Автор Тема: Оружие, из которого "Беркут" расстрелял "Небесную сотню", помогали прятать участ  (Прочитано 2216 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
ники Майдана.

Кто это мог быть ?

Offline злата

• Ветеран форума
На ..Обозревателе'':
,,едставители одной из патриотических организаций, участвовавшей в Майдане, причастны к укрывательству оружия, из которого бойцы "Беркута" расстреливали участников протестов.

Об этом "Обозревателю" сообщил источник в правоохранительных органах.

В интересах следствия "Обозреватель" пока не может раскрыть название этой организации.
Известно, что данная организация в 2011-2012 годах участвовала в масштабных акциях протеста чернобыльцев и афганцев против урезания пенсионных льгот. Ее представители "засветились" в знаменитом демарше, когда воины-афганцы демонстративно развернулись спиной к Виктору Януковичу у памятника воинам-интернационалистам.

Также представители данной патриотической организации принимали активное участие в Майдане, а после его окончания воевали в АТО в качестве добровольцев. А один из ее участников, занимавший высокий пост в Донецкой области, перешел на сторону террористов "ДНР".

Стоит отметить, что главный военный прокурор Анатолий Матиос частично подтвердил данную информацию, заявив, что фамилии людей, стоявших за сокрытием оружия, из которого расстреливали активистов Майдана, удивят украинское общество.
http://obozrevatel.com/crime/42085-oruzhie-iz-kotorogo-berkut-rasstrelyal-nebesnuyu-sotnyu-pomogali-pryatat-uchastniki-majdana.htm
-------
Ясно, ,,источник ''может быть про*уйловцем.
Но Матиос тоже, ,,как бы намекает''.

Offline злата

• Ветеран форума
Volodymyr Ariev добавил 7 новых фото.
Вчера в 11:32 · Киев ·

Всі пам’ятають цей страшний кадр, коли “чорний” Беркут стріляє по Майдану. На інших фото – як ця зброя віглядає зараз. Її порізали та заховали в Києві, так само як і інші автомати, з яких розстрілювали Небесну Сотню. Так, це саме та зброя, з якої вбивали Майдан! Самих “чорних” беркутят на прохання кривавого міністра МВС Захарченка вивели з революційного Києва ті, хто заховав ці засоби вбивства в ставу одного з парків Голосієвського району. Генпрокуратура провела обшуки. Хто вивозив відомо персонально. Їхні імена наразі не називаються в інтересах слідства. Але коли їх оприлюднять, це буде великим і неприємним сюрпризом. Наразі ж очевидно, що лише з приходом Луценка справа зсунулася з мертвої точки.

Offline злата

• Ветеран форума
Комментарии:
Юлия Титаренко:    так цікаво)))що ця справа зрушила з місця))) півтора майже 2 роки тому ,я представляла іентереси сімей Небесної Сотні. приймала участь у досудовому слідстві,відновлення обтановки місця події...писала цивільні позови в кримінальних справах з відомими для мене підозрюваними))0днак..нікого з них навіть не визнали підозрюваними...справу довели до суду...однак жодного підозрюваного з високопосадовців,що фігурували в справі.не екстрадатували.....а за все відповідають якісь молоді хлопці..тіпа снайпери,що стріляли....аж на 38 кримінальних справ....вам не смішно,...мені да))) мабуть мазу тягнуть за всіх,бо ціна питанння)))досі ,2,5 роки розглядається справа в суді,і лише дійшла до стадії "досладження доказів,опиту свідків,"це 3 стадія з чотірьох. Згідно,КПК справа в суді розглядається в розумні строки,але не більше 3 місяців)))за цей час змінилось 2 судді.Мабуть у кожного судді розумні строки свої.

Oleksii Bratushchak      Зброю знайшли задовго до приходу Луценка в ГПУ
Volodymyr Ariev         Уявіть собі, що зброї там було немало і вона була захована в різних місцях. Мало того, уявіть що не вся знайдена. А ще уявіть, що тільки зараз взялися за тих, хто її ховав і вони почали співпрацювати зі слідством.

« Останнє редагування: Липня 15, 2016, 12:59:03 12:59 від злата »

Offline div

• Ветеран форума
Подозрева что часть автомайдана там замешана

Offline svit

• Ветеран форума
Луценко (зрадофіл котрий) цілком можливо. А там може й вбивство Вербицького на ньому висить ..

Offline аматорка

• Ветеран форума
Volodymyr Ariev добавил 7 новых фото.
Вчера в 11:32 · Киев ·

... Наразі ж очевидно, що лише з приходом Луценка справа зсунулася з мертвої точки.
Луценко вже один раз зсував справу з "мертвій точки", потім виправдовувався - "Ющенко вимагав дій". А зараз Порошенко вимагає? Подивимось.
Ну і, навіщо ці анонси?

Offline аматорка

• Ветеран форума
Луценко (зрадофіл котрий) цілком можливо. А там може й вбивство Вербицького на ньому висить ..
Гадаю, не варто таке казати. ... Решту прибрала, але напружувалась, намагалась обгрунтувати ...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Панство гадає що серед активістів Майдану не могло бути агентури ФСБ?
Панство може помилятися.
If you are going through hell, keep going.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Панство може помилятися.
Гадаю, І.Луценко міг рятувати свою дупу, але не міг навмисно завезти Вербицького до лікарні прямо у руки катів.
Для обвинувачення такої ваги треба мати докази відповідної ваги.

Offline злата

• Ветеран форума
З ФБ Луценко.Юрія.

Віктор Уколов.    Молодці, що знайшли. Мене інше вражає. Найперше, що знайшли взагалі. Залізо могли прикопати на 2 метри і в різних місцях і вже б ніхто й нічого ніде не знайшов.
Друге, що викинули в Голосіївських ставках - вщипніть мене і скажіть, що монастир УПЦ МП поруч, у якому постійно бувають прочани з Росії, тут ні при чому.
Думаю, ми ще почуємо багато новин....

Виктор Багинский.     Пан Уколов,я не дуже часто з вами згідний!)
Але тут,ви просто неначе,як комісар Коломбо!
Дотепно,пане Вікторе!

Віктор Уколов   Я просто там катаюсь на велосипеді і часто бачу російських паломників з характерним акцентом. Колись там і міліція мала справи з монахами за порушення паспортного режиму. Я впевнений, що російські найманці були серед вбивць Небесної сотні, а паломницькі тури дають можливість втекти

Виктор Багинский.   Скажу більше.
В лаврі були спецпризначенці з Пітера,особливо,коли вбили Нігояна,Жизневського,Сенніка,Вербицького,то,здається,23,чи 24,а може 25,десь в цих числах,не пам'ятаю,з Жулян був чартер на Пітер,з загиблим "ченцем"!
Є ж інші фото,росмусарів в формі бєркута в соцсторінкаї. Тому,я не дивуюсь.

Нравится · 10 · Вчера в 13:44

Offline BlackCat

• Ветеран форума
А яким чином виявили ту затоплену зброю?
Думаю хтось мав знати де саме її шукати.

Offline svit

• Ветеран форума
Гадаю, І.Луценко міг рятувати свою дупу, але не міг навмисно завезти Вербицького до лікарні прямо у руки катів.

Ми всі також колись думали, що війна між Україною і парашкою малоймовірна, практично неможлива.

Offline reema

• Ветеран форума
Панство може помилятися.

Чому не міг ? Те що вiн дуже мутний було зрозумiло ще пiд час Майдану.
Prosperity is based on people and ideas

Offline reema

• Ветеран форума

Я впевнений, що російські найманці були серед вбивць Небесної сотні, а паломницькі тури дають можливість втекти

Виктор Багинский.   Скажу більше.
В лаврі були спецпризначенці з Пітера,особливо,коли вбили Нігояна,Жизневського,Сенніка,Вербицького,то,здається,23,чи 24,а може 25,десь в цих

100%.

I Гiркiн пiд час розстрiлу Небесної сотнi в Києвi не випадково тусив, i Сурков також.

Offline rZ0

• Hero Member

не схоже, думаю що то все-таки Порошенко замішаний. Нарешті у нас справді чесний прокурор який виведе Порошенка на чисту воду.
В Середземному морі, до речі вода дуже чиста, думаю туди він його і виведе  :lol:

Offline svit

• Ветеран форума

не схоже, думаю що то все-таки Порошенко замішаний. Нарешті у нас справді чесний прокурор який виведе Порошенка на чисту воду.
В Середземному морі, до речі вода дуже чиста, думаю туди він його і виведе  :lol:

П'ятничний тролінг?  :smilie10:

Offline reema

• Ветеран форума

На чому грунтуються такi мiркування? Чому я питаю, справа в тiм що.. Пiсля Майдану Гiркiн поїхав в Крим, де i сталися вiдомi подiї, вночi Гiркiн захопив ВР Криму.
Якби Порошенко був "в темi", навряд чи би вiн поперся в Крим, з'ясовувати що там вiдбулось, вiн ледве живим звiдти змiг виїхати.
« Останнє редагування: Липня 15, 2016, 10:38:17 22:38 від reema »

Offline reema

• Ветеран форума

П'ятничний тролінг?  :smilie10:

ну от хочеться людинi думати, що в усьому винен Порошенко, i все тут.... Не Путiн, не Гiркiн, не Сурков чи Юлька, а саме Порошенко, вiн вєздєсущ як бог, то хай думає   :smilie3:

Offline злата

• Ветеран форума
Reema, чувствую, что ,,наверху'' уже все всё знают.
И  Миша Бродский знает, кто помогал прятать оружие. :smilie5:
RG в соседней ветке предположил, что это в том числе и Игорь Луценко.
А вы как думаете?

Offline злата

• Ветеран форума
У кого какие предположения?

Offline rZ0

• Hero Member
Звісно знають, той що "нагорі" сам у цьому замішаний, у нього навіть охороні від Януковича залишились

Offline rZ0

• Hero Member
Якби Порошенко був "в темi", навряд чи би вiн поперся в Крим, з'ясовувати що там вiдбулось, вiн ледве живим звiдти змiг виїхати.
Порошенко в Крим, Тимошенко в Донецьк... чого тільки не зробиш щоб стати президентом...

Offline reema

• Ветеран форума
Порошенко в Крим, Тимошенко в Донецьк... чого тільки не зробиш щоб стати президентом...

Дивне порiвняння. Тимошенко кричала "не можна штурмувати ОДА", вела переговори з "Оплотом", не пригадую щоб Порошенко казав щось подiбне про Кримський парламент, чи вiв переговори з Аксьоновим.
« Останнє редагування: Липня 16, 2016, 09:23:36 09:23 від reema »

Offline злата

• Ветеран форума
Надо проследить, кто станет самым оппозиционным.
Кто на Пороха будет больше всех  ,,гнать''.
Тот и помогал прятать.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Надо проследить, кто станет самым оппозиционным.
Кто на Пороха будет больше всех  ,,гнать''.
Тот и помогал прятать.

Весь цей час мовчали, а тепере згадали. Цікаво, хто це зробив і з якою метою?

Offline Серг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Скорей всего речь об участниках организации "Никто кроме нас".
https://new.vk.com/club15455249

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Нахер пішло, чмо підкацапне.  :moskali:

Offline аматорка

• Ветеран форума
Панство може помилятися.

Чому не міг ? Те що вiн дуже мутний було зрозумiло ще пiд час Майдану.
Він мутний звісно, але людей біля/в лікарні таки викрадали. Повіз би Вербицького не він, а хтось інший - так саме викрали б.
Те, що Луценко рятувався, казав потрібні слова - без питань. Але особисто я не вимагаю геройства у таких ситуаціях. Здавати йому нема кого було, то хай собі виживає. Але обвинувачувати І.Луценко у вбивстві Вербицького на підставі тій інформації, яку маємо зараз, - занадто.

Offline аматорка

• Ветеран форума
У кого какие предположения?
Або хтось став "співробітничати" зі слідством, або Ю.Луценко знов купився на щось.