0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Якщо кому цікаво.Мені особисто - зовсім не цікаво.
Якщо кому цікаво.Мені особисто - зовсім не цікаво. http://www.bbc.com/ukrainian/news-39461229?ocid=socialflow_twitter
З прочитаного роблю впевнений висновок - Петрушко - б а л а б о л. Його слово нічього не варте!
Цитата: mepopucm від Квітня 01, 2017, 05:02:24 05:02З прочитаного роблю впевнений висновок - Петрушко - б а л а б о л. Його слово нічього не варте!Тю, я думав що вже давно всі зрозуміли що слова Педро-Безвіза нічого не варті а виявляється дехто тільки сьогодні
Цитата: rZ0 від Квітня 01, 2017, 12:07:20 12:07Цитата: mepopucm від Квітня 01, 2017, 05:02:24 05:02З прочитаного роблю впевнений висновок - Петрушко - б а л а б о л. Його слово нічього не варте!Тю, я думав що вже давно всі зрозуміли що слова Педро-Безвіза нічого не варті а виявляється дехто тільки сьогодніОх, вже ця ЗРАДА...А кому й що вiн повинен доводити?..В чому суть його балаболства - не прдав Рошен та приховав статки в оффшорах?..Крiм нього... це нi хто й нi коли не робив, чи Педро був першим й останнiм?..
Порох сейчас ''под микроскопом''.Все ищут факты его ''неправомерного обогащения''....Никаких фактов не находят.
...