Не потрібно на все це так дивитися - по-дитячому, тобто примітивно.
Бо тоді постає питання: який же тоді сенс існування України як суверенної держави ? Тільки в формальній назві? В той час як весь період ( 25 років) російськомовні євреї ( і татари, й хто завгодно) визискують роками цю країну, українці змушені виїжджати в закордони, щоб щось заробляти й утримувати сім"ї.
Мені абсолютно не потрібно повернення СССР, соціалізму, й комунізму. Але якщо це держава Україна - то вона повинна забезпечувати хоча б той соціально-економічний мінімум, той базис, щоб українці могли якось зберігатися як нація, а не вимирати й вироджуватись.
Порощенко ( а до цього і всі інші Президенти України) весь час займалися тільки тим, що прикривали неукраїнських нуворишів, які висмоктували всі економічні соки з держави. Міняються Президенти і Прем"єри, а угоду з Кіпром, підписану ще при СРСР(!!!) неможливо з місця зрушити!( і я маю на увазі не тільки це).
Якщо цю олігархічну багатонаціональну банду ( де переважають російськомовні євреї) Юля не зсуне з місця - то її не зсуне вже ніхто. Я не бачу інших політиків на це здатних.
Але тоді України раніше чи пізніше не стане. Що буде далі - можеш подивись на Крим і Донбас.
Будь-ласка, хай знайдеться хтось інший, хто здатен це зробити хоч на 1 % краще, замість Юлі, то я відразу стану прихильником такого політика.
Хай хтось назве прізвище. Ну звичайно ж, це не ті два ЛГБТешники з-під Ольониної спідниці, про них і мови нема. Саакашвілі не варіант, він - порошенківський ( ну і відповідно).
ПРИМІТКА. Якщо знайдеться такий політик, що буде проводити таку саму соціально-економічну політику як і Юля, але при цьому вважатиме, що російська мова в Україні повинна зберігатись і мати місце на розвиток, то все хай такий політик йде прямо нахуй.
В мене і син, і племінниця, навчавшись звичайних київських школах(кінець 90-х - 2000-ні) рос. мови не вивчали жодного урока. А тепер коли ви, прихильники Ющенка, посприяли приходу до влади Хама, то був прийнятий і запрацював закон Ківалова - Колісниченка і в київських школах вже від уроків російської мови неможливо відкараскатись.
Тобто, якщо буде політик з такою соціально-економчною політикою як і БЮТ, але захищатиме присутність і обов"язковість російської мови, то все, крапка. Хай він просто йде нахуй.
Рос. мова в Україні може розглядатись тілльки як колоніальна спадщина і не повинна мати жодної обов"язковості володіння нею і перспектив для збереження й розвитку
Але ж я не естреміст і не максималіст. Я розумію, що російська колоніальна спадщина в України нелегка. Але ж зараз - почався нача шлях назад, поступ до Росії. І при Порошенкові, коли Росію в нас стріляє щодня, то цей ідіотський поступ ще й прискорився.
...А за оце підкинуте гасло "Єдина країна - Єдиная страна", треба голову відкрутити тому, хто його придумав. (російськомовні євреї і вся інша російськомовна ( в т.ч. і етнічно-українська) наволоч.
...
Врешті-решт.
Якщо дуже не подобається Юля - то хай приходить хтось інший і робить все що потрібно. А інакше - України скоро не стане ( виняток - хіба що за Збручем).