Автор Тема: Я уявляю які там були відкати  (Прочитано 483 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline optimist

• Ветеран форума
Я уявляю які там були відкати
« : Серпня 26, 2016, 11:53:22 11:53 »
вартість системи SAP сотні тисяч доларів :smilie7:

Нагадаємо, 22 серпня ГПУ вилучила документи в офісі ТОВ "Юармс", що належить засновнику "Квазар-Мікро" (холдинг KM Core) і венчурному підприємцю Євгену Уткіну, у справі про закупівлю в 2012 році дочірньою компанією "Укргазвидобування" НАК "Нафтогаз України" програмних продуктів SAP.

Уткін зустрівся з Порошенком стосовно обшуків у IT-компаніях

П'ятниця, 26 серпня 2016, 11:20
Версія для друкуКоментарі0
Глава інвестиційного холдингу KM Core Євген Уткін зустрівся з Президентом України Петром Порошенко через постійні обшуки в IT-компаніях.
Про це ЕП заявив президент KM Core Євген Уткін.
"Обшук у мене - не поодинокий випадок. До цього, тижнів зо два тому, ми зустрічалися з групою людей, які займаються IT і високими технологіями. І одне з питань, яке ми порушували - це ці регулярні наїзди силових відомств на IT-компанії", - розповів Уткін.
За його словами, візит до президента є продовженням зустрічі з представниками IT-бізнесу.
"І природно, підігрітий брутальним наїздом не тільки на мою компанію, але і взагалі на компанії, прописані за цією адресою, які мали і не мали відношення до високих технологій і до мене", - додав він.
За словами Уткіна, президент сказав, що представникам IT-бізнесу і представникам влади необхідно разом попрацювати, в тому числі і з Генпрокуратурою, щоб такі ситуації більше не повторювалися.
"Я написав у себе в Facebook, що мені потрібен тиждень на домашню роботу, а потім я публічно виступлю на цю тему", - заявив глава KM Core.
Відповідаючи на питання, чи задоволений він зустріччю з Порошенком, Уткін заявив, що може бути задоволений тільки результатом.
"Я задоволений можу бути тільки результатом. Мене процес цікавить зовсім в іншій області діяльності. Тому результатом буду задоволений або незадоволений через тиждень", - додав Уткін.

Offline optimist

• Ветеран форума
Re: Я уявляю які там були відкати
« Reply #1 : Серпня 27, 2016, 12:20:39 00:20 »
це я до того що обшуки у ІТ компаніях у більшості випадків мають підгрунття.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Серпня 27, 2016, 09:48:46 09:48 »
Крыса завелась...
 :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Серпня 27, 2016, 06:57:43 18:57 »

Ідеальна річ для обналу  :smilie7: