Автор Тема: Парадокси демократії  (Прочитано 674 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline bugaga

• Ветеран форума
Парадокси демократії
« : Жовтня 30, 2016, 04:21:25 16:21 »
Ось ці оприлюднені декларації теоретично можуть призвести до того що депутатів не виберуть наступного разу.

Теоретично.

А практично це б'є лише по проєвропейським політикам та зневірює проєвропейський електорат.
А вату таким не проймьош, якщо за двічі судимого Януковича з радістю бігли голосувати, то так само побіжуть голосувати і за Вілкула і за Тимошенко і за Кернеса.

А для проєвропейського електорату намалюють чергову Самопоміч, Укроп, Радикальну партію.
« Останнє редагування: Жовтня 30, 2016, 07:28:10 19:28 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline злата

• Ветеран форума
Re: Парадокси демократії
« Reply #1 : Жовтня 30, 2016, 05:32:55 17:32 »
Я, например, ненавижу совок.
Поэтому десять квартир Ганны Гопко или доходы Залищук или Лещенко вызывают у меня уважение.
Поэтому, я как была за молодежь, так и буду.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #2 : Жовтня 30, 2016, 06:41:08 18:41 »
Я, например, ненавижу совок.
Поэтому десять квартир Ганны Гопко или доходы Залищук или Лещенко вызывают у меня уважение.
Поэтому, я как была за молодежь, так и буду.

У Вілкула квартир побільше, за нього голосуй. А у Кернеса - цілий готель, ваш кандидат!  :super:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Жовтня 30, 2016, 07:11:42 19:11 »
Це не демократія, це повна деградація.
If you are going through hell, keep going.

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #4 : Жовтня 30, 2016, 07:29:24 19:29 »
Це не демократія, це повна деградація.
В Штатах Трамп як кандидат в президенти хороша ілюстрація
Ті речі які б вбили рейтинг Клінтон практично не діють на виборців Трампа
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #5 : Жовтня 30, 2016, 07:53:48 19:53 »
Якби Трам задекларував 1 мільйон кешу в хаті його в б відвідали і попросили пояснити звідки гроші із документальними підтвердженнями за кожен долар.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #6 : Жовтня 30, 2016, 07:56:06 19:56 »
Сподіваюся нова адміністрація США задасть десяток цікавих питань українській стороні перш ніж давати черговий кредит.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #7 : Жовтня 30, 2016, 08:02:23 20:02 »
Сподіваюся нова адміністрація США задасть десяток цікавих питань українській стороні перш ніж давати черговий кредит.
Та срати хотiла америська адмiнiстрацiя на наших чиновникiв.
Хай ФБР "опiкуеться" власними "Героями Дня".
Що ви нас постiйно лякаете своiми страштилками...
Три роки пройшло - все як було так i лишилося.
 :smilie7:
Якби Трам задекларував 1 мільйон кешу в хаті його в б відвідали і попросили пояснити звідки гроші із документальними підтвердженнями за кожен долар.
Якщо вiн не такий тупий, то мiг би сказати, що збирае кошти на Рiздво або просто... люди добрi дають.
Для США, тим паче для Трампа... 1 мульйон...не такi вже й великi грошi.
 :smilie1: 

Offline Point

• Sr. Member
« Reply #8 : Листопада 01, 2016, 12:43:51 00:43 »
Цитувати
Согласно декларации наш Президент получает около 10000 в месяц (121054 грн за год). Зарплата на уровне менеджера среднего звена по Киеву. Можно сказать что он президент-волонтер.

Люмпен верещит о том, что, мол, ему вообще не надо платить. А я бы сказал, что ничто так дорого не обходится как "дешевый" Президент, депутаты и правительство.

Я бы даже сказал иначе. Маленькая зарплата в высших эшелонах власти отсекает туда путь честным людям, которые не станут воровать, но и жить на 10000 грн не согласятся. Рулить страной без опыта топ-менеджмента не стоит даже пробовать. А это зарплаты в сотнях тысяч в месяц. Они вызывают ненависть и бурление у избирателей, получающих минималку. Шахтер Петя никогда не примет, что кто-то сидящий в кабинете стоит в тысячу раз больше него. Петя не поддержит такого никогда. Он будет голосовать за политиков-волонтеров с межигорьями. Межигорья им можно - как же царь и без хором? А зарплату нельзя - это вызывает прямую зависть.

И е-декларации Петю не трогают. Они в интернете, а Петя в копанке или гастрономе. Но Петя имеет право голоса, и оно гарантировано Конституцией.

Вот так и живем.

Дурні бо бідні.
Бідні бо дурні.

Декларация Президента тут.

Тут многое есть, от офшорных компаний, Липецкой фабрики и Севастопольского морского завода до 26 млн $ на счету. Стоит отдать должное, Президент не переписывал хат на котов. Хотя слабо верится, что в декларации указано все его имущество.

Из деклараций порадовала еще "бездомная" и живущая на съемных квартирах Тимошенко. Которая ездит с мужем на ГАЗ-14 за сумками от Chanel.

А вообще хорошая это тема с е-декларациями. Но ее надо еще зажимать и допиливать до ума, чтобы снизить в ноль пути манипуляций. И опустить до плинтуса рейтинги старых политиков. Это облегчит дорогу новым.

Но без нормальных зарплат у топовых госуправленцев нам ничего не светит. Пока президент компании, производящей газировку, получает больше Президента страны - так и будем жить, давясь дешевым сыром в своих мышеловках.
Виталий Дейнега
Основатель волонтерского движения "Вернись живым"

Источник: http://censor.net.ua/b4174

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #9 : Листопада 01, 2016, 12:58:14 00:58 »
Цитувати
И е-декларации Петю не трогают. Они в интернете, а Петя в копанке или гастрономе. Но Петя имеет право голоса, и оно гарантировано Конституцией.

Вот так и живем.

Дурні бо бідні.
Бідні бо дурні.

Отут вже розумним людям треба вмикати мозок і думати як зманіпулювати таким електоратом. І на мою думку це не порушує принципи демократії. Не треба сприймати демократію буквально.

Offline Point

• Sr. Member
« Reply #10 : Листопада 01, 2016, 01:25:39 01:25 »
Цитувати

Вот так и живем.

Дурні бо бідні.
Бідні бо дурні.

Отут вже розумним людям треба вмикати мозок і думати як зманіпулювати таким електоратом. І на мою думку це не порушує принципи демократії. Не треба сприймати демократію буквально.

Так тим електоратом вже 25 років маніпулюють. І який маємо результат, крім особистого збагачення кількох десятків "розумних людей" за рахунок зубожіння держави?
Як знайти бульш розумних людей, що будуть маніпулювати електоратом заради загальної користі?