Автор Тема: Грузія 2008 сбила 12 літаків мордору завдяки ППО України  (Прочитано 1898 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Саакашвили: Грузия в 2008 с помощью украинских систем ПВО сбила 12 самолетов России

"Когда Россия зашла, какие у нее были цели? Американский посол ко мне пришел на другой день: "Мы спросили Лаврова, какая у них цель во время вторжения в Грузию… Они говорят - полное уничтожение Грузии"… Вторая причина, почему мы спаслись, основная - это помощь Украины… В Украине мы готовили своих военных специалистов. Украина нам дала ПВО, которое было абсолютно критическим (важным - ред.) в первые дни вторжения, потому что они (Россия - ред.) не смогли получить критическое преимущество", - отметил Саакашвили.

По его словам, Украина предоставила Грузии системы "Бук" и "Оса", а также боекомплекты к ним.

"Благодаря этим системам мы сбили 12 российских бомбардировщиков, включая стратегический бомбардировщик Су-22 (Ту-22М3 - ред.), который никто никогда до того не сбивал", - подчеркнул Саакашвили.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
 :smiley24:
II це... невелика за розмiрами Грузiя.
Що у нас коiться в Криму?..
Лише спостерагаемо за "навчаннями" Рос. окуп. Армii?..
 :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
(click to show/hide)
"Когда Россия зашла, какие у нее были цели? Американский посол ко мне пришел на другой день: "Мы спросили Лаврова, какая у них цель во время вторжения в Грузию… Они говорят - полное уничтожение Грузии"
Взагалі-то його американці ще в нулевий день попереджали про провокації росіян.
А метою було не знищення Грузії, а усунення від влади Саакашвілі, ну і остаточне відокремлення Абхазії та Південної Осетії від Грузії як симетрична відповідь на відокремлення Косово від Сербії. Про це Рф проінформувала ще навесні 2008, за першими визнаннями незалежності Косово європейськими країнами та США. Ніяких несподіванок не було, тому і спільні навчання з ППО Україна влітку в Грузії проводила. Прямо перед початком серпня.
Вторая причина, почему мы спаслись, основная - это помощь Украины… В Украине мы готовили своих военных специалистов. Украина нам дала ПВО, которое было абсолютно критическим (важным - ред.) в первые дни вторжения, потому что они (Россия - ред.) не смогли получить критическое преимущество", - отметил Саакашвили.
А перша, - ВМС США?

Не, я розумію, що пропаганда діє на людей, але чому б хоча б трошки інакше не формулювати? От просто подякувати Україні, можна і Ющенко особисто згадати  :smilie8:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Не, я розумію, що пропаганда діє на людей, але чому б хоча б трошки інакше не формулювати?
От просто подякувати Україні, можна і Ющенко особисто згадати  :smilie8:
Можна.
Що заважае нам проводити такi ж самi навчання в Херсонськiй обл, як Па-Раша - в Криму?..

Offline аматорка

• Ветеран форума
:smiley24:
II це... невелика за розмiрами Грузiя.
Що у нас коiться в Криму?..
Лише спостерагаемо за "навчаннями" Рос. окуп. Армii?..
А що, грузини не спостерігають за "навчаннями" в Абхазії та Південній Осетії?
За Кримом спостерігаємо, а решта? У нас немає спротиву на сході чи що? Про що ти взагалі?

Очевидно ж чому Крим без бою здали. Чи не очевидно? То я можу пояснити.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Очевидно ж чому Крим без бою здали.
Чи не очевидно?
То я можу пояснити.
Без емоцiй.
 :bv

Offline аматорка

• Ветеран форума
Не, я розумію, що пропаганда діє на людей, але чому б хоча б трошки інакше не формулювати?
От просто подякувати Україні, можна і Ющенко особисто згадати  :smilie8:
Можна.
Що заважае нам проводити такi ж самi навчання в Херсонськiй обл, як Па-Раша - в Криму?..
А ти не знаєш що у нас навчання з натовцями тиждень тому закінчились ... у північно-західній частині Чорного моря?

Offline аматорка

• Ветеран форума
Очевидно ж чому Крим без бою здали.
Чи не очевидно?
То я можу пояснити.
Без емоцiй.
 :bv
То пояснювати?  :smilie3:

Offline Бувалий

• Ветеран форума

Offline аматорка

• Ветеран форума
Спробуйте...
Президент втік, уряд втік, у тому числі міністр оборони.
Світ не розуміє що відбувається в Києві. Так, парламент збирається, більшість є, голосує і голову парламенту, і в.о. президента. Але головнокомандуючим Турчинов ... призначив себе трошки пізніше. Чи мав він перед усім світом "право" віддавати накази стріляти? Та і кому? Значна частина українських військових в Криму переходить на бік Рф. Чого тільки дії Березовського варти.
Кажуть що родини військових в деяких частинах блокувались. Може відмазка, але я вірю у таке. Нормально для росіян, хуйло попередило про те, що за спинами жінок та дітей стояти будуть.
То чи варто було починати стрілянину в Криму, не маючи контролю над армією?

Ну і, російські військові офіційно знаходились у Криму, будь-якій постріл в бік росіян запускав грузинський сценарій. Грузію у підсумку звинуватили в неадекватної відповіді на .. скажемо так, загрозу життя етнічних грузин в Південній Осетії.

Але то таке, на території Грузії війни шли з початку 90-х, а в Україні військові не звикли стріляти ... незрозуміло в кого. Зі стріляниною чи без неї, Крим ми б все рівно залишили як Грузія залишила автономії. Тільки вона їх втратила з діючим президентом та урядом, а ми втратили Крим з президентом та урядом - державними зрадниками.
Однак Україна продемонструвала ... позицію, яка примусила світову спільноту тиснути на Рф. Плани там були - "розкол" України по Дніпру.
Вибач за багато літер, пояснювати треба коротко, то можна і виділеним обмежитися.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Це те "незаконне постачання зброї", котре вимагала розслідувати одна пизда, котра була прем'єром у 2008?  :smiley16:

Offline div

• Ветеран форума
Це те "незаконне постачання зброї", котре вимагала розслідувати одна пизда, котра була прем'єром у 2008?  :smiley16:

Ага
Большая патриотка ныне

Offline Doctor

• Hero Member
Спробуйте...
Президент втік, уряд втік, у тому числі міністр оборони.
Світ не розуміє що відбувається в Києві. Так, парламент збирається, більшість є, голосує і голову парламенту, і в.о. президента. Але головнокомандуючим Турчинов ... призначив себе трошки пізніше. Чи мав він перед усім світом "право" віддавати накази стріляти? Та і кому? Значна частина українських військових в Криму переходить на бік Рф. Чого тільки дії Березовського варти.
Кажуть що родини військових в деяких частинах блокувались. Може відмазка, але я вірю у таке. Нормально для росіян, хуйло попередило про те, що за спинами жінок та дітей стояти будуть.
То чи варто було починати стрілянину в Криму, не маючи контролю над армією?

Ну і, російські військові офіційно знаходились у Криму, будь-якій постріл в бік росіян запускав грузинський сценарій. Грузію у підсумку звинуватили в неадекватної відповіді на .. скажемо так, загрозу життя етнічних грузин в Південній Осетії.

Але то таке, на території Грузії війни шли з початку 90-х, а в Україні військові не звикли стріляти ... незрозуміло в кого. Зі стріляниною чи без неї, Крим ми б все рівно залишили як Грузія залишила автономії. Тільки вона їх втратила з діючим президентом та урядом, а ми втратили Крим з президентом та урядом - державними зрадниками.
Однак Україна продемонструвала ... позицію, яка примусила світову спільноту тиснути на Рф. Плани там були - "розкол" України по Дніпру.
Вибач за багато літер, пояснювати треба коротко, то можна і виділеним обмежитися.
+100500
Все правильно, сейчас много желающих порассуждать о тех событиях с позиции сегодняшнего дня, когда есть и армия и управление страной, а тогда ничего этого не было.

Offline Kikker

• Ветеран форума
тогда ничего этого не было.

Навіть гірше того, якщо домовляти все до кінця. На той час в армії на керівних посадах було багато зрадників. Особливо в Криму. А армія на чолі із агентами ворога, це невідомо чия армія.