Автор Тема: Щось не подобається мені цей Ердоган  (Прочитано 652 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Щось не подобається мені цей Ердоган
« : Липня 26, 2016, 10:43:52 10:43 »
Ердоган і Путін зустрінуться у Санкт-Петербурзі 9 серпня

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган та президент РФ Володимир Путін зустрінуться 9 серпня у Санкт-Петербурзі.
Про це у своєму Twitter повідомляє державна агенція Anadolu.

ANADOLU AGENCY (ENG) ✔ @anadoluagency
President Erdogan to meet Vladimir Putin on Aug. 9 in St. Petersburg, says Deputy PM Simsek
10:06 AM - 26 Jul 2016
  11 11 Retweets   7 7 likes

"Президент Ердоган зустрінеться з Володимиром Путіним 9 серпня у Санкт-Петербурзі, повідомив віце-прем'єр Шимшек", – йдеться у повідомленні.

Раніше в адміністрації президента РФ повідомляли, що Путін і президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган мають зустрітися в першій декаді серпня в одному з російських міст.
Нагадаємо, 29 червня Ердоган та Путін поговорили по телефону вперше після інциденту з Су-24, який був збитий у листопаді 2015 року.

Після розмови Путін заявив, що має намір доручити уряду країни відновити співпрацю з Туреччиною.
Пізніше Путін підписав указ про зняття заборони на продаж туристичних путівок до Туреччини.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Щось не подобається мені цей Ердоган
« Reply #1 : Липня 26, 2016, 12:01:31 12:01 »
незрозумілий тип

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 26, 2016, 12:02:02 12:02 »
Ердоган і Путін зустрінуться у Санкт-Петербурзі 9 серпня

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган та президент РФ Володимир Путін зустрінуться 9 серпня у Санкт-Петербурзі.
Про це у своєму Twitter повідомляє державна агенція Anadolu.

ANADOLU AGENCY (ENG) ✔ @anadoluagency
President Erdogan to meet Vladimir Putin on Aug. 9 in St. Petersburg, says Deputy PM Simsek
10:06 AM - 26 Jul 2016
  11 11 Retweets   7 7 likes

"Президент Ердоган зустрінеться з Володимиром Путіним 9 серпня у Санкт-Петербурзі, повідомив віце-прем'єр Шимшек", – йдеться у повідомленні.

Раніше в адміністрації президента РФ повідомляли, що Путін і президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган мають зустрітися в першій декаді серпня в одному з російських міст.
Нагадаємо, 29 червня Ердоган та Путін поговорили по телефону вперше після інциденту з Су-24, який був збитий у листопаді 2015 року.

Після розмови Путін заявив, що має намір доручити уряду країни відновити співпрацю з Туреччиною.
Пізніше Путін підписав указ про зняття заборони на продаж туристичних путівок до Туреччини.
Крим ділити будуть?  :smilie3: Чого він повинен подобатися чи ні? У нього війна під боком і росіяни з головою у тій війні за підтримкою США, доречі. Хай зустрічаються, подивимось на результати зустрічі.
Просто я до того, що добре було б спочатку позицію Ердогана зрозуміти. Дядько авторитарний звісно, але і ситуацію "навколо" враховувати все ж таки потрібно.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #3 : Липня 26, 2016, 12:05:49 12:05 »
незрозумілий тип
Дуже давно у владі. 10 років прем'єром ще був до президентства. Будь хто зловить банальну політичну хворобу. Авторитаризм тобто.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 26, 2016, 02:26:07 14:26 »
Ти диви - не довго ж вони були типу ворогами...
Даремно турки той СУ сбили...
Зараз Ердоган так буде вiдпрацьовувати Сушку, що Хуйло... може вiдкрити власнi бази (не вiдпочiнку)...
 :smilie7:

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 26, 2016, 09:18:01 21:18 »
незрозумілий тип
Дуже давно у владі. 10 років прем'єром ще був до президентства. Будь хто зловить банальну політичну хворобу. Авторитаризм тобто.

Що значить даремно ?  :smilie10:  Хуйло навмисне провокував, порушив їх повiтряний простiр, то й збили.
Prosperity is based on people and ideas

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #6 : Липня 26, 2016, 09:24:25 21:24 »
Що значить даремно ?  :smilie10: 
Хуйло навмисне провокував, порушив їх повiтряний простiр, то й збили.
Хуйло... майстер спекуляцiй.
Може вiн сам спровокував тi подii, щоб потiм виторгувати собi бiльшi привiлеi.
Ось побачiте, посварившись с США та НАТО... Ердоган таки продасть власнi авiабази Хуйлу.
Хай поки що це виглядае фантастикою, але реальнiсть подiй на Близьскому Сходi така, що кожний день можна чекати "приемних" новин.
 :smilie7:

Offline Point

• Sr. Member
« Reply #7 : Липня 26, 2016, 10:44:32 22:44 »
Цитувати
Турция объявила о готовности реализовать проект "Турецкий поток". Прокладка первой нитки черноморского газопровода обсуждается на переговорах с Россией.
http://www.dw.com/ru/анкара-готова-строить-турецкий-поток/a-19428481

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #8 : Липня 27, 2016, 12:52:58 00:52 »
Цитувати
Турция объявила о готовности реализовать проект "Турецкий поток". Прокладка первой нитки черноморского газопровода обсуждается на переговорах с Россией.
http://www.dw.com/ru/анкара-готова-строить-турецкий-поток/a-19428481
О, вот это дело!  :smiley24:
Пусть закапывают деньги в море, притом что они существующий "Голубой поток" загрузить не могут.