Автор Тема: Дмитрий Гордон, если бы я знал к чему приведет майдан - то не вышел бы.  (Прочитано 12281 раз)

0 Користувачів і 22 Гостей дивляться цю тему.

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
  • Стать: Чоловіча
Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline Kiama

• Sr. Member
Он пробовал сравнить ситуацию сейчас и гипотетическую "без Майдана"...

:smilie2:

Ну не вышел бы и не вышел... Мог бы и тогда не выходить.  :smilie2:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Он пробовал сравнить ситуацию сейчас и гипотетическую "без Майдана"...
 :smilie2:
Ну не вышел бы и не вышел...
Мог бы и тогда не выходить.  :smilie2:
:smilie3:
Какая была бы потеря для Майдана.
Крашенный лис, мачащийся между Кравчуком и Януковичем.
Типа писатель,  типа певец и типа Гражданин.
А как выгребал бабки под телепроекты и раскуртку своего Бульвара у ПР... как-то все быстро забылось.
Поршивая овца.
 :smiley23:

Offline Kiama

• Sr. Member
Потрясающе, откуда берутся такие придурки - а ведь казался нормальным...

Боже, какое дерьмо... Сдались бы Гитлеру сразу, или не воевало бы УПА с советами - как было бы прекрасно...

тьфу  :smiley23:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Боже, какое дерьмо...
Сдались бы Гитлеру сразу, или не воевало бы УПА с советами - как было бы прекрасно...
:smilie1:
Ну, вы даёте...
Гордон (Гон-Дон) никогда не был нормальным.
Когда под крылом у Швеца открывал свой типа еженедльник или когда работал на Кашпировского и Марию-Стефанию, аферистов и шарлотанов, бандитов и КГБ-истов, теперь уже - в тандеме с Шустером.
Редкая мразь, прикрывшаяся крышей ПР и всей бандоты 90 годов, которая только и читала его опусы.
Не знаю, почему Димон до сих пор в Украине и не рванул в Московию или Ростов, к своему Папе.
Как-то заметил Диме, что не гоже петь, коли нет голоса.
На что это нечто - в письме ответило, что он поет не хуже Сердючки и что не все певцы должны иметь голос.
По сути, Димон, типичный киевский жлоб, от которого многие Медиа и творческие люди отвернулись.
Ему пох... критика, потому как... сколько людей - столько и мнений.
 :smilie7:

Offline svit

• Ветеран форума
Д.Гондон давно відомий своїм гандонством. Це не відкриття. Він там антиукраїнські висловлювання робив, треба пошукати.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Д.Гондон давно відомий своїм гандонством.
Це не відкриття.
Він там антиукраїнські висловлювання робив, треба пошукати.
Хай ГПУ шукае.
Нема бажання залазити в це лайно.
Тим паче, що Гон-Дон, як i Бузiна... не був Справжнiм Патрiотом.
Не думаю, що Дiмон... вiд себе щось мовить.
Ця лялька... заробляе кошти на Бульвар, тому пiд нового Хозяiна треба мовити так, як йому треба.
P.S. Його Бульвар нi хто не купуе.
Особливо - пiсля Майдану, коли друкованi ЗМI стали не прибутковими.
Е сайт www.gordon.com.ua ото хай сам себе PR ить.

Online Бумеранг

• Ветеран форума
Щоб розуміти поведінку Д. Гордона зокрема, треба розуміти сутність єврейства взагалі, в контексті загальноісторично- світовому і в контексті медично-генетичному.

Хто не народився євреєм, той ніколи не зрозуміє, що таке весь час жити паразитуючи, на різних територіях і серед різних народів, з давніх дуже часів, ще з часів єгипетських фараонів, пристосовуючись під наявні соціально-економічні обставини, а потім, зміцнівши, вже й створюючи комфортні для єврейства умови і обставини.

В кого баба чи прабаба не була єврейкою, в кого дід чи прадід ніколи не проходив процедуру обрізання ( в який спосіб це робиться, краще не розповідати, бо зразу ж потягне на рвоту), хто не мав серед двоюрідних чи троюрідних братів і сестер дуже значну кількість генетично й фізично неповноцінних, той ніколи не зрозуміє, чим насправді є єврейство.

І, відповідно, ніколи не зрозуміє чим мотивована поведінка Д. Гордона, чи, наприклад, Михайла Бродського ( відомого українського політика) чи Вадима Рабиновича, чи Володимира Гройсмана і т.д.

І якщо ви чужий, якщо в вас немає єврейства по жіночій лінії, то ніхто ніколи всього цього вам розповідати не буде.

Offline Kiama

• Sr. Member
Боже, какое дерьмо...
Сдались бы Гитлеру сразу, или не воевало бы УПА с советами - как было бы прекрасно...
:smilie1:
Ну, вы даёте...
Гордон (Гон-Дон) никогда не был нормальным.
Когда под крылом у Швеца открывал свой типа еженедльник или когда работал на

Я просто высказал текущее мнение... Я не следил за ним годами  :smiley15:

Offline svit

• Ветеран форума
Я просто высказал текущее мнение... Я не следил за ним годами  :smiley15:

І я також не слідкував, також він мені здавався нормальним, дивився його передачі, цікаві інтерв'ю він робив, зокрема з Ющенком запам'яталося, з Березовським також здається було. В цілому непогано.

Аж потім вже почув, що він там щось антиукраїнське вякає, ну і зразу ну його  :smiley23:
Тому що він там зараз каже, куди б він вийшов чи зайшов, то всім пох, мудак є мудак.

Offline Шильдер

• Hero Member
Цитувати
Дмитро Гордон: Если бы я тогда, в первый же день Майдана, когда появился на Майдане и стоял потом дальше, если бы я тогда знал, что погибнет более десяти тысяч человек, что многие вернутся калеками без рук, без ног, что будет столько обездоленных людей в стране, я бы на Майдан не выходил, это моя точка зрения.

Я считаю, что с точки зрения любой матери,  которая потеряла своего  сына, лучше бы оставался Янукович.

Я говорю сейчас как Дмитрий Гордон, человек у которого есть совесть.

Я отвечаю за каждое свое слово.

I, на мою думку, дуже важливе питання - а Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія (якi втягнули Україну в сьогоднішню ситуацію)  попереджали у 2013 році українців про загибель тисяч людей у недалекому майбутньому "пicля Януковича", про втрату територіальної цілісності країни і т. д.?

Бо тепер ті ж самі люди (Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія) знов щось українцям розповідають про майбутнє України.

А цього разу Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія говорять правду про це майбутнє?
« Останнє редагування: Серпня 23, 2016, 12:04:51 12:04 від Шильдер »

Offline аматорка

• Ветеран форума
Цитувати
Дмитро Гордон: Если бы я тогда, в первый же день Майдана, когда появился на Майдане и стоял потом дальше, если бы я тогда знал, что погибнет более десяти тысяч человек, что многие вернуться калеками без рук, без ног, что будет столько обездоленных людей в стране, я бы на Майдан не выходил, это моя точка зрения.

Я считаю, что с точки зрения любой матери,  которая потеряла своего  сына, лучше бы оставался Янукович.

I, на мою думку, дуже важливе питання - а Порошенко, Парубiй, Турчинов i  компанія (якi втягнули Україну в сьогоднішню ситуацію)  у 2013 році попереджали українців про загибель тисяч людей у недалекому майбутньому "пicля Януковича", про втрату територіальної цілісності країни і т. д.?

Бо тепер ті ж самі люди (Порошенко, Парубiй, Турчинов i  компанія) знов щось українцям розповідають про майбутнє України.

А цього разу Порошенко, Парубiй, Турчинов i  компанія говорять правду про це майбутнє?
:gigi:
Болезний, та хто ж знає те майбутнє? Україна не планувала війну, але захищати країну - це як би практично рефлекс. У когось є, у когось немає.

Ну і, а заради чого він на Майдан виходив?

Offline Шильдер

• Hero Member
Цитувати
Дмитро Гордон: Если бы я тогда, в первый же день Майдана, когда появился на Майдане и стоял потом дальше, если бы я тогда знал, что погибнет более десяти тысяч человек, что многие вернуться калеками без рук, без ног, что будет столько обездоленных людей в стране, я бы на Майдан не выходил, это моя точка зрения.

I, на мою думку, дуже важливе питання - а Порошенко, Парубiй, Турчинов i  компанія (якi втягнули Україну в сьогоднішню ситуацію)  у 2013 році попереджали українців про загибель тисяч людей у недалекому майбутньому "пicля Януковича", про втрату територіальної цілісності країни і т. д.?

Бо тепер ті ж самі люди (Порошенко, Парубiй, Турчинов i  компанія) знов щось українцям розповідають про майбутнє України.

А цього разу Порошенко, Парубiй, Турчинов i  компанія говорять правду про це майбутнє?

Болезний, та хто ж знає те майбутнє?...

Шоколадник завжди стверджує, що знає про майбутнє України (дивись нижче).

Цитувати
«Окно в Европу». Будущее Украины глазами Порошенко

Без олигархов, без коррупции, но с открытыми границами в Евросоюз - таким видит будущее Украины президент Петр Порошенко. В четверг он выступил с ежегодным посланием Верховной Раде.
тут

Offline Шильдер

• Hero Member
У 2013 році Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія не розповіли українцям про загибель тисяч людей у недалекому майбутньому, про втрату територіальної цілісності країни і т. д.

Про що вони не попереджають тепер?
« Останнє редагування: Серпня 23, 2016, 12:29:45 12:29 від Шильдер »

Offline аматорка

• Ветеран форума

«Окно в Европу». Будущее Украины глазами Порошенко

Без олигархов, без коррупции, но с открытыми границами в Евросоюз - таким видит будущее Украины президент Петр Порошенко. В четверг он выступил с ежегодным посланием Верховной Раде.
тут
[/quote]
Читай тут http://www.president.gov.ua/news/shorichne-poslannya-prezidenta-ukrayini-do-verhovnoyi-radi-u-35412
якщо цікавишся.

Offline svit

• Ветеран форума
У 2013 році Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія не розповіли українцям про загибель тисяч людей у недалекому майбутньому, про втрату територіальної цілісності країни і т. д.

Вони тобі що, Ванга чи Нострадамус  :an

Offline Шильдер

• Hero Member

Тобто політики можуть закликати громадян до певних дій, не попереджаючи їх про наслідки цих дій?

Інакше кажучи, "Ми (Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія) вас втягнули в це лайно, але винуватий Путiн"?  :ay
« Останнє редагування: Серпня 23, 2016, 06:11:16 18:11 від Шильдер »

Offline svit

• Ветеран форума
Тобто політики можуть закликати гормадян до певних дій, не попереджаючи їх про наслідки цих дій?

Інакше кажучи, "Ми (Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія) вас втягнули в це лайно, але винуватий Путiн"?  :ay

А хто до чого закликав? І хіба хтось міг уявити, що свинособаки полізуть з війною?
Винуватий хуйло, а хто ж ще?

Offline RG

• Ветеран форума

Тобто політики можуть закликати гормадян до певних дій, не попереджаючи їх про наслідки цих дій?

Ти, кацапердь, заіпало зі своїм ні в чому не винним хуйлом. 

Offline convex

• Ветеран форума

А хто до чого закликав? І хіба хтось міг уявити, що свинособаки полізуть з війною?
Винуватий хуйло, а хто ж ще?

Турчинов, Пєця та іже з ними винні тільки у тому, що не дали наказу роз'їбати ДонОДА з гаубиць і зачищати божевільних бабок з кулеметами - тоді жертв було б у десятки раз менше. На жаль, євреї, хорвати чи серби мали таких, хто готовий був до Гааги, а українці - ні. Тому хуторяни животіють, а націоналісти багатіють і розвиваються. Випереджаючи питання Шильдера і інших кацапів, чому мачіть сєпаров можна і треба, а майданівців - ні, поясню: тому що майданівці були за Україну, а сєпари - проти. У цьому і полягає метод виживання будь-якої нації і держави - хто активно проти, повинен бути знищений.

Offline Шильдер

• Hero Member

А хто до чого закликав?

Offline Шильдер

• Hero Member
Турчинов, Пєця та іже з ними винні тільки у тому, що не дали наказу роз'їбати ДонОДА з гаубиць і зачищати божевільних бабок з кулеметами...

Йди, роз'їбивай та зачищай, хто тобі не дає, тільки візьми відповідальність на себе!

Offline svit

• Ветеран форума
Вони не закликали, а навпаки, стримували закликальників.

Offline convex

• Ветеран форума
Турчинов, Пєця та іже з ними винні тільки у тому, що не дали наказу роз'їбати ДонОДА з гаубиць і зачищати божевільних бабок з кулеметами...

Йди, роз'їбивай та зачищай, хто тобі не дає, тільки візьми відповідальність на себе!

Хто взяв владу - той УЖЕ взяв відповідальність. У його розпорядженні є армія - відповідно обладнана і навчена машина насильства. Незастосування її у потрібний момент - це вже злочин проти нації.

Чи ти пропонуєш  мені приватно зачищати Дамбас з мисливською рушницею?  Тоді ти, очевидно, схвалюєш ДУК ПС? Похвально...

Offline Шильдер

• Hero Member

Хто взяв владу - той УЖЕ взяв відповідальність.

Це ж твої ідеї - "роз'їбати та зачищати".

Але відповідальність за реалізацію твоїх ідей мають взяти на себе Шоколадник i компанія?

Offline Шильдер

• Hero Member
Вони (Порошенко, Парубiй, Турчинов i компанія) не закликали, а навпаки, стримували закликальників.

Ага.

Особисто Порошенко, Парубiй та Турчинов говорили на Майдані всім "Iдіте додому!"

Offline convex

• Ветеран форума

Але відповідальність за реалізацію твоїх ідей мають взяти на себе Шоколадник i компанія?

Шоколадник і компанія вже мають за що відповідати - наприклад, мінський формат і гальмування АТО спливли несподівано для суспільства як порохнява альтернатива силовому стрримуванню сепарів. ОК, маємо фіаско - щодня по кілька загиблих і тягар очікування Заходу, що скоро з Росією відновиться business as usual. Це підстава для політичної відповідальності і перерозподілу влади на користь тих, що роз'їбуть і зачистять, при потребі мобілізувавши мене і інших для цієї роботи.

Offline Шильдер

• Hero Member

Шоколадник і компанія вже мають за що відповідати - наприклад, мінський формат і гальмування АТО спливли несподівано для суспільства як порохнява альтернатива силовому стрримуванню сепарів. ОК, маємо фіаско - щодня по кілька загиблих і тягар очікування Заходу, що скоро з Росією відновиться business as usual. Це підстава для політичної відповідальності і перерозподілу влади на користь тих, що роз'їбуть і зачистять, при потребі мобілізувавши мене і інших для цієї роботи.

Повторюю - йди, реалізуй свої ідеї (про "роз'їбати та зачищати") й візьми відповідальність на себе!

Offline svit

• Ветеран форума
Особисто Порошенко, Парубiй та Турчинов говорили на Майдані всім "Iдіте додому!"

Особисто Порошенко закликав не йти громити адміністрацію, щоб не було кровопролиття.

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *

Турчинов, Пєця та іже з ними винні тільки у тому, що не дали наказу роз'їбати ДонОДА з гаубиць і зачищати божевільних бабок з кулеметами

Страшно подумать, шо было бы, если б ТАКИЕ советники были у Януковича !
Крым точно был бы украинским, а на Донбассе была б тишина и покой и доллар по восемь.  :lol:
Логично?
Бывалый и Бугага - брехуны!