Mason Lemberg
1 год ·
Сьогоднішня подія прекрасна не тільки самою подією, а й тим, що ця подія стала прекрасним індикатором.
По-перше: в результаті сьогоднішньої події порвалися багато пропагандистів, котрі маскувалися під друзів України.
Буквально вчора зі мною на цю тему (
) сперечалося багато людей. А зараз що скажете про шендеровичів і агадамових?
І мені здається, що "ліберальні" істерики на тему загибелі пропагандонів зовсім не випадкові. Адже ніхто з них не розуміє "за що їх так" і проектує ці події на собі... Тяжка нинчє судьба "ліберала" - навіть мідальку посмертно не дадуть, бо "грав" ворога режиму.
По-друге: останнім часом було дуже важко відрізнити місцевих ідіотів від кремлівських пропагандонів. Дякувати цій події, я зміг це зробити.
Адже кремлівські пропагандони, вдягнуті в радикально-патріотичні образи, котрі так раділи загибелі чотирьох нацгвардійців біля ВР внаслідок кидка гранати, зовсім не раділи сьогоднішій події...
В їх стрічках намагання перевести розмову на Ізраїль, Аваков, Кононенко і традиційно злодій Петя і в декого символічно "тяжелее воздуха", а більшість взагалі проігнорували тему. З 18 людей, яких я підозрював у кремлівських вкидах, 15 сьогодні скорбілі...До-речі: що там унилий "волонтьор"? Теж побивається чи вже відійшов від горя і написав щось?