0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Кожна людина — окремий випадок, і навіть у ворожому стані теоретично може знайтися хтось суб’єктивно чесний і доброзичливий («добрий німець» — іронічний американський вираз часів Другої світової), я нічого про це не хочу знати. Не всі вони влаштовували засідку з кицьою, не всі розрізали «украм» черево ножем заживо, не всі кидали тіла полонених у лісосмузі після того, як розстрілювали в голову, попередньо скувавши руки кайданками за спиною, все одно для мене вони всі злочинці, доки не заберуться з моєї країни. Усім їм я бажаю смерті.Я, етнічний росіянин, слідом за своєю дружиною вважаю за умовчанням кожного по той бік лінії зіткнення поганим москалем, доки не буде доведено протилежне. Пояснювати літературному критикові сенс поняття «метонімія» мені здається непрофесійним, а апелювати до Константіна Сімонова («Если дорог тебе твой дом»), Іллі Еренбурга («Убей немца»), а також Юрія Винничука та Ореста Лютого — зайвим......Сувора реальність війни такої комфортної позиції не передбачає. За пізнього Табачника це ще було можливо, зараз — ні. Визначитися доведеться кожному. Не хочеш убити в собі москаля — живи з цим. Нічого тобі за це не буде, ми, либонь, не в Росії. А от читати мораль — то вже дзуськи.
Роман Доніксьогодні о 9:22Начинает напрягать ежедневное нагнетания по поводу Одессы. Перед вторым мая, дескать нельзя нагнетать и провоцировать. Может хватит уже? В Одессе 2 мая, был задавлен сепаратизм. И это не трагедия. Трагедия что этого не было в Донецке и Луганске. Трагедия в том, что у нас уже тысячи погибших и десятки тысяч раненых. Миллионы беженецев. А в Одессе как раз не трагедия. Просто мрази начали терять страх. И если сейчас их не додавить, то будут качать дальше. А если начнем считаться с их завываниями и соплями, то через несколько лет дождемся уголовных дел на каждого участника АТО. 3,14здить черенками от лопаты каждую поднявшую голову тварь. Нахрена нам та НГУ в таком количестве? Сколько можно заигрывать с пособниками террористов и сепаратистов? Вчера улица Терешковой, а завтра подконтрольные сепарам мусора начнут паковать всех одесситов воевавших на Донбассе? Задолбали. Хунта мы в конце концов или нет?
+сюда жеЦитуватиРоман Доніксьогодні о 9:22Начинает напрягать ежедневное нагнетания по поводу Одессы. Перед вторым мая, дескать нельзя нагнетать и провоцировать. Может хватит уже? В Одессе 2 мая, был задавлен сепаратизм. И это не трагедия. Трагедия что этого не было в Донецке и Луганске. Трагедия в том, что у нас уже тысячи погибших и десятки тысяч раненых. Миллионы беженецев. А в Одессе как раз не трагедия. Просто мрази начали терять страх. И если сейчас их не додавить, то будут качать дальше. А если начнем считаться с их завываниями и соплями, то через несколько лет дождемся уголовных дел на каждого участника АТО. 3,14здить черенками от лопаты каждую поднявшую голову тварь. Нахрена нам та НГУ в таком количестве? Сколько можно заигрывать с пособниками террористов и сепаратистов? Вчера улица Терешковой, а завтра подконтрольные сепарам мусора начнут паковать всех одесситов воевавших на Донбассе? Задолбали. Хунта мы в конце концов или нет?