до поросяти буде теж саме що і з народним фронтом.
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #36 : Липня 08, 2016, 02:37:29 14:37 »
Юрєг, ти в нас вже в бютораси записався  :love:

:fp2 :fp2 :fp2

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #37 : Липня 08, 2016, 02:41:33 14:41 »

ну звичайно якщо відповіді нема начинається кидання лайном і автоматичний запис у бютораси.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #38 : Липня 08, 2016, 02:47:28 14:47 »

ну звичайно якщо відповіді нема начинається кидання лайном і автоматичний запис у бютораси.

Якої блін відповіді, на що саме ? Якщо ти згоден з тим, що несе ця йобнута,то так і скажи.  Чи й тут клятий шоколадник у всьому винен ?   

Можете записати Надєжду до себе в Свободу, ще один кацапський агент у вас там буде  :weep:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #39 : Липня 08, 2016, 07:03:55 19:03 »
Веруся отозвалась .
Комментарии:
''Vira Savchenko      Чорновіл, якщо у вас закінчились політ.девіденти і терміново потрібно про себе нагадувати у ЗМІ то я рекомендую обрати якусь ближчу до вас тему, а ніж моя Сестричка. Ви вже не знаєте на чому собі піар робити!? Наш тато помер у віці 74роки у 2003. Віктор Григорович Савченко! Жили ми всі четверо разом довго і щасливо! Цікавлять подробиці? В лічку пишіть я вам розповім куди за ними йти.''

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #40 : Липня 08, 2016, 09:07:46 21:07 »
Якої блін відповіді, на що саме ? Якщо ти згоден з тим, що несе ця йобнута,то так і скажи.  Чи й тут клятий шоколадник у всьому винен ?   
Можете записати Надєжду до себе в Свободу, ще один кацапський агент у вас там буде  :weep:
Не примшуйте хворого на голову Ковальчука шукати правду - вони вже рейтингами закрилися,  тому що Швобода не пройшла в Раду та примушуе своiх шолдат всюди нападати на Клятого Шоколадника.
Iм байдуже, що цей Чоколадник не примушуе цього перця йти в АТО - навiть в штабi Юрчеку знайшлася робота.
Так воно ж не полiзе в окопи, не буде зайвий раз дупу рвати, а прийде сюди та вкотре буде шукати ворогiв.
Це ми вже проходили та бачiмо де справжнi патрiоти та волонтери, а де всяка наволоч, яка прикриваеться iстерiею...
 :Tyapnycia:

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #41 : Липня 08, 2016, 10:03:13 22:03 »
ні ти не хворий на голову ти кацап який неодноразово спалився...
Монументальне - не розуміння різниці між Львівщиною і Волинню
і сьогоднішній твій "бендера"
можеш наново реєструватись москаль угробурятний...

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #42 : Липня 08, 2016, 11:17:01 23:17 »
Юрік, то Швобода вже вступила в макакіну апазіцію ?   :love:

Жулька про це заявила публічно 2 дні тому, тягнипукси чомусь засунули язики в дупи. Хоча навіть бойовий пітарас Ляжко від цього відхрестився  :weep:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #43 : Липня 09, 2016, 10:54:16 10:54 »
ні ти не хворий на голову ти кацап який неодноразово спалився...
Монументальне - не розуміння різниці між Львівщиною і Волинню
і сьогоднішній твій "бендера"
можеш наново реєструватись москаль угробурятний...
Це ти, юльок газпромовський, спалився...
Варто пiдняти папери та подивитися, хто саме фiнансуе вiйськовi табори... буде зрозумiло, чому тов. Ковальчук (суто рос. фамiлiя) такий секс. збуджений...
 :moskali:
Юрік, то Швобода вже вступила в макакіну апазіцію ?   :love:
Жулька про це заявила публічно 2 дні тому, тягнипукси чомусь засунули язики в дупи.
Хоча навіть бойовий пітарас Ляжко від цього відхрестився  :weep:
Ковальчук у нас... анархiст по сутi...
Чекайте,  незабаром козачок анансуе власну Партiю - Товариство Робiн Гуда  Волинськоi Чоти...

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #44 : Липня 12, 2016, 11:41:53 23:41 »
Taras Chornovil
5 ч ·

От дивлюся на цю картинку з "європейського парламенту" - навколо трибуни валяються на підлозі якісь мутні типи з відмороженими рожами, на трибуну своїм бюстом Кужель навалилася, Ляшко десь у затінку зручне місце підминає... Ну весь цей "цивілізований мирний протест патріотичних депутатів"...
І згадалась мені така ідилічна картинка, коли я вперше побував у Вашингтоні. Я раненько вискочив з готелю, щоб покласти куплені звечора квіти до пам'ятника Шевченку в американській столиці. День планувався напружений, тож примчався зі самого раненька. Ще остаточно не розвіялась легенька мряка, сходить сонечко, у кронах дерев наспівують пташки, десь на пагорбі виринає з туману шпиль Національної катедри, Шевченко височіє над площею... А навколо - бомжі! Ціле полчище: у своїх картонних коробках, під якимись рваними покривалами, з пляшками, мисочками безкоштовного супу для бідних, обгаджені, зарослі, здеградовані...
Отак обламався я при першому візиті до великого Кобзаря у Вашингтоні! А хтось же й від парламенту очікує, що побачить там храм демократії та законотворчості... А в ньому в проходах усе ті ж бомжі!..

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #45 : Липня 12, 2016, 11:43:30 23:43 »
Taras Chornovil
5 ч ·

Цікаво, якщо перший номер списку однієї дуже гордої партії ( :love:) називає сепарівських головорізів "воїнами" (й ще купа різних компліментів), а лідер цієї партії називає комбатів, які перші добровольцями пішли в бій, пройшли пекло війни, виводили своїх бійців із Іловайська: "...якимись колишніми учасниками АТО, що начепили на себе військову форму та навішали медалей і прибігли захищати антинародний режим...", то може партія ця зветься не "Батьківщина", а таки - "РОДИНА"?
Сьогодні спробував скорегувати назву під час ефіру на радіо Незалежність. Наче вийшло цілком природно...

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #46 : Липня 13, 2016, 12:24:41 00:24 »

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #47 : Липня 13, 2016, 06:39:44 18:39 »
Taras Chornovil
2 ч ·

Шановне панство, на мене частенько ображаються шанувальники Юлії Володимирівни, її депутати, технологи й тролі за те, що я роблю занадто жорсткі випади проти пані Тимошенко. Ну, взагалі то, яка політика, така й реакція. Але сьогодні я згадав, що не завжди ж був таким злим. Колись з Юлією Володимирівною ми навіть товаришували (це ще тоді, коли її нинішні соратники проти неї переважно затято воювали). Свого часу в 2008-09 роках я заради Юлії Володимирівни вступив у реальний конфлікт з Партією регіонів та Януковичем за те, що вони зрадили Юлію Тимошенко й підступно вийшли з переговорів та зруйнували нову конфігурацію влади: "Партія регіонів - Батьківщина". Потім я підтримав її публічно на виборах 2010-року. От ці спогади так зігріли мені душу, що розтопили той лід жорстокого відчуження, який викристалізувався в моєму затверділому серці. "Так поступати не можна" - сказав я собі. Й задумався - чим же я скромний екс-політик можу допомогти шановній Юлії Володимирівні Тимошенко? Політичної підтримки вона від мене, очевидно, не потребує. Тай, як кажуть: "Не вчіть мене жити, краще допоможіть матеріально"
Давайте задумаємося, як живеться бідній жінці, яка, згідно декларації про доходи, проживає лише за одну невеличку депутатську зарплату. А їй же треба сплачувати гігантську орендну плату за винайнятий маєток площею біля 600 кв. метрів. Доплюсовуємо комунальні витрати (а після введення нових тарифів для неї це обернеться на кругленьку суму). Ще насувається податок на розкішну нерухомість тощо. Та й статус зобов'язує її не опускатися до звичного одягу й прикрас для простолюду. Усі ці дрібненькі цяцьки, такі милі її ніжному серцю, та більш-менш пристойний гардероб іще потягнуть на кілька десятків тисяч...
Тому ми всі просто зобов'язані допомогти дорогій нашій Юлії Володимирівні. Вона бореться за наш добробут, наші права, а ми за це могли б узяти на себе ці страшні для її сімейного бюджету витрати на житло, одяг, харчі... Але негоже просто закликати інших. Хочеш щось ініціювати - почни зі себе. Я сьогодні сходив на сусіднє відділення Укрпошти й відправив на адресу: м. Київ, вул. Турівська, 13 (там знаходиться центральний офіс партії Батьківщина) й особисто на ім'я: Тимошенко Юлії Володимирівні грошовий переказ на суму в 5 гривень. Чому лише 5? Та тому що допомога нашій заступниці й захисниці має стати всенародною справою! Не кожен зможе відірвати від своїх скромних фінансів сто чи тисячу гривень. А п'ятіркою пожертвувати на благу справу спроможний кожен. Якщо всі понад сорок мільйонів українців пожертвують Юлії Володимирівні Тимошенко таку маленьку дещицю, то це повністю звільнить її від розпачливих турбот, як оплатити свої неминучі видатки, й дозволить їй повністю зосередитися на благородній справі захисту наших зневажених прав.
Тож не будьте жорстокі серцем - підтримайте цю благородну справу!

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #48 : Липня 13, 2016, 06:43:55 18:43 »

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #49 : Липня 13, 2016, 06:46:29 18:46 »
Я не поняла, в чем прикол.
Юльке, сколько не дай, всё мало.
Возьмётденьги, и не подавится.
Ещё и подумает: ,,Вот,придурки, деньги шлют''
Если начнут ей по 5 гривен присылать.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #50 : Липня 13, 2016, 08:45:28 20:45 »
У меня... для Блохастой Потвори... банка с пятаками припасена...
Тем более, БЮТ-овская Штаб-квартира - на Туровской - 20 мин. легкой спортивной прогулки в сторону Гавани.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #51 : Липня 13, 2016, 09:44:44 21:44 »
У меня... для Блохастой Потвори... банка с пятаками припасена...
Тем более, БЮТ-овская Штаб-квартира - на Туровской - 20 мин. легкой спортивной прогулки в сторону Гавани.
:smilie1:

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #52 : Липня 13, 2016, 09:59:39 21:59 »

Цікаво, якщо перший номер списку однієї дуже гордої партії ( :love:) називає сепарівських головорізів "воїнами" (й ще купа різних компліментів),
а лідер цієї партії називає комбатів, які перші добровольцями пішли в бій, пройшли пекло війни, виводили своїх бійців із Іловайська:
 "...якимись колишніми учасниками АТО, що начепили на себе військову форму та навішали медалей і прибігли захищати антинародний режим...",

"чорними полковниками".  :Sho_za:  Совпадєнiє? не думаю(с)
Prosperity is based on people and ideas

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #53 : Липня 14, 2016, 04:32:54 16:32 »
Taras Chornovil
5 мин ·

У місті Мена на Чернігівщині затримали мера, члена партії голубих ляшок, за хабарництво. Це один з членів того ланцюжка, відмивань і відкатів, який Ляшко вибудував ще будучи першим замом голови бюджетного комітету та членом фракції Батьківщини в часи прем'єрства Тимошенко. Нарешті почали вичищати й цю "Авгієву стайню" на Чернігівщині. Але вже Ляшко виголошує в Раді заяву, що це "політичні репресії злочинного режиму". Тепер, якщо у вас у трамваї злодій витягне гаманця й попадеться на гарячому, не дивуйтеся, коли почуєте, що це "політичні переслідування", а ви - "ганебний апологет кривавого режиму".
Ну, але з партією голубих, пардон - радикальних ляшок, усе ясно. Вони своїх захищають. Але ж цю заяву Ляшко виголошував офіційно від двох фракцій: Радикальної та Самопомочі. То що, Самопоміч уже заступається й за дрібних хабарників? Ало! Пане Єгор Соболєв, Олег Березюк та інші правдошукачі, ви хоч з'ясовуйте попередньо, на які виступи й заяви даєте своє благословення!

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #54 : Липня 14, 2016, 06:35:35 18:35 »
    Taras Chornovil
    46 мин. ·

Усе, пообідаю й буду збиратися на телебачення. Сьогодні вже мав один запис, але це вийде в ефір на наступному тижні. Зараз о 19.20 буду на 112 каналі (вечірній прайм - підсумки дня), а потім о 21.40 на Тонісі "Відлуння" (тема -міжнародка).

Taras Chornovil
    50 мин. ·

От зараз в Раді розглядають вже не раз згаданий сьогодні проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для міжнародної кооперації суб'єктів літакобудування та розвитку вітчизняного літакобудування (№4809). Це саме про нього так гучно кричав радикал Галасюк, що його конче треба проголосувати. Закон справді потрібний. Результати голосування за включення в порядок денний: перший раз: Оппоблок -0, радикали -1 (реально -0), Батьківщина - 6 (з 19). Друге голосування: Оппоблок - 0, радикали - 6 (реально 5 з 21), Батьківщина - 6 (з 19). І підсумкове голосування за основу і в цілому. Проголосували 241 депутат. З них: оппоблок - 9 зі 43; Радикальна - 5 (реально 4) з 21; Батьківщина - 7 з 19.
    Якщо дуже спрощено, то закон спрямований на те, щоб створити умови для міжнародної кооперації в розвитку авіабудування та ліквідації залежності від Росії, яка дотепер залишається критичною і в виготовленні, і в збуті. Ще раз глянули, як хто голосував... Тимошенко також жодного разу не була "за", більшість з найкрикливіших радикалів валяються на підлозі й також не голосують. Є ще питання?
    Далі йдуть проекти на доповнення цього закону, без яких він не запрацює. Ті самі фракції уже практично повним складом усе зривають...
    Я всю цю дріб'язкову парламентську кухню тут показую з єдиною метою - продемонструвати, що той, хто найбільше кричить про патріотизм, найчастіше й буває реальним ворогом чи зрадником...
    Ще наостанок: у голосуваннях ляшків можна мінусувати навіть не один, а два голоси. Бо крім відкинутого Вітка, "за" голосує ще Юрій Шухевич, який останнім часом повністю відійшов від трендів цієї структури й діє автономно та не підтримав блокування.

Taras Chornovil
    1 ч ·

Дивлюся на результати голосувань у Раді за майже всі питання порядку денного: Опозиційний блок - 0, Раикальна партія - 1 (це той боєць АТО, який де-факто покинув фракцію, а де-юре числиться членом радикальної фракції), Батьківщина - 0. Ну і поясніть мені, що це таке, якщо не уславлена "ширка". Поки що в опозиції. Тому, очевидно, так активно й борються за дочасні вибори, щоб організувати її вже у владі. Досвід у членів усіх трьох фракцій уже наявний.

Taras Chornovil
    1 ч ·

Ще на додаток - просто асоціативне стосовно Радикальної партії (мовою оригіналу):
    - Девушка, а вы могли бы полюбить радикала?
    - Ради чего ?

Taras Chornovil
    1 ч ·

Пробую собі уявити, що твориться в голові у людини, яка вже пару тижнів разом зі своєю фракцією блокує трибуну, в міру своїх сил перешкоджає роботі Ради, ні за що не голосує, але раптом схоплюється й виголошує запальну промову від імені фракції. А в промові повний комплект "борця за національні інтереси": "...треба боротися з бідністю, підтримати економіку, створити нові робочі місця й для цього неодмінно сьогодні ж проголосувати за ряд економічних законів". А далі вже цілковитий сюр: "Наша фракція Радикальної партії закликає парламент прискорити розгляд цих питань і неодмінно їх сьогодні прийняти!"
    Це говорять ті, хто не голосують ні за що! Мовляв, ви мусите проголосувати, ми цього вимагаємо від вас, але самі ні за що не проголосуєм і будемо й далі вам перешкоджати! А ви мусите!
    Які ж, усе-таки, вони виродки!
« Останнє редагування: Липня 14, 2016, 06:46:30 18:46 від злата »