А ви ще сумнiваєтесь?
Чи дуру використали в темну, чи вона просто грала свою роль, не має великого значення.
Римочка, пiсля того, як я бачiв, як типу голодуючi за вiдставку прем'ера Масола в 1990 роцi голодуючi студенти "голодували" пирiжками з кавою в Будинку Профспiлок..., я уже нi чому не сумнiваюсь.
Однак, якось дивно стае, коли аналiзуеш все те, заради чого Хуйло так "працюе".
Майже другий тиждень... в Крим iде военка.
Саме в цей час закiнчуеться "активна фаза" водевiлю БЮТ-Савченко "Я знову почiнаю голу дiвку", де "закрита" до нац. телеканалiв Н. Савченко PR-иться на 112 каналi...
Акцiю у АП "повернiть полонених" закiнчуеться арестом-судом Торнадо та типу вбивством Плотницього.
Хуйло, як бачiте... все рахуе та робить висновок - для закiнчення песи... потрiбен бурлеск.
I ось вам - такi очiкуванi терористи - якiсь, вибачте, шлимазли, яких ФСБ притягнуло за вуха та всадило перед телекамерою - навiть не репортаж якогось телеканалу з коментарем, а добре зрешизований сюр-реалiзм де нам показують бугая, який, бач, поперся в Крим та швидко зломався пilд дулами й кулаками ФСБ шноi гидоти.
Арсенал Хуйла не такий вже великий - пiсля Сирii, Бельгii, Берлiну та Парижу... треба щось нове зимати.