Дацюк: Нинішня влада приречена Сьогоднішня схема інформаційної війни влади проти українців така:1) революційні перетворення в Україні неможливі, бо у нас тепер вічна війна;
2) громадські протести заборонені, бо це на руку Путіну;
3) якщо хтось критикує владу, то він популіст;
4) якщо хтось протестує, то він агент Путіна.[/u]Головним винуватцем всього цього в дискурсі українських ЗМІ є не Президент і Уряд, а одна з найменших фракцій у Парламенті «Батьківщина» і її керівник - Юлія Тимошенко.
Проти Тимошенко розгорнуто безпрецедентну травлю - в ЗМІ йде безсоромне шельмування її як головного винуватця кризової ситуації в Україні.
Останній приклад - просто виходить за межі будь-якої пристойності.
Мова йде про блог Тетяни Чорновіл «Тимошенко продалася за 100 млн. доларів. Документи». В статті я не знайшов жодного факту і жодного документу, який би підтверджував факт, що винесений в заголовок блогу.
Такі публікації парламентських політиків фактично своєю неврівноваженістю і заангажованістю і збурюють конфлікт в суспільстві.
...........
"...Невже це та сама Тетяна Чорновіл, яка була на Майдані, яку ми знаємо, як полум'яного борця з режимом Януковича? Я не хочу в це вірити. Це ганебна публікація. І це ганебна позиція депутата від Майдану.
Не можна в запалі політичної боротьби дозволяти собі настільки огульні звинувачення.
Не менш цинічно шельмуються політичні сили, які створені недавно. Зокрема, БПП веде інформаційне знищення Лещенка, Заліщук та Найєма - за їх спробу розбудовувати нову партію «Демальянс» та за продовження ними критики корупційного середовища БПП.
Владні посади в Україні покидають запрошені українською ж владою іноземні професіонали. Ставлення до них українців неоднозначне, але доволі адекватне і зрівноважене. Але українські ЗМІ намагаються схилити суспільну думку до негативу. І тут проглядає щось українське і дуже єхидне: нібито іноземці винуваті в поганих реформах, а не самі українці...."
http://uainfo.org/blognews/1479370792-datsyuk-ninishnya-vlada-prirechena.html?_utl_t=fb